Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Fringe vagy Supernatural? Melyiket válasszam?
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Homelandet nézi valaki rajtam kívül? Terroristás, kémes móka senkit nem érdekel?Shawn84
Jelentem én nézem. Bár a friss epizódot még nem sikerült csekkolnom sajnos. A sorozat nekem nagyon tetszetős, az elején még kicsit kételkedtem benne, de aztán nagyon bejött. Remélem marad a színvonal a következő évadra is majd. 😊Gabesz92
Álítólag lehet, hogy a 24-hez hasonlóan új történet lesz. Bár jelenleg nehéz elképzelnem, hogy le tudják zárni ezt az ügyet 2 részben. (az újat még én sem láttam)Na meg Damien Lewist sem látom mint CIA ügynököt.Shawn84
Szerintem megoldják valahogy és új történet lesz a következő évadban. De azt sem bánnám, ha valahogy folytatnák ezt. Meglátjuk! 😉

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Homelandet nézi valaki rajtam kívül? Terroristás, kémes móka senkit nem érdekel?Shawn84
Jelentem én nézem. Bár a friss epizódot még nem sikerült csekkolnom sajnos. A sorozat nekem nagyon tetszetős, az elején még kicsit kételkedtem benne, de aztán nagyon bejött. Remélem marad a színvonal a következő évadra is majd. 😊Gabesz92
Álítólag lehet, hogy a 24-hez hasonlóan új történet lesz. Bár jelenleg nehéz elképzelnem, hogy le tudják zárni ezt az ügyet 2 részben. (az újat még én sem láttam)Na meg Damien Lewist sem látom mint CIA ügynököt.
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Jelentem én nézem. Bár a friss epizódot még nem sikerült csekkolnom sajnos. A sorozat nekem nagyon tetszetős, az elején még kicsit kételkedtem benne, de aztán nagyon bejött. Remélem marad a színvonal a következő évadra is majd. 😊

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
az új Dexter elég faszán felvezette a finálét. Louis szál egyre egyértelműbb, viszont a Deb-féle...didn't see that coming.

a Dexes festmény ütött azért rendesen 😀 😀
több mint 12 éve
amint ledarálom az elmaradásokat, ez lesz az első újonc amit kipróbálok 😊JJ
Jól teszed. Nagyon üt. Nem egy pörgős sorozat, de nagyon jól megírt, és remekül átjön a feszültség is. A SOA után most ezt mondom a második kedvencemnek. Claire Danes Emmy-t fog nyerni hamarosan.
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
amint ledarálom az elmaradásokat, ez lesz az első újonc amit kipróbálok 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Homelandet nézi valaki rajtam kívül? Terroristás, kémes móka senkit nem érdekel?
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Duff

odabasz az avatárod 😀Höri
Kössz, utóbbi időben Quinn lett a példaképem 😀 Csak van egy rossz érzésem, h ő már nem lesz a 7. évadban :/
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Baszki most látom, hogy a Shiva Bowl Shuffleból van extended version is 😀
http://www.facebook.com/video/video.php?v=2493289254030

Nagyon adja, főleg a MJD 😀
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Duff

odabasz az avatárod 😀

több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Megnéztem az első részét a Community-nek 😊 Viszont ti feliratot honnan lőtök hozzá? Mert még most a 2. részhez találtam, de a 3- 6. részig nincsen fentBondi
Itt http://hosszupuskasub.com/ biztos találsz.
több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Megnéztem az első részét a Community-nek 😊 Viszont ti feliratot honnan lőtök hozzá? Mert még most a 2. részhez találtam, de a 3- 6. részig nincsen fent

több mint 12 éve
De csúnyán megalázták a Gleet a Communityben 😊 Nagyon szomorú panda leszek, ha nem hozzák vissza a sorozatot.Jakehomer
kint egész szép kis kampány ment a sorozat megmentéséért (sok helyen kezdték el promózni, írtak, beszéltek róla milyen jó sorozat), szóval én nem aggódom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 767 — Panthers fan
De csúnyán megalázták a Gleet a Communityben 😊 Nagyon szomorú panda leszek, ha nem hozzák vissza a sorozatot.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Egyre jobban tetszik ez a Louie,a mai vallásos rész kimondottan jó volt 😊Cowboykarcsi
a kedvencem az egy órás duplarész 😊

---
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egyre jobban tetszik ez a Louie,a mai vallásos rész kimondottan jó volt 😊Cowboykarcsi
az a baj, hogy mindig elfelejtem nézni, és mivel a comedy centralnál el van csúszva a műsorújság, felvenni sem tudom... pedig sztem nagyon jó egy sorozat 😊
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Egyre jobban tetszik ez a Louie,a mai vallásos rész kimondottan jó volt 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
A mai Chuck is hatalmas volt. Jókora piros pont Abedért és Shirleyért 😀
több mint 12 éve
Bazdmeg, tudom, hogy mindig leírom, de zseniális a Community 😀
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
BMS 3.évad 4.részét hol tudnám neten megnézni? mert amin szoktam (filmekaneten) ott nem elérhető a 4.rész videója 😕

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Egyszerűen zseniális ez a sorozat:
http://www.nbc.com/community/video/Troy-and-Abed-Rap-Christmas-Infiltration/1372231
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
sztem Angelt v Quinnt fogják kiírni...bár a Rita-Lumen out után tényleg bármi lehet...szomorú lennék a Deb-et írnák ki. illetve a feka zsaru miatt van még egy kis dejavum, kiv leszek meghúzzák-e amit az elején. az biztos ez is qrva jó évad, várom finálét...Divat
Én Andersont sajnálnám,már most szimpatikusabb mint Doaks volt,pedig eddig nem sok vizet zavart,én is Quinnre tippelnék,akit egyébként nagyon sajnálnék,most kurvára át bírom érezni milyen lehet neki...

Mondjuk ha meg azt nézzük,ugye a mostani részben volt Debnek aza rosszul léte a templomban, Dexter említette is neki hogy lehet hogy terhes,ha kiderül hogy igen,akkor gondolom az csak Joeytól lenne,ergo ebben az esetben maradna Quinn a "gyerek" szál miatt,Batistát viszont most már nem nagyon köti semmi a sorozathoz szvsz őt is simán kivehetik...Cowboykarcsi
sztem is jó arc Anderson, de nekem tökre dejavum van, Doaks-ot meg utáltam mint a szart, szal nem is sajnáltam...hátha Jamiet HA kivéreztetik, akkor számomra egyértelmű out Batista.

|
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
sztem Angelt v Quinnt fogják kiírni...bár a Rita-Lumen out után tényleg bármi lehet...szomorú lennék a Deb-et írnák ki. illetve a feka zsaru miatt van még egy kis dejavum, kiv leszek meghúzzák-e amit az elején. az biztos ez is qrva jó évad, várom finálét...Divat
Én Andersont sajnálnám,már most szimpatikusabb mint Doaks volt,pedig eddig nem sok vizet zavart,én is Quinnre tippelnék,akit egyébként nagyon sajnálnék,most kurvára át bírom érezni milyen lehet neki...

Mondjuk ha meg azt nézzük,ugye a mostani részben volt Debnek aza rosszul léte a templomban, Dexter említette is neki hogy lehet hogy terhes,ha kiderül hogy igen,akkor gondolom az csak Joeytól lenne,ergo ebben az esetben maradna Quinn a "gyerek" szál miatt,Batistát viszont most már nem nagyon köti semmi a sorozathoz szvsz őt is simán kivehetik...

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
sztem Angelt v Quinnt fogják kiírni...bár a Rita-Lumen out után tényleg bármi lehet...szomorú lennék a Deb-et írnák ki. illetve a feka zsaru miatt van még egy kis dejavum, kiv leszek meghúzzák-e amit az elején. az biztos ez is qrva jó évad, várom finálét...

|