Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Szerintem is Louissal lesz vmi, nem véletlen mutatják a játékát állandóan, a kezet a lakásán, szerintem sejt vmit Dexterről. Gépét is biztos feltörte már....

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Louis pedig rájön Dexter baszakvásaira az Elliot segítségévelHabi
ezt hogy gondolod? 😀Höri
úgy, hogy belerakták az arcunkba az elmúlt részben háromszor, hogy Dex az Elliot segítségével keresgél a neten (pl. Holly-t is ezzel találta meg). mivel Louis írta a programot, ezért biztos, hogy nyomon tudja követni Dex netes dolgait.shawnka
ja tehát arra gondolsz, hogy nem a mostani dolgait olvassa vissza, hanem a következő évad elején majd látjuk ahogy Dex szörföl a páciensek között, egy faluval odébb meg Lou ugyanezt nyomonköveti ?

több mint 12 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 493 — Steelers fan
HIMYM-nek az ilyen köcsög húzásait nagyon nem bírom...
a vége komoly volt 😀
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
ezt hogy gondolod? 😀Höri
úgy, hogy belerakták az arcunkba az elmúlt részben háromszor, hogy Dex az Elliot segítségével keresgél a neten (pl. Holly-t is ezzel találta meg). mivel Louis írta a programot, ezért biztos, hogy nyomon tudja követni Dex netes dolgait.
több mint 12 éve
ezt hogy gondolod? 😀

több mint 12 éve
vannak ám látomásaid vazze 😀
mindenesetre ütne nagyon a Jamie verzió 😀
Én Debre szavazok, mint aki ki fog íródni a sorozatból, Louis pedig rájön Dexter baszakvásaira az Elliot segítségével
2 évad lesz már csak? 😕Habi
jaja, MCH kapott egy 24 milliós szerződést az utolsó kettő évadra, a 8. lesz a lezárás.

éjjel Dextereset álmodtam: az idei évad fináléjában Dex kinyitja a hűtőjét és benne lesz Jamie feje 😀
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
szeretném kérdezni sonkát, hogy volt-e látomása arról, hogy kinyírják-e a maradék 2 részben valamely állandó dexter szereplőt 😊Höri
Travis biztosnak tűnik, de mellette még el fog hullani valaki. Batista egyértelmű lenne most, ezért biztonságban van, Debet sem kell félteni(legalábbis amíg nem tudja meg Dex valódiságát, a könyvben is eléggé ütött az a jelenet, nem fogják a soriból sem kihagyni). Bár junkien páran azt találták ki, hogy túlzottan előtérbe hozták most őt, ergo a fináléban búcsúzhat -> plusz ugye elváltak MCH-val IRL és a hírek szerint nem is szeretnek nagyon együtt dolgozni. Quinn-t meg már nem igazán tudják mire használni, pedig a legviccesebb jelenetek hozzátartoznak 😀

a készítők még azt is mondták, hogy ez a rész beindította az utolsó két évad átívelő szálát. szóval tippre Deb/Quinn, a következő évad főgonosza pedig Louis. Erre a tökéletes plot twist Jamie kivéreztetése lenne 😀shawnka
vannak ám látomásaid vazze 😀
mindenesetre ütne nagyon a Jamie verzió 😀
Én Debre szavazok, mint aki ki fog íródni a sorozatból, Louis pedig rájön Dexter baszakvásaira az Elliot segítségével
2 évad lesz már csak? 😕

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Értem miért vagy te Eagles drukker ilyen sorozatokat nézel 😉dande
Picit konkrétabban. Zombik, apokalipszis stb? Egyébként több másfajta sorozatot is nézek. Pl Sons Of Anarchy, Homeland, Terra Nova
A nagy kedvenc meg Al Bundy!!!Shawn84
Én most ezekre a zombisakra meg horror sztorikra gondoltam. Egyébként én max, éppen most is Esküdt ellenségeket nézek, de a kedvenceim Farm ahol élünk Hetedik mennyország Anne stb szóval némileg szelíd lelkű ember vagyok 😊dande
Te jó ég az mekkora sorozat volt...Mr Edwrads volt a kedvencem 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
!!!SPOILER!!!:
a háttérben a rohamosztagos befigyel 😀Chevy
kiszúrtam én is egyből 😛
több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
a Társas Játék mellett kitartott valaki?

most néztem meg a 8. részt. tetszik, hogy hova fejlődött, egyedül a "főszálon" való toporgás bassza a csőrömet nagyon.shawnka
O N: kilőttem a very új HIMYM-et ma 6:30kor (igen, ilyen állat vagyok). majd szóljatok mikor értek utól, és lehet véleményezni. az első képkockára azért látatlanban is felhívnám a figyelmetkonqueror
Most mondam azt, hogy én meg fél 4-kor néztem? 😀 . Szerintem rohadt jó volt, csakúgy, mint az egész eddigi 7. évad. Újra nézhető a himym (ezt se hittem volna korábban)

!!!SPOILER!!!:
a háttérben a rohamosztagos befigyel 😀
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...

most néztem meg a 8. részt. tetszik, hogy hova fejlődött, egyedül a "főszálon" való toporgás bassza a csőrömet nagyon.shawnka
amúgy neked hogy van ennyi időd minden szarra? (ezer sorozat, NFL, NCAA, HS senior year, PC game, IRL élet, barátnő, futball karrier, cikkírás, WWE stb)

O N: kilőttem a very új HIMYM-et ma 6:30kor (igen, ilyen állat vagyok). majd szóljatok mikor értek utól, és lehet véleményezni. az első képkockára azért látatlanban is felhívnám a figyelmet
több mint 12 éve

most néztem meg a 8. részt. tetszik, hogy hova fejlődött, egyedül a "főszálon" való toporgás bassza a csőrömet nagyon.
több mint 12 éve
Quinn-t meg már nem igazán tudják mire használni, pedig a legviccesebb jelenetek hozzátartoznak 😀
shawnka
God save the Quinn!!!

neki spinoff járna

több mint 12 éve
szeretném kérdezni sonkát, hogy volt-e látomása arról, hogy kinyírják-e a maradék 2 részben valamely állandó dexter szereplőt 😊Höri
Travis biztosnak tűnik, de mellette még el fog hullani valaki. Batista egyértelmű lenne most, ezért biztonságban van, Debet sem kell félteni(legalábbis amíg nem tudja meg Dex valódiságát, a könyvben is eléggé ütött az a jelenet, nem fogják a soriból sem kihagyni). Bár junkien páran azt találták ki, hogy túlzottan előtérbe hozták most őt, ergo a fináléban búcsúzhat -> plusz ugye elváltak MCH-val IRL és a hírek szerint nem is szeretnek nagyon együtt dolgozni. Quinn-t meg már nem igazán tudják mire használni, pedig a legviccesebb jelenetek hozzátartoznak 😀

a készítők még azt is mondták, hogy ez a rész beindította az utolsó két évad átívelő szálát. szóval tippre Deb/Quinn, a következő évad főgonosza pedig Louis. Erre a tökéletes plot twist Jamie kivéreztetése lenne 😀
több mint 12 éve
szeretném kérdezni sonkát, hogy volt-e látomása arról, hogy kinyírják-e a maradék 2 részben valamely állandó dexter szereplőt 😊

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én utóbbit nézem. Szerintem mindenképpen. Az első évad nagyon brutál zúzás, a másodikban kicsit lassabb de feszkó van benne bőven. Meg persze zombik. Mindenképp érdemes. A American Horror Storyt meg szerintem a hétvégéig bepróbálom
Az első 2 rész megvan. Jókat olvasni róla.Shawn84
Picit konkrétabban. Zombik, apokalipszis stb? Egyébként több másfajta sorozatot is nézek. Pl Sons Of Anarchy, Homeland, Terra Nova
A nagy kedvenc meg Al Bundy!!!Shawn84
Én most ezekre a zombisakra meg horror sztorikra gondoltam. Egyébként én max, éppen most is Esküdt ellenségeket nézek, de a kedvenceim Farm ahol élünk Hetedik mennyország Anne stb szóval némileg szelíd lelkű ember vagyok 😊
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Két sorozatról szeretnék érdeklődni:
American Horror Story
The Walking Dead

Érdemes nézni őket?Mex
Én utóbbit nézem. Szerintem mindenképpen. Az első évad nagyon brutál zúzás, a másodikban kicsit lassabb de feszkó van benne bőven. Meg persze zombik. Mindenképp érdemes. A American Horror Storyt meg szerintem a hétvégéig bepróbálom
A nagy kedvenc meg Al Bundy!!!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
American Horror Story
The Walking Dead

Érdemes nézni őket?Mex
Értem miért vagy te Eagles drukker ilyen sorozatokat nézel 😉
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
American Horror Story
The Walking Dead

Érdemes nézni őket?Mex
Az első 2 rész megvan. Jókat olvasni róla.
több mint 12 éve
nemtudom miért csak most írom be, de Dexterben Anderson nyomozó tiszta Cam Newton. 😂Duff
nem minden afroamerikai Cam Newton, de minden Cam Newton afroamerikai.
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
nemtudom miért csak most írom be, de Dexterben Anderson nyomozó tiszta Cam Newton. 😂
több mint 12 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
BMS évadzáró mennyire jó volt 😊
egy csöpp FNL életérzést hozott a végén, amire valljuk be senki sem számított
nektek vélemény?.brk
Kicsit följebb... 😉 😀

Tényleg, lehet tudni, mi lesz vele a jövőben? Nem találtam semmi biztatót, de rosszat se... Thad senior is volt... Valami infó kéne. 😀

több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
BMS évadzáró mennyire jó volt 😊
egy csöpp FNL életérzést hozott a végén, amire valljuk be senki sem számított
nektek vélemény?
több mint 12 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
American Horror Story
The Walking Dead

Érdemes nézni őket?

több mint 12 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Ez a Louie ami a CCn megy szombat esténként egész jó.Az elején csak szimpla faszságnak látszott de ha megnézel pár részt rájössz hogy egész szórakoztató.Cowboykarcsi
Így van. 😊 Ha javasolhatom, nézd meg szinkron nélkül is, mert a standupos jelenetek nagyon hülyén jönnek át a magyar változatban, pedig azok is rohadt jók.