Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Gondolom Lorne Michaels keze benne van a dologban. Örülök, hogy lesz (13 részes) 6. évad.na ott van, az NBC kapcsolt időben 😊A Mindy Projectet hozzák fel példának, ahogy ugyanez volt a szitu. Én reménykedem, hogy legalább a B99 megmenekül.jah, mondjuk jó lenne ha a Hulu elérhető lenne itthon istwitter.com/bellmysclarkes/status/994685666838630400Lehet a Hulu megmenti őket. Megérdemelnék.
r.baggio
iktriad
és vicces h a Fox kaszálja, de a Hulu amiben a foxnak van részesedése megmenti 😀
Negritis
iktriad
shawnka
több mint 7 éve
na ott van, az NBC kapcsolt időben 😊A Mindy Projectet hozzák fel példának, ahogy ugyanez volt a szitu. Én reménykedem, hogy legalább a B99 megmenekül.jah, mondjuk jó lenne ha a Hulu elérhető lenne itthon istwitter.com/bellmysclarkes/status/994685666838630400Lehet a Hulu megmenti őket. Megérdemelnék.
r.baggio
iktriad
és vicces h a Fox kaszálja, de a Hulu amiben a foxnak van részesedése megmenti 😀
Negritis
iktriad
több mint 7 éve
Berendelések és kaszák!www.sorozatjunkie.hu/2018/05/11/penteki-orszagos-kaszk-es-berendelesek-folyamatosan-frissitve/
több mint 7 éve
A Mindy Projectet hozzák fel példának, ahogy ugyanez volt a szitu. Én reménykedem, hogy legalább a B99 megmenekül.jah, mondjuk jó lenne ha a Hulu elérhető lenne itthon istwitter.com/bellmysclarkes/status/994685666838630400Lehet a Hulu megmenti őket. Megérdemelnék.
r.baggio
iktriad
Negritis
több mint 7 éve
jah, mondjuk jó lenne ha a Hulu elérhető lenne itthon istwitter.com/bellmysclarkes/status/994685666838630400Lehet a Hulu megmenti őket. Megérdemelnék.
r.baggio
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
twitter.com/bellmysclarkes/status/994685666838630400Lehet a Hulu megmenti őket. Megérdemelnék.
r.baggio
több mint 7 éve
twitter.com/bellmysclarkes/status/994685666838630400

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Ha már 20+ perces sorozatok, a Barry-t nézi itt valaki rajtam kívül ?Első két részt megnéztem, de nekem nem jött be 😕
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Basszus elkaszálták a Brooklyn 99-t (meg a Last man on Earth-öt is. | most hogy fog kiderülni, kika azok a gázmaszkos arcok a végén? | ). Remélem a Hulu vagy a Netflix kapcsol és átveszi legalább Peraltáékat.Ha már 20+ perces sorozatok, a Barry-t nézi itt valaki rajtam kívül ?
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=0XuOkYlUWIs
több mint 7 éve
youtube redés 3. résztől fizetős lett, az azért szép...www.youtube.com/watch?v=_rB36UGoP4Yén elkezdtem nézni, reggel egy rész benn a melóban reggeli mellett elmegy 😊
steelwolf
csebi
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
és 3. résztől fizetős lett, az azért szép...www.youtube.com/watch?v=_rB36UGoP4Yén elkezdtem nézni, reggel egy rész benn a melóban reggeli mellett elmegy 😊
steelwolf
csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
ez csak nekem új? vagy már más is használta promoban? app reklámoknál láttam csak ilyet
mobillal érdemes igazán nézni
www.youtube.com/watch?v=tEnIhsNafnU

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=_rB36UGoP4Yén elkezdtem nézni, reggel egy rész benn a melóban reggeli mellett elmegy 😊
steelwolf
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Nem is kevés.Kijött a westworld új része és senki nem írt még ide? 😊pont most néztem meg. van benne hent elég rendesen. de ahogy látom megint van idősíkos baszakodás szerintem.
ervinator
petey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=_rB36UGoP4Y
több mint 7 éve
13 reasons why #2 - május 18 😁
több mint 7 éve
Elég komoly résszel rukkolt elő megint a ww 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Kijött a westworld új része és senki nem írt még ide? 😊pont most néztem meg. van benne hent elég rendesen. de ahogy látom megint van idősíkos baszakodás szerintem.
ervinator
több mint 7 éve
Kijött a westworld új része és senki nem írt még ide? 😊baszógép lett.
ervinator
több mint 7 éve
Nem tudom heti egy Westworldöt nézzek-e majd, vagy majd egyben az egészet.De szimpatikus megoldás lenne, ha letolnám megint az első évadot, aztán egyben a másodikat.
Még nem döntöttem el. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Én is az Atlantát nyomom, legutóbbi rész mennyire szomorú volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!