Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Belekezdtem a Once Upon a Tmeba. 2. résznél járok, eddig nagyon tetszik, az első 5-10 perc nem tetszett de utána megfogott :cool: mondjuk Hófehérkének válaszhattak volna mást...
több mint 12 éve
Californication 6. évad berendelve!
több mint 12 éve
Én is megnéztem az utolsó részt.Hát a sorozat/film élménybeszámoló írás nagyon nem tartozik az erősségeim közé, ezért nem is nagyon megyek bele az elemezgetésekbe.
Valahogy ez volt számomra a tökéletes sorozat. Voltak hülyeségei bőven, néha fel is idegesített kicsit(Chuck anyjától mindig is kirázott a hideg), de valahogy végül mindig csak mosolyogtam rajta, vagy a hülyeségeken(Jeffster), vagy maguk fura módján megható pillanatokon. És számomra olyan jól volt meg benne az irreeális dolgok/valóságos dolgok és a poénok/dráma aránya, mint egy más sorozatban sem.
Goodbye Chuck! 😊
több mint 12 éve
az epic volt 😀 Abba volt a Mánus gyerek. Az egyik legjobb 3. évados rész volt.valamelyik késői évadban volt egy rész amikor visszaflashbackelnek oda mielőtt sarah először beszél chuckkal (helló, elromlott a telefonom). és csak azt látni, hogy csajszi figyeli ahogy chuck ott pancserkodik a többi nerddel, és azt mondja magának hogy: piece of cake...nagyon szerettem, LOST és FNL mellett simán benne van a TOP3 kedvencben. a fináléval a főszálon kívül elégedett voltam nagyon. mindenkinek szépen elvarrták a történetét, kivéve persze a két főfőfőszereplőnek.shawnkaNekem teljesen tetszett a lezárás. Igaz, hogy nem ilyen végre számítottam, de ahogy megvalósították a sorozatzárót (azzal a sok kis aprósággal), bőven kárpótolt.
Nálam TOP1 minden hibájával együtt a sorozat, mert annyira feelgood, hogy ilyen már nincs is.Chevy
ott akkorát visítottam... tipikusan az a sorozat volt, amit a gyakran idióta főszál, a folyamatos kavarás, a sok apró hiba ellenére, 10+ évadig bírtam volna néznibriareos
több mint 12 éve
valamelyik késői évadban volt egy rész amikor visszaflashbackelnek oda mielőtt sarah először beszél chuckkal (helló, elromlott a telefonom). és csak azt látni, hogy csajszi figyeli ahogy chuck ott pancserkodik a többi nerddel, és azt mondja magának hogy: piece of cake...Nekem teljesen tetszett a lezárás. Igaz, hogy nem ilyen végre számítottam, de ahogy megvalósították a sorozatzárót (azzal a sok kis aprósággal), bőven kárpótolt.+1111111111111111111111111nagyon szerettem, LOST és FNL mellett simán benne van a TOP3 kedvencben. a fináléval a főszálon kívül elégedett voltam nagyon. mindenkinek szépen elvarrták a történetét, kivéve persze a két főfőfőszereplőnek.shawnka
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5VVK8LX-8KE
😕((((((((((((Divat
Nálam TOP1 minden hibájával együtt a sorozat, mert annyira feelgood, hogy ilyen már nincs is.Chevy
ott akkorát visítottam... tipikusan az a sorozat volt, amit a gyakran idióta főszál, a folyamatos kavarás, a sok apró hiba ellenére, 10+ évadig bírtam volna nézni
több mint 12 éve
Nekem teljesen tetszett a lezárás. Igaz, hogy nem ilyen végre számítottam, de ahogy megvalósították a sorozatzárót (azzal a sok kis aprósággal), bőven kárpótolt.nagyon szerettem, LOST és FNL mellett simán benne van a TOP3 kedvencben. a fináléval a főszálon kívül elégedett voltam nagyon. mindenkinek szépen elvarrták a történetét, kivéve persze a két főfőfőszereplőnek.shawnkaA fenébe, vége van a Chucknak 😕+1111111111111111111111111
All-Time kedvenc és az is marad.Chevy
😕((((((((((((Divat
Nálam TOP1 minden hibájával együtt a sorozat, mert annyira feelgood, hogy ilyen már nincs is.
több mint 12 éve
nagyon szerettem, LOST és FNL mellett simán benne van a TOP3 kedvencben. a fináléval a főszálon kívül elégedett voltam nagyon. mindenkinek szépen elvarrták a történetét, kivéve persze a két főfőfőszereplőnek.A fenébe, vége van a Chucknak 😕+1111111111111111111111111
😕((((((((((((Divat
több mint 12 éve
A fenébe, vége van a Chucknak 😕+1111111111111111111111111
😕((((((((((((
|
több mint 12 éve
Rohadt nagy a Party Down 😀Chevykészül a film isJJ
Na megnéztm a Touch és a Luck 1. részét is. Nekem eddig bejön mind2 :cool:Krooscsak a lovi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Rohadt nagy a Party Down 😀Chevykészül a film is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Rohadt nagy a Party Down 😀
több mint 12 éve
Na megnéztm a Touch és a Luck 1. részét is. Nekem eddig bejön mind2 :cool:
több mint 12 éve
Na hát ez a baj, sose tudtam ilyen oldalakra bejutni 😊még mindig Székhelyi József Homér magyar hangja ugye? valakinek tipp, hogy honnan tudom beszerezni a 15-20. évad részeit akkor magyarul? 😊 a Simpsons az egyetlen sorozat/film, ami eredeti hanggal képtelen vagyok nézniJJBizony ő. 😉 Nekem is nagy kedvencem főleg mikor Homér gyerekkorát szinkronizálja. 😀
Egyébként a Simpson család karaktereinek ugyanaz a szinkronuk, viszont szerintem mindenki másnak már változott akár többször is.
Beszerezni meg... öhm... legnagyobb magyar torrentoldalakon fent van. 😐süti
---
több mint 12 éve
Pedig kurva jó angolul a Simpsons 😊 Amit én csak magyarul tudok nézni az a Jóbarátok és a Rém rendes család.
több mint 12 éve
még mindig Székhelyi József Homér magyar hangja ugye? valakinek tipp, hogy honnan tudom beszerezni a 15-20. évad részeit akkor magyarul? 😊 a Simpsons az egyetlen sorozat/film, ami eredeti hanggal képtelen vagyok nézniJJBizony ő. 😉 Nekem is nagy kedvencem főleg mikor Homér gyerekkorát szinkronizálja. 😀
Egyébként a Simpson család karaktereinek ugyanaz a szinkronuk, viszont szerintem mindenki másnak már változott akár többször is.
Beszerezni meg... öhm... legnagyobb magyar torrentoldalakon fent van. 😐
több mint 12 éve
még mindig Székhelyi József Homér magyar hangja ugye? valakinek tipp, hogy honnan tudom beszerezni a 15-20. évad részeit akkor magyarul? 😊 a Simpsons az egyetlen sorozat/film, ami eredeti hanggal képtelen vagyok néznia simpson családból hány évad jelent meg magyar szinkronnal?JJHétfőtől kezdik adni a 21. évadot. Szerintem ez lesz a legújabb szinkronos.süti
---
több mint 12 éve
a simpson családból hány évad jelent meg magyar szinkronnal?JJHétfőtől kezdik adni a 21. évadot. Szerintem ez lesz a legújabb szinkronos.
több mint 12 éve
a simpson családból hány évad jelent meg magyar szinkronnal?
---
több mint 12 éve
jogos, a Senior Bowl bekavart 😀Wilson? Watson, igaz? 😀Te kevered Hófehérkét és Hamupipőkét, ejnye 😊Jakehomerelőször Csipkerózsikát írtam 😀 😂
SPOILERESen sok elméletet gyártottunk barátnőmmel, de az biztos, hogy Mollynak köze lesz hozzá.Denya biciklis csávót érdemes fogyelni, aki "véletlenül" nekimegy WilsonnakJJ
Amúgy igen, ő is sok elméletbe bekerült.Deny
SPOILER
az a csávó Sherlock
---
több mint 12 éve
Wilson? Watson, igaz? 😀Te kevered Hófehérkét és Hamupipőkét, ejnye 😊Jakehomerelőször Csipkerózsikát írtam 😀 😂
SPOILERESen sok elméletet gyártottunk barátnőmmel, de az biztos, hogy Mollynak köze lesz hozzá.Denya biciklis csávót érdemes fogyelni, aki "véletlenül" nekimegy WilsonnakJJ
Amúgy igen, ő is sok elméletbe bekerült.
több mint 12 éve
Te kevered Hófehérkét és Hamupipőkét, ejnye 😊Jakehomerelőször Csipkerózsikát írtam 😀 😂
SPOILERESen sok elméletet gyártottunk barátnőmmel, de az biztos, hogy Mollynak köze lesz hozzá.Denya biciklis csávót érdemes figyelni, aki "véletlenül" nekimegy Wilsonnak
---
több mint 12 éve
Befejeztem Sherlockot, sajnos! Az eddigi 5 rész is tetszett, de ez a hatodik még az első évad záró epizódjára is rátett legalább 10 lapáttal. Fantasztikus volt. Persze, utána csak azon pörögtem, vajon hogyan oldották meg a végén a nagy dolgot.SPOILERESen sok elméletet gyártottunk barátnőmmel, de az biztos, hogy Mollynak köze lesz hozzá.
több mint 12 éve
Te kevered Hófehérkét és Hamupipőkét, ejnye 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
ott van Hamupipőke, én először azt hittem hogy azt a szerepet is Cameron játssza, csak fekete hajjalKurva jó a Breaking Bad 😊tenorxÉs csak jobb lesz.
Elkezdtem nézni a Once upon a time-ot, egész jó, de kár, hogy Cameron szőke 😊Jakehomer
---
több mint 12 éve
Kurva jó a Breaking Bad 😊tenorxÉs csak jobb lesz.
Elkezdtem nézni a Once upon a time-ot, egész jó, de kár, hogy Cameron szőke 😊
Tepper takarodj!