Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Kurva jó a Breaking Bad 😊
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Egy dolgot amúgy nem értek, nagyon nem, a csaj a nagyapjával találkozott az első részben is, a kocsmában beszélgettek (akkor még ugye azt hitte, őr volt). Később megtudta, hogy nagyapja rabként volt ott, és már találkozott is vele, sőt üldőzte. De akkor most ez hogyan van, létezik egy 63-as nagyapa, meg egy öreg nagyapa?Deny
Itt valamit nagyon keversz. A csajszi nagyapja Tommy Madsen, akiről a csaj úgy tudta, hogy őr volt az Alcatrazban, ami ugye nem igaz. Míg a bárpultos bácsi Ray Archer, aki tényleg őr volt az Alcatrazban (csak ő valószínűleg nem tűnt el a többi 302+ X emberrel együtt), és ő nevelte fel a csajt miután a szülei és a nagyapja meghaltak. Remélem így már érthetőbb. 😉
Amúgy nekem is teszik a sorozat, a 2. rész volt egy kicsit gyengébb, de ott meg a gyilkos személye nekem nagyon bejött. A zene, és a flashbackek pedig teljesen Lost feeling-et teremtenek, ami miatt szerintem már meg tudnám nézni, de maga a story se rossz, csak a csaj antipatikus nekem egy kicsit, de kibírom. 😊Jughead
Visszanéztem, tényleg nem tudom miért hittem, hogy a nagyapja volt 😀
Flashbackek amúgy tényleg nagyon egyben vannak.
több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 209
Egy dolgot amúgy nem értek, nagyon nem, a csaj a nagyapjával találkozott az első részben is, a kocsmában beszélgettek (akkor még ugye azt hitte, őr volt). Később megtudta, hogy nagyapja rabként volt ott, és már találkozott is vele, sőt üldőzte. De akkor most ez hogyan van, létezik egy 63-as nagyapa, meg egy öreg nagyapa?Deny
Itt valamit nagyon keversz. A csajszi nagyapja Tommy Madsen, akiről a csaj úgy tudta, hogy őr volt az Alcatrazban, ami ugye nem igaz. Míg a bárpultos bácsi Ray Archer, aki tényleg őr volt az Alcatrazban (csak ő valószínűleg nem tűnt el a többi 302+ X emberrel együtt), és ő nevelte fel a csajt miután a szülei és a nagyapja meghaltak. Remélem így már érthetőbb. 😉
Amúgy nekem is teszik a sorozat, a 2. rész volt egy kicsit gyengébb, de ott meg a gyilkos személye nekem nagyon bejött. A zene, és a flashbackek pedig teljesen Lost feeling-et teremtenek, ami miatt szerintem már meg tudnám nézni, de maga a story se rossz, csak a csaj antipatikus nekem egy kicsit, de kibírom. 😊
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Megnéztem harmadik Alcatraz részt, nekem tetszett, pedig előtt sok helyen olvastam, visszaesett első két részhez képest.
INNENTŐL SPOILERESEBB
Jó, kitalálható volt, hogy kis srác nem hal meg, de ennek ellenére érdekesen alakult, kicsit megtudunk dokiról is. Mondjuk a főszál, a hogyan tűntek el a rabok mindenestűl nem igen haladt, de újabb arc bukkant fel 1963-ból a rész végén.

Egy dolgot amúgy nem értek, nagyon nem, a csaj a nagyapjával találkozott az első részben is, a kocsmában beszélgettek (akkor még ugye azt hitte, őr volt). Később megtudta, hogy nagyapja rabként volt ott, és már találkozott is vele, sőt üldőzte. De akkor most ez hogyan van, létezik egy 63-as nagyapa, meg egy öreg nagyapa?
több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
A fenébe, vége van a Chucknak 😕
All-Time kedvenc és az is marad.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
amúgy szerintetek is dögösebb lett Spartacus csaja? előző évadban mintha erősen szeplős lett volna, most meg kb semmi.brk
Mira már első évben is elit eyecandy volt, szerintem stagnál 😀

bár a neje is megérte a pénzét.

több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Spartacus nyitás fasza volt, hiányzott már 😊

Az egyetlen érdemi áldozatot sem sajnálom, kezdettől fogva untam. Azt sajnálom, hogy még nem tért vissza Gannicus 😕
A Dottore mit tervez, visszamegy az Arénába?Höri
egyetértek, szerintem is túlzásba vitték azt a szálat. az új Spartacus abszolút megállja a helyét, nyilván Andy más volt, de jó lesz ez. ahogy nézem lesz szarkavarás itt is rendesen, valszeg a borzalmas módon antipatikus tesók fogják ezt szolgáltatni, azt sajnálom viszont, hogy Xénát visszahozták. persze ha jól kavarják a lapokat, talán nem lesz olyan gáz.
Doctore útja biztos keresztezi majd Spartacusékét, kényszerből talán, mivel mindenki úgy emlegette, hogy fellázadt Batiatus ellen, na majd kiderül, kíváncsi vagyok.
amúgy szerintetek is dögösebb lett Spartacus csaja? előző évadban mintha erősen szeplős lett volna, most meg kb semmi
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Spartacus nyitás fasza volt, hiányzott már 😊

Az egyetlen érdemi áldozatot sem sajnálom, kezdettől fogva untam. Azt sajnálom, hogy még nem tért vissza Gannicus 😕
A Dottore mit tervez, visszamegy az Arénába?

több mint 12 éve
Tenorx listáján nem látom a Breaking Badet, pedig egyszerűen zseniális, csak ajánlani tudom, és ezzel nem vagyok egyedül. 😊s.gergo
Tervben van a Sons of Anarchyval együtt.
több mint 12 éve
s.gergo Baltimore Ravens 228 — Ravens fan
Tenorx listáján nem látom a Breaking Badet, pedig egyszerűen zseniális, csak ajánlani tudom, és ezzel nem vagyok egyedül. 😊
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Nem semmi :cool: 😛 , köszi és mindenkinek. Jó háromnegyedét én is nézem, de most vhogy kifogytam, szüntetel,vége stb..

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
én a Luther-t tudom ajánlani még (BBC sorozat ez is), izgalmas, fordulatos, csak kár, h az angolok itt is csak 6 részesre szabták az évadot.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
Légyszi ajánljatok már vmi jó kis sorozatot!! Kicsit kifogytam most... mindegy milyen, nem annyira felkapott stb. + van felirat hozzá. Krimi,dráma, konspiráció, misztikus, vicces stb. mind1.
Köszi.Kroos
Ezeket nézem, csak ajánlani tudom mindegyiket 😊 (Különben nem nézném)

Amit külön kiemelnék: Arrested Development. Nem sokan nézik, pedig egyszerűen zseniális.
több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
egy baj van ezzel a Sherlock-kal.. a többi sorozat amit nézek unalmas lett.lol
Meg csak 3 rész jön évente...
több mint 12 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
egy baj van ezzel a Sherlock-kal.. a többi sorozat amit nézek unalmas lett.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Légyszi ajánljatok már vmi jó kis sorozatot!! Kicsit kifogytam most... mindegy milyen, nem annyira felkapott stb. + van felirat hozzá. Krimi,dráma, konspiráció, misztikus, vicces stb. mind1.
Köszi.Kroos
Sons Of Anarchy: 1 hete kezdtem, de már csak 3 rész van hátra. Hihetetlenül jó.
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
pazar, az hanyadik rész és honnan tudom leszedni akkor a maradékot? 😀Stez
a wikipedia szerint az 5. évad végén
isohunt.com (ha nem lehet ilyet beírni akkor boccs 😀 )
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
entourage, how to make it in america, ezek feelgood sorozatok, bár lehet ismered őket.

vagy az örök nagy kedvencek, deadwood és OZ..brk
mondjuk azt még mindig nem vágom, hogy az OZ-nak az-e az utolsó része, amikor a kerekesszékes formát megölik!?
mert a viasat6-on addig adták le párszor, aztán ismételgették folyton az elejétől
de hatalmas sorozat volt, az tutiStez
nem az-az utsó részBébé
pazar, az hanyadik rész és honnan tudom leszedni akkor a maradékot? 😀

több mint 12 éve
...Stez
...Bébé
mondjuk ne spoilerezzük már al, hátha valaki végignézi 😀
amúgy 6 évados, legalábbis én annyit láttam
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Köszi.Kroos
entourage, how to make it in america, ezek feelgood sorozatok, bár lehet ismered őket.

mondjuk azt még mindig nem vágom, hogy az OZ-nak az-e az utolsó része, amikor a kerekesszékes formát megölik!?
mert a viasat6-on addig adták le párszor, aztán ismételgették folyton az elejétől
de hatalmas sorozat volt, az tutiStez
nem az-az utsó rész
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Köszi.Kroos

de hatalmas sorozat volt, az tuti

több mint 12 éve
Köszi.Kroos

vagy az örök nagy kedvencek, deadwood és OZ.
több mint 12 éve
ennek a nagyját nézem, de 1-2nek utána nézek és meglátjuk 😊 köszi.
Talán a Shamelessel kezdem 😉 vagy OUaT.
THX mégegyszer.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Köszi.Kroos
én így állok jelenleg sorozatokkal, lehet csemegézni:

Once Upon a Time - 1. évad
Parks and Recreation - 4. évad
Shameless - 2. évad
Community - 3. évad [11. rész] ??

Spartacus - 2. évad (2012. január 27.)
Luck - 1. évad (2012. január 29.)
Mad Men - 5. évad [2012. március 25.]
Game of Thrones - 2. évad [2012. április 1.]
Louie - 3. évad [2012 június]
Treme - 3. évad [2012 ősz]
Boardwalk Empire - 3. évad [2012 szeptember]
Dexter - 7. évad [2012 szeptember]
Sons of Anarchy - 5. évad [2012 szeptember]
Sherlock - 3. évad [2013 január]

nagy kedvenc, de már befejeződött: Deadwood, The Wire, The Shield, Rescue Me, Kés/alatt
pótolni kellene: Maffiózók, Sírhant Művek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Köszi.

PunBB bbcode test