Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
House of Lies valaki?
Alapvetően gagyi szerintem, de jókat röhögök rajta, Jean Ralphio FTWJakehomer
Alapvetően valóban az, de kikapcsol arra a majdnem fél órára. Ahogy egymást szívatja a két csávó meg király szerintem. 😀

több mint 12 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 493 — Steelers fan
HIMYM....ez a Ted-Robin szarság nem értem miért kell megint...ennyire nincs új ötlet?
én vagyok mondjuk a hülye,h az előző 2 rész után még nézem
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
House of Lies valaki?
Alapvetően gagyi szerintem, de jókat röhögök rajta, Jean Ralphio FTW

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Vampire Diaries-ben a Strike Back ment a tévében a partira készülődés alatt, lefordultam a székről 😀

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
pfej, ez a 2x03 a messze a leggyengébb spartacus epizód volt, egy olyan csavarral a végén, amit remélem még esetleg valahogy korrigálnak, mert eddig legalább a fő történelmi irányvonalat követte a sorozat...JJ
nyilván lesz vmi nagy crixus-dottore kiszabadítós akció, mert különben elég wtf lenne..
eddig az évad elég meh.. nekem

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
visszajött a TWD. a báros jelenet király volt. Rick \m/
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Huhh, ez a 2x05-ös HTMIIA is kurva nagy volt. A legnagyobb sorozat, imádom. 😊

Köszi a feliratot brk!Schleck
nincs mit 😊
több mint 12 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.

Köszi a feliratot brk!Schleck
talán az egyetlen sorozat, aminek nem tekerem tovább a főcímét

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Köszi a feliratot brk!

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
pfej, ez a 2x03 a messze a leggyengébb spartacus epizód volt, egy olyan csavarral a végén, amit remélem még esetleg valahogy korrigálnak, mert eddig legalább a fő történelmi irányvonalat követte a sorozat...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
A FOX bejelentette, hogy a 8.évaddal vége a Dr.Housenak. Sajnos azt kell mondjam ideje volt.iktriad
Pedig ez a 8. évad jobb, mint az előző három együtt. Egyébként már hónapok óta lehetett tudni, hogy ez a végső szezon.Jakehomer
everybody liesJJ
It's not lupus

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
A FOX bejelentette, hogy a 8.évaddal vége a Dr.Housenak. Sajnos azt kell mondjam ideje volt.iktriad
Pedig ez a 8. évad jobb, mint az előző három együtt. Egyébként már hónapok óta lehetett tudni, hogy ez a végső szezon.Jakehomer
everybody lies

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
Pedig ez a 8. évad jobb, mint az előző három együtt. Egyébként már hónapok óta lehetett tudni, hogy ez a végső szezon.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A FOX bejelentette, hogy a 8.évaddal vége a Dr.Housenak. Sajnos azt kell mondjam ideje volt.
több mint 12 éve
na TVD-ben végre haladtunk, nem is keveset 😊
a családra kíváncsi vagyok, Elenának van félnivalója (ugye drága Rebekah elég forróvérű 😊) bár kérdés az anyjuk mennyire engedi őket gyilkolászni (sztem a hibrideket kinyíratja és ms. hasonmást is védeni fogja vmilyen szinten)
szerintetek Meredith a pszichopata? remélem nem 😀 (1. így tovább marad 2. jöhet vmi új badass) mivel Katerina eltűnt egy ideje én leginkább rá gyanakszom.kristof
Bejött a tipp, hogy a mutter mászik majd elő. Furcsa klaust beszarva látni. Az a Finn nevű arc biztos képbe kerül hamar így 900 év pihenő után.

Tuti nem Fell a psycho, túl evidens. Az öreg Forbes kinyírása számomra örömteli volt. Katerinának meg miért nem mind1, hogy van-e tanács vagy nincs? 300 mérföldre lakik 😛

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
na TVD-ben végre haladtunk, nem is keveset 😊
a családra kíváncsi vagyok, Elenának van félnivalója (ugye drága Rebekah elég forróvérű 😊) bár kérdés az anyjuk mennyire engedi őket gyilkolászni (sztem a hibrideket kinyíratja és ms. hasonmást is védeni fogja vmilyen szinten)
szerintetek Meredith a pszichopata? remélem nem 😀 (1. így tovább marad 2. jöhet vmi új badass) mivel Katerina eltűnt egy ideje én leginkább rá gyanakszom.
több mint 12 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
Valaki tudna segíteni, hogy torrent nélkül hol vehetném meg a spartacus s02e01-et?

Előre is köszönöm!Mex
http://tinypaste.com/04e7d7e0Höri
Hatalmas köszönet érte!

több mint 12 éve
Valaki tudna segíteni, hogy torrent nélkül hol vehetném meg a spartacus s02e01-et?

Előre is köszönöm!Mex
http://tinypaste.com/04e7d7e0

több mint 12 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger

Előre is köszönöm!

több mint 12 éve
Na ma utolérem magam a sorozataimmal amikkel el vagyok maradva: Californication, Spartacus 😊 Remélem az új évadok nem okoznak majd csalódást 😊

több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 209
Én még nem kezdtem el a sorozatot, várok amíg kicsit több rész lesz készen, de nagyon várom. Abrams nagyon komoly sorozatokat csinál, a mostani két kedvencem is tőle van, Fringe és a Person of interest. Bondi
Azért annyit ehhez hozzátennék, hogy a Person Of Interest-hez valamint az Alcatrazhoz sok köze nincsen JJ Abramsnak, szimplán annyi, hogy az ő produkciós irodája készíti. Ehhez képest mind a Lost-ban mind a Fringe-ben ír vagy írt részeket. 😉

Nézte valaki az új Alcatraz részt?😀 rohadjanak meg, hogy így hagyták abba, el nem tudom képzelni mi lehet a cellában. Mert végülis, ez az alsó szint, amiről az a "titokzatos" rab beszélt.davekis
Szerintem az eddigi legrosszabb rész volt, de ennek ellenére se vette el a kedvemet a dologtól, csak hát nem tetszett ez a bankrablós story, igazából a végén azért én is több infóban bíztam, de hát ez van...
több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Nézte valaki az új Alcatraz részt?😀 rohadjanak meg, hogy így hagyták abba, el nem tudom képzelni mi lehet a cellában. Mert végülis, ez az alsó szint, amiről az a "titokzatos" rab beszélt.davekid
Én még nem kezdtem el a sorozatot, várok amíg kicsit több rész lesz készen, de nagyon várom. Abrams nagyon komoly sorozatokat csinál, a mostani két kedvencem is tőle van, Fringe és a Person of interest. 😊

több mint 12 éve
davekid 349 — Go Big Red
Nézte valaki az új Alcatraz részt?😀 rohadjanak meg, hogy így hagyták abba, el nem tudom képzelni mi lehet a cellában. Mert végülis, ez az alsó szint, amiről az a "titokzatos" rab beszélt.

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
A heti House (s08e10) végén a Sanchós poén tetszett 😛 😂

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Eddig csak egy évad van, jön majd a második, de marha jó sorozat az American Horror Story, erősen ajánlom. 😊 😉