Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Nyilván nagyon népszerű leszek, de csak szerintem süllyed a GoT színvonal ?
süti
Szerintem is süllyed a színvonal, értem én, hogy rengeteg eseményszál, de az az évad kb nagyon lebutítva így néz ki:

- 40 percig megmutatunk kb minden szálat 5 percig, majd a végén vagy valami nagy bumm, hogy felébredjen a nép, vagy előkészítjük a következő rész nagy bummját. Ez pedig szerintem unalmas. Biztos fontosak azok a részek is az esemény miatt (nem olvastam a könyveket) de akkor legyen egy részben két szál futtatva, de az haladjon rendesen...
több mint 11 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Néztem, hogy mennyien mondtátok, hogy a HOC második évadának színvonala csökkent.
Hát nem tudom, nálam 9-10/10-es részeket hozott, és muszáj voltam 3 nap alatt végignézni az összeset, mert annyira zseniális.
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 369 — E/1
Mi meg még csak most kezdtük el a Hannibal 1. évadot!(két részt néztünk meg)

már iylenek mennek,hogy nem is biztos,hogy lesz 3. ??? 😕

(egyébként érdekes eddig....nem is tudom....nem erre a kb. Helyszínelők típusra számítottam/számítottunk)ZoliZoltán
Lesz 3. évad, nyugi. 😀

Nyugi, sokkal jobb lesz, mint a Helyszínelők. 😀Vrijbloed
Na jol van,akkor megnyugodtunk!(nem,mintha annyira felzaklatott volna de erted😀)

koszi😉
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

(egyébként érdekes eddig....nem is tudom....nem erre a kb. Helyszínelők típusra számítottam/számítottunk)ZoliZoltán
Lesz 3. évad, nyugi. 😀

Nyugi, sokkal jobb lesz, mint a Helyszínelők. 😀
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Én leszek a közellenség, mert én nem láttam belőle egy percet sem, és eszemben sincs belenézni. 😀

Egyszerűen ellenérzést vált ki belőlem, ha valamit néz mindenki, azt egyszerűen nem bírom. 😀
Persze vannak kivételek, de valahogy a GOT-nál nem az jött,hogy ha mindenki nézi, akkor nekem is kell. Majd ha egyszer az életben nem lesz ekkora hype, akkor TALÁN belenézek.

De előbb fogom elolvasni a könyveket, ez 100%. 😀
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 561 — Omar's Coming Yo!
olvastam a könyveket,de így is szar volt nézni az utolsó 3 percet.
Valóban stagnál a színvonal,na de az utolsó két rész,azt nem lehet elbaszni.

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 927 — Whoops, looks like something went wrong.
Abban egyetertek, hogy a Lannister szal kezd unalmas lenni mar, es valoban vannak unalmasabb reszek, de hol nincsenek? Meg persze lassan bontakoznak ki a dolgok, de szerintem azert a legtobb abszolut elvezheto igy is.

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 244 — No one likes us, cause no one like us
Bennem van a hiba, vagy van ezzel így más is ?süti
Már mért lenne benned hiba? Nem muszáj ám mindenkinek ugyanazt szeretni csak mert a többi szereti 😀

Ebben a részben én valahol a felénél néztem meg, hogy mennyi van még hátra, hogy ugye, már nem a végén vagyunk. Szóval ez azt jelenti, hogy nekem tetszett a közepe is. A legnagyobb probléma az, hogy annyi szál van, hogy nem jut rendesen idő mindenre. Pl Ramsayt simán mutathatnák többet, nagyon jó karakter. A falnál történések is olyan lassan mennek még, hogy csak villanások jutnak oda.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 369 — E/1

(egyébként érdekes eddig....nem is tudom....nem erre a kb. Helyszínelők típusra számítottam/számítottunk)
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
És ha az nem lett volna a végén, akkor is erős rész!

| Ser Jorah, Arya röhögése és persze Missandei 😀 😀 |

Mindig jövőre
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Értem én ez alatt, hogy eddig tudott az ember izgulni a részek alatt, volt kinek szurkolni, kalkulálni stb.
Erre most a 4. éved, főleg mióta (nagy spoiler: | meghalt joffrey | ),

Különösebb spoiler nélkül, inkább csak a részek bennem keltett összbenyomásáról:
| semmi másból nem áll, mint rosszul felépített, néha összefüggéstelen cselekedetek kibontakozásában, aztán a végére meg jól odabaszunk valami megdöbbentő jelenetet.
Gyakorlatilag mintha az első 50 percben egy Hobbitos vándorlást néznék. Aztán a sorozat végén sokkoló jelenetek meg teljesen elolvadnak, és érdektelenné válnak a következő részben. A Lannisterék már kurva unalmasak, a többiekre meg nincs elég idő, hogy kilegyen dolgozva. Mostanra már csak egyedül Baelish karaktere maradt izgalmas a számomra, a többi részt ásítozással átbambulom...
|

JJ a te embered ő rühelli a trónok harcát. de nézi mert hbo
több mint 11 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 546 — Steelers fan
Értem én ez alatt, hogy eddig tudott az ember izgulni a részek alatt, volt kinek szurkolni, kalkulálni stb.

Különösebb spoiler nélkül, inkább csak a részek bennem keltett összbenyomásáról:
| semmi másból nem áll, mint rosszul felépített, néha összefüggéstelen cselekedetek kibontakozásában, aztán a végére meg jól odabaszunk valami megdöbbentő jelenetet.
Gyakorlatilag mintha az első 50 percben egy Hobbitos vándorlást néznék. Aztán a sorozat végén sokkoló jelenetek meg teljesen elolvadnak, és érdektelenné válnak a következő részben. A Lannisterék már kurva unalmasak, a többiekre meg nincs elég idő, hogy kilegyen dolgozva. Mostanra már csak egyedül Baelish karaktere maradt izgalmas a számomra, a többi részt ásítozással átbambulom...
|

Benned..XD
több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan

|

Bennem van a hiba, vagy van ezzel így más is ?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Missandei-re gondolsz a parton? 😊
baggio
én azóta is igen😍
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 004 — no es importante
sokkoltbraxa88
Missandei-re gondolsz a parton? 😊
Amúgy nagyon szemét sorozat ez a GoT, az ilyen részek miatt lehetetlen ott hagyni a szériát... az ominózus jelenetre még én is azt mondanám, hogy ez azért már túlzás, de hát gondolom pont ez volt a cél

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
I've read the books, so I knew that was going to happen. But holy fucking shit cunt motherfucking piss cock shit fucker, that was scared the shit out of me!
egy komment 😀
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 927 — Whoops, looks like something went wrong.
Azt a rohadt kurva életbe, hűbazdmeg, ez tényleg sokkolt.

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
na takarodj

több mint 11 éve
sokkolt
több mint 11 éve
GoT: | Brutál... Én azt vártam hogy Oberyn belevágja a lándzsáját Tywinba, de ááááá, erre most le kell ülepednie, főleg így reggeli után | Wester
| Ne máááááár. Simán nyert a hülye...ezért nem szabad figyelmetlenkedni. Váá, de idegesítőőő. Mi lesz ebből...Én is egyből arra gondoltam, hogy Tywin felé dobja a lándzsát. Erre így meghalni...szegény, pedig nagyon jó arc volt. |

több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 061 — Jó ötletnek tűnt!
GoT: | Brutál... Én azt vártam hogy Oberyn belevágja a lándzsáját Tywinba, de ááááá, ennek most le kell ülepednie, főleg így reggeli után |

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 695 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Key & Peele-en besírtam 😀 mondjuk sajnálom, hogy | Billy Bob Thornton irodai mészárlására már nem volt büdzsé | . ettől függetlenül az egyik legjobban megírt rész volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 484 — Sworn to the Dark
a Fargo legújabb részében Key & Peele a két FBI detektív, akik az East/West College Bowl c. paródiavideókat is csinálták többek között. 😊

built for this shit

több mint 11 éve
Más, a True Detective 2. szezonja Californiában fog játszódni és 3 főszereplő viszi majd a sztoritBaltimoreDefense
Első évadot ma kezdtem. Nagyon jó párbeszédekkel van teletűzdelve.

több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 812 — Sa da tay!
Hannibal évadzáró:

Mi a f&sz? Mi van? Áááááááááááá, teljes sokkban vagyok. Nem hiszem el, baszki. 10/10 a vége.

Lehet agyalni, nem kicsit.Vrijbloed
Tökéletes befejezés egy olyan sorozat 2. évadának ami ennyire az elkaszálás közelében lebeg. Nem tudom mi volt a durvább | Du Maurier feltűnése, amit totál nem tudok hova tenni, azok után, hogy anno beöltözve megjelent az addigra kiürített házában Hannibal v Abigail. |
Viszont nem tudom mi következhet most, ha lesz harmadik évad, mert eléggé lecsúszott a történet vonala arról a sínről amire fel akarták futtatni | addig viszik amíg elkapják Hannibált a film trilógiában | v. tudják, hogy az NBC-n kasza lesz és így egy ilyen "ÁÁááááááá mi f*sz van most" résszel zárják le a sorozatot és magában mindenki úgy fejezi be ahogy akarja/gondolja/el tudja képzelni a történet végét.Blaise
nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz ebből iszonyat durva volt az évadzáró

Más, a True Detective 2. szezonja Californiában fog játszódni és 3 főszereplő viszi majd a sztorit