Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Bazzeg ez az új Community nagyon adja 😀
több mint 13 éve
Milyen szinkronos Dexter? :o :oCowboykarcsiViasat 3 vagy TV 6 tolja, 5/9 ment le szombat este 10 felé.
több mint 13 éve
Milyen szinkronos Dexter? :o :oCowboykarcsiS5
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Milyen szinkronos Dexter? :o :o
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
New girlnek nekiálltam, első rész alapján nem fogott meg (pontosabb a lány igen, de a sorozat nem), de kap két rész esélyt még.DenyHárom rész letudva, kérdéses stádiumban van...
De most előbb új szinkronos Dexter rész jön, meg egy próba Suburgatory-vel.
több mint 13 éve
nem tom, de bölcsészeknek ingyenes, úgyhogy előtte mind3 részt ledarálom 😀what is the prize? 😀első évados.OFF
lesz még ilyen, duplarészben?! fasza!! 😀braxa88
október 18. SZTE paintball, készülsz már? 😀Höri
ha primary registration, akkor ott a helyem. ha nem akkor is.braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
what is the prize? 😀OFFmelyik?? 😊első évados.
mindkettő jó, de a második két részes az igazi. óriási.Zsoca
október 18. SZTE paintball, készülsz már? 😀Höri
ha primary registration, akkor ott a helyem. ha nem akkor is.
több mint 13 éve
OFFelső évados.paintballos Community=zseniális. 100/100braxa88melyik?? 😊
október 18. SZTE paintball, készülsz már? 😀
több mint 13 éve
braxa88
12 534
első évados.paintballos Community=zseniális. 100/100braxa88melyik?? 😊
lesz még ilyen, duplarészben?! fasza!! 😀
több mint 13 éve
paintballos Community=zseniális. 100/100braxa88melyik?? 😊
mindkettő jó, de a második két részes az igazi. óriási.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
paintballos Community=zseniális. 100/100
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
amennyire tetszett az előző heti vd annyira nem a mostani. a továbbiakban spoiler!Na, sikerült megnéznem nekem is. A Bonnie szál abszolút nem tetszett. Viszont kíváncsian várom, hogy mi lesz Damon-Katherine "dolog"-ból. 😊
bonnie visszatér - rossz hír
kathrine visszatér - jó hír
same old stefan visszatér - rossz hír
caroline még mindig kurvajó - jó hír
ps. a rendezők nagy martin solveig fanok lehetnek, 1. részben a hello tűnt fel, most meg a ready 2 go-val kezd a rész 😊kristof
több mint 13 éve
volt csajom szól a múlt héten, hogy van még egy évad született feleségek(azthitttem a tavalyi volt az utolsó). ránéztem és ez is beszippantott. mindig ugyanaz, de valahogy jól/nézhetően van tálalva.
több mint 13 éve
Hatalom hálójában/Damages sorozattal kapcsolatban kérdezném:A harmadik évad mennyire épül a második történéseire, mert utóbbiból csak két részt láttam, de ha már este az axn adja a S03E01-et akkor lehet újra csatlakoznék hozzá, mert az első évad nagyon jó volt.
több mint 13 éve
New girlnek nekiálltam, első rész alapján nem fogott meg (pontosabb a lány igen, de a sorozat nem), de kap két rész esélyt még.
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Én már tegnap megnéztem, nagyon tetszett! Szóval ajánlom megnézését gyorsan. 😉Egész szórakoztató ez az új abc sitcom, a suburgatory.JakehomerMég a 2. részre nem volt időm, de a pilóta alapján szerintem is. Kb. egyik legjobb új sitcom.fetomy
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
amennyire tetszett az előző heti vd annyira nem a mostani. a továbbiakban spoiler!bonnie visszatér - rossz hír
kathrine visszatér - jó hír
same old stefan visszatér - rossz hír
caroline még mindig kurvajó - jó hír
ps. a rendezők nagy martin solveig fanok lehetnek, 1. részben a hello tűnt fel, most meg a ready 2 go-val kezd a rész 😊
több mint 13 éve
Sebii
3 533
Weeds-t néz valaki? 😮EaRlÉn nézem, bár az új évaddal el vagyok maradva. Csak az első 4 részt láttam.
több mint 13 éve
Az új The League valami nagyon nagy lett... 😀 Az elején a zene pedig... Meghaltam. 😂Idei Community is megint nagyon tetszik, az első rész vendégszereplői pedig szerintem a legjobbak voltak...
Szerk.: A BMS még mindig nagyon betegen jó, az idei részek is hozzák magukat. 😀
több mint 13 éve
Touché 😂De van persze, pl. ha az up all night olyan lenne most is mint a pilot, akkor nem lenne jó. 😛 Egyébként nyilván egyik sem egy Friends vagy TAAHM, viszont szerintem nem gyenge a felhozatal. A HIMYM-nek pl. max 2-3 olyan része volt 6< évad alatt, ami valamivel nagyobb nézettséget hozott, mint a 2BG. A New Girl egy fokkal gyengébb, de nem is olyan stílusú, mint az aláröhögősök.
btw asszem lassan semmit nem fogok magyarul nézni, összehasonlíthatatlanul jobb angolul kb. minden. Ted eredeti hangját a HIMYM-ből mondjuk kellett egy 10-15 rész, hogy megszokjam a magyar után.
több mint 13 éve
húha, és szerinted van bármi, ami nem jó? 😀de szerintem igen. A 2 broke girls pl. szeirntem elég jó (amit alátámaszt az is, hogy már nézettebb, mint a felvezetője, a HIMYM), a New Girl is, még ha nem is az a sírva röhögős fajta, és a szar pilóta után az Up All Night is egész pofás kis sitcom lett, lehet rajta röhögni. Szerintem jó sitcomok indultak idén (én bírom a How to be a gentlemant is egyébként).fetomyMég a 2. részre nem volt időm, de a pilóta alapján szerintem is. Kb. egyik legjobb új sitcom.fetomymondjuk a konkurencia az nem is túl jelentős 😀shawnka
több mint 13 éve
nézőpont kérdése, nekem a Suburgatoryn kívül egyik sem jött be. Valószínűleg ez is darára fog összegyűlni, annyi minden más is van jelenleg a watchlisten.de szerintem igen. A 2 broke girls pl. szeirntem elég jó (amit alátámaszt az is, hogy már nézettebb, mint a felvezetője, a HIMYM), a New Girl is, még ha nem is az a sírva röhögős fajta, és a szar pilóta után az Up All Night is egész pofás kis sitcom lett, lehet rajta röhögni. Szerintem jó sitcomok indultak idén (én bírom a How to be a gentlemant is egyébként).fetomyMég a 2. részre nem volt időm, de a pilóta alapján szerintem is. Kb. egyik legjobb új sitcom.fetomymondjuk a konkurencia az nem is túl jelentős 😀shawnka
több mint 13 éve
de szerintem igen. A 2 broke girls pl. szeirntem elég jó (amit alátámaszt az is, hogy már nézettebb, mint a felvezetője, a HIMYM), a New Girl is, még ha nem is az a sírva röhögős fajta, és a szar pilóta után az Up All Night is egész pofás kis sitcom lett, lehet rajta röhögni. Szerintem jó sitcomok indultak idén (én bírom a How to be a gentlemant is egyébként).mondjuk a konkurencia az nem is túl jelentős 😀shawnkaEgész szórakoztató ez az új abc sitcom, a suburgatory.JakehomerMég a 2. részre nem volt időm, de a pilóta alapján szerintem is. Kb. egyik legjobb új sitcom.fetomy
több mint 13 éve
mondjuk a konkurencia az nem is túl jelentős 😀Egész szórakoztató ez az új abc sitcom, a suburgatory.JakehomerMég a 2. részre nem volt időm, de a pilóta alapján szerintem is. Kb. egyik legjobb új sitcom.fetomy