NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
7
5
2:20, Arena4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
A második legjobb Survivor évad(s20) egyik zseniális jelenete: http://funny115.com/v2/47.htma linket köszi konqnak 😀
több mint 13 éve
Végre teljes egészében megnéztem A szökést,elő is lépett első helyre nálam.Tökéletes sorozat nincs,de ez számomra majdnem az.NewmanEgyetértek, egyik örök favoritom!
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Végre teljes egészében megnéztem A szökést,elő is lépett első helyre nálam.Tökéletes sorozat nincs,de ez számomra majdnem az.NewmanHA még nem volt meg akkor ajánlom a Sons of Anarchyt. Na nekem meg az a szinte tökéletes. Ha jól tudom itthon is fogják adni a Coolon.
több mint 13 éve
Végre teljes egészében megnéztem A szökést,elő is lépett első helyre nálam.Tökéletes sorozat nincs,de ez számomra majdnem az.Newmanaz első évad az is volt. a másodikkal be kellett volna fejezni, szépen hepienddel. a harmadikat még végigszenvedtem, ott mondjuk bejött a Sonás rész, az úgyahogy bejött. a negyediket a közepén elkaszáltam, fináléra visszatértem. kb. úgy lett elrontva, mint a Heroes a 2. évad után.
több mint 13 éve
Végre teljes egészében megnéztem A szökést,elő is lépett első helyre nálam.Tökéletes sorozat nincs,de ez számomra majdnem az.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Én még könyvben olvastam, az is nagyon adja 😀tenorxmegvan nekünk is otthon a könyv. ha végzem a tűz és jég dalával(amig megvan 😊) lehet belekezdek
több mint 13 éve
Én még könyvben olvastam, az is nagyon adja 😀
több mint 13 éve
braxa88
12 534
A katedrális (pillard of the Earth) nagyon adja. ajánlom mindenkinek. 8részes minisorozat.szeptembertől adja a amugy a tv2
több mint 13 éve
entourage, SOILER:- nem tudom ki találta ki ford fairlane-t a sorozatba, de legalább akkora zseni mint aki nagy ferót adta neki magyar hangnak anno.
- én teknőc helyében tuti nem szállnék ki abból a boltból amibe cuban pénzt tesz.
- hát mi fasz ez, hogy egy entourage részben egyetlen jó nő van és azt se dugják meg ??
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Az Entourage 8. évada eddig nem ver oda a földhöz. A 7. évad befejezése nagyon tetszett, hogy nem lett feelgood meg, hogy úgy egészében a teljes évad sem volt az, de ez az utsó évad egyelőre nem jön át.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tegnap osztották ki a TCA, vagyis a tévékritikusok szövetségének díjait. Nem tökéletes ugyan, de az Emmy-t fényévekkel veri. A jelöltekről és a díjazottakról - http://donnie.blog.hu/2011/08/07/tca_awards_2011
több mint 13 éve
Game of Thrones JRPG verzió: http://www.youtube.com/watch?v=suH1ff4jPTw&feature=youtu.beNagyon vicces, ám spoileres 😂
több mint 13 éve
Castle darát tartok, most végeztem a második évaddal. Nem kifejezetten kedvelem a nyomozós sorozatokat, de ez valahogyan leköt, zseniális a dinamika a két főszereplő között. Remélem marad a színvonal a 3. szezonra is.shawnkaMarad 😊
több mint 13 éve
Castle darát tartok, most végeztem a második évaddal. Nem kifejezetten kedvelem a nyomozós sorozatokat, de ez valahogyan leköt, zseniális a dinamika a két főszereplő között. Remélem marad a színvonal a 3. szezonra is.
több mint 13 éve
Pedig pont Spadert akartam főnöknek 😀.Kurvanagy sorozat ez az Office, kár, hogy eddig nem néztem. Lehet már tudni, hogy ki lesz az új főnök?ChevyAnnyit lehet tudni, hogy James Spader karaktere lép Jo helyébe, és elvileg az irodai alkalmazottak közül lesz valaki az új boss.shawnka
Jim és Darryl túl normálisak lennének, Dwightot meg nem tudom elképzelni főnöknek anélkül, hogy ne csorbulna a karaktere. Így Andy marad a jelentkezők közül, bár remélem, hogy kitalálnak valami csavart az írók.
több mint 13 éve
Ha esetleg később lelnél feliratot vhol a fentebb említett évadokhoz, dobj légyszi egy pm-et. Köszi!Ha találok írok.
Ebbe a mondatba szerintem többen bele tudnának kötni, de megértem ezt a nézetet is.
Jelenleg két régebbi sorozatot is nézek: a Jeremy Brett által eljátszott Sherlock Holmes sorozatokat, ill. az ugyancsak angolok által rendezett Waczak Szállót. Az utóbbi fél órás angol humor nem a legjobb fajtából (vagy csak velem van gond?), az előbbit pedig nem kell bemutatni. JB fantasztikusan személyesíti meg SH karakterét, lenyűgöző színész, a magyar szinkron (Tahi Tóth László) is telitalálat lett. (Robert Downey Jr. a közelében sincs.) Csak ajánlani tudom mindenkinek.Seventh Son
Természetesen nem egyezhetnek meg minden emberrel a nézeteim, így biztos, hogy sokan nem értenek velem egyet, de nekem ez a véleményem. 😊
Krimis sorozatok engem sose fogtak meg, ez a műfaj amely legjobban meggondolkodtatná az agyat, de mivel a tévébe mindent elém tárnak nem olyan hatásosak, mint könyvben.
Waczak Szálló viszont nagy favoritom, az egyik legjobb angol vígjáték. Nagyon szeretem John Cleese játékát és a Monthy Python féle "baromságokat".
Másik kedvenc angol vígjátékom meg a Fekete vipera Rowan Atkinsonnal és Hugh Laurie-val. Engem sokkal jobban megnevetettnek az e fajta bárgyú humort képviselő sorozatok, mint a mostanában tucatjával készülő hollywoodi produkciók.
több mint 13 éve
Kurvanagy sorozat ez az Office, kár, hogy eddig nem néztem. Lehet már tudni, hogy ki lesz az új főnök?ChevyAnnyit lehet tudni, hogy James Spader karaktere lép Jo helyébe, és elvileg az irodai alkalmazottak közül lesz valaki az új boss.
több mint 13 éve
Ha esetleg később lelnél feliratot vhol a fentebb említett évadokhoz, dobj légyszi egy pm-et. Köszi!A Twilight zone-t magyar felirattal nézed? Az első két évad feliratát le tudom tölteni, vmint a harmadikból megvan néhány rész, de a többit nem lelem.Seventh SonMagyar felirattal, de én még csak az első évadnál járok. Szép terjedelmes azzal a 36 részével. Az a durva, hogy egyik epizódba se lehet belekötni. Régen még adtak a normális történetekre és az eredetiségre... Sajnos ma már csak a csili-vili szar kell a népnek. 😕süti
Ebbe a mondatba szerintem többen bele tudnának kötni, de megértem ezt a nézetet is.
Jelenleg két régebbi sorozatot is nézek: a Jeremy Brett által eljátszott Sherlock Holmes sorozatokat, ill. az ugyancsak angolok által rendezett Waczak Szállót. Az utóbbi fél órás angol humor nem a legjobb fajtából (vagy csak velem van gond?), az előbbit pedig nem kell bemutatni. JB fantasztikusan személyesíti meg SH karakterét, lenyűgöző színész, a magyar szinkron (Tahi Tóth László) is telitalálat lett. (Robert Downey Jr. a közelében sincs.) Csak ajánlani tudom mindenkinek.
több mint 13 éve
A Twilight zone-t magyar felirattal nézed? Az első két évad feliratát le tudom tölteni, vmint a harmadikból megvan néhány rész, de a többit nem lelem.Seventh SonMagyar felirattal, de én még csak az első évadnál járok. Szép terjedelmes azzal a 36 részével. Az a durva, hogy egyik epizódba se lehet belekötni. Régen még adtak a normális történetekre és az eredetiségre... Sajnos ma már csak a csili-vili szar kell a népnek. 😕
több mint 13 éve
Kurvanagy sorozat ez az Office, kár, hogy eddig nem néztem. Lehet már tudni, hogy ki lesz az új főnök?
több mint 13 éve
Nem film jön, hanem még egy sorozat, ami a cylon háborúkat mutatja be egy fiatal Adamával, Blood and Chrome címmel. Egyébként magyar lesz az egyik főszereplő, Bordán Lili.tenorxTényleg. Nem tudom,h miért egy köv. filmre emlékeztem.. (2 már volt amúgy)
Itt van Lilivel egy interjú: http://www.origo.hu/filmklub/blog/interju/exkluziv/20110304-bordan-lili-interju-battlestar-galactica-blood-and-chrome-.html
több mint 13 éve
Nem film jön, hanem még egy sorozat, ami a cylon háborúkat mutatja be egy fiatal Adamával, Blood and Chrome címmel. Egyébként magyar lesz az egyik főszereplő, Bordán Lili.
több mint 13 éve
A Battlestar Galactica sorozat 2011 októberében egy egész estés film keretében folytatódik. Az egész sorozatnak 2009-ben csináltak egy előzményt 18 részben Caprica címmel, ami, ha jól emlékszem, vmelyik csatornán most műsorra is van tűzve. Nem olyan jó, mint a BG, kaszát is kapott az első évad után.A Twilight zone-t magyar felirattal nézed? Az első két évad feliratát le tudom tölteni, vmint a harmadikból megvan néhány rész, de a többit nem lelem.
több mint 13 éve
Zseniális ez a Battlestar Galactica... Nálam nagyon simán előlépett a #1 sorozattá.Egyik legjobban megírt sorozat. Sci-fi téren pedig mindenképpen első. Én most kezdtem újra ezúttal szinkronosan. Főcímzenétől még mindig fel áll a hátamon a szór.
Iktriad, ha még nem láttad, csak ajánlani tudom. Minden egyes rész kurva jó, semmi filler epizód. Egyszerre politikai, vallásos dráma, emellett egy nagyon jó sci-fi, és persze az akció sem hiányzik. Nem hiszem el, hogy eddig nem néztem.tenorx
Nézted hozzá a webepisodes+razor+the plant is?
Más: Twilight zone
1959-es sci-fi sorozat, igaz nem egybefüggő. Minden egyes rész különálló történetet ölel fel, mint például, hogy a főszereplő eladja a lelkét az ördögnek a halhatatlanságért cserébe, de miután megunja, hogy semmi baja nem lehet elkezd embereket ölni, a villamos szék reményében, ám életfogytiglanra itélik... vagy a vadnyugaton egy egy szernek köszönhetően a főhős pontosan tud lőni, ám egy párbaj során az ellenfelébe is meglátja az italt.
Aki szereti az ilyen elgondolgodtatóbb sci-fiket annak nagyon tudom ajánlani. Eszméletlenül jó témákat ölel fel és a kivitelezése is zseniális.
több mint 13 éve
Zseniális ez a Battlestar Galactica... Nálam nagyon simán előlépett a #1 sorozattá.Iktriad, ha még nem láttad, csak ajánlani tudom. Minden egyes rész kurva jó, semmi filler epizód. Egyszerre politikai, vallásos dráma, emellett egy nagyon jó sci-fi, és persze az akció sem hiányzik. Nem hiszem el, hogy eddig nem néztem.