Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Kurva jó a Breaking Bad 😊
több mint 12 éve
Visszanéztem, tényleg nem tudom miért hittem, hogy a nagyapja volt 😀Egy dolgot amúgy nem értek, nagyon nem, a csaj a nagyapjával találkozott az első részben is, a kocsmában beszélgettek (akkor még ugye azt hitte, őr volt). Később megtudta, hogy nagyapja rabként volt ott, és már találkozott is vele, sőt üldőzte. De akkor most ez hogyan van, létezik egy 63-as nagyapa, meg egy öreg nagyapa?DenyItt valamit nagyon keversz. A csajszi nagyapja Tommy Madsen, akiről a csaj úgy tudta, hogy őr volt az Alcatrazban, ami ugye nem igaz. Míg a bárpultos bácsi Ray Archer, aki tényleg őr volt az Alcatrazban (csak ő valószínűleg nem tűnt el a többi 302+ X emberrel együtt), és ő nevelte fel a csajt miután a szülei és a nagyapja meghaltak. Remélem így már érthetőbb. 😉
Amúgy nekem is teszik a sorozat, a 2. rész volt egy kicsit gyengébb, de ott meg a gyilkos személye nekem nagyon bejött. A zene, és a flashbackek pedig teljesen Lost feeling-et teremtenek, ami miatt szerintem már meg tudnám nézni, de maga a story se rossz, csak a csaj antipatikus nekem egy kicsit, de kibírom. 😊Jughead
Flashbackek amúgy tényleg nagyon egyben vannak.
több mint 12 éve
Jughead
5 209
Egy dolgot amúgy nem értek, nagyon nem, a csaj a nagyapjával találkozott az első részben is, a kocsmában beszélgettek (akkor még ugye azt hitte, őr volt). Később megtudta, hogy nagyapja rabként volt ott, és már találkozott is vele, sőt üldőzte. De akkor most ez hogyan van, létezik egy 63-as nagyapa, meg egy öreg nagyapa?DenyItt valamit nagyon keversz. A csajszi nagyapja Tommy Madsen, akiről a csaj úgy tudta, hogy őr volt az Alcatrazban, ami ugye nem igaz. Míg a bárpultos bácsi Ray Archer, aki tényleg őr volt az Alcatrazban (csak ő valószínűleg nem tűnt el a többi 302+ X emberrel együtt), és ő nevelte fel a csajt miután a szülei és a nagyapja meghaltak. Remélem így már érthetőbb. 😉
Amúgy nekem is teszik a sorozat, a 2. rész volt egy kicsit gyengébb, de ott meg a gyilkos személye nekem nagyon bejött. A zene, és a flashbackek pedig teljesen Lost feeling-et teremtenek, ami miatt szerintem már meg tudnám nézni, de maga a story se rossz, csak a csaj antipatikus nekem egy kicsit, de kibírom. 😊
több mint 12 éve
Megnéztem harmadik Alcatraz részt, nekem tetszett, pedig előtt sok helyen olvastam, visszaesett első két részhez képest.INNENTŐL SPOILERESEBB
Jó, kitalálható volt, hogy kis srác nem hal meg, de ennek ellenére érdekesen alakult, kicsit megtudunk dokiról is. Mondjuk a főszál, a hogyan tűntek el a rabok mindenestűl nem igen haladt, de újabb arc bukkant fel 1963-ból a rész végén.
Egy dolgot amúgy nem értek, nagyon nem, a csaj a nagyapjával találkozott az első részben is, a kocsmában beszélgettek (akkor még ugye azt hitte, őr volt). Később megtudta, hogy nagyapja rabként volt ott, és már találkozott is vele, sőt üldőzte. De akkor most ez hogyan van, létezik egy 63-as nagyapa, meg egy öreg nagyapa?
több mint 12 éve
A fenébe, vége van a Chucknak 😕 All-Time kedvenc és az is marad.
több mint 12 éve
amúgy szerintetek is dögösebb lett Spartacus csaja? előző évadban mintha erősen szeplős lett volna, most meg kb semmi.brkMira már első évben is elit eyecandy volt, szerintem stagnál 😀
bár a neje is megérte a pénzét.
több mint 12 éve
.brk
1 890
Spartacus nyitás fasza volt, hiányzott már 😊egyetértek, szerintem is túlzásba vitték azt a szálat. az új Spartacus abszolút megállja a helyét, nyilván Andy más volt, de jó lesz ez. ahogy nézem lesz szarkavarás itt is rendesen, valszeg a borzalmas módon antipatikus tesók fogják ezt szolgáltatni, azt sajnálom viszont, hogy Xénát visszahozták. persze ha jól kavarják a lapokat, talán nem lesz olyan gáz.
Az egyetlen érdemi áldozatot sem sajnálom, kezdettől fogva untam. Azt sajnálom, hogy még nem tért vissza Gannicus 😕
A Dottore mit tervez, visszamegy az Arénába?Höri
Doctore útja biztos keresztezi majd Spartacusékét, kényszerből talán, mivel mindenki úgy emlegette, hogy fellázadt Batiatus ellen, na majd kiderül, kíváncsi vagyok.
amúgy szerintetek is dögösebb lett Spartacus csaja? előző évadban mintha erősen szeplős lett volna, most meg kb semmi
több mint 12 éve
Spartacus nyitás fasza volt, hiányzott már 😊Az egyetlen érdemi áldozatot sem sajnálom, kezdettől fogva untam. Azt sajnálom, hogy még nem tért vissza Gannicus 😕
A Dottore mit tervez, visszamegy az Arénába?
több mint 12 éve
Tenorx listáján nem látom a Breaking Badet, pedig egyszerűen zseniális, csak ajánlani tudom, és ezzel nem vagyok egyedül. 😊s.gergoTervben van a Sons of Anarchyval együtt.
több mint 12 éve
Tenorx listáján nem látom a Breaking Badet, pedig egyszerűen zseniális, csak ajánlani tudom, és ezzel nem vagyok egyedül. 😊
több mint 12 éve
Nem semmi :cool: 😛 , köszi és mindenkinek. Jó háromnegyedét én is nézem, de most vhogy kifogytam, szüntetel,vége stb..
több mint 12 éve
én a Luther-t tudom ajánlani még (BBC sorozat ez is), izgalmas, fordulatos, csak kár, h az angolok itt is csak 6 részesre szabták az évadot.
több mint 12 éve
Légyszi ajánljatok már vmi jó kis sorozatot!! Kicsit kifogytam most... mindegy milyen, nem annyira felkapott stb. + van felirat hozzá. Krimi,dráma, konspiráció, misztikus, vicces stb. mind1.Ezeket nézem, csak ajánlani tudom mindegyiket 😊 (Különben nem nézném)
Köszi.Kroos
Amit külön kiemelnék: Arrested Development. Nem sokan nézik, pedig egyszerűen zseniális.
több mint 12 éve
bmg
2 681
egy baj van ezzel a Sherlock-kal.. a többi sorozat amit nézek unalmas lett.lolMeg csak 3 rész jön évente...
több mint 12 éve
egy baj van ezzel a Sherlock-kal.. a többi sorozat amit nézek unalmas lett.
több mint 12 éve
Légyszi ajánljatok már vmi jó kis sorozatot!! Kicsit kifogytam most... mindegy milyen, nem annyira felkapott stb. + van felirat hozzá. Krimi,dráma, konspiráció, misztikus, vicces stb. mind1.Sons Of Anarchy: 1 hete kezdtem, de már csak 3 rész van hátra. Hihetetlenül jó.
Köszi.Kroos
több mint 12 éve
pazar, az hanyadik rész és honnan tudom leszedni akkor a maradékot? 😀Steza wikipedia szerint az 5. évad végén
isohunt.com (ha nem lehet ilyet beírni akkor boccs 😀 )
több mint 12 éve
pazar, az hanyadik rész és honnan tudom leszedni akkor a maradékot? 😀nem az-az utsó részBébéentourage, how to make it in america, ezek feelgood sorozatok, bár lehet ismered őket.mondjuk azt még mindig nem vágom, hogy az OZ-nak az-e az utolsó része, amikor a kerekesszékes formát megölik!?
vagy az örök nagy kedvencek, deadwood és OZ..brk
mert a viasat6-on addig adták le párszor, aztán ismételgették folyton az elejétől
de hatalmas sorozat volt, az tutiStez
több mint 12 éve
.brk
1 890
mondjuk ne spoilerezzük már al, hátha valaki végignézi 😀...Stez...Bébé
amúgy 6 évados, legalábbis én annyit láttam
több mint 12 éve
nem az-az utsó részmondjuk azt még mindig nem vágom, hogy az OZ-nak az-e az utolsó része, amikor a kerekesszékes formát megölik!?Légyszi ajánljatok már vmi jó kis sorozatot!! Kicsit kifogytam most... mindegy milyen, nem annyira felkapott stb. + van felirat hozzá. Krimi,dráma, konspiráció, misztikus, vicces stb. mind1.entourage, how to make it in america, ezek feelgood sorozatok, bár lehet ismered őket.
Köszi.Kroos
mert a viasat6-on addig adták le párszor, aztán ismételgették folyton az elejétől
de hatalmas sorozat volt, az tutiStez
több mint 12 éve
mondjuk azt még mindig nem vágom, hogy az OZ-nak az-e az utolsó része, amikor a kerekesszékes formát megölik!?Légyszi ajánljatok már vmi jó kis sorozatot!! Kicsit kifogytam most... mindegy milyen, nem annyira felkapott stb. + van felirat hozzá. Krimi,dráma, konspiráció, misztikus, vicces stb. mind1.entourage, how to make it in america, ezek feelgood sorozatok, bár lehet ismered őket.
Köszi.Kroos
de hatalmas sorozat volt, az tuti
több mint 12 éve
.brk
1 890
Légyszi ajánljatok már vmi jó kis sorozatot!! Kicsit kifogytam most... mindegy milyen, nem annyira felkapott stb. + van felirat hozzá. Krimi,dráma, konspiráció, misztikus, vicces stb. mind1.entourage, how to make it in america, ezek feelgood sorozatok, bár lehet ismered őket.
Köszi.Kroos
vagy az örök nagy kedvencek, deadwood és OZ.
több mint 12 éve
ennek a nagyját nézem, de 1-2nek utána nézek és meglátjuk 😊 köszi.Talán a Shamelessel kezdem 😉 vagy OUaT.
THX mégegyszer.
több mint 12 éve
Légyszi ajánljatok már vmi jó kis sorozatot!! Kicsit kifogytam most... mindegy milyen, nem annyira felkapott stb. + van felirat hozzá. Krimi,dráma, konspiráció, misztikus, vicces stb. mind1.én így állok jelenleg sorozatokkal, lehet csemegézni:
Köszi.Kroos
Once Upon a Time - 1. évad
Parks and Recreation - 4. évad
Shameless - 2. évad
Community - 3. évad [11. rész] ??
Spartacus - 2. évad (2012. január 27.)
Luck - 1. évad (2012. január 29.)
Mad Men - 5. évad [2012. március 25.]
Game of Thrones - 2. évad [2012. április 1.]
Louie - 3. évad [2012 június]
Treme - 3. évad [2012 ősz]
Boardwalk Empire - 3. évad [2012 szeptember]
Dexter - 7. évad [2012 szeptember]
Sons of Anarchy - 5. évad [2012 szeptember]
Sherlock - 3. évad [2013 január]
nagy kedvenc, de már befejeződött: Deadwood, The Wire, The Shield, Rescue Me, Kés/alatt
pótolni kellene: Maffiózók, Sírhant Művek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Légyszi ajánljatok már vmi jó kis sorozatot!! Kicsit kifogytam most... mindegy milyen, nem annyira felkapott stb. + van felirat hozzá. Krimi,dráma, konspiráció, misztikus, vicces stb. mind1.Köszi.