Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez a Louie ami a CCn megy szombat esténként egész jó.Az elején csak szimpla faszságnak látszott de ha megnézel pár részt rájössz hogy egész szórakoztató.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
na rámjött, hogy az FNL-t is pótolni kéne. melyik évad volt, mikor a tolószékes lelép, meg mikor a Minka megtér és Riggins jár hozzá. az 2évad?anno abbahgytam, mert totálisan lehozott az életről. a későbbiek is ennyire drámaiak?
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Üdv!Boss, kedvcsináló http://www.sorozatjunkie.hu/2011/11/26/pilot-boss/
Tudna valaki egy jó drámai sorozatot ajánlani?Jarjar
több mint 12 éve
Amiket nézek, ajánlok jelenleg: Dexter, Homeland(ez a legújabb nekem nagyon bejön), The Walking Dead, Boardwalk Empire,+ a jó "öreg" TBBT,HIMYM,Supernaturalt se tudom abbahagyni.
Amik jelenleg nem futnak, vagy véget ért: Rubicon,Breaking bad, Friday Night Lights, The Fades(sokan Misfitshez hasonlítják, nagyon jó), Luther,Sherlock Holmes. Utóbbi 3 angol és zseniálisak és sajnos rövidek.
több mint 12 éve
Lol tényleg. 😀 😀Ezt én is nagyon sajnálom, bár azért az kicsit jó érzés, hogy pont a 20. születésnapomra kapom meg az utolsó részt. 😊SchleckCsak most láttam a 3-4-et, de idén nagyon adja a Chuck!SchleckSzinte semmi időm nincs, de a Chuck nézést mindig megoldom. Sajnos január 27-én lesz az utolsó rész 😕Chevy
Áhh Misfits e4 szerintem állat rész volt 😀
több mint 12 éve
Ez a BMS évadzáró nem kicsit volt jó. 😀áh, ne is mondd. nagyon jó volt látni végre, ahogy ténylegesen összeforrnak, mint csapat. durván FNL érzés fogott el az utolsó 10 percben, zseniális volt 😀
Dupla rész, annyi foci, mint még soha... Meg az elején a zene megint az a nagyon jó volt, ami egyszer régebben...
http://www.youtube.com/watch?v=DPEg8gelBKkcsabi19
több mint 12 éve
ncore-on nincs fent a blue mountain state. honnan lehet lekapni magyarul?jahogy mtv honlap
több mint 12 éve
Ez a BMS évadzáró nem kicsit volt jó. 😀Dupla rész, annyi foci, mint még soha... Meg az elején a zene megint az a nagyon jó volt, ami egyszer régebben...
http://www.youtube.com/watch?v=DPEg8gelBKk
több mint 12 éve
Dresden-aktákat ismeri valaki?Most kaptam meg, érdemes rászánni a 12x40 percet?
több mint 12 éve
fúj de kemény volt a Dexter vége...HabiAdom 😀 Nagyon tetszett 😀
több mint 12 éve
Ezt én is nagyon sajnálom, bár azért az kicsit jó érzés, hogy pont a 20. születésnapomra kapom meg az utolsó részt. 😊Csak most láttam a 3-4-et, de idén nagyon adja a Chuck!SchleckSzinte semmi időm nincs, de a Chuck nézést mindig megoldom. Sajnos január 27-én lesz az utolsó rész 😕Chevy
több mint 12 éve
Csak most láttam a 3-4-et, de idén nagyon adja a Chuck!SchleckSzinte semmi időm nincs, de a Chuck nézést mindig megoldom. Sajnos január 27-én lesz az utolsó rész 😕
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Így van. Megéri. 😉pedig múlt héten nem volt, behozhatnád magad 😀.brklövi még valaki a Blue Mountain State nevezetű sorozatot? 😀VenturaAlap best of 😀, bár 2-3 résszel lemaradtam most .Toca
több mint 12 éve
.brk
1 890
pedig múlt héten nem volt, behozhatnád magad 😀lövi még valaki a Blue Mountain State nevezetű sorozatot? 😀VenturaAlap best of 😀, bár 2-3 résszel lemaradtam most .Toca
több mint 12 éve
lövi még valaki a Blue Mountain State nevezetű sorozatot? 😀VenturaAlap best of 😀, bár 2-3 résszel lemaradtam most .
több mint 12 éve
lövi még valaki a Blue Mountain State nevezetű sorozatot? 😀
több mint 12 éve
A képregényhez való hasonlításon a feszültségkeltést és emberi drámákat értettem, nem azt, hogy egy az egyben másolják a rajzolt változatot. Mert sokan zombik halomra ölesét várják minden részben, de mint tudjuk ez a sorozat nem erről szól 😊 nyilván lehetett volna jobban összesűríteni, de így szerintem katartikusabb volt az elmeny. Alig várom már a folytatást 😊A legtöbben nem is ismerik a képregényt. A sorozat meg már alig hasonlít rá. Shannek rég halottnak kéne lennie, Sophiának meg még csomó ideig élnie kellett volna. A drámai részében nagyjából egyetértek, viszont össze lehetett volna kicsit sűríteni a dolgokat 7 helyett 5 részre is akár. A legutóbbi rész volt a szezon legjobbja. Sajnálatos, hogy egyben ez volt februárig az utolsó.Shawn84wow, fordulat. i'm so shocked..NOTshawnka...
Más:
A The Walking Dead a legdrámaibb sorozat, ever... Bárki, aki szerint az új évad szar, az nem érti az eredeti képregény lényegét... egyszerűen zseniális 😮pc_x
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Üdv!breaking badHöri
Köszönöm a válaszokat ezeknek utána nézek.Üdv!The Walking Dead, mint olvashattad fentebb, Sons of Anarchy, Gyilkos megszállás, Ments meg, Harmadik műszakShawn84
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Üdv!The Walking Dead, mint olvashattad fentebb, Sons of Anarchy, Gyilkos megszállás, Ments meg, Harmadik műszak
több mint 12 éve
Üdv!breaking bad
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Üdv!Tudna valaki egy jó drámai sorozatot ajánlani?
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
A legtöbben nem is ismerik a képregényt. A sorozat meg már alig hasonlít rá. Shannek rég halottnak kéne lennie, Sophiának meg még csomó ideig élnie kellett volna. A drámai részében nagyjából egyetértek, viszont össze lehetett volna kicsit sűríteni a dolgokat 7 helyett 5 részre is akár. A legutóbbi rész volt a szezon legjobbja. Sajnálatos, hogy egyben ez volt februárig az utolsó.wow, fordulat. i'm so shocked..NOTshawnka...
Más:
A The Walking Dead a legdrámaibb sorozat, ever... Bárki, aki szerint az új évad szar, az nem érti az eredeti képregény lényegét... egyszerűen zseniális 😮pc_x
több mint 12 éve
wow, fordulat. i'm so shocked..NOTshawnkaAmúgy kabbe, mert nekem ez nem jutott eszembe korábban, de véletlenül láttam a hsz-ed pár hete és nem tudtam nem erre a lehetőségre gondolni, így elmaradt a shock... 😕
Más:
A The Walking Dead a legdrámaibb sorozat, ever... Bárki, aki szerint az új évad szar, az nem érti az eredeti képregény lényegét... egyszerűen zseniális 😮