Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Hát ez kurvajó volt. A rómaiak nem normálisak, Spartacusék szar helyzetben vannak, tetszik az évad 😀shawnka
Azért az durva volt hogy amikor a csávót kínozták azzal kezdték hogy levágták az orrát, 1-2 perc múlva meg már visszanőtt neki 😊Rataxes
nyelvét vágták ki
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Hát ez kurvajó volt. A rómaiak nem normálisak, Spartacusék szar helyzetben vannak, tetszik az évad 😀shawnka
Azért az durva volt hogy amikor a csávót kínozták azzal kezdték hogy levágták az orrát, 1-2 perc múlva meg már visszanőtt neki 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
március 15-től folytatódik a Community!jjncaa
jó hír is van legalább 😊
remélem a nézettséget figyelembe véve kap még egy évadot. (vagy 3-at, hisz ugye 6 seasons + a movie)
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
10orX orgazmusnak lehet tanúja az egész kollégium 😊
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
március 15-től folytatódik a Community!jjncaa
idántől kezde március 15 nemzeti ünnep!!!!!!!!!!!!!!

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
március 15-től folytatódik a Community!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
fekete nap ez a mai: a BMS kaszát kapott 😕shawnka
nem szép dolog.

szerencsére én még csak a 2. évadot nézem

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
fekete nap ez a mai: a BMS kaszát kapott 😕
több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Ez a Louis C.K.-s Parks and Recreation hatalmas volt 😀
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Hát ez kurvajó volt. A rómaiak nem normálisak, Spartacusék szar helyzetben vannak, tetszik az évad 😀
több mint 12 éve
JJ: Valóban nem, azt sem tudom mi az a tumbr 😀fetomy
http://jjncaa.tumblr.com/

mikroblog, videók, képek, zenék, gondolatok vagy idézetek megosztására egyszerűen tökéletes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
JJ: Valóban nem, azt sem tudom mi az a tumbr 😀

Jakehomer: Nemrég mintha azt olvastam volna, hogy kaszaközeli állapotban van. Az első 1-2 részig bejött, aztán elkezdődött a románc a szépfiúval, és az úgy elvette a kedvemet tőle, pedig addig tényleg bírtam.fetomy
melyik románc? a szomszéd bátyjával ? mert már azóta van másik csávójaHöri
asszem ja, nemtom 3. rész körül volt az kb.
Akivel volt az a párbeszéde, hogy “If you could have dinner with anyone, dead or alive, who would it be?” “Scarlett Johansson. Dead.” Addig laza poénos volt, ott meg 1-2 részen át jött a nyáladzás, hogy hú de bejön a csávó, de nem jöhet be, mert egy gyökér, de mégis bejön hiába gyökér és már kb. csak erről szólt, úgyhogy nem volt kedvem megvárni, míg túllépnek rajta.
több mint 12 éve

Jakehomer: Nemrég mintha azt olvastam volna, hogy kaszaközeli állapotban van. Az első 1-2 részig bejött, aztán elkezdődött a románc a szépfiúval, és az úgy elvette a kedvemet tőle, pedig addig tényleg bírtam.fetomy
melyik románc? a szomszéd bátyjával ? mert már azóta van másik csávója

több mint 12 éve

Jakehomer: Nemrég mintha azt olvastam volna, hogy kaszaközeli állapotban van. Az első 1-2 részig bejött, aztán elkezdődött a románc a szépfiúval, és az úgy elvette a kedvemet tőle, pedig addig tényleg bírtam.
több mint 12 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
hát én ezt az alcatraz-t két rész után kaszáltam.. ;<
gyenge sajnos, csi:sf..

a luck (http://www.imdb.com/title/tt1578887/) viszont nagyon jó, ajánlom!

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
Hát nem tudom, hogy volt-e itt téma, de én most láttam meg...

Február 27-től az HBO Comedy műsorán láthatjuk a Suburgatory című új sitcomot (kint megy még??), melynek a magyar címe:

A kondom el van vetve.fetomy
Megy és simán jobb, mint a Modern Family (ez utóbbi nagyon elfáradt, mindent kihoztak belőle, ami benne volt).

A magyar cím meg vicces (még ha köze nincs is sorozathoz), jobb mint a tiszta szívvel foci 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Elfelejtettem írni, de a Party Down valami elképesztően nagy volt. Kár, hogy csak 20 részt élt meg. Ajánlom nekik, hogy tényleg csinálják a filmet 😀
A Wilfredet is végignéztem azóta, zseniális.
több mint 12 éve

Február 27-től az HBO Comedy műsorán láthatjuk a Suburgatory című új sitcomot (kint megy még??), melynek a magyar címe:

A kondom el van vetve.fetomy
nem olvasod a tumblr csatornámat 😛

---
több mint 12 éve

A kondom el van vetve.
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
naevia is megvan, mostmár majdnem teljes a reúnió, de jó lenne már gannicusnak is előkerülni.Höri
mondjuk hogy naeviát miért kellett kicserélni.. 😕.brk
színészi ambíciói miatt nem írt alá az eddigi csajJJ
azaz tényleg elkezdett kefélni valakivel a forgatáson, majd összebalhéztak, és már nem bírt együtt dolgozni vele

több mint 12 éve
naevia is megvan, mostmár majdnem teljes a reúnió, de jó lenne már gannicusnak is előkerülni.Höri
mondjuk hogy naeviát miért kellett kicserélni.. 😕.brk
színészi ambíciói miatt nem írt alá az eddigi csaj

---
több mint 12 éve
mondjuk hogy naeviát miért kellett kicserélni.. 😕
több mint 12 éve
pfej, ez a 2x03 a messze a leggyengébb spartacus epizód volt, egy olyan csavarral a végén, amit remélem még esetleg valahogy korrigálnak, mert eddig legalább a fő történelmi irányvonalat követte a sorozat...JJ
nyilván lesz vmi nagy crixus-dottore kiszabadítós akció, mert különben elég wtf lenne..
eddig az évad elég meh.. nekembriareos
nem értem a végén miért voltak aréna bejátszások, de összességében elég intenzív rész volt ez.

naevia is megvan, mostmár majdnem teljes a reúnió, de jó lenne már gannicusnak is előkerülni.

ja és szegény agron meg ne buzuljon 😕

több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Bob burgerfalodája,nagyon agybeteg nagyon jó 😀

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nah, vagy 3 napja befejeztem az AHS első évadát, kár, hogy egy csomót kell majd várni a másodikra. :/ Szép, kerek történet, a vége egy picit laposabb lett, de végig izgalmas volt, és jobb, hogy ezeket a szereplőket már nem erőltetik majd a 2. évadban, mert így volt egész a dolog.