Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintem is Louissal lesz vmi, nem véletlen mutatják a játékát állandóan, a kezet a lakásán, szerintem sejt vmit Dexterről. Gépét is biztos feltörte már....
több mint 12 éve
ja tehát arra gondolsz, hogy nem a mostani dolgait olvassa vissza, hanem a következő évad elején majd látjuk ahogy Dex szörföl a páciensek között, egy faluval odébb meg Lou ugyanezt nyomonköveti ?úgy, hogy belerakták az arcunkba az elmúlt részben háromszor, hogy Dex az Elliot segítségével keresgél a neten (pl. Holly-t is ezzel találta meg). mivel Louis írta a programot, ezért biztos, hogy nyomon tudja követni Dex netes dolgait.shawnkaLouis pedig rájön Dexter baszakvásaira az Elliot segítségévelHabiezt hogy gondolod? 😀Höri
több mint 12 éve
HIMYM-nek az ilyen köcsög húzásait nagyon nem bírom...a vége komoly volt 😀
több mint 12 éve
úgy, hogy belerakták az arcunkba az elmúlt részben háromszor, hogy Dex az Elliot segítségével keresgél a neten (pl. Holly-t is ezzel találta meg). mivel Louis írta a programot, ezért biztos, hogy nyomon tudja követni Dex netes dolgait.Louis pedig rájön Dexter baszakvásaira az Elliot segítségévelHabiezt hogy gondolod? 😀Höri
több mint 12 éve
Louis pedig rájön Dexter baszakvásaira az Elliot segítségévelHabiezt hogy gondolod? 😀
több mint 12 éve
vannak ám látomásaid vazze 😀jaja, MCH kapott egy 24 milliós szerződést az utolsó kettő évadra, a 8. lesz a lezárás.
mindenesetre ütne nagyon a Jamie verzió 😀
Én Debre szavazok, mint aki ki fog íródni a sorozatból, Louis pedig rájön Dexter baszakvásaira az Elliot segítségével
2 évad lesz már csak? 😕Habi
éjjel Dextereset álmodtam: az idei évad fináléjában Dex kinyitja a hűtőjét és benne lesz Jamie feje 😀
több mint 12 éve
vannak ám látomásaid vazze 😀szeretném kérdezni sonkát, hogy volt-e látomása arról, hogy kinyírják-e a maradék 2 részben valamely állandó dexter szereplőt 😊HöriTravis biztosnak tűnik, de mellette még el fog hullani valaki. Batista egyértelmű lenne most, ezért biztonságban van, Debet sem kell félteni(legalábbis amíg nem tudja meg Dex valódiságát, a könyvben is eléggé ütött az a jelenet, nem fogják a soriból sem kihagyni). Bár junkien páran azt találták ki, hogy túlzottan előtérbe hozták most őt, ergo a fináléban búcsúzhat -> plusz ugye elváltak MCH-val IRL és a hírek szerint nem is szeretnek nagyon együtt dolgozni. Quinn-t meg már nem igazán tudják mire használni, pedig a legviccesebb jelenetek hozzátartoznak 😀
a készítők még azt is mondták, hogy ez a rész beindította az utolsó két évad átívelő szálát. szóval tippre Deb/Quinn, a következő évad főgonosza pedig Louis. Erre a tökéletes plot twist Jamie kivéreztetése lenne 😀shawnka
mindenesetre ütne nagyon a Jamie verzió 😀
Én Debre szavazok, mint aki ki fog íródni a sorozatból, Louis pedig rájön Dexter baszakvásaira az Elliot segítségével
2 évad lesz már csak? 😕
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Te jó ég az mekkora sorozat volt...Mr Edwrads volt a kedvencem 😊Én most ezekre a zombisakra meg horror sztorikra gondoltam. Egyébként én max, éppen most is Esküdt ellenségeket nézek, de a kedvenceim Farm ahol élünk Hetedik mennyország Anne stb szóval némileg szelíd lelkű ember vagyok 😊dandeÉrtem miért vagy te Eagles drukker ilyen sorozatokat nézel 😉dandePicit konkrétabban. Zombik, apokalipszis stb? Egyébként több másfajta sorozatot is nézek. Pl Sons Of Anarchy, Homeland, Terra Nova
A nagy kedvenc meg Al Bundy!!!Shawn84
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
!!!SPOILER!!!:kiszúrtam én is egyből 😛
a háttérben a rohamosztagos befigyel 😀Chevy
több mint 12 éve
Most mondam azt, hogy én meg fél 4-kor néztem? 😀 . Szerintem rohadt jó volt, csakúgy, mint az egész eddigi 7. évad. Újra nézhető a himym (ezt se hittem volna korábban)a Társas Játék mellett kitartott valaki?O N: kilőttem a very új HIMYM-et ma 6:30kor (igen, ilyen állat vagyok). majd szóljatok mikor értek utól, és lehet véleményezni. az első képkockára azért látatlanban is felhívnám a figyelmetkonqueror
most néztem meg a 8. részt. tetszik, hogy hova fejlődött, egyedül a "főszálon" való toporgás bassza a csőrömet nagyon.shawnka
!!!SPOILER!!!:
a háttérben a rohamosztagos befigyel 😀
több mint 12 éve
a Társas Játék mellett kitartott valaki?amúgy neked hogy van ennyi időd minden szarra? (ezer sorozat, NFL, NCAA, HS senior year, PC game, IRL élet, barátnő, futball karrier, cikkírás, WWE stb)
most néztem meg a 8. részt. tetszik, hogy hova fejlődött, egyedül a "főszálon" való toporgás bassza a csőrömet nagyon.shawnka
O N: kilőttem a very új HIMYM-et ma 6:30kor (igen, ilyen állat vagyok). majd szóljatok mikor értek utól, és lehet véleményezni. az első képkockára azért látatlanban is felhívnám a figyelmet
több mint 12 éve
a Társas Játék mellett kitartott valaki?most néztem meg a 8. részt. tetszik, hogy hova fejlődött, egyedül a "főszálon" való toporgás bassza a csőrömet nagyon.
több mint 12 éve
Quinn-t meg már nem igazán tudják mire használni, pedig a legviccesebb jelenetek hozzátartoznak 😀God save the Quinn!!!
shawnka
neki spinoff járna
több mint 12 éve
szeretném kérdezni sonkát, hogy volt-e látomása arról, hogy kinyírják-e a maradék 2 részben valamely állandó dexter szereplőt 😊HöriTravis biztosnak tűnik, de mellette még el fog hullani valaki. Batista egyértelmű lenne most, ezért biztonságban van, Debet sem kell félteni(legalábbis amíg nem tudja meg Dex valódiságát, a könyvben is eléggé ütött az a jelenet, nem fogják a soriból sem kihagyni). Bár junkien páran azt találták ki, hogy túlzottan előtérbe hozták most őt, ergo a fináléban búcsúzhat -> plusz ugye elváltak MCH-val IRL és a hírek szerint nem is szeretnek nagyon együtt dolgozni. Quinn-t meg már nem igazán tudják mire használni, pedig a legviccesebb jelenetek hozzátartoznak 😀
a készítők még azt is mondták, hogy ez a rész beindította az utolsó két évad átívelő szálát. szóval tippre Deb/Quinn, a következő évad főgonosza pedig Louis. Erre a tökéletes plot twist Jamie kivéreztetése lenne 😀
több mint 12 éve
szeretném kérdezni sonkát, hogy volt-e látomása arról, hogy kinyírják-e a maradék 2 részben valamely állandó dexter szereplőt 😊
több mint 12 éve
Én most ezekre a zombisakra meg horror sztorikra gondoltam. Egyébként én max, éppen most is Esküdt ellenségeket nézek, de a kedvenceim Farm ahol élünk Hetedik mennyország Anne stb szóval némileg szelíd lelkű ember vagyok 😊Picit konkrétabban. Zombik, apokalipszis stb? Egyébként több másfajta sorozatot is nézek. Pl Sons Of Anarchy, Homeland, Terra NovaÉn utóbbit nézem. Szerintem mindenképpen. Az első évad nagyon brutál zúzás, a másodikban kicsit lassabb de feszkó van benne bőven. Meg persze zombik. Mindenképp érdemes. A American Horror Storyt meg szerintem a hétvégéig bepróbálomÉrtem miért vagy te Eagles drukker ilyen sorozatokat nézel 😉dande
Az első 2 rész megvan. Jókat olvasni róla.Shawn84
A nagy kedvenc meg Al Bundy!!!Shawn84
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Picit konkrétabban. Zombik, apokalipszis stb? Egyébként több másfajta sorozatot is nézek. Pl Sons Of Anarchy, Homeland, Terra NovaÉrtem miért vagy te Eagles drukker ilyen sorozatokat nézel 😉dandeKét sorozatról szeretnék érdeklődni:Én utóbbit nézem. Szerintem mindenképpen. Az első évad nagyon brutál zúzás, a másodikban kicsit lassabb de feszkó van benne bőven. Meg persze zombik. Mindenképp érdemes. A American Horror Storyt meg szerintem a hétvégéig bepróbálom
American Horror Story
The Walking Dead
Érdemes nézni őket?Mex
A nagy kedvenc meg Al Bundy!!!
több mint 12 éve
Értem miért vagy te Eagles drukker ilyen sorozatokat nézel 😉Két sorozatról szeretnék érdeklődni:Én utóbbit nézem. Szerintem mindenképpen. Az első évad nagyon brutál zúzás, a másodikban kicsit lassabb de feszkó van benne bőven. Meg persze zombik. Mindenképp érdemes. A American Horror Storyt meg szerintem a hétvégéig bepróbálom
American Horror Story
The Walking Dead
Érdemes nézni őket?Mex
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Két sorozatról szeretnék érdeklődni:Én utóbbit nézem. Szerintem mindenképpen. Az első évad nagyon brutál zúzás, a másodikban kicsit lassabb de feszkó van benne bőven. Meg persze zombik. Mindenképp érdemes. A American Horror Storyt meg szerintem a hétvégéig bepróbálom
American Horror Story
The Walking Dead
Érdemes nézni őket?Mex
Az első 2 rész megvan. Jókat olvasni róla.
több mint 12 éve
nemtudom miért csak most írom be, de Dexterben Anderson nyomozó tiszta Cam Newton. 😂Duffnem minden afroamerikai Cam Newton, de minden Cam Newton afroamerikai.
több mint 12 éve
Duff
3 133
nemtudom miért csak most írom be, de Dexterben Anderson nyomozó tiszta Cam Newton. 😂
több mint 12 éve
BMS évadzáró mennyire jó volt 😊Kicsit följebb... 😉 😀
egy csöpp FNL életérzést hozott a végén, amire valljuk be senki sem számított
nektek vélemény?.brk
Tényleg, lehet tudni, mi lesz vele a jövőben? Nem találtam semmi biztatót, de rosszat se... Thad senior is volt... Valami infó kéne. 😀
több mint 12 éve
.brk
1 890
BMS évadzáró mennyire jó volt 😊egy csöpp FNL életérzést hozott a végén, amire valljuk be senki sem számított
nektek vélemény?
több mint 12 éve
Két sorozatról szeretnék érdeklődni:American Horror Story
The Walking Dead
Érdemes nézni őket?
több mint 12 éve
marci
1 023
Ez a Louie ami a CCn megy szombat esténként egész jó.Az elején csak szimpla faszságnak látszott de ha megnézel pár részt rájössz hogy egész szórakoztató.CowboykarcsiÍgy van. 😊 Ha javasolhatom, nézd meg szinkron nélkül is, mert a standupos jelenetek nagyon hülyén jönnek át a magyar változatban, pedig azok is rohadt jók.