Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
House of Lies valaki?Alapvetően valóban az, de kikapcsol arra a majdnem fél órára. Ahogy egymást szívatja a két csávó meg király szerintem. 😀
Alapvetően gagyi szerintem, de jókat röhögök rajta, Jean Ralphio FTWJakehomer
több mint 12 éve
HIMYM....ez a Ted-Robin szarság nem értem miért kell megint...ennyire nincs új ötlet?én vagyok mondjuk a hülye,h az előző 2 rész után még nézem
több mint 12 éve
House of Lies valaki?Alapvetően gagyi szerintem, de jókat röhögök rajta, Jean Ralphio FTW
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Vampire Diaries-ben a Strike Back ment a tévében a partira készülődés alatt, lefordultam a székről 😀
több mint 12 éve
pfej, ez a 2x03 a messze a leggyengébb spartacus epizód volt, egy olyan csavarral a végén, amit remélem még esetleg valahogy korrigálnak, mert eddig legalább a fő történelmi irányvonalat követte a sorozat...JJnyilván lesz vmi nagy crixus-dottore kiszabadítós akció, mert különben elég wtf lenne..
eddig az évad elég meh.. nekem
több mint 12 éve
visszajött a TWD. a báros jelenet király volt. Rick \m/
több mint 12 éve
.brk
1 890
Huhh, ez a 2x05-ös HTMIIA is kurva nagy volt. A legnagyobb sorozat, imádom. 😊nincs mit 😊
Köszi a feliratot brk!Schleck
több mint 12 éve
Huhh, ez a 2x05-ös HTMIIA is kurva nagy volt. A legnagyobb sorozat, imádom. 😊talán az egyetlen sorozat, aminek nem tekerem tovább a főcímét
Köszi a feliratot brk!Schleck
több mint 12 éve
Huhh, ez a 2x05-ös HTMIIA is kurva nagy volt. A legnagyobb sorozat, imádom. 😊Köszi a feliratot brk!
több mint 12 éve
pfej, ez a 2x03 a messze a leggyengébb spartacus epizód volt, egy olyan csavarral a végén, amit remélem még esetleg valahogy korrigálnak, mert eddig legalább a fő történelmi irányvonalat követte a sorozat...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
It's not lupuseverybody liesJJA FOX bejelentette, hogy a 8.évaddal vége a Dr.Housenak. Sajnos azt kell mondjam ideje volt.iktriadPedig ez a 8. évad jobb, mint az előző három együtt. Egyébként már hónapok óta lehetett tudni, hogy ez a végső szezon.Jakehomer
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
everybody liesA FOX bejelentette, hogy a 8.évaddal vége a Dr.Housenak. Sajnos azt kell mondjam ideje volt.iktriadPedig ez a 8. évad jobb, mint az előző három együtt. Egyébként már hónapok óta lehetett tudni, hogy ez a végső szezon.Jakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A FOX bejelentette, hogy a 8.évaddal vége a Dr.Housenak. Sajnos azt kell mondjam ideje volt.iktriadPedig ez a 8. évad jobb, mint az előző három együtt. Egyébként már hónapok óta lehetett tudni, hogy ez a végső szezon.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
A FOX bejelentette, hogy a 8.évaddal vége a Dr.Housenak. Sajnos azt kell mondjam ideje volt.
több mint 12 éve
na TVD-ben végre haladtunk, nem is keveset 😊Bejött a tipp, hogy a mutter mászik majd elő. Furcsa klaust beszarva látni. Az a Finn nevű arc biztos képbe kerül hamar így 900 év pihenő után.
a családra kíváncsi vagyok, Elenának van félnivalója (ugye drága Rebekah elég forróvérű 😊) bár kérdés az anyjuk mennyire engedi őket gyilkolászni (sztem a hibrideket kinyíratja és ms. hasonmást is védeni fogja vmilyen szinten)
szerintetek Meredith a pszichopata? remélem nem 😀 (1. így tovább marad 2. jöhet vmi új badass) mivel Katerina eltűnt egy ideje én leginkább rá gyanakszom.kristof
Tuti nem Fell a psycho, túl evidens. Az öreg Forbes kinyírása számomra örömteli volt. Katerinának meg miért nem mind1, hogy van-e tanács vagy nincs? 300 mérföldre lakik 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
na TVD-ben végre haladtunk, nem is keveset 😊a családra kíváncsi vagyok, Elenának van félnivalója (ugye drága Rebekah elég forróvérű 😊) bár kérdés az anyjuk mennyire engedi őket gyilkolászni (sztem a hibrideket kinyíratja és ms. hasonmást is védeni fogja vmilyen szinten)
szerintetek Meredith a pszichopata? remélem nem 😀 (1. így tovább marad 2. jöhet vmi új badass) mivel Katerina eltűnt egy ideje én leginkább rá gyanakszom.
több mint 12 éve
Hatalmas köszönet érte!Valaki tudna segíteni, hogy torrent nélkül hol vehetném meg a spartacus s02e01-et?http://tinypaste.com/04e7d7e0Höri
Előre is köszönöm!Mex
több mint 12 éve
Valaki tudna segíteni, hogy torrent nélkül hol vehetném meg a spartacus s02e01-et?http://tinypaste.com/04e7d7e0
Előre is köszönöm!Mex
több mint 12 éve
Valaki tudna segíteni, hogy torrent nélkül hol vehetném meg a spartacus s02e01-et? Előre is köszönöm!
több mint 12 éve
Na ma utolérem magam a sorozataimmal amikkel el vagyok maradva: Californication, Spartacus 😊 Remélem az új évadok nem okoznak majd csalódást 😊
több mint 12 éve
Jughead
5 209
Én még nem kezdtem el a sorozatot, várok amíg kicsit több rész lesz készen, de nagyon várom. Abrams nagyon komoly sorozatokat csinál, a mostani két kedvencem is tőle van, Fringe és a Person of interest. BondiAzért annyit ehhez hozzátennék, hogy a Person Of Interest-hez valamint az Alcatrazhoz sok köze nincsen JJ Abramsnak, szimplán annyi, hogy az ő produkciós irodája készíti. Ehhez képest mind a Lost-ban mind a Fringe-ben ír vagy írt részeket. 😉
Nézte valaki az új Alcatraz részt?😀 rohadjanak meg, hogy így hagyták abba, el nem tudom képzelni mi lehet a cellában. Mert végülis, ez az alsó szint, amiről az a "titokzatos" rab beszélt.davekisSzerintem az eddigi legrosszabb rész volt, de ennek ellenére se vette el a kedvemet a dologtól, csak hát nem tetszett ez a bankrablós story, igazából a végén azért én is több infóban bíztam, de hát ez van...
több mint 12 éve
Nézte valaki az új Alcatraz részt?😀 rohadjanak meg, hogy így hagyták abba, el nem tudom képzelni mi lehet a cellában. Mert végülis, ez az alsó szint, amiről az a "titokzatos" rab beszélt.davekidÉn még nem kezdtem el a sorozatot, várok amíg kicsit több rész lesz készen, de nagyon várom. Abrams nagyon komoly sorozatokat csinál, a mostani két kedvencem is tőle van, Fringe és a Person of interest. 😊
több mint 12 éve
Nézte valaki az új Alcatraz részt?😀 rohadjanak meg, hogy így hagyták abba, el nem tudom képzelni mi lehet a cellában. Mert végülis, ez az alsó szint, amiről az a "titokzatos" rab beszélt.
több mint 12 éve
A heti House (s08e10) végén a Sanchós poén tetszett 😛 😂
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Eddig csak egy évad van, jön majd a második, de marha jó sorozat az American Horror Story, erősen ajánlom. 😊 😉