Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
.brk
1 890
nyelvét vágták kiHát ez kurvajó volt. A rómaiak nem normálisak, Spartacusék szar helyzetben vannak, tetszik az évad 😀shawnkaAzért az durva volt hogy amikor a csávót kínozták azzal kezdték hogy levágták az orrát, 1-2 perc múlva meg már visszanőtt neki 😊Rataxes
több mint 12 éve
Hát ez kurvajó volt. A rómaiak nem normálisak, Spartacusék szar helyzetben vannak, tetszik az évad 😀shawnkaAzért az durva volt hogy amikor a csávót kínozták azzal kezdték hogy levágták az orrát, 1-2 perc múlva meg már visszanőtt neki 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
.brk
1 890
március 15-től folytatódik a Community!jjncaajó hír is van legalább 😊
remélem a nézettséget figyelembe véve kap még egy évadot. (vagy 3-at, hisz ugye 6 seasons + a movie)
több mint 12 éve
10orX orgazmusnak lehet tanúja az egész kollégium 😊
több mint 12 éve
március 15-től folytatódik a Community!jjncaaidántől kezde március 15 nemzeti ünnep!!!!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
március 15-től folytatódik a Community!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
fekete nap ez a mai: a BMS kaszát kapott 😕shawnkanem szép dolog.
szerencsére én még csak a 2. évadot nézem
több mint 12 éve
fekete nap ez a mai: a BMS kaszát kapott 😕
több mint 12 éve
Ez a Louis C.K.-s Parks and Recreation hatalmas volt 😀
több mint 12 éve
Hát ez kurvajó volt. A rómaiak nem normálisak, Spartacusék szar helyzetben vannak, tetszik az évad 😀
több mint 12 éve
JJ: Valóban nem, azt sem tudom mi az a tumbr 😀fetomyhttp://jjncaa.tumblr.com/
mikroblog, videók, képek, zenék, gondolatok vagy idézetek megosztására egyszerűen tökéletes
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
asszem ja, nemtom 3. rész körül volt az kb.JJ: Valóban nem, azt sem tudom mi az a tumbr 😀melyik románc? a szomszéd bátyjával ? mert már azóta van másik csávójaHöri
Jakehomer: Nemrég mintha azt olvastam volna, hogy kaszaközeli állapotban van. Az első 1-2 részig bejött, aztán elkezdődött a románc a szépfiúval, és az úgy elvette a kedvemet tőle, pedig addig tényleg bírtam.fetomy
Akivel volt az a párbeszéde, hogy “If you could have dinner with anyone, dead or alive, who would it be?” “Scarlett Johansson. Dead.” Addig laza poénos volt, ott meg 1-2 részen át jött a nyáladzás, hogy hú de bejön a csávó, de nem jöhet be, mert egy gyökér, de mégis bejön hiába gyökér és már kb. csak erről szólt, úgyhogy nem volt kedvem megvárni, míg túllépnek rajta.
több mint 12 éve
JJ: Valóban nem, azt sem tudom mi az a tumbr 😀melyik románc? a szomszéd bátyjával ? mert már azóta van másik csávója
Jakehomer: Nemrég mintha azt olvastam volna, hogy kaszaközeli állapotban van. Az első 1-2 részig bejött, aztán elkezdődött a románc a szépfiúval, és az úgy elvette a kedvemet tőle, pedig addig tényleg bírtam.fetomy
több mint 12 éve
JJ: Valóban nem, azt sem tudom mi az a tumbr 😀Jakehomer: Nemrég mintha azt olvastam volna, hogy kaszaközeli állapotban van. Az első 1-2 részig bejött, aztán elkezdődött a románc a szépfiúval, és az úgy elvette a kedvemet tőle, pedig addig tényleg bírtam.
több mint 12 éve
hát én ezt az alcatraz-t két rész után kaszáltam.. ;<gyenge sajnos, csi:sf..
a luck (http://www.imdb.com/title/tt1578887/) viszont nagyon jó, ajánlom!
több mint 12 éve
Hát nem tudom, hogy volt-e itt téma, de én most láttam meg...Megy és simán jobb, mint a Modern Family (ez utóbbi nagyon elfáradt, mindent kihoztak belőle, ami benne volt).
Február 27-től az HBO Comedy műsorán láthatjuk a Suburgatory című új sitcomot (kint megy még??), melynek a magyar címe:
A kondom el van vetve.fetomy
A magyar cím meg vicces (még ha köze nincs is sorozathoz), jobb mint a tiszta szívvel foci 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Elfelejtettem írni, de a Party Down valami elképesztően nagy volt. Kár, hogy csak 20 részt élt meg. Ajánlom nekik, hogy tényleg csinálják a filmet 😀 A Wilfredet is végignéztem azóta, zseniális.
több mint 12 éve
Hát nem tudom, hogy volt-e itt téma, de én most láttam meg...nem olvasod a tumblr csatornámat 😛
Február 27-től az HBO Comedy műsorán láthatjuk a Suburgatory című új sitcomot (kint megy még??), melynek a magyar címe:
A kondom el van vetve.fetomy
---
több mint 12 éve
Hát nem tudom, hogy volt-e itt téma, de én most láttam meg...Február 27-től az HBO Comedy műsorán láthatjuk a Suburgatory című új sitcomot (kint megy még??), melynek a magyar címe:
A kondom el van vetve.
több mint 12 éve
azaz tényleg elkezdett kefélni valakivel a forgatáson, majd összebalhéztak, és már nem bírt együtt dolgozni veleszínészi ambíciói miatt nem írt alá az eddigi csajJJnaevia is megvan, mostmár majdnem teljes a reúnió, de jó lenne már gannicusnak is előkerülni.Hörimondjuk hogy naeviát miért kellett kicserélni.. 😕.brk
több mint 12 éve
színészi ambíciói miatt nem írt alá az eddigi csajnaevia is megvan, mostmár majdnem teljes a reúnió, de jó lenne már gannicusnak is előkerülni.Hörimondjuk hogy naeviát miért kellett kicserélni.. 😕.brk
---
több mint 12 éve
.brk
1 890
naevia is megvan, mostmár majdnem teljes a reúnió, de jó lenne már gannicusnak is előkerülni.Hörimondjuk hogy naeviát miért kellett kicserélni.. 😕
több mint 12 éve
nem értem a végén miért voltak aréna bejátszások, de összességében elég intenzív rész volt ez.pfej, ez a 2x03 a messze a leggyengébb spartacus epizód volt, egy olyan csavarral a végén, amit remélem még esetleg valahogy korrigálnak, mert eddig legalább a fő történelmi irányvonalat követte a sorozat...JJnyilván lesz vmi nagy crixus-dottore kiszabadítós akció, mert különben elég wtf lenne..
eddig az évad elég meh.. nekembriareos
naevia is megvan, mostmár majdnem teljes a reúnió, de jó lenne már gannicusnak is előkerülni.
ja és szegény agron meg ne buzuljon 😕
több mint 12 éve
Bob burgerfalodája,nagyon agybeteg nagyon jó 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Nah, vagy 3 napja befejeztem az AHS első évadát, kár, hogy egy csomót kell majd várni a másodikra. :/ Szép, kerek történet, a vége egy picit laposabb lett, de végig izgalmas volt, és jobb, hogy ezeket a szereplőket már nem erőltetik majd a 2. évadban, mert így volt egész a dolog.