Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
HIMYM hosszu idő után újra beadta 😊thebekeegyetértek 😊 kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a Robin-Sworley-Nora háromszögből 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
HIMYM hosszu idő után újra beadta 😊thebekeNemrég daráltam le a 6. évadot, szerintem rohadt jó volt pedig elég sokan lehúzták itt.
több mint 13 éve
HIMYM hosszu idő után újra beadta 😊
több mint 13 éve
mostmár tuti, hogy Gellar halott/máshol él/Lil' Hanks skizofrén. 3 részen belül tudathasadás, kisTrininty is be fog még kavarni, plusz ugye megérkezett az új útitárs is. nagyon fasza az évad.
több mint 13 éve
szellemrudy bazzeg, hát én nem vagyok túl lelkes.most belepörgetnék az életembe 1 hetet...hát ez az új Dexter rész rendesen odabaszott. a végén a földszintről szedtem fel az államat. mondjuk a közepén amikor elkezdték ecsetelni, h Dex elhagyja a sötét énjét, akkor néztem miafasz?!.... Az előzetesben is olyanok voltak, amik még sose. most így várjak egy hetetPont most írtam ki fb-ra kb ugyanezt. egyszerűen zseniális, utálok várni 😀
Quinn meg még mindig zseniális, egyszerűen amikor képernyőn van, röhögőgörcsöt kapok 😀 Amikor megdugta a professzort, akkor gondoltam, h dugja már meg a Jamie babysittert is. Hát nem megpróbálta ebben a részben 😀Duff
pc_x
űberbaszott nagy rész lesz a következőHabi
több mint 13 éve
most belepörgetnék az életembe 1 hetet...hát ez az új Dexter rész rendesen odabaszott. a végén a földszintről szedtem fel az államat. mondjuk a közepén amikor elkezdték ecsetelni, h Dex elhagyja a sötét énjét, akkor néztem miafasz?!.... Az előzetesben is olyanok voltak, amik még sose. most így várjak egy hetetPont most írtam ki fb-ra kb ugyanezt. egyszerűen zseniális, utálok várni 😀
Quinn meg még mindig zseniális, egyszerűen amikor képernyőn van, röhögőgörcsöt kapok 😀 Amikor megdugta a professzort, akkor gondoltam, h dugja már meg a Jamie babysittert is. Hát nem megpróbálta ebben a részben 😀Duff
pc_x
űberbaszott nagy rész lesz a következő
JT Daniels fan
több mint 13 éve
hát ez az új Dexter rész rendesen odabaszott. a végén a földszintről szedtem fel az államat. mondjuk a közepén amikor elkezdték ecsetelni, h Dex elhagyja a sötét énjét, akkor néztem miafasz?!.... Az előzetesben is olyanok voltak, amik még sose. most így várjak egy hetetPont most írtam ki fb-ra kb ugyanezt. egyszerűen zseniális, utálok várni 😀
Jöhet a Walking Dead új része 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
hát ez az új Dexter rész rendesen odabaszott. a végén a földszintről szedtem fel az államat. mondjuk a közepén amikor elkezdték ecsetelni, h Dex elhagyja a sötét énjét, akkor néztem miafasz?!.... Az előzetesben is olyanok voltak, amik még sose. most így várjak egy hetetQuinn meg még mindig zseniális, egyszerűen amikor képernyőn van, röhögőgörcsöt kapok 😀 Amikor megdugta a professzort, akkor gondoltam, h dugja már meg a Jamie babysittert is. Hát nem megpróbálta ebben a részben 😀
több mint 13 éve
Most ha jól tudom egy hosszabb szünet van, ugye?Gabesz92ja, november 10 után január 5 a következő.
a CW szeret szünetet tartani a vizsgaidőszak elején 😀
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Viszont a legutóbbi néz sokkal inkább volt nézhetőbb, mint az azelőtti, függetlenül Tyler & Caroline duójától. 😊 Most ha jól tudom egy hosszabb szünet van, ugye?hát úgy látszik csak ennyire sikerült kinyírnia 😀 elég komolyan tolja am, megértem, hogy Klaus miért menekül 😀A legjobban azt várom, hogy Penge Michael mit tud. Elsőre azt hittem ő is a 7 testvér egyike, de a temetőből ítélve nem igazán.Hörién az apjára tippeltem, aztán egyik ismerősöm mondta, hogy őt kinyírta már a megcsalás miatt. persze ennél a családnál kitudja ...kristof
Rebekah <3
Tyler & Caroline megint kimaradt, kapják be 😀kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát úgy látszik csak ennyire sikerült kinyírnia 😀 elég komolyan tolja am, megértem, hogy Klaus miért menekül 😀A legjobban azt várom, hogy Penge Michael mit tud. Elsőre azt hittem ő is a 7 testvér egyike, de a temetőből ítélve nem igazán.Hörién az apjára tippeltem, aztán egyik ismerősöm mondta, hogy őt kinyírta már a megcsalás miatt. persze ennél a családnál kitudja ...kristof
Rebekah <3
Tyler & Caroline megint kimaradt, kapják be 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Most kezdtem el nézni az RJ Berger – Hard kor című sorozatot, ajánlom mindenkinek. Egy kicsit amerikai pite fílingje van, de épp ezáltal olyan jó. A zenék és a néger edző dumái hatalmasak benne! 😀Kizárólag angolul, Steiner Kristóf büntet!
bfrenk
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most kezdtem el nézni az RJ Berger – Hard kor című sorozatot, ajánlom mindenkinek. Egy kicsit amerikai pite fílingje van, de épp ezáltal olyan jó. A zenék és a néger edző dumái hatalmasak benne! 😀 több mint 13 éve
😊Ozzy remélem nem lőtte tökön magát, és bejön ez a move, amit kitaláltak. Ami egyébként kurvajó 😀shawnkaKár, hogy az első perctől lehetett tudni, hogy mi lesz a rész vége... ami baromi unalmassá tette ezt a negyven percet. nagyon várom már a merge-öt. ez a move meg szerintem felesleges kockázat. Cochran az első adandó alkalommal tábort fog váltani, ha az érdeke úgy kívánja, legalábbis minden megnyilatkozásából ez jön le, nyilván ezt a törzs nem láthatja. Christine meg amúgy is a kéken ellen szavazott volna, ameddig szükség lett volna a voksára.DoM
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
már van 3.évad szinkronosban??az új BMS zseniális 😀 esküszöm zseniális!.brkAz egész sorozat az, nincs túlhypolva de én még semmin nem nevettem annyit mint a BMS-en. Bármikor bármilyen szar kedvem is van megnézek egy részt és arra a 20 percre elfelejtem minden bánatom 😀JayB
több mint 13 éve
JéBé
7 035
az új BMS zseniális 😀 esküszöm zseniális!.brkAz egész sorozat az, nincs túlhypolva de én még semmin nem nevettem annyit mint a BMS-en. Bármikor bármilyen szar kedvem is van megnézek egy részt és arra a 20 percre elfelejtem minden bánatom 😀
több mint 13 éve
.brk
1 890
az új BMS zseniális 😀 esküszöm zseniális!
több mint 13 éve
jó azért 42 percbe nem fér bele 20 szereplő 😛 a mostani tele volt vendégszereplővel és egy rakás szál lezárásra került úgy tűnik, bár a nyaklánc még bírja, szóval sose lehet tudni.Az új vd rész ultragáz. Néha nem értem mennyire tehetségtelen embereket bírnak kiszemelni a forgatókönyv megírására. 😒hát valóban nem volt kiemelkedő 😕 a történet nem lehet, hogy a könyv miatt halad így? (bár nem olvastam, és fogalmam sincs miről szól)
Valszeg mostmár végleg kiírják a szellemeket(Kár mert Annat meg Masont még el bírtam volna viselni egy darabig.) És még Rebekah sem szerepelt benne 😕Double B
Annát nem sajnálom, Masont annál inkább ill. Lexi is maradhatott volna. Bonnie - Jeremy szakítást nem bánom, hátha talál magának vmi dögös kurvát utóbbi. Mrs. Lockwood nyilván most megszereti Carolinet, jó, mivel így valszeg nem akarja majd kinyír(at)ni. Tyler-Rebekah vonal nem tudom miért maradt ki teljesen, ill Mikaelékről se tudtunk meg semmit, Klaus meg már múltkor sem volt...kristof
A szellemek eltakarodása pozitív, illetve nekem a Stefános nyűglődés is zavaró volt (surprise 😀 ), ellenben a Damon-Mason vonal miatt kellően lekötött a rész, azt sajnálom kissé, hogy Caroline bunyóját alig mutatták a köcsögökkel.
Illetve a múltkori kekeckedés után ismét folytatom a történethez nem illó, de bennem felmerülő problémákat:
- lent az erdőben eldugott ex rabszolgatanya alatti barlangban Damon telefonált Alaricnak. Bizonyára geci erős térerő lehet ott. Majdnem annyira, mint a régi sitt alagsorában, ahová Stefant kikötözték 😛
több mint 13 éve
Community, még mindig zseniális 😀tenorxegyre betegebb. harmon nagy ember 😀
több mint 13 éve
Már nem volt vele az Erő 😀Rohadt jó volt a Chuck, de sajnos már csak 12 rész van hátra. Rettenetesen fog hiányozni.Vazzeg, most néztem utána, hogy Luke Skywalker volt az elején a gonosz. Beszarok. Kár, hogy nekem az ilyenek nem esnek le általában. 😀
Operation T.I.T.S. 😀 a guest star meg mekkora volt 😀Chevy
Én bízom benne, hogy a rövidebb évadra erősebb sztorit is tudnak írni, általában akkor szenvedtek az írók, ha kaptak még plusz részeket a már kész részekhez. De itt most látva az első nézettséget, ilyen nem nagyon lesz. :/Schleck
Amúgy nézettséghez hozzátartozik az is, hogy a Chuckkal egy időben ment a World Series 7. meccse. De én is csodálkoznék, ha kapnánk még plusz részeket.
több mint 13 éve
Rohadt jó volt a Chuck, de sajnos már csak 12 rész van hátra. Rettenetesen fog hiányozni.Vazzeg, most néztem utána, hogy Luke Skywalker volt az elején a gonosz. Beszarok. Kár, hogy nekem az ilyenek nem esnek le általában. 😀
Operation T.I.T.S. 😀 a guest star meg mekkora volt 😀Chevy
Én bízom benne, hogy a rövidebb évadra erősebb sztorit is tudnak írni, általában akkor szenvedtek az írók, ha kaptak még plusz részeket a már kész részekhez. De itt most látva az első nézettséget, ilyen nem nagyon lesz. :/
több mint 13 éve
Dwight és a három királyok 😀mennyire beteg volt ez a halloweeni tbbt 😂 kár, hogy Courtney Ford csak vendégszereplőnek jött 😕kristofaz Office és a Community is nagyon odavágott az ünnepi részekkel, nem győztem levegőt venni két nevetés között 😀shawnka
több mint 13 éve
mennyire beteg volt ez a halloweeni tbbt 😂 kár, hogy Courtney Ford csak vendégszereplőnek jött 😕kristofaz Office és a Community is nagyon odavágott az ünnepi részekkel, nem győztem levegőt venni két nevetés között 😀
több mint 13 éve
Nem tudom, nem szeretném elolvasni a könyvet, szóval passz 😀Az új vd rész ultragáz. Néha nem értem mennyire tehetségtelen embereket bírnak kiszemelni a forgatókönyv megírására. 😒hát valóban nem volt kiemelkedő 😕 a történet nem lehet, hogy a könyv miatt halad így? (bár nem olvastam, és fogalmam sincs miről szól)
Valszeg mostmár végleg kiírják a szellemeket(Kár mert Annat meg Masont még el bírtam volna viselni egy darabig.) És még Rebekah sem szerepelt benne 😕Double B
Annát nem sajnálom, Masont annál inkább ill. Lexi is maradhatott volna. Bonnie - Jeremy szakítást nem bánom, hátha talál magának vmi dögös kurvát utóbbi. Mrs. Lockwood nyilván most megszereti Carolinet, jó, mivel így valszeg nem akarja majd kinyír(at)ni. Tyler-Rebekah vonal nem tudom miért maradt ki teljesen, ill Mikaelékről se tudtunk meg semmit, Klaus meg már múltkor sem volt...kristof
Én bírtam anno az Anna-Jeremy szálat, ezért is jó hogy szakított a csokival. meg kicsit szar karakter, kb mindegyik nője mire összejön vele meghal, vagy dobja mert megcsalja a halott barátnőjével 😀
A következő részbe majd tuti kapunk egyszerre egy csomó szarságot, kár hogy Elenat nem lehet megölni, rohadtul unszimpatikus lett, főleg a végén a "nem várok egy szellemre" résznél. Egy Damon - Mason - Alaric vs Klaus azért adta volna.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mennyire beteg volt ez a halloweeni tbbt 😂 kár, hogy Courtney Ford csak vendégszereplőnek jött 😕