Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
a TWD évadzáró odabaszott rendesen. igaz #vót benne 644 gigabaki, de leszarom, mert olyanok írták a részt, akik tisztában vannak azzal, hogy létezik a képregény, ami az egésznek ugye az alapja. 1 rész alatt történt annyi, aminek már 5 résszel korábban meg kellett volna a farmos tökörészés helyett. Úgy tűnik sajnos, hogy Tyreese-ék kimaradnak a sorozatból, pedig őt eléggé kedveltem papíron - nem csoda, ex-Falcon volt, csak zombiattak idején lockout van. Viszont legalább a másik gigabadass karakter megjelent a rész végén, de szerintem ez a tulajdonsága észlelhető is volt a hölgynek 😊
Várom nagyon a harmadik évadot, mivel az utolsó snitt megmutatta, hogy hol fogjuk felkapni a történet fonalát, amikor ősszel visszajövünk, az pedig nem mellesleg a kedvenc storylineom a képregényben; csak el ne basszák!
http://everybodyhateslori.tumblr.com/
több mint 12 éve
dehogynem, a 2. jobb volt mint az 1. 😊Sztem nem vérzik e la Spartacus. Legalábbis én nagyon élvezem a 2. évadot is.Sebiia prison break is megélt négy évadot, de azt talán még a legelvakultabb fanok se vitatják, hogy az elsőt nem közelítette meg a folytatásban semelyikjjncaa
és a Spartacus is jobb, mint az előző volt.
több mint 12 éve
Sztem nem vérzik e la Spartacus. Legalábbis én nagyon élvezem a 2. évadot is.Sebiia prison break is megélt négy évadot, de azt talán még a legelvakultabb fanok se vitatják, hogy az elsőt nem közelítette meg a folytatásban semelyik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Sebii
3 535
Sztem nem vérzik e la Spartacus. Legalábbis én nagyon élvezem a 2. évadot is.
több mint 12 éve
a Starz nevű csatornán megy, aminek a Spartacus az első sikeres sorozata... a pénzhiány sajnos egyre jobban érződik, ezért ment még minden rendben, míg csak a házzal és az arénával kellett foglalkozni, de ahogy haladunk a tömegjelenetek felé, úgy vérzik el az egészrájöttem, hogy a Spartacus a Prison Break ókori közegbe való ültetéseA Spartacust egy az egyben zöld háttér előtt veszik fel, vagy vannak külső helyszínek is? Csak mert bepróbálnám a sorozatot és jobb szeretek eredeti helyszíneket látni, mint digitálisat.Shawn84
míg az 1. (+ 0.) évad tulajdonképpen zárt térben zajlott, minden működött, ám mikor már nagyobb távolságok között kellene mozgatni a szálakat, a koncepció összedől...jjncaa
ettől függetlenül érdemes kipróbálni, az új belépők ráadásul a 0. évadtól kezdhetnek, ami nem hátrány a sztori szempontjából
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
rájöttem, hogy a Spartacus a Prison Break ókori közegbe való ültetéseA Spartacust egy az egyben zöld háttér előtt veszik fel, vagy vannak külső helyszínek is? Csak mert bepróbálnám a sorozatot és jobb szeretek eredeti helyszíneket látni, mint digitálisat.
míg az 1. (+ 0.) évad tulajdonképpen zárt térben zajlott, minden működött, ám mikor már nagyobb távolságok között kellene mozgatni a szálakat, a koncepció összedől...jjncaa
több mint 12 éve
rájöttem, hogy a Spartacus a Prison Break ókori közegbe való ültetésemíg az 1. (+ 0.) évad tulajdonképpen zárt térben zajlott, minden működött, ám mikor már nagyobb távolságok között kellene mozgatni a szálakat, a koncepció összedől...
---
több mint 12 éve
Megőrülök, finálééét akarok mááár! 😊 :cool: Kíváncsi vagyok hányan lesznek életben a 3. évadra, Romero-s féle zombitámadást várok, és meg is kapjuk! 😊 :cool:
több mint 12 éve
Valaki a Breaking In 2. évadhoz nem tud magyar feliratot? hosszupuskán nem hozza be, máshol meg csak az elsőhöz adDouble BAz első részhez már van a feliratok.info-n. http://www.feliratok.info/index.php?search=breaking+in&nyelv=&searchB=Mehet
több mint 12 éve
Valaki a Breaking In 2. évadhoz nem tud magyar feliratot? hosszupuskán nem hozza be, máshol meg csak az elsőhöz adDouble Bmég nincs
több mint 12 éve
Valaki a Breaking In 2. évadhoz nem tud magyar feliratot? hosszupuskán nem hozza be, máshol meg csak az elsőhöz ad
több mint 12 éve
Két és fél hét múlva Game of Thrones második évad. Évadnyitó kódolatlan.apeszosbrace ourselves, Game of Thrones is coming
több mint 12 éve
Két és fél hét múlva Game of Thrones második évad. Évadnyitó kódolatlan.
több mint 12 éve
nem tudom kit érdekel de azért beírom, hátha van fan, aki nem tudnászóval tegnap óta van új South Park évad http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s16e01-reverse-cowgirl
több mint 12 éve
EXCITING NEWS: Dexter will return with an all-new season on Sunday, September 30th at 9PM ET/PT only on Showtime Networks!korrekt születésnapi ajándék lesz 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
első két részt láttam. utána elkaszáltam. aztán olvastam, hogy durván javul a minőség, úgyhogy hétről-hétre szedtem a részeket. évad végi darára van tartogatva jelenleg.
több mint 12 éve
Valaki nézi a Person of interest című sorozatot? Nem nagyon beszélt róla senki. Pedig szerintem az egyik legjobb tavalyi sorozat. Minden héten ez az amit a legjobban várok, a sorozatok közül. Caveziel nagyon cool, az alapötlet nagyon érdekes, jók a különálló sztorik, jó a több részen átvezető szál, érdekesek a flash backek. Nagyon ajánlom mindenkinek, főleg azoknak, akik szeretik az akció-krimi-sorozatokat, nem túl sok és eltúlzott technikai okosságokkal, kellemes humorral.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
sok rosszat hallottam a breaking in 2x01ről és télleg nem volt olyan jó, de bízom benne, hogy a villain megteremtődött, mostmár végig lehet szivatni az egész szezonban, amit élvezni fogok.dutch nagyon fájó távozó.
több mint 12 éve
A legidegesítőbb reality szereplő után sikerült megtalálnom a világ legidegesítőbb sorozat karakterét is. A Californicationben ráeshetne már egy meteorit Beccára...
több mint 12 éve
Family guy új rész vasárnap: :beteg 😀 :http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N6LBMzCakEo
JT Daniels fan
több mint 12 éve
és ne feledd, hogy valszeg kavarás lesz jövő héten. méghozzá olyan, ami nagyon nem tetszett Alabama Legforróbb Fiánakhát ezek nagyon hülyék bazmeg 😀persze, de Bill kb. annyira értett a játékhoz, mint amennyi Kelly Kelly pankratudása. lásd az előző tribalon eltolt I'm so excited c. monológja 😀
Bill és Leif helyében rádumáltam volna Jayt és Mike-ot, hogy maradnak a beachen, aztán bassza meg magát a többi.Höri
nem volt rossz move, csak értelmetlen. 3 nap kibírható lett volna, és addig gyengülnek a hadikancák is. dehát Gayton az isten a Manono tribeban éppen, így nem volt vitás. Mike és Jay meg hülye lett volna ellenkezni, most próbálnak úgyis beférkőzni az alliancebe, hogy az ilyen Bill és Leif félék előbb menjenek, mint ők. nincsen ezzel baj, változhatnak durván pár nap alatt az erőviszonyok, addig meg ülnek fel a bandwagonokra.shawnka