Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 3 éve
trónok harca első 5 részében megvan mik történtek? kinyírtak egy vérfarkast, meg a törpét "letartóztatták". Oké a Ned vs Jaime elég király volt. de ennyi...Meg lelöktek egy Stark gyereket a toronyból, megcsalta a királyné vérfertőzéssel a királyt, a hózombik embereket öltek, a király meghalt tanácsadója esetében gyilkosság gyanúja merült fel, hozzádták a trónkövetelő húgát egy horda vezetőjéhez; mindez féltucat helyszínen, kéttucatnyi szereplővel. Itt meg a Királyvárban ármánykodik 5 ember.
| most alapaozzák a sárkányok táncát, ami sztem a 9-10.részben kirobban, és a kövi évadokban lesz ám akció |
Rings of Power az amiben semmi nem történik. kiváncsi vagyok annál mkor fogy el a türelmem :/
braxa88
több mint 3 éve
trónok harca első 5 részében megvan mik történtek? kinyírtak egy vérfarkast, meg a törpét "letartóztatták". Oké a Ned vs Jaime elég király volt. de ennyi...ott még masszívan világépítés zajlik, de ott is zajlanak a dolgok
| most alapaozzák a sárkányok táncát, ami sztem a 9-10.részben kirobban, és a kövi évadokban lesz ám akció |
Rings of Power az amiben semmi nem történik. kiváncsi vagyok annál mkor fogy el a türelmem :/
braxa88
| Isildurék mennek végre középföldére, előkerült a Mithril, épül a torony
megmutatták Adart és Osirith szívni fog |
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
trónok harca első 5 részében megvan mik történtek? kinyírtak egy vérfarkast, meg a törpét "letartóztatták". Oké a Ned vs Jaime elég király volt. de ennyi...| most alapaozzák a sárkányok táncát, ami sztem a 9-10.részben kirobban, és a kövi évadokban lesz ám akció |
több mint 3 éve
Szőkecsajos sárkányos, S1E5, broáf. Durván süllyedő színvonal sablonos fordulatokkal, kap még egy esélyt a jövő héten, ha nem lesz javulás, részemről off.Bennem is felmerült a kérdés, hogy hányadik résznél mondhatjuk ki, hogy ez kurvagyenge. Konkrétan semmi nem történik. Értem, hogy karakterépítés, de azok sem épülnek.
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 3 éve
Szőkecsajos sárkányos, S1E5, broáf. Durván süllyedő színvonal sablonos fordulatokkal, kap még egy esélyt a jövő héten, ha nem lesz javulás, részemről off.A negyedik résznél mindenképpen jobb volt, bár a kötelező buzis szál tényleg broáf.
Vitézlő Titoknok tomz
A hatodikban gondolom nagyobb ugrás lesz az időben, mert ott már a másik színészek alakítják majd a szöszit meg a barinőt (bár így kinézet alapján ez az Emma D'Arcy még kevésbé meggyőző R.-ként, mint a fura fejű ausztrál kiscsaj volt, pedig ott is nagyon alacsony volt a léc...) De Olivia Cooke-ot bírom, benne azért reménykedek 🙂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Szőkecsajos sárkányos, S1E5, broáf. Durván süllyedő színvonal sablonos fordulatokkal, kap még egy esélyt a jövő héten, ha nem lesz javulás, részemről off.engem a pacing zavar kurvára ez az 5 rész kurva jó lenne ha ez lett volna mondjuk az egész első évad, de igy olyan esetlegesnek érzem az eseményeket
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 3 éve
Szőkecsajos sárkányos, S1E5, broáf. Durván süllyedő színvonal sablonos fordulatokkal, kap még egy esélyt a jövő héten, ha nem lesz javulás, részemről off.
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=RSaWHbCSmRI
több mint 3 éve
Ez a Cobra Kai 5. évad elég szórakoztató, felüdülés a 4. évadhoz kèpest!Ma délután ledaráltam az egész évadot - ergó nem untatott 😊
Johnny még mindig kurvajó arc.
steelwolf
Teljesen rendben van, bár nekem kissé kiszámítható volt.
több mint 3 éve
egyedül az hiányzik abból a "sávból", hogy megtudjuk, hogy melyik Maia lesz az idegen 😊meglepődtem mennyire nem hiányoltam a "hobbitokat" az aktuális részbőljah, mondjuk twitteren láttam olyat aki hiányolta őket
Kúrfürst briareos
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Cyberpunk: Edgerunnersnetflixes ?anime?
végigértem rajta, érdemes megnézni
nagyon jó story, erős karakterek, jó világ; talán a látványon húzhattak volna egy kicsit, és a fizikát elengedték a végén
erős story, mindenképp nézős, végre valami eredeti jó kontent a netflixtől
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 3 éve
meglepődtem mennyire nem hiányoltam a "hobbitokat" az aktuális részbőljah, mondjuk twitteren láttam olyat aki hiányolta őket
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
meglepődtem mennyire nem hiányoltam a "hobbitokat" az aktuális részből
több mint 3 éve
En emg imadom a Nip/Tuckot, oriasi kedvenc. 😊a nip tuckot én mondjuk szeretem, minden hibája ellenére, és ha limited run lesz ez akkor amiatt nem aggódnék mer ott az első pár évad sztem nagyon rendbe vanwww.youtube.com/watch?v=vjxg-Jla2GYHu, Peters igy elsore nagyon nem tunik jo Dahmernek nekem.
Negritis, a vajda
De kivancsi leszek, mindenkepp varos. Kicsit tartok Murphytol, mert sajnos amellett, hogy jo sorozatokat csinal, de ezek azert jobbara kicsit elrugaszkodnak a valosagtol es hajlamos atmenni tulzasba (peldaul Nip/Tuck).
Mindegy, varom, biztos meg fogom nezni.
Stez
a sztoriról eddig semmit nem vágtam, de képek egy részéhez passzol Peters más részéhez nem
amúgy meglátjuk hogy működik-e majd a "horror" része és a a jelenlét eléggé képes-e nyomasztani
emiatt kevésbé aggódok
Negritis, a vajda
Csak azert tulzasba estek ott is, meg ha szerettem is nagyon a sorozatot.
Csak azert mondom, mert Murphynel en sokszor ereztem ez az eltulzast. Remelem, itt azert nem lesz ez igy, es maradunk a realitas talajan. Fopleg, hogy ez ugye megtortent dolgokat dolgoz fel, tehat tudjak a reszleteket, amik igy is eleg betegek, nem hogyha meg ratesz egy lapattal Murphy.
több mint 3 éve
a nip tuckot én mondjuk szeretem, minden hibája ellenére, és ha limited run lesz ez akkor amiatt nem aggódnék mer ott az első pár évad sztem nagyon rendbe vanwww.youtube.com/watch?v=vjxg-Jla2GYHu, Peters igy elsore nagyon nem tunik jo Dahmernek nekem.
Negritis, a vajda
De kivancsi leszek, mindenkepp varos. Kicsit tartok Murphytol, mert sajnos amellett, hogy jo sorozatokat csinal, de ezek azert jobbara kicsit elrugaszkodnak a valosagtol es hajlamos atmenni tulzasba (peldaul Nip/Tuck).
Stez
a sztoriról eddig semmit nem vágtam, de képek egy részéhez passzol Peters más részéhez nem
amúgy meglátjuk hogy működik-e majd a "horror" része és a a jelenlét eléggé képes-e nyomasztani
emiatt kevésbé aggódok
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=vjxg-Jla2GYHu, Peters igy elsore nagyon nem tunik jo Dahmernek nekem.
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Annak hogy bemutatták Rhaenyra kivel mit csinált.Már minek?Feltételezem a történet szempontjából is lesz jelentősége majd.Nekem első három rész tetszett, megvolt a feeling is, ez az utolsó volt erőltetett, szexista, semmi nem történt, unalmasabb.Nekem a kedvenc műfajom az ölős-baszós-partraszállós, ebben meg má' mind volt, szóval én elégedett vagyok 😀Mi másra számítottál egy címében is családspecifikus sorozattól?Doctor Targaryen és a Sárkánylány ep4.Eddig elég középszerű az egész. Egyszerű ármánykodás, gyakorlatilag egy helyszínen, féltucat szereplővel.
Na megtudtuk mindenki nemi életét
Unalmas, vontatott, gyenge karakterek és színészek 😔
steelwolf
ender1112
Mikey
warr_b
zavi27
Mikey
ender1112
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=vjxg-Jla2GY
több mint 3 éve
Már minek?Feltételezem a történet szempontjából is lesz jelentősége majd.Nekem első három rész tetszett, megvolt a feeling is, ez az utolsó volt erőltetett, szexista, semmi nem történt, unalmasabb.Nekem a kedvenc műfajom az ölős-baszós-partraszállós, ebben meg má' mind volt, szóval én elégedett vagyok 😀Mi másra számítottál egy címében is családspecifikus sorozattól?Doctor Targaryen és a Sárkánylány ep4.Eddig elég középszerű az egész. Egyszerű ármánykodás, gyakorlatilag egy helyszínen, féltucat szereplővel.
steelwolf
ender1112
Mikey
warr_b
zavi27
Mikey
több mint 3 éve
Feltételezem a történet szempontjából is lesz jelentősége majd.Nekem első három rész tetszett, megvolt a feeling is, ez az utolsó volt erőltetett, szexista, semmi nem történt, unalmasabb.Nekem a kedvenc műfajom az ölős-baszós-partraszállós, ebben meg má' mind volt, szóval én elégedett vagyok 😀Mi másra számítottál egy címében is családspecifikus sorozattól?Doctor Targaryen és a Sárkánylány ep4.Eddig elég középszerű az egész. Egyszerű ármánykodás, gyakorlatilag egy helyszínen, féltucat szereplővel.
steelwolf
ender1112
Mikey
warr_b
zavi27
több mint 3 éve
Nekem első három rész tetszett, megvolt a feeling is, ez az utolsó volt erőltetett, szexista, semmi nem történt, unalmasabb.Nekem a kedvenc műfajom az ölős-baszós-partraszállós, ebben meg má' mind volt, szóval én elégedett vagyok 😀Mi másra számítottál egy címében is családspecifikus sorozattól?Doctor Targaryen és a Sárkánylány ep4.Eddig elég középszerű az egész. Egyszerű ármánykodás, gyakorlatilag egy helyszínen, féltucat szereplővel.
steelwolf
ender1112
Mikey
warr_b
több mint 3 éve
Nekem a kedvenc műfajom az ölős-baszós-partraszállós, ebben meg má' mind volt, szóval én elégedett vagyok 😀Mi másra számítottál egy címében is családspecifikus sorozattól?Doctor Targaryen és a Sárkánylány ep4.Eddig elég középszerű az egész. Egyszerű ármánykodás, gyakorlatilag egy helyszínen, féltucat szereplővel.
steelwolf
ender1112
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Mi másra számítottál egy címében is családspecifikus sorozattól?Doctor Targaryen és a Sárkánylány ep4.Eddig elég középszerű az egész. Egyszerű ármánykodás, gyakorlatilag egy helyszínen, féltucat szereplővel.
steelwolf
ender1112
több mint 3 éve
Totál más világ, nyugodtan vedd rá magad 😉1883Nem bírtam még rávenni magam, a yellowstone 4. évad elvette a kedvem egy darabig ettől a világtól
Lassú de minőségi darab jó pár érzelmes pillanattal. Nem lehet darálni, idő kell a részekhez. A vége pedig nagyon facsar...
Elviekben lesz második évad, de...
FLZOLI
peach
Ja ott a 4.-nél kicsit már megfásult..
több mint 3 éve
1883Nem bírtam még rávenni magam, a yellowstone 4. évad elvette a kedvem egy darabig ettől a világtól
Lassú de minőségi darab jó pár érzelmes pillanattal. Nem lehet darálni, idő kell a részekhez. A vége pedig nagyon facsar...
Elviekben lesz második évad, de...
FLZOLI
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...