Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Most kezdték el az X-aktákat a viasat 6-on 😊 Azt hiszem kedden volt az első két rész,bár ma megint ugyanazok vannak ahogy nézem 😐 Legalább is tegnap már adták a Gumiember I. részét :/
több mint 12 éve
ez az utolsó Once upon a time rész végleg kikészített 😀 a 8. törpe, nem hiszem el 😀 😂JJnekem bejött, ráadásul volt még Apollo szelet is és végre meglépték az egyébként rohadt unalmas szálon A lépést. bár nyilván Regina még be fog kavarni, de örültem a rész végi jelenetnek. SPOILERSPOILER mondjuk elég szarul volt felvezetve -> lehet terhes, hagyjálbékén-menjünk párterápiára, akarlak szeretni, oké-rohadtul nem akarlak látni, nem terhes, óigen!
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
ez az utolsó Once upon a time rész végleg kikészített 😀 a 8. törpe, nem hiszem el 😀 😂JJRohadt jó volt. Grumpy és a többi törpe remélem sokat lesz még jelen! 😀
több mint 12 éve
ez az utolsó Once upon a time rész végleg kikészített 😀 a 8. törpe, nem hiszem el 😀 😂
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
tvd 3.12fasza rész volt, megy ez ha sikerül minimálisra redukálni a tinédzser szappant.
a boszorkány szál erősödni fog (gondolom bonnie anyja is visszaköltözik jamievel mystic fallsba) nem, tudom, hogy örüljek-e
elena egy gyökér, teljesen feleslegesen mondta el, így még az is kiderült, h stefan számára sem semleges
caroline apja vmi elbaszott beteg ember, szegény tylert sztem részeken keresztül fogja szopatni (amíg bele nem hal)
dr. felltől jóval többet vártam, mint ez az álszent doktorosdi, kérdés, ki ölte meg az exét, ha mégis ő, akkor miért?
a vége kurvanagy, bár sztem damon csak elijahból vette ki a karót, pedig én a két másikra is kíváncsi lettem volna :\ ez a szál gyanúsan visszahozza majd rebbekaht is az "élők" sorába, váromkristof
mondjuk homok bill forbes kurvára nem hiányzott, de legalább kiképzi tylert hogy le tudja bírkózni klaust.
nyomozó damonon jót röhögtem.
psycho fell nyilván el fogja lopni a gyűrűt.
bonnie pereputtya is kár, hogy előkerült.
eli ébredése már esedékes volt, a másik 2+1 kopi* lehet ki se nyílik már az évadban 😀 bár ha megnézed mi a 15. rész címe, akkor gyanús, hogy ki van a lezárt +1ben.
*respectvv5sehi ahogy mondaná
több mint 12 éve
.brk
1 890
.brk: 23:42. egyenlőre helyet egyelőre. Ezen kívül tökéletes volt a felirat. 😊ezt inkább itt 😊
És a rész maga is eszméletlen volt, simán a leghangulatosabb sorozat jelenleg. Vagyis már sajnos csak volt. :/Schleck
köszi szépen, első befejezett felirat fordításom volt, második rész (már beküldtem, remélem hamarosan felkerül) szvsz jobban sikerült, majd kiderül. holnap talán nekiállok a harmadik résznek, az szerintem a legjobb az évadban 😊
btw felmerült vmi olyasmi, hogy most meg milyen jól teljesít a sorozat meg mennyire népszerű lett, így vissza kéne hozni. erről te hallottál valamit, vagy csak nagyon kósza pletyka?
több mint 12 éve
Nekem eddig bejött. Abrams eddigi sorozatait bírom/bírtam, Fringe, Lost és tudtam, hogy el fogom kezdeni nézni.Persze de azért érdekelhet, más milyennek gondolja stílusában, hangulatában pl.zavi27Köszi az infót. Hát lehet még várok pár részt mik lesznek a reakciók.zavi27csajt is úgy választasz, hogy előbb kipróbáltatod az ismerősökkel?
be kell próbálni, ha nem tetszik max kasza. Lehet, hogy mindenki lehúzza, de neked bejönne valami miatt, mert tudod, mindenki más.
😊briareos
Nem biztos hogy megmagyarázzák majd a dolgokat. Mondjuk az első két rész után kismilliónyi kérdés merült fel 😀
több mint 12 éve
Persze de azért érdekelhet, más milyennek gondolja stílusában, hangulatában pl.csajt is úgy választasz, hogy előbb kipróbáltatod az ismerősökkel?Olvass vissza 15-20 kommentet, olvashatsz mindkét oldalról véleményt.DenyKöszi az infót. Hát lehet még várok pár részt mik lesznek a reakciók.zavi27
be kell próbálni, ha nem tetszik max kasza. Lehet, hogy mindenki lehúzza, de neked bejönne valami miatt, mert tudod, mindenki más.
😊briareos
több mint 12 éve
csajt is úgy választasz, hogy előbb kipróbáltatod az ismerősökkel?Köszi az infót. Hát lehet még várok pár részt mik lesznek a reakciók.zavi27Alcatraz milyen? vegyes véleményeket olvastam eddig. Fringe-t imádom, Lost homály volt anno, bár lehet el kéne kezdenem újra, hátha bejön.zavi27Olvass vissza 15-20 kommentet, olvashatsz mindkét oldalról véleményt.Deny
😊
több mint 12 éve
Köszi az infót. Hát lehet még várok pár részt mik lesznek a reakciók.Alcatraz milyen? vegyes véleményeket olvastam eddig. Fringe-t imádom, Lost homály volt anno, bár lehet el kéne kezdenem újra, hátha bejön.zavi27Olvass vissza 15-20 kommentet, olvashatsz mindkét oldalról véleményt.Deny
több mint 12 éve
Alcatraz milyen? vegyes véleményeket olvastam eddig. Fringe-t imádom, Lost homály volt anno, bár lehet el kéne kezdenem újra, hátha bejön.zavi27Olvass vissza 15-20 kommentet, olvashatsz mindkét oldalról véleményt.
több mint 12 éve
Alcatraz milyen? vegyes véleményeket olvastam eddig. Fringe-t imádom, Lost homály volt anno, bár lehet el kéne kezdenem újra, hátha bejön.
több mint 12 éve
Sherlock...beszabehu😊Moriarty-t nagyon nagyon eltalálták
több mint 12 éve
a nap eddigi legjobb híre: felkerült a netre a Spartacus:Vengeance nyitórésze!!
több mint 12 éve
azt énis furcsáltam hogy a csaj semmit nem öregedett, ellenben Sam Neil-el aki még őrként "kölyök" volt. Meg ők már 63-ban eldöntötték hogy nekik kell befejezni a "munkát" ezt se értettem majd valszeg utólag kiderül.Meg úgy az egész eltűnést.Unalom lesz egy idő után szerintem. Minden részben visszajön egy ember, majd elfogják, közben meg halad egy kicsit a mögöttes történet, de nem eleget ahhoz, hogy kitarts mellette.arra azért kíváncsi leszek mivel fogják magyarázni az örökké fiatalságotdavekid
Firmbe is belenéztem az újak közül, de ez az ide-oda ugrálgatás idegesít.
Homeland nekem tetszett, Claire Danes nagyot játszik benne. Türelmesnek kell lenni kicsit vele, mert az évad első felében nincs tempó, a karaktereken van a hangsúly, a második fele viszont igen jó.gsn
Eddig kb. két (kettő és fél) infó van a fő részről, ha csak valami felett nem siklottam át.
SPOILER
Ezek:
- Magánzárkák alól valami hangok szűrödtek ki 2002-es rab szerint (aki nagyapja csajszinak)
- A pszicho doki se öregedett meg, és ő nem rab volt.Deny
több mint 12 éve
Meg úgy az egész eltűnést.arra azért kíváncsi leszek mivel fogják magyarázni az örökké fiatalságotdavekidAlcatraz eddig bejövős. Félek én is a csavartól, JJ Abrams nevét olvasva lehet is várni igazán. De nekem tetszik nagyon sorozat eddig, na.DenyUnalom lesz egy idő után szerintem. Minden részben visszajön egy ember, majd elfogják, közben meg halad egy kicsit a mögöttes történet, de nem eleget ahhoz, hogy kitarts mellette.
Homeland nekem tetszett, Claire Danes nagyot játszik benne. Türelmesnek kell lenni kicsit vele, mert az évad első felében nincs tempó, a karaktereken van a hangsúly, a második fele viszont igen jó.gsn
Eddig kb. két (kettő és fél) infó van a fő részről, ha csak valami felett nem siklottam át.
SPOILER
Ezek:
- Magánzárkák alól valami hangok szűrödtek ki 2002-es rab szerint (aki nagyapja csajszinak)
- A pszicho doki se öregedett meg, és ő nem rab volt.
több mint 12 éve
arra azért kíváncsi leszek mivel fogják magyarázni az örökké fiatalságotAlcatraz eddig bejövős. Félek én is a csavartól, JJ Abrams nevét olvasva lehet is várni igazán. De nekem tetszik nagyon sorozat eddig, na.DenyUnalom lesz egy idő után szerintem. Minden részben visszajön egy ember, majd elfogják, közben meg halad egy kicsit a mögöttes történet, de nem eleget ahhoz, hogy kitarts mellette.
több mint 12 éve
Homeland nekem tetszett, Claire Danes nagyot játszik benne. Türelmesnek kell lenni kicsit vele, mert az évad első felében nincs tempó, a karaktereken van a hangsúly, a második fele viszont igen jó.gsnvégignéztem, sajnos
a főszereplő csaj viszont tényleg nagyot játszik, szép utat jár be az első résztől a fináléig
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Miért kezdtem el a homelandet, nem is értem, miben hittem...JJNekem végül is bejött, bár elég lassú a történet, az évadzárót meg még nem sikerült megnézni, de sok jót nem hallottam róla. A második évadot azért majd elkezdem, de nem biztos hogy sokáig maradok. Többet érek, ha régebbi sorozatokat szedek elő és nézegetek. Azokba nem lehet csalódni.
több mint 12 éve
Ez benne van sajnos. Alapból Breaking Badet akartuk elkezdni ma, de gondoltam, dupla rész kap egy kis esélyt. Ennek ellenére azért neki állok este talán Breaking Badnek is 😀Alcatraz eddig bejövős. Félek én is a csavartól, JJ Abrams nevét olvasva lehet is várni igazán. De nekem tetszik nagyon sorozat eddig, na.DenyUnalom lesz egy idő után szerintem. Minden részben visszajön egy ember, majd elfogják, közben meg halad egy kicsit a mögöttes történet, de nem eleget ahhoz, hogy kitarts mellette.gsn
több mint 12 éve
gsn
3 548
Alcatraz eddig bejövős. Félek én is a csavartól, JJ Abrams nevét olvasva lehet is várni igazán. De nekem tetszik nagyon sorozat eddig, na.DenyUnalom lesz egy idő után szerintem. Minden részben visszajön egy ember, majd elfogják, közben meg halad egy kicsit a mögöttes történet, de nem eleget ahhoz, hogy kitarts mellette.
Homeland nekem tetszett, Claire Danes nagyot játszik benne. Türelmesnek kell lenni kicsit vele, mert az évad első felében nincs tempó, a karaktereken van a hangsúly, a második fele viszont igen jó.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Alcatraz eddig bejövős. Félek én is a csavartól, JJ Abrams nevét olvasva lehet is várni igazán. De nekem tetszik nagyon sorozat eddig, na.
több mint 12 éve
Nekem tetszik a Homeland 😊
több mint 12 éve
ha neked egy akciósorozatban "nem az akció a lényeg, hanem a karaktereid közti interakció", és a c-kategóriás filmek fordulataival megelégszel, akkor nyugodtan folytasdMiért kezdtem el a homelandet, nem is értem, miben hittem...JJMostanában kezdeném el, akkor ezek szerint nem érdemes :/
Más: minden évben megnézem legalább egyszer a The Black Donnellys-t, és minden évben elküldöm az NBC-t a pics@ba, hogy berendelték. Ha nem teszik és valamelyik kábeles lecsap rá, biztos nem csak egy évadot él meg..., "túl erőszakos", mit vártatok nagyokosok???gdavid
a Black Donnellys-ért tényleg kár, ha nem országos csatornán indul el, akkor tovább élhetett volna
---
több mint 12 éve
Miért kezdtem el a homelandet, nem is értem, miben hittem...JJMostanában kezdeném el, akkor ezek szerint nem érdemes :/
Más: minden évben megnézem legalább egyszer a The Black Donnellys-t, és minden évben elküldöm az NBC-t a pics@ba, hogy berendelték. Ha nem teszik és valamelyik kábeles lecsap rá, biztos nem csak egy évadot él meg..., "túl erőszakos", mit vártatok nagyokosok???
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: