NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
27
6
2:20, Arena4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.cooltv.hu/articles/programme/316 itt a 2-ről egy promo, galériával, 8 játékos névvel-korral-foglalkozással 😊
ill beugrott egy klasszikus bogárevő verseny is, vmi olyasmi volt, h ha mindenki eszik megfelelő mennyiséget azokból a szarokból kapnak rendes kaját is (talán rizst?)
több mint 13 éve
akikre én emlékszek az a már említettTünde, akit megkurt Stohl miután félmeztelen napozott a parton
Szilárd, a győri lovasember, aki egész messzire jutott
Yolán, a verhetetlen Colby
valami erdélyi csaj, akit feleségül kért Yolán a reunionban, Oti talán.
két eyecandy jellegű csaj, egy fekete, egy szőke. az egyik neve Viki, nem tom melyiké. a feketével smárolt Yolán a dzsindzsásban.
Péter, aki látott már pár kinti évadot és jól keverte a szart, de megsérült, mert volt némi túlsúlya 😊 ő azóta is a reality iparban mozog elvileg.
volt egy ex-légiós overrated csávó, aki hamar kiesett.
Dávid, az ötvös, aki a győztesnek járó akármit csinálta.
Anna, aki hasonlít a balkan fanatik énekescsajára (vagy ő az, mit érdekel engem)
volt még egy soványabb verziójú kaszás géza hasonmás a final fourban, aki késsel borotválkozott állandóan. (update Miklós az)
+Fater, (Pista) a szokásos öreg, erős ember neve.
most így ennyit tudok. fingom sincs ki volt az elsőben és ki a másodikban 😀
több mint 13 éve
találtam egy írást a pilotról: http://index.hu/kultur/media/survivor0922/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem vmi Szabi rémlik (talán a nyertes) meg vmi olyan challenge volt a legvégén, hogy a víz alatt kellett maradni minél tovább. ill rémlik még vmi, h egyszer vki választhatott, hogy milyen ajándékot kér egy completed feladat után, ő egy függőágyat kért, emiatt pedig nemsokkal később felfázott, mert a fél napját abban töltötte. ja meg két csapat küzdött ugye egymás ellen, és egyszer a győztesek elvehettek vmi személyes tárgyat a másik csapattól amin egy leányzó csúnyán kiakadt. de én fiatalabb vagyok, szal nézzétek el ha nem emlékszem/rosszul emlékszem 😊
több mint 13 éve
így van ahogy fake mondja. végig valóvilág jelleggel szavaztak, nem volt semmi szövetség 😊egyesülés után senki nem állt át, végignézték míg kiesnek egyenként.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
volt meg az a kriszta nevu nosteny az elsoben aki bokaszalagszakadas miatt kellett h feladjaazok közül semmire sem emlékszem, csak a szereplőkre 😀 kérdezd meg konquerort, ő 100% hogy elsorolja neked fejből mind.Höria többit le se írom, mert már spoilernek számít 😀Höriengem érdekel minden, amire emlékszel belőle, szóval írd csak nyugodtan 😛 challengek milyenek voltak?shawnka
pedig eletre valo kisleany volt a motoroskaszkador-wingtsun-extremsportolo haromszogbol.
sajnos a magyar survivorokben nem ment egymas esz nelkuli furasa es nem volt tulzottan sok diplomaciai erzeke senkinek sem. nagyjabol arra hagyatkoztak h ki nyeri meg a vedettsegi jatekokat plusz h kinek a pofaja nem szimpatikus. felejtheto volt mindketto szeria erosen.
több mint 13 éve
nope, ő sem emlékszik az összesre pontosan 😀 Tündét is csak Buci miatt jegyeztem meg, mivel összejöttek a győzelem után 😀azok közül semmire sem emlékszem, csak a szereplőkre 😀 kérdezd meg konquerort, ő 100% hogy elsorolja neked fejből mind.Höria többit le se írom, mert már spoilernek számít 😀Höriengem érdekel minden, amire emlékszel belőle, szóval írd csak nyugodtan 😛 challengek milyenek voltak?shawnka
több mint 13 éve
azok közül semmire sem emlékszem, csak a szereplőkre 😀 kérdezd meg konquerort, ő 100% hogy elsorolja neked fejből mind.a többit le se írom, mert már spoilernek számít 😀Höriengem érdekel minden, amire emlékszel belőle, szóval írd csak nyugodtan 😛 challengek milyenek voltak?shawnka
több mint 13 éve
a többit le se írom, mert már spoilernek számít 😀Höriengem érdekel minden, amire emlékszel belőle, szóval írd csak nyugodtan 😛 challengek milyenek voltak?
több mint 13 éve
nekem összemosódik a két szereplőgárda 😀Jolán volt a magyar Colby Donaldson 😛 a többit le se írom, mert már spoilernek számít 😀
több mint 13 éve
az elsőt néztem emlékeim szerint. onnan egy Tünde nevű karakter dereng, meg egy leány, aki elkapott valami trópusi betegséget, és majdnem meghalt. a másodikból kimaradtam sajnos.nem láttad mikor ment annó?tuti nincs, mert sixx már 4 éve várja a linket comment.comon 😀Höriez elszomorító. szívesen összehasonlítanám az eredeti verzióval 😀shawnka
asszem 16 voltam a 2. évad idején (=2004), ergo akkor még nem nagyon volt internet hiányában összehasonlítási alapom, de már akkor is tetszett, pedig hát nem volt valami jó így látva a külföldi verziókat 😀Höri
egyébként az RTL igazán feléleszthetné mégegyszer. jelentkeznék gondolkodás nélkül, vinném a Falcons sapit is, ezzel megalapozva Atlanta Zsombor karakterét.
több mint 13 éve
nem láttad mikor ment annó?ez elszomorító. szívesen összehasonlítanám az eredeti verzióval 😀shawnkaha valakinek valamilyen csoda folytán megvan a 2 magyar Survivor évad, vagy tud helyet ahonnan beszerezhető, az ne legyen rest jelentkezni.shawnkatuti nincs, mert sixx már 4 éve várja a linket comment.comon 😀Höri
asszem 16 voltam a 2. évad idején (=2004), ergo akkor még nem nagyon volt internet hiányában összehasonlítási alapom, de már akkor is tetszett, pedig hát nem volt valami jó így látva a külföldi verziókat 😀
több mint 13 éve
ez elszomorító. szívesen összehasonlítanám az eredeti verzióval 😀ha valakinek valamilyen csoda folytán megvan a 2 magyar Survivor évad, vagy tud helyet ahonnan beszerezhető, az ne legyen rest jelentkezni.shawnkatuti nincs, mert sixx már 4 éve várja a linket comment.comon 😀Höri
több mint 13 éve
ha valakinek valamilyen csoda folytán megvan a 2 magyar Survivor évad, vagy tud helyet ahonnan beszerezhető, az ne legyen rest jelentkezni.shawnkatuti nincs, mert sixx már 4 éve várja a linket comment.comon 😀
több mint 13 éve
ha valakinek valamilyen csoda folytán megvan a 2 magyar Survivor évad, vagy tud helyet ahonnan beszerezhető, az ne legyen rest jelentkezni.
több mint 13 éve
Na, ki nevelkedett még ezen: http://www.youtube.com/watch?v=iELSoCuZrsI&feature=related ? 😛süti90es években gyakran belebotlottam. És persze a farkasnak drukkoltam. 😊
több mint 13 éve
Na, ki nevelkedett még ezen: http://www.youtube.com/watch?v=iELSoCuZrsI&feature=related ? 😛
több mint 13 éve
Community s3 első promó: http://www.youtube.com/watch?v=xm0wxNjStko&feature=player_embedded
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A nyár híre: BREAKING IN 2. ÉVAD BERENDELVE!shawnkama megnéztem az első évadot szal teljesen egyetértek
több mint 13 éve
Elvileg mikor aláírta a DH-s szereplését volt egy olyan kitétel a szerződésben, hogy ha lesz Breaking In akkor ott is forgathat.A nyár híre: BREAKING IN 2. ÉVAD BERENDELVE!shawnkana ez jó 😊
Odette Yustman marad? Aláírt időközben a House-ba.
Mondjuk annyira nem hiányozna, a fő, hogy Dutch, Cash meg a főnök marad.Höri
több mint 13 éve
A nyár híre: BREAKING IN 2. ÉVAD BERENDELVE!shawnkavégre már egy jó hír
Boom goes the dynamite 😀
több mint 13 éve
benne van?már nézem is..... 😀A nyár híre: BREAKING IN 2. ÉVAD BERENDELVE!shawnkana ez jó 😊
Mondjuk annyira nem hiányozna, a fő, hogy Dutch, Cash meg a főnök marad.Höri
South Beach óta figyelem a pályafutását,bár még 1 filmjét nem néztem meg azóta 😛
több mint 13 éve
A nyár híre: BREAKING IN 2. ÉVAD BERENDELVE!shawnkana ez jó 😊
Mondjuk annyira nem hiányozna, a fő, hogy Dutch, Cash meg a főnök marad.
több mint 13 éve
Tenorx ha még nem láttad akkor ajánlanám neked a The Middlemant és Wilfredet.Double BOké, nekiállok 😀
több mint 13 éve
A nyár híre: BREAKING IN 2. ÉVAD BERENDELVE!