Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 3 éve
Azt viszont nehéz elfogadni, hogy simán eljutott a sárkányáig, ill mi a fenének volt a koronázás a sárkányistállóban.Nem is feltétlenül az. Hanem ha egész Rhaenys karakterét, életet figyelembe veszed, amilyen kurva jó mimikaval tokre jól játszik is a színésznő, én tokre el tudom fogadni h miért tette pontosabban nem tette ezt a végénJaja, kellett az évadzáróra hagyni eseményt.Piszok egy erős rész volt ez, talán a GOT hetedik évada óta nem volt ilyen faszán összerakott epizód.Sztem is nagyon jól felépített okos rész volt. Abban is van magyarázat h miért nincs dacarys, tokre érthető
Kenny
csebi
Mikey
csebi
több mint 3 éve
Nem is feltétlenül az. Hanem ha egész Rhaenys karakterét, életet figyelembe veszed, amilyen kurva jó mimikaval tokre jól játszik is a színésznő, én tokre el tudom fogadni h miért tette pontosabban nem tette ezt a végénJaja, kellett az évadzáróra hagyni eseményt.Piszok egy erős rész volt ez, talán a GOT hetedik évada óta nem volt ilyen faszán összerakott epizód.Sztem is nagyon jól felépített okos rész volt. Abban is van magyarázat h miért nincs dacarys, tokre érthető
Kenny
csebi
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Jaja, kellett az évadzáróra hagyni eseményt.Piszok egy erős rész volt ez, talán a GOT hetedik évada óta nem volt ilyen faszán összerakott epizód.Sztem is nagyon jól felépített okos rész volt. Abban is van magyarázat h miért nincs dacarys, tokre érthető
Kenny
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Nem tudom, nem láttam, én csak akkor nézek sorozatot, ha már lezárult.| Öreg szőkecsaj a sárkánnyal rákiabál mindenkire és elrepül nemtudni hová az nemaz? |A cliffhenger az nem váratlan csavart jelent, hanem félbehagyott, elvágott, később kibontásra kerülő történetszálat.Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Mi volt ebben a nagy cliffhanger? Melyi része volt számodra váratlan ?
Vitézlő Titoknok tomz
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Vitézlő Titoknok tomz
Csak a "cliffhanger" fogalom pontos jelentését osztottam meg.
több mint 3 éve
Piszok egy erős rész volt ez, talán a GOT hetedik évada óta nem volt ilyen faszán összerakott epizód.Sztem is nagyon jól felépített okos rész volt. Abban is van magyarázat h miért nincs dacarys, tokre érthető
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nem, mivel csak egy helyre repülhet. Akkor lett volna nagy cliffhanger, ha megáll a sárkánnyal az új király előtt, a sárkány kinyitja a száját... és vége, várhatod a következő részt, hogy mi lesz.| Öreg szőkecsaj a sárkánnyal rákiabál mindenkire és elrepül nemtudni hová az nemaz? |A cliffhenger az nem váratlan csavart jelent, hanem félbehagyott, elvágott, később kibontásra kerülő történetszálat.Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Mi volt ebben a nagy cliffhanger? Melyi része volt számodra váratlan ?
Vitézlő Titoknok tomz
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 3 éve
| Öreg szőkecsaj a sárkánnyal rákiabál mindenkire és elrepül nemtudni hová az nemaz? |A cliffhenger az nem váratlan csavart jelent, hanem félbehagyott, elvágott, később kibontásra kerülő történetszálat.Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Mi volt ebben a nagy cliffhanger? Melyi része volt számodra váratlan ?
Vitézlő Titoknok tomz
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ott is a nagy egészt érdemes nézni. Ha nem gyújtják fel utána, akkor tényleg elég furcsa mondat lett volna. Így viszont reális volt.Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Jaja, amikor Fehér Féreg aszondja, hogy de minden hatalom a dolgozó népé, hát annál tényleg nincs lejjebb 😉
Vitézlő Titoknok tomz
ender1112
több mint 3 éve
A cliffhenger az nem váratlan csavart jelent, hanem félbehagyott, elvágott, később kibontásra kerülő történetszálat.Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Mi volt ebben a nagy cliffhanger? Melyi része volt számodra váratlan ?
Vitézlő Titoknok tomz
Toca
több mint 3 éve
| A legvége? Hogy miért csak vaktölténnyel nyomta a sárkány? És hogy mi lesz ebből a következő részben? Hová áll az öreg szőke néni? És miért oda? |Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Mi volt ebben a nagy cliffhanger? Melyi része volt számodra váratlan ?
Vitézlő Titoknok tomz
Toca
több mint 3 éve
Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Mi volt ebben a nagy cliffhanger? Melyi része volt számodra váratlan ?
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 3 éve
Jóvan, és akkor mi van, biztos ellenzéki fordította... 😀Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Jaja, amikor Fehér Féreg aszondja, hogy de minden hatalom a dolgozó népé, hát annál tényleg nincs lejjebb 😉
Vitézlő Titoknok tomz
ender1112
index.hu/belfold/2022/03/08/itt-az-ellenzek-kampanydala-a-hatalom-a-nepe/
több mint 3 éve
Aemond a könyvben is idősebbnek tűnik, mint Aegon, hiába fiatalabb.Kérdés mi köze Szürke Féreghez 😀Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Jaja, amikor Fehér Féreg aszondja, hogy de minden hatalom a dolgozó népé, hát annál tényleg nincs lejjebb 😉
Vitézlő Titoknok tomz
ender1112
Amúgy a szőke gyerek castingja csak szerintem tragikus? Mármint Aegon vagy hogyhíjják (ez is, baszki, nem elég hogy tök ugyanúgy néz ki egy csomó szereplő, még a nevük is tök egyforma. És akkor 6 meg 10 éveket ugrálnak az időben, én meg kövessem hoigy éppen ki kicsoda. Faszom.), egy fejjel alacsonyabb az öccsénél és jópár évvel fiatalabbank is néz ki (mármint a félszeműnél). Mehh.
warr_b
Egyébként én is legalább fél fejjel magasabb vagyok bátyámnál, és vszeg öregebbnek is tűnök 😀
több mint 3 éve
Előtte már kinevezték a királyi testőrség parancsnokának, mivel az eredeti parancsnok nem akart részt venni abban, amit terveztek. Csak az indoka volt az, hogy neki csak király parancsol, az pedig abban a pillanatban éppen nem volt 😊Azt én is néztem, hogy wtf? 😀Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Fasza volt. Bar nem ertem | miert az ozvegy kiralyne testore teszi fel a koronat es kialtja ki az uj uralkodot 😀 |
Vitézlő Titoknok tomz
JéBé
warr_b
Hogy éppen miért a parancsnok koronáz, az már jó kérdés, nem tudom ki lenne a legmegfelelőbb rá. A fősepton esetleg?
több mint 3 éve
Nem hájpolta senki. "Bejött"Belenéztem, ha már ennyire hájpoltátok, de szvsz csak középszerű. Mármint a Kék vér vírus, mert a Perry Mason az tényleg jó.Nézte valaki a "Kék vér vírus" c. sorozatot? Nekem bejött, és persze 1 évad után kasza.lö rövölüsziön?
Parry Masonnek sem lett nagyon 2. évada. 😕
Bánom, szerettem.
Helmut _Professional drinker
oui
kàr érte
Gróf de sutianap
ender1112
több mint 3 éve
Azt én is néztem, hogy wtf? 😀Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Fasza volt. Bar nem ertem | miert az ozvegy kiralyne testore teszi fel a koronat es kialtja ki az uj uralkodot 😀 |
Vitézlő Titoknok tomz
JéBé

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Fasza volt. Bar nem ertem | miert az ozvegy kiralyne testore teszi fel a koronat es kialtja ki az uj uralkodot 😀 |
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 3 éve
Belenéztem, ha már ennyire hájpoltátok, de szvsz csak középszerű. Mármint a Kék vér vírus, mert a Perry Mason az tényleg jó.Nézte valaki a "Kék vér vírus" c. sorozatot? Nekem bejött, és persze 1 évad után kasza.lö rövölüsziön?
Parry Masonnek sem lett nagyon 2. évada. 😕
Bánom, szerettem.
Helmut _Professional drinker
oui
kàr érte
Gróf de sutianap
több mint 3 éve
7 évvel idősebb a színész amúgyKérdés mi köze Szürke Féreghez 😀Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Jaja, amikor Fehér Féreg aszondja, hogy de minden hatalom a dolgozó népé, hát annál tényleg nincs lejjebb 😉
Vitézlő Titoknok tomz
ender1112
Amúgy a szőke gyerek castingja csak szerintem tragikus? Mármint Aegon vagy hogyhíjják (ez is, baszki, nem elég hogy tök ugyanúgy néz ki egy csomó szereplő, még a nevük is tök egyforma. És akkor 6 meg 10 éveket ugrálnak az időben, én meg kövessem hoigy éppen ki kicsoda. Faszom.), egy fejjel alacsonyabb az öccsénél és jópár évvel fiatalabbank is néz ki (mármint a félszeműnél). Mehh.
warr_b
Tök fura
több mint 3 éve
Kérdés mi köze Szürke Féreghez 😀Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Jaja, amikor Fehér Féreg aszondja, hogy de minden hatalom a dolgozó népé, hát annál tényleg nincs lejjebb 😉
Vitézlő Titoknok tomz
ender1112

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Jaja, amikor Fehér Féreg aszondja, hogy de minden hatalom a dolgozó népé, hát annál tényleg nincs lejjebb 😉
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 3 éve
Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=aaQSScwZPbA
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!