Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Új Community bejövős, Mike a Breaking Badből kurva jó.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
House of Lies elkezdődött. Kiadtak előtte egy improzós Live részt, azt nézzétek meg, zseniális 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Moffat bejelentette a 4. és az 5. évadot.
több mint 12 éve
másnak hogy jött be a 3x02? a három közül egyértelműen ez volt a legjobb középső, bár a bromancet az első fél órában picit valóban túlhúzták. továbbra sem tudok azonban haragudni Moffattékra, bejön ez az új irányvonal.Az első fele (talán csak harmada) nem tetszett annyira a résznek, de utána zseniális volt. | A tárgyalótermes jelenetek nagyon tetszettek. | Igazából én sem bánom, hogy elvitték ilyen irányba, még mindig top sorozat nálam.
azért bízom benne, hogy a finálé felnő az első kettő mellé.shawnka
több mint 12 éve
másnak hogy jött be a 3x02? a három közül egyértelműen ez volt a legjobb középső, bár a bromancet az első fél órában picit valóban túlhúzták. továbbra sem tudok azonban haragudni Moffattékra, bejön ez az új irányvonal.azért bízom benne, hogy a finálé felnő az első kettő mellé.
több mint 12 éve
Azt hittem arrol a bena Sherlockrol beszeltek itt allandoan,amivel tele volt plakatozva a varos...meg tvbe reklamoztak....komolyan nem ertettem,hogy ferfi emberek ,hogy tudjak nezni azt a tini sorozatot.csak a reklamot lattam mindig de mar attol behanytam.... YDZoliZoltánAnnak Elementary a neve és amerikai és nem jó 😀
Mi meg a BBC-sről beszélünk amiből ma vagyis tegnap ment le a 3/02 ami számomra megint érdekes rész volt.
Az elején majdnem belealudtam, aztán a végére jól kihozták.
több mint 12 éve
Azt hittem arrol a bena Sherlockrol beszeltek itt allandoan,amivel tele volt plakatozva a varos...meg tvbe reklamoztak....komolyan nem ertettem,hogy ferfi emberek ,hogy tudjak nezni azt a tini sorozatot.csak a reklamot lattam mindig de mar attol behanytam.... YD
több mint 12 éve
youtu.be/v2LpJAD5AqQ?t=15sAztapiccs....van meg egy Sherlock sorozat? YDZoliZoltánwww.imdb.com/title/tt1475582/
Üdv az interneten!shawnka
több mint 12 éve
Aztapiccs....van meg egy Sherlock sorozat? YDZoliZoltánwww.imdb.com/title/tt1475582/
Üdv az interneten!
több mint 12 éve
Aztapiccs....van meg egy Sherlock sorozat? YD
több mint 12 éve
ebben Watsont egy Zsákos játsszaHogy lehet nezni azt a retek Sherlockot???ez nem az a Sherlock.shawnka
Watson egy nőőő....pffffZoliZoltán

több mint 12 éve
Hogy lehet nezni azt a retek Sherlockot???ez nem az a Sherlock.
Watson egy nőőő....pffffZoliZoltán
több mint 12 éve
Hogy lehet nezni azt a retek Sherlockot???Watson egy nőőő....pffff
több mint 12 éve
Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a Kimmel részt, zseniális 😊www.sorozatjunkie.hu/2013/01/29/matt-damon-jimmy-kimmel-sucks/?fb_action_ids=10202868461371544&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
Andy Garcián sírtam.
több mint 12 éve
Nekem iszonyat bejött a Sherlock, abszolút hozta az eddig színvonalat! Humoros volt, fantasztikus képivilág, kamerakezelés, és annyi ötlet, hogy csak kapkodta az ember a fejét végig.zavi27Mondjuk a fan service kicsit sok volt és remélem azért a többi két rész visszaáll a nyomozósabb világba, de amúgy tényleg jó volt 😀
több mint 12 éve
Nekem iszonyat bejött a Sherlock, abszolút hozta az eddig színvonalat! Humoros volt, fantasztikus képivilág, kamerakezelés, és annyi ötlet, hogy csak kapkodta az ember a fejét végig.
több mint 12 éve
nah, itt aztán volt mindenféle vélemény😀
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 12 éve
Elég érdekes volt a Sherlock. Nem mondom, hogy maradéktalanul elégedett lennék... Éreztem benne egy kis erőltetettséget, meg bizonytalanságot is a sztorival kapcsolatban, aztán lehet, hogy ez tudatos volt. 😀De összességében tetszett. 😀
több mint 12 éve
nekem bejött, imádom a gátlástalan fan service-t 😀Gagyi.Jakehomereste Sherlock.milyen lett (spoiler nélkül persze 😀)?MaG1Xx
Rajtam kívül nézi még valaki streamen?😀Kenny
több mint 12 éve
Szerintem meg jó volt 😀Gagyi.Jakehomereste Sherlock.milyen lett (spoiler nélkül persze 😀)?MaG1Xx
több mint 12 éve
Gagyi.este Sherlock.milyen lett (spoiler nélkül persze 😀)?MaG1Xx
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Hopp,akkor nem kicsit....az mire magyarul is elerheto lesz....Mondjuk meg van 2 ecvad Heroes...plusz a DBZ-t is most kezdtem.YD
több mint 12 éve
ööö... feb. 28-án kezdődik a második évad. 😊 valamit benéztél.MaG1XxVárjuk, várjuk nagy szeretettel. 😀
több mint 12 éve
ööö... feb. 28-án kezdődik a második évad. 😊 valamit benéztél.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 12 éve
Hmm.ja latom,hogy kint mar lement a 2. is.... 😀