Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Hannibal évadzáró:Mi a f&sz? Mi van? Áááááááááááá, teljes sokkban vagyok. Nem hiszem el, baszki. 10/10 a vége.
Lehet agyalni, nem kicsit.
több mint 10 éve
Szinte mindig megadom az esélyt a feloldozásra 😊 Annyira nem szeretem a sorozatokat, hogy felbosszantsam magam az elcseszésükön, egyedül a Communityt hagytam abba, miután Harmon kiszállt, az fájt.Tegnap fejeztem be a house of cards második évadot, nagy kár, hogy az amúgy érdekes politikai vonalat teljesen feláldozzák a primitív szórakoztatás oltárán. Ez így hiteltelen, gagyi.Jakehomerképes voltál végignézni? én ugyanúgy jártam vele, mint az első évaddal, a nyitórész utáni folyamatos színvonalcsökkenés miatt a felénél abbahagytam, kár értebaggio
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ezek után nagyon kíváncsi vagyok a HOC-ra, mert az elején mindenki itt áradozott róla, most meg kiderül, hogy van, akinél már fél évet se bírt😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Tegnap fejeztem be a house of cards második évadot, nagy kár, hogy az amúgy érdekes politikai vonalat teljesen feláldozzák a primitív szórakoztatás oltárán. Ez így hiteltelen, gagyi.Jakehomerképes voltál végignézni? én ugyanúgy jártam vele, mint az első évaddal, a nyitórész utáni folyamatos színvonalcsökkenés miatt a felénél abbahagytam, kár érte
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tegnap fejeztem be a house of cards második évadot, nagy kár, hogy az amúgy érdekes politikai vonalat teljesen feláldozzák a primitív szórakoztatás oltárán. Ez így hiteltelen, gagyi.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
GOT új része fasza, csak kár, hogy igazából amikor megláttam | a Hegyet | , már előre tudtam, hogy mi lesz a dolog csattanója. Meg a zárójelenetet sem volt nagy szám kitalálni. 😀 | Nem olvastam a könyveket, nem tudom, hogy mi lesz a vége, de go Oberyn. 😀 |
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Most nem, mert pihennek egy hetet, de tényleg jó lesz 😛Erre majd jövőhéten visszatérünk.Sebii| Hegy vs. Oberyn. Best moment ever. | HanniMi lett a vége a sorozatban? Ki maradt életben, ki nem?Sobri Jóska
| Lysat meg végre ledobták az ajtón, az első évad óta vártam ezt 😀 |
Mindig jövőre
több mint 10 éve
A Hannibalra megint nincsenek jelzők.Egyszerűen verhetetlen, úgy ahogy van.
több mint 10 éve
Függőben maradt? Ok.Erre majd jövőhéten visszatérünk.Sebii| Hegy vs. Oberyn. Best moment ever. | HanniMi lett a vége a sorozatban? Ki maradt életben, ki nem?Sobri Jóska
több mint 10 éve
Sebii
3 538
Erre majd jövőhéten visszatérünk.| Hegy vs. Oberyn. Best moment ever. | HanniMi lett a vége a sorozatban? Ki maradt életben, ki nem?Sobri Jóska
több mint 10 éve
| Hegy vs. Oberyn. Best moment ever. | HanniMi lett a vége a sorozatban? Ki maradt életben, ki nem?
több mint 10 éve
elég komoly magyar jelenlét volt a louie legutóbbi, negyedik részében 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ehelyett igyekeztek megpörgetni az eseményeket hátha nem kezdessz gondolkozni.hátja, lehetett volna jobban kitalálni h | miért nem mentik meg Theont, és miért éli túl lényegében minden fontos karakter. | braxa88fantasztikus rész voltezt inkább hagyjuk, bár nem is ez a gond, hanem maga a jelenet:
Ramsay egy pszichopata nem kell és nem is lehet értelmet keresni a cselekedetiben.braxa88
youtu.be/kWwjdfjwhm4?t=4m38s
eszméletlenül gagyibaggio
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Hülye amcsik. 😀Lesz Hannibal 3. évad, fuckyeah. 😀VrijbloedPedig az amcsiknál gyenge számokat produkál.
Nem értem hogy nem lehet szeretni ezt a sorozatot, kegyetlen jó a képi világa és hangulata az egésznek.cartman023
Bezony. Meg a párbeszédek. Meg úgy az egész.Kegyetlenül húz magával. 😀
Kíváncsi vagyok Hannibal ebben az évadban fogja szépen rendbe rakni Masont, aminek látjuk az eredményét a filmben, vagy majd később. A tippem az, hogy még a 2 rész valamelyikében.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
hátja, lehetett volna jobban kitalálni h | miért nem mentik meg Theont, és miért éli túl lényegében minden fontos karakter. |fantasztikus rész voltezt inkább hagyjuk, bár nem is ez a gond, hanem maga a jelenet:
Ramsay egy pszichopata nem kell és nem is lehet értelmet keresni a cselekedetiben.braxa88
eszméletlenül gagyibaggio
több mint 10 éve
fantasztikus rész voltezt inkább hagyjuk, bár nem is ez a gond, hanem maga a jelenet:
eszméletlenül gagyi
---
több mint 10 éve
braxa88
12 534
fantasztikus rész voltRamsay egy pszichopata nem kell és nem is lehet értelmet keresni a cselekedetiben.
több mint 10 éve
Maga a rész tényleg nagyon nem volt a helyén (néha olyan szépen építenek fel részeket, nem tudom ilyenkor mi történik)Got Tyrion beszéd 😀Eazzyezt az alapanyagot ilyen katasztrofális rendezéssel tönkretenni igazi művészet (leszámítva tényleg a végét)
| Theon kudarcba fulladt "kiszabadításánál" lehet cikibb jelenetet elképzelni? | baggio
| Nem tudom eldönteni, hogy mi volt ott cikibb. Hogy ilyen bénák voltak, vagy hogy hagyta elmenni őket a srác... |
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Got Tyrion beszéd 😀Eazzyezt az alapanyagot ilyen katasztrofális rendezéssel tönkretenni igazi művészet (leszámítva tényleg a végét)
| Theon kudarcba fulladt "kiszabadításánál" lehet cikibb jelenetet elképzelni? |
---
több mint 10 éve
Got Tyrion beszéd 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
cartman023
824
Lesz Hannibal 3. évad, fuckyeah. 😀VrijbloedPedig az amcsiknál gyenge számokat produkál.
Nem értem hogy nem lehet szeretni ezt a sorozatot, kegyetlen jó a képi világa és hangulata az egésznek.
több mint 10 éve
Lesz Hannibal 3. évad, fuckyeah. 😀
több mint 10 éve
Community kasza 😕
---
több mint 10 éve
mai Fargo is király volt, főleg a cold openes megoldás volt nagyon ötletes 😊