Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 7 éve
VB előtt sikerült befejeznem a Terrort.Összességében a sorozat sem rossz, nem unalmas, megérdemel egy sima 7-est tőlem, de a könyvnek a nyomába sem ér. Olvassátok el a könyvet, megéri!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Westworld 2x09 😮😮😮
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
| Akacheta felébredt magától. annyiban helyesbítenék, hogy amikor Lakota nyelven beszélt, akkor Maeve-hez beszélt. amikor angolul, akkor a kislányhoz. nem irányította, csak összekapcsolódtak és Ake elmondta, hogy mi volt a története. ugye Maeve-ben benne maradt, hogy a Lakoták terrorizálták őket.| Szerintem öntudatra ébredt, de mikor Maeve kislányával beszélt, akkor Maeve irányította. |Westworld 8.rész WOW!| de most akkor végig Mév irányította az öreg indiánt, vagy tényleg öntudatra ébredt a csávó? |
Utolsó mondat után ujra kéne nézni 😀
braxa88
shawnka
Mikey
most esett le nekem is, Ford a S1 végén a Ghost Nation-ről beszélt, nem Doloresékről. úgy látszik nekik szánt valami szerepet ebben az egészben. Dolores is ezért nyírta ki az egyiket a S2 kezdő epizódjában. hibátlan epizód volt, sima Emmy-díjas. azt nem tudom hogy sikerült a fejbőr alá tetkózni a labirintust mondjuk 😊
plusz 10 év halál nélkül, elég badass csávó Ake.
amúgy MiB hogy úszott meg ennyi lőtt sebet? valami furfang lesz ebben is. |
a Nirvana mennyire ütött már ehhez a részhez? 😕((
A következő rész is fasza lesz, érzem a bemutatóból. Kapunk egy nagy adag MiB háttérsztorit.
több mint 7 éve
| Szerintem öntudatra ébredt, de mikor Maeve kislányával beszélt, akkor Maeve irányította. |Westworld 8.rész WOW!| de most akkor végig Mév irányította az öreg indiánt, vagy tényleg öntudatra ébredt a csávó? |
braxa88
shawnka
több mint 7 éve
Westworld 8.rész WOW!| de most akkor végig Mév irányította az öreg indiánt, vagy tényleg öntudatra ébredt a csávó? |
braxa88
több mint 7 éve
Akkor a mostaninak is be kellett jönnie. 😊A 2x05, na az kínzás volt. Az első epizód, aminek a felénél azt néztem, mikor lesz már vége. Remélem a többi nem ilyen lesz...WW shogun world? nekem bejött
Mikey
petey
több mint 7 éve
A Six második évadja is bejövős eddig.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
En a doku, foleg tortenelmi sorozatokat kedvelem nagyon. Most van egy ujabb, amit nem lattam (ez onmagaban nagy dolog 😀). Azsia evszazada (The Asian century, by NatGeo). Aki hozzam hasonloan szereti az ilyesmit, ajanlom jo szivvel.Bar erdekes modon, ami angolul a harmadik resz volt (Marcos a Fulop szigeteki diktator), az magyarul az elso resz lett. Attol meg jo.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
A 2x05, na az kínzás volt. Az első epizód, aminek a felénél azt néztem, mikor lesz már vége. Remélem a többi nem ilyen lesz...WW shogun world? nekem bejött
Mikey
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=0XuOkYlUWIsEz zsír lesz nagyon, az első évad elég erős lett, remélem ez is az lesz 😊
steelwolf
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Patrick Melrose mennyire erős.az első rész elképesztő volt, nem is tudom mikor voltam ennyire sokkolva utoljára. mondjuk úgy ültem le elé, hogy azt se tudtam miről szól, de végig lekötött és tényleg agy és vese elhajítós.
Kenny
a második se volt rossz, de jelentősen visszavett a sodrásból. engem nem zavart volna, ha nem egy egész részt kapunk flashbacknek, hanem csak csepegtetik az infót a múltról. apa defektje kb az első részből kiderül, nem volt jó érzés átélni is.
több mint 7 éve
lehet Bernadette lesz terhes. Az lenne a legviccesebb 😊tippre Penny terhes lesz kb vagy AmyTBBT 11. évadja egész jó volt, továbbra is hoz egy szintet amit szivesen nézekElvileg még 1 évad lesz, azzal be is zárul. Nem tudom mit terveznek benne, lehet még Raj is megállapodik (vagy Stuart 😊 )
és az se zavar merre megy a sorozat fókusza, viszont sztem be kéne fejezni lassan hogy "high note" end lehessen
Negritis
shagi0206
kb ennyi maradt
Negritis
több mint 7 éve
tippre Penny terhes lesz kb vagy AmyTBBT 11. évadja egész jó volt, továbbra is hoz egy szintet amit szivesen nézekElvileg még 1 évad lesz, azzal be is zárul. Nem tudom mit terveznek benne, lehet még Raj is megállapodik (vagy Stuart 😊 )
és az se zavar merre megy a sorozat fókusza, viszont sztem be kéne fejezni lassan hogy "high note" end lehessen
Negritis
shagi0206
kb ennyi maradt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
TBBT 11. évadja egész jó volt, továbbra is hoz egy szintet amit szivesen nézekElvileg még 1 évad lesz, azzal be is zárul. Nem tudom mit terveznek benne, lehet még Raj is megállapodik (vagy Stuart 😊 )
Negritis
több mint 7 éve
Westworld 1. részét láttam. Azért kezdtem el nézni, mert egyik kedvenc színészem is szerepel benne, illetve újabban ráfüggtem a sorozatokra (10 évvel ezelőtt ez elég elképzelhetetlennek tűnt). GoT, TBBT, Stranger Things, Vikings, amit néztem/nézek (más nem igazán nyerte el a tetszésemet). Westworld nagyon nem az én ízlésvilágomnak való, a leírtakból lehet jól is jártam, hogy nem folytattam?i.imgur.com/YXZkFDR.jpgNálam a Lost az örök kedvenc, rengetegszer láttam, és még mostanában is visszanézek egy-két jelenetet/részt.
Lost óta nem volt olyan sorozat, amin ennyit lehet agyalni. Lost óta az egyetlen amiben minden részben bármerre fordulhat a sorozat, nem tudjuk hova tart, bármikor jöhet flashback/forward bármi.
Ed Harris is wow, de az öreg Delos mit alakított?!
braxa88
Van pár jelenlegi/nem túl régi sorozat amit hasonlítanék hozzá, de a Westworld tuti nem az. Az első évad még talán, azt tényleg zseniális volt, de amit ebben a második évadban művelnek az kínzás. Nem is értem miért nézem (talán azért, mert mást nem nézek), mert igazából nincs egy olyan szál amire azt tudnám mondani, hogy kíváncsi vagyok mi lesz belőle. A mészárlások is már nagyon erőltetettek. Az első öt részből Delos 3 jelenete az egyetlen pozitívum (számomra).
H_Marko
több mint 7 éve
A 2x05, na az kínzás volt. Az első epizód, aminek a felénél azt néztem, mikor lesz már vége. Remélem a többi nem ilyen lesz...
Szerkesztette: Mikey
több mint 7 éve
i.imgur.com/YXZkFDR.jpgNálam a Lost az örök kedvenc, rengetegszer láttam, és még mostanában is visszanézek egy-két jelenetet/részt.
Lost óta nem volt olyan sorozat, amin ennyit lehet agyalni. Lost óta az egyetlen amiben minden részben bármerre fordulhat a sorozat, nem tudjuk hova tart, bármikor jöhet flashback/forward bármi.
braxa88
Van pár jelenlegi/nem túl régi sorozat amit hasonlítanék hozzá, de a Westworld tuti nem az. Az első évad még talán, azt tényleg zseniális volt, de amit ebben a második évadban művelnek az kínzás. Nem is értem miért nézem (talán azért, mert mást nem nézek), mert igazából nincs egy olyan szál amire azt tudnám mondani, hogy kíváncsi vagyok mi lesz belőle. A mészárlások is már nagyon erőltetettek. Az első öt részből Delos 3 jelenete az egyetlen pozitívum (számomra).
több mint 7 éve
minden idők legjobb élőszereplős és animációs sorozatának keresztezésetwitter.com/big_business_/status/998449967990689792

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
TBBT 11. évadja egész jó volt, továbbra is hoz egy szintet amit szivesen nézekés az se zavar merre megy a sorozat fókusza, viszont sztem be kéne fejezni lassan hogy "high note" end lehessen
elkezdtem az Orville-t is, zseniális
szines, szagos rengeteg ötletes megoldással, easter eggek, direct olcsó megoldások
Seth McFairlane beteg humorával, mégis morálisan érdekes kérdéseket bolygatva
S1E7 akár black mirror is lehetne (feltéve hogy nem volt)
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
i.imgur.com/YXZkFDR.jpgLost óta nem volt olyan sorozat, amin ennyit lehet agyalni. Lost óta az egyetlen amiben minden részben bármerre fordulhat a sorozat, nem tudjuk hova tart, bármikor jöhet flashback/forward bármi.
több mint 7 éve
Atlanta 2. évad is nagyon komoly munka lett. Nem az a fajta sorozat, aminél sírva nevetsz a poénokon, de valahogy mindig jó érzés leülni egy részt megnézni, tök mindegy miről szól. Főleg egy ilyen évadzáró után várós nagyon a 3ik évad, jöjjön bármikor is.
több mint 7 éve
WW E04 - Ed Harris egy badass. ez a rész odabaszott de nagyon.ha jól emlékszem, akkor tavaly is a 4. rész környékén kezdődött el a sorozat.
oh, és végre visszatért egy kedves ismerős is 😊
petey
elképesztő epizód volt, megint rengeteg válasz, botrányos mennyiségű kérdés. Ed Harris meg wow.
remélem nem csak azért volt amúgy csodálatos, mert nem volt benne Dolores meg Távolbanéző Teddy.