Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
😀A Sons of Anarchyt senki nem nézi?Shawn84jelentkezem, bár mostanában nem igazán 😊; gyanús hogy valamennyire Höri is követi :rolleyes:sapka
több mint 13 éve
kedvenc!nagyon jó ez az évad is...bár néha kicsit hálivúdos márA Sons of Anarchyt senki nem nézi?Shawn84Megvan az összes rész, csak nem volt időm megnézni még. 😀xrace77
több mint 13 éve
xrace77
4 515
A Sons of Anarchyt senki nem nézi?Shawn84Megvan az összes rész, csak nem volt időm megnézni még. 😀
több mint 13 éve
A Sons of Anarchyt senki nem nézi?Shawn84jelentkezem, bár mostanában nem igazán 😊; gyanús hogy valamennyire Höri is követi :rolleyes:
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
A Sons of Anarchyt senki nem nézi?
több mint 13 éve
Misfits esetén én nem tudom, most milyen véleményen legyek, bár a 3. részt még nem sikerült megnéznem új évadból.Ellenben HIMYM-nél ez a kicsit érzelgősebb szint bejött, míg a New Girl legújabb része szerintem az évad eddigi etalonja volt. Schmidt oltári karakter, maga a színészjáték is nagyon jó ott, pedig sorozatszínészekről nem szoktam ezt mondani. Zoey meg ugye... 😛
több mint 13 éve
Szerintem meg nagyon jó forma, nálam simán Nathan-nel egy szint. A következő rész meg igazi érdekességnek tűnik, már várom 😊Nekem nem jön be az új karakter a Misfitsben (nagyon Nathan-light), de összességében azért nem rossz az új évad.JakehomerNekem bejön, a csapatból simán ő érdekel a legjobban. Ez persze sajnos kritikája a sorozatnak, hogy eltelt 2 évad és lassan egyik régi karakter sem érdekel különösebben. Ettől még szívesen nézem. 😊marci
több mint 13 éve
marci
1 023
Nekem nem jön be az új karakter a Misfitsben (nagyon Nathan-light), de összességében azért nem rossz az új évad.JakehomerNekem bejön, a csapatból simán ő érdekel a legjobban. Ez persze sajnos kritikája a sorozatnak, hogy eltelt 2 évad és lassan egyik régi karakter sem érdekel különösebben. Ettől még szívesen nézem. 😊
több mint 13 éve
és akkor megint HIMYM....újra vicces volt!a vége pedig....sokkolt 😊nekem a sorozat top5ös jelenete a végtelen pillanat...
több mint 13 éve
Nekem nem jön be az új karakter a Misfitsben (nagyon Nathan-light), de összességében azért nem rossz az új évad.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Az új South Parkban a Penn Staten röhögnek 😛
több mint 13 éve
SPOILERhát én is itt vagyok.
új rész meg: bazmeg 😐 kemény sakkjátszmát tolnak itt, csak kapokodtam a fejem, h mi a fasz meg miért 😀 pár dolog még így se volt tiszta, pl ha Damon belehalt volna abba, hogy megöli Klaust, Klaus miért nem halt bele abba, hogy megölte Mikaelt? Mi lett a hibridekkel? mmint Kathrine rájuk dobta a gránátot, de abba még nem halnak bele, utána meg mindenki elmenekült, velük mit csináltak? Kathrine mikor és hogy cserélte ki magát Elenával, és hol volt Elena a party alatt?
ja és remélem Rebekah remélem nem sokáig marad ilyen fonnyadt állapotban 😀kristof
mikor Elena* betoppant a buliba meg is jegyeztem magamban, hogy jól áll neki a katherine féle smink 😀 kicsit tudok bazzeg.
Damon szvsz nem a szurkálásba halt volna bele, hanem Klaus halála után rátámadt volna a hadsereg vagy valami ilyesmi.
Mondjuk a gecigránátos kérdés valóban jogos, de Mikael ha megigézte őket, akkor elmondhatta, hogy halálesete után mind nyírja ki magát. (Plasztikbombát kell dobni, mint Kyle Reese bazmeg!)
Elena a parti alatt a Salvatore házban nézte a Dancing with the stars-t, amit Caroline nem tudott, mert ki volt ütve 😀
Rebi piros ruhája meg kurva szar volt!
Várom már január ötöt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
még nem volt benne, csak a téli szünet után jönHörikirály, köszi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most olvasom, hogy visszatérő szereplő lesz Torrey DeVitto, akit IRL Paul Wesley kúrogat 😊Höriés ő ki/mi volt? esküszöm nem tűnt fel, pedig PLL-ben is ő volt a legjobb eyecandy szvsz 😀
SPOILER
új rész meg: bazmeg 😐 kemény sakkjátszmát tolnak itt, csak kapokodtam a fejem, h mi a fasz meg miért 😀 pár dolog még így se volt tiszta, pl ha Damon belehalt volna abba, hogy megöli Klaust, Klaus miért nem halt bele abba, hogy megölte Mikaelt? Mi lett a hibridekkel? mmint Kathrine rájuk dobta a gránátot, de abba még nem halnak bele, utána meg mindenki elmenekült, velük mit csináltak? Kathrine mikor és hogy cserélte ki magát Elenával, és hol volt Elena a party alatt?
ja és remélem Rebekah remélem nem sokáig marad ilyen fonnyadt állapotban 😀
több mint 13 éve
És tényleg. KösziSPOILERMisfits 3. évad elég érdekesen indul. Egyrészt hiányolom Nathant, félig a sorozat lelke volt, másrészről Rudy hatalmas karakter. Viszont az új képességekkel nem vagyok kibékülve. kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőlük.Double BHát Nathan pótolhatatlan, ezt tudtuk, reménykedem, valamelyik későbbi évadba visszahozzák, bár ugye akkor filmes karrierje nem működik, amit meg nem kívánok neki. Képességekkel én sem vagyok kibékülve, Curtisével ellőttek máris minden használható előnyt szinte; Kellyével kíváncsi vagyok, mit kezdenek; Rudyé jó lehet, de kiforratlan képesség kicsit szerintem; Simoné szinte ugyanaz, mint volt Curtisé eddig, de ő második évadban maszkos miatt eleve hendikeppes, jó is; de hogy a néger csajszié (neve akkor sem fog eszembe jutni) mi a képessége, az nekem nagy kérdés. Vagy ő csak lepasszolta régit, és nem is akart újat?Deny
Alisha, az a képessége, hogy bele tud "mászni" más emberek agyába és azt látja, amit az az ember. Amikor fellógatta őket az időstoppos csaj, akkor látta h irja a búcsúleveleiket.killkenny
több mint 13 éve
nem tudom beszéltetek e róla, de kíváncsi vagyok véleményetekre.visszaesés...nem kicsi
8 rész után mit gondoltok a két pasi meg egy kicsiről?Ventura
Sheen-nel nálam simán top5 sorozat. 8 évad és végig tudtam nevetni, számomra nem vált erőltetetté. (ellenben how i met-el)
De ez a 9. évad sehol sincs az előzőekhez képest.
több mint 13 éve
nem tudom beszéltetek e róla, de kíváncsi vagyok véleményetekre.8 rész után mit gondoltok a két pasi meg egy kicsiről?
több mint 13 éve
SPOILERMisfits 3. évad elég érdekesen indul. Egyrészt hiányolom Nathant, félig a sorozat lelke volt, másrészről Rudy hatalmas karakter. Viszont az új képességekkel nem vagyok kibékülve. kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőlük.Double BHát Nathan pótolhatatlan, ezt tudtuk, reménykedem, valamelyik későbbi évadba visszahozzák, bár ugye akkor filmes karrierje nem működik, amit meg nem kívánok neki. Képességekkel én sem vagyok kibékülve, Curtisével ellőttek máris minden használható előnyt szinte; Kellyével kíváncsi vagyok, mit kezdenek; Rudyé jó lehet, de kiforratlan képesség kicsit szerintem; Simoné szinte ugyanaz, mint volt Curtisé eddig, de ő második évadban maszkos miatt eleve hendikeppes, jó is; de hogy a néger csajszié (neve akkor sem fog eszembe jutni) mi a képessége, az nekem nagy kérdés. Vagy ő csak lepasszolta régit, és nem is akart újat?Deny
Alisha, az a képessége, hogy bele tud "mászni" más emberek agyába és azt látja, amit az az ember. Amikor fellógatta őket az időstoppos csaj, akkor látta h irja a búcsúleveleiket.
több mint 13 éve
Legalább idén kicsit tovább húzta a Survivor mielőtt érdektelenségbe fulladt. Az utolsó két évad merge utáni játékából kiindulva, jó lenne újra elővenni a törzscserés játékot még az egyesülés előtt.
több mint 13 éve
Misfits 3. évad elég érdekesen indul. Egyrészt hiányolom Nathant, félig a sorozat lelke volt, másrészről Rudy hatalmas karakter. Viszont az új képességekkel nem vagyok kibékülve. kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőlük.Double BHát Nathan pótolhatatlan, ezt tudtuk, reménykedem, valamelyik későbbi évadba visszahozzák, bár ugye akkor filmes karrierje nem működik, amit meg nem kívánok neki. Képességekkel én sem vagyok kibékülve, Curtisével ellőttek máris minden használható előnyt szinte; Kellyével kíváncsi vagyok, mit kezdenek; Rudyé jó lehet, de kiforratlan képesség kicsit szerintem; Simoné szinte ugyanaz, mint volt Curtisé eddig, de ő második évadban maszkos miatt eleve hendikeppes, jó is; de hogy a néger csajszié (neve akkor sem fog eszembe jutni) mi a képessége, az nekem nagy kérdés. Vagy ő csak lepasszolta régit, és nem is akart újat?
több mint 13 éve
most olvasom, hogy visszatérő szereplő lesz Torrey DeVitto, akit IRL Paul Wesley kúrogat 😊Fú bazzeg, volt ám mitológia keményen. Lájkoltam a részt.Hörién az apjára tippeltem, aztán egyik ismerősöm mondta, hogy őt kinyírta már a megcsalás miatt. persze ennél a családnál kitudja ...kristofhát úgy látszik csak ennyire sikerült kinyírnia 😀 elég komolyan tolja am, megértem, hogy Klaus miért menekül 😀
Rebekah <3
Tyler & Caroline megint kimaradt, kapják be 😀kristof
több mint 13 éve
Misfits 3. évad elég érdekesen indul. Egyrészt hiányolom Nathant, félig a sorozat lelke volt, másrészről Rudy hatalmas karakter. Viszont az új képességekkel nem vagyok kibékülve. kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőlük.
több mint 13 éve
Fú bazzeg, volt ám mitológia keményen. Lájkoltam a részt.hát úgy látszik csak ennyire sikerült kinyírnia 😀 elég komolyan tolja am, megértem, hogy Klaus miért menekül 😀A legjobban azt várom, hogy Penge Michael mit tud. Elsőre azt hittem ő is a 7 testvér egyike, de a temetőből ítélve nem igazán.Hörién az apjára tippeltem, aztán egyik ismerősöm mondta, hogy őt kinyírta már a megcsalás miatt. persze ennél a családnál kitudja ...kristof
Rebekah <3
Tyler & Caroline megint kimaradt, kapják be 😀kristof
több mint 13 éve
engem Barney hangja taccsra tett a második csattanásnál...10 percig röhögtem😀
ha legalább ennyire poénos lenne akkor jó évad lehetne még a végére...akkor sokkal elviselhetőbbek lennének a már-már sírós részek😊
h a 3szögből mi lesz arra én is kiváncsi leszek! 😊