Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Miért kezdtem el a homelandet, nem is értem, miben hittem...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szerintem a 7. évad 1. részéig, Adam Carter haláláig élvezhető, de folyamatosan esik a színvonal, ahogy nyírják ki a főhősöket... (kicsit idegesítő, hogy évadonként agyonlőnek valakit...volt aki 1 évadot nem volt végig mert kicsinálták..)Amadeus91na igen, az évedok előrehaladásával egyre kevésbé lehetett sokkolni az ilyen lépésekkel a nagyérdeműt, már szinte minden egyes melegebb helyzetben várta az ember, hogy na most búcsúzunk el tőle. ez idővel önismétlő monoton és jórészt öncélű lett. inkább kezdett egy akciósorozatra hasonlítani, ahol mindig a világot kell megmenteni a pusztulástól, akár egy teljes évadon átívelő cselekménnyel.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
A 3. évad zárója minden idők legjobb évadzáró része. Akkora nagy, hogy az valami hihetetlen. Megnézed és utána még 10 percet ülsz tátott szájjal, hogy WTF?A 2. évadzáró hatalmasat ütött. Nem tudom, hogy mit csináltam volna, ha akkor láttam volna,amikor leadták, de mivel már megvan a többi évad is a gépen, így folytatnom KELL 😀ChevyElképesztően jó a Sons of Anarchy. Nem tudom abbahagyni 😀 . Csak ez a Half-sack=Fél-bél fordítás zavar.Chevybezony kurvajó!
nem is értem eddig miért nem hallottam róla többebraxa88
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
szerintem a 7. évad 1. részéig, Adam Carter haláláig élvezhető, de folyamatosan esik a színvonal, ahogy nyírják ki a főhősöket... (kicsit idegesítő, hogy évadonként agyonlőnek valakit...volt aki 1 évadot nem volt végig mert kicsinálták..)van rajtam kívül még Spooks fan itt? 😊Amadeus91Inkább a korai évadok fanja. 😉 Nem nagyon tudtam megbarátkozni a Tom Quinn utáni korszakkal, bár a harmadik és néhol a negyedik évad is tűrhető volt. Utána viszont olyan mértékben rugaszkodtak el az alapoktól, melyek egykor szerethetővé tették a sorozatot, hogy csak ne. A hetedik évadot láttam utoljára teljesen egészében (Lucas rehabilitációja). Az utolsó háromba olykor belepillantottam, de mindig csak megerősít, hogy semmiről sem maradtam le. Az első két véad varázsát már csak valami emlékkép ezek fényében.
Mint Jools Siviter: http://www.youtube.com/watch?v=UE8_pBewNYw http://www.youtube.com/watch?v=i7VcEOZtRpw&feature=relatedDoM
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
most néztem meg az Alcatraz első részét, (köszönet a fordítónak bárki is legyen az). Nekem tetszett a film, a karakterek is jol elvannak találva, de nálam elindult egy gondolatmenet hogy vajon fogom e még nézni a későbbiekben. Itt is van egy kis csavar a történetben mert a rabok ugye '63-ban elkerültek a szigetről. És most lassan újra visszatérnek, de egy cseppet sem öregedtek. Szóval félek, hogy fogják ezt majd a későbbiekben megmagyarázni. Végülis sci-fi-nek is írják, de remélem azt a határt nem lépik át amit én sci-fi-be még eltűrök 😀 Vagy akkor derüljön ki minél hamarabb, hogy ne pocsékoljam rá az időt, hasonlóan az Event-hez. De eddig nekem nagyontetszik a törtéent
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tvd 3.12a boszorkány szál erősödni fog (gondolom bonnie anyja is visszaköltözik jamievel mystic fallsba) nem, tudom, hogy örüljek-e
elena egy gyökér, teljesen feleslegesen mondta el, így még az is kiderült, h stefan számára sem semleges
caroline apja vmi elbaszott beteg ember, szegény tylert sztem részeken keresztül fogja szopatni (amíg bele nem hal)
dr. felltől jóval többet vártam, mint ez az álszent doktorosdi, kérdés, ki ölte meg az exét, ha mégis ő, akkor miért?
a vége kurvanagy, bár sztem damon csak elijahból vette ki a karót, pedig én a két másikra is kíváncsi lettem volna :\ ez a szál gyanúsan visszahozza majd rebbekaht is az "élők" sorába, várom
több mint 12 éve
ha esetleg valaki nézné a How To Make It In America-t, de nem tette, mert a 2. évadhoz nem volt magyar felirat, jelezném, hogy nekiálltam fordítani, úgyh nekiállhat, első részé elvileg pattan is fel feliratok.info-ra.brkHuh, mekkora király vagy! 😊
több mint 12 éve
.brk
1 890
ha esetleg valaki nézné a How To Make It In America-t, de nem tette, mert a 2. évadhoz nem volt magyar felirat, jelezném, hogy nekiálltam fordítani, úgyh nekiállhat, első részé elvileg pattan is fel feliratok.info-ra
több mint 12 éve
van rajtam kívül még Spooks fan itt? 😊Amadeus91Inkább a korai évadok fanja. 😉 Nem nagyon tudtam megbarátkozni a Tom Quinn utáni korszakkal, bár a harmadik és néhol a negyedik évad is tűrhető volt. Utána viszont olyan mértékben rugaszkodtak el az alapoktól, melyek egykor szerethetővé tették a sorozatot, hogy csak ne. A hetedik évadot láttam utoljára teljesen egészében (Lucas rehabilitációja). Az utolsó háromba olykor belepillantottam, de mindig csak megerősít, hogy semmiről sem maradtam le. Az első két véad varázsát már csak valami emlékkép ezek fényében.
Mint Jools Siviter: http://www.youtube.com/watch?v=UE8_pBewNYw http://www.youtube.com/watch?v=i7VcEOZtRpw&feature=related
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
van rajtam kívül még Spooks fan itt? 😊
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Más mmost néztem meg a Vexed című angol sorozatot, az se rossz, főszereplő csávó hatalmas 😀 😀 😀 miatt megéri az egész 😀KroosRemek hír, hogy ugyan hosszú idő után, de lesz belőle második évad. Bár Lucy Punch egyéb kötelezettségei miatt sajnos már nem ér rá, így Miranda Raison fogja pótolni.
Annak aki nem ismeri a sorozatot, a nyitóképsorok: http://www.youtube.com/watch?v=VXay4h4FQak&feature=player_embedded
több mint 12 éve
Ja vége a Sherlock 2. évadjának, zseniális az egész. Kár ezt ragozni. :cool: Más mmost néztem meg a Vexed című angol sorozatot, az se rossz, főszereplő csávó hatalmas 😀 😀 😀 miatt megéri az egész 😀
több mint 12 éve
Én néztem, az elején nagyon durván jó volt, az egész, de egyre rosszabb lett, után nagyot esett a színvonala. A táj, stílus, épületek,hanguat se volt kutya.. de fele körül abbahagytam, sztem elrontották....Ezelt nézte vki ?kenterbe veri az összes szart amiket itt irtokrespectvv4laciNeem, sajnos nekem ezek a cuccok már nem érik el az Esmeralda, Isaura, Paula és Paulina, Vad Angyal, stb.. szintjét :/fetomy
Ja ez nem szappanopera volt, semmi köze a dél-amerikai semmikhez. Ez egy ilyen krimi-dráma sorozat inkább. Amit mondjuk szokásosan elb.szott az Rtl, mert a 1,5 órás részeket szépen megbontotta és ki is vágott belőle dolgokat...
több mint 12 éve
A 2. évadzáró hatalmasat ütött. Nem tudom, hogy mit csináltam volna, ha akkor láttam volna,amikor leadták, de mivel már megvan a többi évad is a gépen, így folytatnom KELL 😀Elképesztően jó a Sons of Anarchy. Nem tudom abbahagyni 😀 . Csak ez a Half-sack=Fél-bél fordítás zavar.Chevybezony kurvajó!
nem is értem eddig miért nem hallottam róla többebraxa88
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Idont like if the flea is coughing! Puszcsi!Ezelt nézte vki ?kenterbe veri az összes szart amiket itt irtokrespectvv4laciNeem, sajnos nekem ezek a cuccok már nem érik el az Esmeralda, Isaura, Paula és Paulina, Vad Angyal, stb.. szintjét :/fetomy
több mint 12 éve
Ezelt nézte vki ?kenterbe veri az összes szart amiket itt irtokrespectvv4laciNeem, sajnos nekem ezek a cuccok már nem érik el az Esmeralda, Isaura, Paula és Paulina, Vad Angyal, stb.. szintjét :/
több mint 12 éve
Ezelt nézte vki ?kenterbe veri az összes szart amiket itt irtokrespectvv4laciPersze tesó, a legnagyobb, a török ipar csúcsa.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ezelt nézte vki ?kenterbe veri az összes szart amiket itt irtok
több mint 12 éve
pedig annó tomeeval sokat dícsértükElképesztően jó a Sons of Anarchy. Nem tudom abbahagyni 😀 . Csak ez a Half-sack=Fél-bél fordítás zavar.Chevyna mondjuk annál tényleg nehéz lett volna hülyébbet kitalálni.Höri
több mint 12 éve
a 24. survivor évadba nem jutott NFL játékos, de Culpepper felesége ott lesz 😀
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Elképesztően jó a Sons of Anarchy. Nem tudom abbahagyni 😀 . Csak ez a Half-sack=Fél-bél fordítás zavar.Chevybezony kurvajó!
nem is értem eddig miért nem hallottam róla többe
több mint 12 éve
Elképesztően jó a Sons of Anarchy. Nem tudom abbahagyni 😀 . Csak ez a Half-sack=Fél-bél fordítás zavar.Chevyna mondjuk annál tényleg nehéz lett volna hülyébbet kitalálni.
több mint 12 éve
Elképesztően jó a Sons of Anarchy. Nem tudom abbahagyni 😀 . Csak ez a Half-sack=Fél-bél fordítás zavar.
több mint 12 éve
a koporsókat mikor nyitjuk ki már végre?kristofRemélem még a héten, utána úgy is egy hét szünet lesz.
A matek viszont tetszett mikor kiszámolták, hogy van náluk +1 koporsó, amibe nem jutott testvér, én erre nem jöttem volna rá magamtól 😀 Az valahogy kimaradt, hogy a modern korban is kicsinálták az egyik öcsköst.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jeremy nem tom visszajön-e még idén.Hörimikor bonnie elkezdett célozgatni azt hittem elmondja neki, sztem így erre az évadra felejtős
klaus jól csinálja, ennyi könnyen befolyásolható lúzer (mrs. lockwood, most a sheriff) bizalmát nem lehet kihagyni
a koporsókat mikor nyitjuk ki már végre?