NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Nekem a The Boys 2. évad még jobban bejön, mint az 1.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ajánlás--)Ted Lasso:
Apple Tv rövid történelmében a legjobb sorozat! Aranyos, humoros, érzelmes, angolos. 10x30 perc. Berendelve a 2. évad
www.youtube.com/watch?v=3u7EIiohs6U
When they see us:
Tavalyi Netflix mini. A casting az hatalmas, külön pacsi a gyerek castingért. Megrázó, hihetetlen de igaz sztorival. 4x60-90 perc
www.youtube.com/watch?v=KyIrJeK2DKY
Más:
Az 1.évadhoz képest sok sorozatnál érzem a visszaesést, hullámvasútat. The alienist, The boys, Doom Patrol
Szerkesztette: steelwolf
több mint 4 éve
youtu.be/l--4gu4CQBM
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Jó rég volt, de nem értem miért nem megy rá a TV2, a Sztarban Sztár már rég kifulladt. Ja, hogy amúgy ebbe már kreatív meló is kéne...Dalnokok ligája, azt kell visszahozzák 😊Örülök, hogy meg emlékszik rá valaki. 😉
FLZOLI
Az egyik utolsó nagyobb kertévés produkció amelyiken dolgoztam.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Megnéztem az első két részét The Walking Dead World Beyond-nak, bár ne tettem volna. Lehet hogy én öregszem, de az hogy burokba nevelkedett tiniket nézzek ahogy szerencsétlenkednek, nekem kicsit sok. Aki kaszálta a TWD, az bele se nézzen.
több mint 4 éve
youtu.be/9JAQh544RHEhirtelen aggódok kicsit
Negritis
A Zeusz vére (Blood of Zeus) a 2017-es Death Note-ot és a 2011-es Halhatatlanokat is jegyző Charley és Vlas Parlapanides égisze alatt készül. Október 27-én debütál a nyolc harminc perces epizódból álló nyitóévad a Netflix műsorán. Alább láthatjátok a meglehetősen látványos előzetest magyar felirattal.
több mint 4 éve
Dalnokok ligája, azt kell visszahozzák 😊Örülök, hogy meg emlékszik rá valaki. 😉
FLZOLI
Az egyik utolsó nagyobb kertévés produkció amelyiken dolgoztam.
több mint 4 éve
Nekem kb. évtizede az az érzésem hogy a TV2 mindig megy az RTL után, próbálja lemásolni, és szinte mindig beégnek. Én abszolút RTL párti vagyok ebből a szempontból.www.puliwood.hu/hirek/800-ezer-nezot-veszitve-6-resz-utan-szunetre-megy-a-bodorek-a-tv2-n-285348.htmlElég sok a bukott műsor a tv2n
az első részt látva ez is sok belőle
Negritis
csebi
több mint 4 éve
Dalnokok ligája, azt kell visszahozzák 😊www.puliwood.hu/hirek/800-ezer-nezot-veszitve-6-resz-utan-szunetre-megy-a-bodorek-a-tv2-n-285348.htmlElég sok a bukott műsor a tv2n
Negritis
csebi
több mint 4 éve
látták hogy az RTLnél megy, hozzányúltak csak szarulwww.puliwood.hu/hirek/800-ezer-nezot-veszitve-6-resz-utan-szunetre-megy-a-bodorek-a-tv2-n-285348.htmlElég sok a bukott műsor a tv2n
Negritis
csebi
hiányzik a mérték
több mint 4 éve
www.puliwood.hu/hirek/800-ezer-nezot-veszitve-6-resz-utan-szunetre-megy-a-bodorek-a-tv2-n-285348.htmlElég sok a bukott műsor a tv2n
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
www.puliwood.hu/hirek/800-ezer-nezot-veszitve-6-resz-utan-szunetre-megy-a-bodorek-a-tv2-n-285348.htmlaz első részt látva ez is sok belőle
több mint 4 éve
youtu.be/9JAQh544RHE
több mint 4 éve
Az év híre lenne! 😀Az év híre az lenne ha Katheryn Winnick jönne pucerkodni két párbeszéd és A-ból B-be gyaloglás között 😊
sorozatwiki.hu/hirek/a-vikingek-legnagyobb-sztarja-lehet-a-tronok-harca-elozmenysorozatanak-foszereploje
steelwolf
több mint 4 éve
Az év híre lenne! 😀sorozatwiki.hu/hirek/a-vikingek-legnagyobb-sztarja-lehet-a-tronok-harca-elozmenysorozatanak-foszereploje
több mint 4 éve
Miknar
515
Sziasztok!Sorozatbarátra esetleg tud valaki meghívót küldeni nekem? 😊
azajohanekedjo@gmail.com
Köszönöm!
több mint 4 éve
Raised by Wolfes.Ez egy hulladék, kár volt végignézni az évadot. Amilyen érdekes volt ez az android, gyereknevelés, érzelem, küldetés, hit vonal annyira pocsék ez a Sol, lények, sátán, kígyó, gödrök katyvasz
több mint 4 éve
...és beléptek a Repülés és Ivászat, Ivászat és Vezetés szövetségébe...kell. (kelleni fog.)a könyv nagy kedvencem, nagyon kiváncsian várom a sorozatot
"...mikor a mi rakettáink mind felrobbannak!"
youtu.be/Og0htvEVqJQ
kíváncsi vagyok, hogy beletesznek-e olyan részt, mint amikor Pete Conrad a székletmintára még ráborít egy adag jalapeno-szószt, meg ilyenek 😊
slowmotion
briareos
több mint 4 éve
kell. (kelleni fog.)a könyv nagy kedvencem, nagyon kiváncsian várom a sorozatot
"...mikor a mi rakettáink mind felrobbannak!"
youtu.be/Og0htvEVqJQ
kíváncsi vagyok, hogy beletesznek-e olyan részt, mint amikor Pete Conrad a székletmintára még ráborít egy adag jalapeno-szószt, meg ilyenek 😊
slowmotion
több mint 4 éve
Mikey
18 758
Véget ért a The 100, Top3 kedvenc sorozatom egyike. 😕 Szerencsére sikerült egy egészen korrekt lezárást adni a sztorinak, bár itt is sikerült trónokharcázni, és több epizódnyi eseményt elnagyolva belesűríteni az utolsó epizódba. Összességében jó hét év volt ez, voltak egészen nagyszerű színészi alakítások, de ugyanakkor nagyon indokolt volt hogy befejezzék a sorozatot, mert az 5-6. évadok nem voltak az igaziak, és szerencsére erre hamar rájöttek.
több mint 4 éve
www.southparkstudios.com/episodes/yy0vjs/south-park-the-pandemic-special-season-24-ep-13akit esetleg érdekel ingyé fent van
több mint 4 éve
kell. (kelleni fog.)"...mikor a mi rakettáink mind felrobbannak!"
youtu.be/Og0htvEVqJQ
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Ez a Challanger sorozat bazi jó a Netflixen. Nekem teljesen kiesett ez a történet, nem is éltem akkor, de itt nagyon szépen vezetik az egészet (E03-nál járunk éppen)
több mint 4 éve
www.puliwood.hu/hirek/spinoff-sorozat-keszul-a-the-boys-vilagaban-es-az-is-kiderulhetett-mirol-szol-majd-284842.html
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...