Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Ez a Louie ami a CCn megy szombat esténként egész jó.Az elején csak szimpla faszságnak látszott de ha megnézel pár részt rájössz hogy egész szórakoztató.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
na rámjött, hogy az FNL-t is pótolni kéne. melyik évad volt, mikor a tolószékes lelép, meg mikor a Minka megtér és Riggins jár hozzá. az 2évad?
anno abbahgytam, mert totálisan lehozott az életről. a későbbiek is ennyire drámaiak?

több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Üdv!

Tudna valaki egy jó drámai sorozatot ajánlani?Jarjar
Boss, kedvcsináló http://www.sorozatjunkie.hu/2011/11/26/pilot-boss/
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Amiket nézek, ajánlok jelenleg: Dexter, Homeland(ez a legújabb nekem nagyon bejön), The Walking Dead, Boardwalk Empire,
+ a jó "öreg" TBBT,HIMYM,Supernaturalt se tudom abbahagyni.
Amik jelenleg nem futnak, vagy véget ért: Rubicon,Breaking bad, Friday Night Lights, The Fades(sokan Misfitshez hasonlítják, nagyon jó), Luther,Sherlock Holmes. Utóbbi 3 angol és zseniálisak és sajnos rövidek.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Csak most láttam a 3-4-et, de idén nagyon adja a Chuck!Schleck
Szinte semmi időm nincs, de a Chuck nézést mindig megoldom. Sajnos január 27-én lesz az utolsó rész 😕Chevy
Ezt én is nagyon sajnálom, bár azért az kicsit jó érzés, hogy pont a 20. születésnapomra kapom meg az utolsó részt. 😊Schleck
Lol tényleg. 😀 😀

Áhh Misfits e4 szerintem állat rész volt 😀
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Ez a BMS évadzáró nem kicsit volt jó. 😀
Dupla rész, annyi foci, mint még soha... Meg az elején a zene megint az a nagyon jó volt, ami egyszer régebben...
http://www.youtube.com/watch?v=DPEg8gelBKkcsabi19
áh, ne is mondd. nagyon jó volt látni végre, ahogy ténylegesen összeforrnak, mint csapat. durván FNL érzés fogott el az utolsó 10 percben, zseniális volt 😀
több mint 12 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
ncore-on nincs fent a blue mountain state. honnan lehet lekapni magyarul?
jahogy mtv honlap

több mint 12 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
Ez a BMS évadzáró nem kicsit volt jó. 😀
Dupla rész, annyi foci, mint még soha... Meg az elején a zene megint az a nagyon jó volt, ami egyszer régebben...
http://www.youtube.com/watch?v=DPEg8gelBKk

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 419 — #NoStress
Dresden-aktákat ismeri valaki?
Most kaptam meg, érdemes rászánni a 12x40 percet?

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
fúj de kemény volt a Dexter vége...Habi
Adom 😀 Nagyon tetszett 😀
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
fúj de kemény volt a Dexter vége...

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Szinte semmi időm nincs, de a Chuck nézést mindig megoldom. Sajnos január 27-én lesz az utolsó rész 😕Chevy
Ezt én is nagyon sajnálom, bár azért az kicsit jó érzés, hogy pont a 20. születésnapomra kapom meg az utolsó részt. 😊

több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Szinte semmi időm nincs, de a Chuck nézést mindig megoldom. Sajnos január 27-én lesz az utolsó rész 😕
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
lövi még valaki a Blue Mountain State nevezetű sorozatot? 😀Ventura
Alap best of 😀, bár 2-3 résszel lemaradtam most .Toca
pedig múlt héten nem volt, behozhatnád magad 😀.brk
Így van. Megéri. 😉

több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Alap best of 😀, bár 2-3 résszel lemaradtam most .Toca
pedig múlt héten nem volt, behozhatnád magad 😀
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Alap best of 😀, bár 2-3 résszel lemaradtam most .
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
lövi még valaki a Blue Mountain State nevezetű sorozatot? 😀

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Csak most láttam a 3-4-et, de idén nagyon adja a Chuck!

több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
wow, fordulat. i'm so shocked..NOTshawnka
...

Más:
A The Walking Dead a legdrámaibb sorozat, ever... Bárki, aki szerint az új évad szar, az nem érti az eredeti képregény lényegét... egyszerűen zseniális 😮pc_x
A legtöbben nem is ismerik a képregényt. A sorozat meg már alig hasonlít rá. Shannek rég halottnak kéne lennie, Sophiának meg még csomó ideig élnie kellett volna. A drámai részében nagyjából egyetértek, viszont össze lehetett volna kicsit sűríteni a dolgokat 7 helyett 5 részre is akár. A legutóbbi rész volt a szezon legjobbja. Sajnálatos, hogy egyben ez volt februárig az utolsó.Shawn84
A képregényhez való hasonlításon a feszültségkeltést és emberi drámákat értettem, nem azt, hogy egy az egyben másolják a rajzolt változatot. Mert sokan zombik halomra ölesét várják minden részben, de mint tudjuk ez a sorozat nem erről szól 😊 nyilván lehetett volna jobban összesűríteni, de így szerintem katartikusabb volt az elmeny. Alig várom már a folytatást 😊

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Üdv!

breaking badHöri
Üdv!

The Walking Dead, mint olvashattad fentebb, Sons of Anarchy, Gyilkos megszállás, Ments meg, Harmadik műszakShawn84
Köszönöm a válaszokat ezeknek utána nézek.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Üdv!

The Walking Dead, mint olvashattad fentebb, Sons of Anarchy, Gyilkos megszállás, Ments meg, Harmadik műszak
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Üdv!

breaking bad

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Üdv!

Tudna valaki egy jó drámai sorozatot ajánlani?
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
...

Más:
A The Walking Dead a legdrámaibb sorozat, ever... Bárki, aki szerint az új évad szar, az nem érti az eredeti képregény lényegét... egyszerűen zseniális 😮pc_x
A legtöbben nem is ismerik a képregényt. A sorozat meg már alig hasonlít rá. Shannek rég halottnak kéne lennie, Sophiának meg még csomó ideig élnie kellett volna. A drámai részében nagyjából egyetértek, viszont össze lehetett volna kicsit sűríteni a dolgokat 7 helyett 5 részre is akár. A legutóbbi rész volt a szezon legjobbja. Sajnálatos, hogy egyben ez volt februárig az utolsó.
több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
Amúgy kabbe, mert nekem ez nem jutott eszembe korábban, de véletlenül láttam a hsz-ed pár hete és nem tudtam nem erre a lehetőségre gondolni, így elmaradt a shock... 😕

Más:
A The Walking Dead a legdrámaibb sorozat, ever... Bárki, aki szerint az új évad szar, az nem érti az eredeti képregény lényegét... egyszerűen zseniális 😮