NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
Belekezdtem a The Riverbe és nekem nagyon bejövős lett a sorozat, a váratlan fordulatok a paranormal activityt idézik, a történet jó, a kézi kamerás feeling is bejön. 😊 Szóval azt hiszem egy időre megvan a sorozat ami leköt 😊

több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
igen most már így beugrott a JJ által linkelt oldal segítségével 😊 köszi 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 213 — Egyéb témák lakó
Nem tudom pontosan,mintha itt említette volna valaki a The walking dead-et.most ment le az első évad első három része,nekem kimondottan tettszik.a Lori-t játszó színésznőt miben láthattam még?annyira fene mód ismerős de egyszerűen nem tudok rájönni honnan.Cowboykarcsi
Prison Break, dokinéni. Ha nem menne az IMDB-ről 😊

több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
És akkor Audrey-t még nem is említetted 😊
http://farm3.static.flickr.com/2099/2161059294_d87b6360ed.jpg
Imádnivaló 😊 (meg úgy kb. az összes csaj a sorozatban)Rataxes
Azt akartam is írni, hogy ritka az olyan sorozat, amiben ennyi jó nő van. 😀
Nekem Shelly volt a kedvencem. Olyan kis aranyos volt mikor Leót pátyolgatta, azt én is elviselném. 😀
Épp a napokban kezdtem újranézni 😊, ezernyi apró infó a sorozatról és a Tűz, jöjj velem! mozifilmról a magyarul is megjelent Lynch-interjúkötetben: http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=david-lynch&ID=154783Dzsokijuing
Kár, hogy nem úgy néz ki mintha könnyen beszerezhető lenne. :/
Én egy ilyet találtam: http://www.amazon.com/Secret-Diary-Laura-Palmer-Peaks/dp/1451662076/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1334143361&sr=8-1
Rá kell majd szépen állni beszerezni a Twin Peakses dolgokat... :rolleyes:
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 264 — Saturday Night Lights
Befejeztem a Twin Peakset. 😕
Karakterek egytől-egyik egyéniségek, Dale Cooper egészen biztosan az egyik legjobb sorozat karakter. Jól keveredik a misztikum a különféle nyomozós elemekkel, mindez megfűszerezve nagyon jól eltalált poénokkal. Sokkal nagyobbakat röhögtem itt, mint a mostanában futó vígjátékoknak nevezett sorozatokon. Egyik részben sincs semmi üresjárat, ugyanolyan feszültségkeltő az összes. Egyedüli negatívuma a sokszor ismétlődő zenék, és, hogy Duchovnyi szereplése után egész máshogy fogok ezután az X-aktákra tekinteni.
Kár, hogy csak 2 évad van. 😕süti
Egyik örök kedvencem!zavi27
Épp a napokban kezdtem újranézni 😊, ezernyi apró infó a sorozatról és a Tűz, jöjj velem! mozifilmról a magyarul is megjelent Lynch-interjúkötetben: http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=david-lynch&ID=154783

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Nem tudom pontosan,mintha itt említette volna valaki a The walking dead-et.most ment le az első évad első három része,nekem kimondottan tettszik.a Lori-t játszó színésznőt miben láthattam még?annyira fene mód ismerős de egyszerűen nem tudok rájönni honnan.Cowboykarcsi
az imdb-ről lehet rájönni
http://www.imdb.com/name/nm0915637/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Nem tudom pontosan,mintha itt említette volna valaki a The walking dead-et.most ment le az első évad első három része,nekem kimondottan tettszik.a Lori-t játszó színésznőt miben láthattam még?annyira fene mód ismerős de egyszerűen nem tudok rájönni honnan.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Karakterek egytől-egyik egyéniségek, Dale Cooper egészen biztosan az egyik legjobb sorozat karakter. Jól keveredik a misztikum a különféle nyomozós elemekkel, mindez megfűszerezve nagyon jól eltalált poénokkal. Sokkal nagyobbakat röhögtem itt, mint a mostanában futó vígjátékoknak nevezett sorozatokon. Egyik részben sincs semmi üresjárat, ugyanolyan feszültségkeltő az összes. Egyedüli negatívuma a sokszor ismétlődő zenék, és, hogy Duchovnyi szereplése után egész máshogy fogok ezután az X-aktákra tekinteni.
És akkor Audrey-t még nem is említetted 😊

Imádnivaló 😊 (meg úgy kb. az összes csaj a sorozatban)

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
Egyik örök kedvencem!
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Matt Groening finally reveals: Home of the Simpsons is Springfield, Oregon.
http://www.smithsonianmag.com/arts-culture/Matt-Groening-Reveals-the-Location-of-the-Real-Springfield.html?c=y&page=1
több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Kár, hogy csak 2 évad van. 😕
több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
A két utolsó South Park rész elég ász volt 😀 végre oldschool feeling 😊
Meme-ek és a Jewpacabra, zseniális 😂

több mint 12 éve
De jó volt ez a Community 😀tenorx
all tomato 😀 kellett ez a rész már nagyon, mielőtt kezdtem volna elveszteni a hitem a sorozatban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
De jó volt ez a Community 😀
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
annyira jó, hogy kivették a Redemption Islandet és részről részre érkeznek a blindsideok 😀shawnka
Ja, kurva jó az évad 😀 Lehetne a címe Survivor: Blindside is 😀
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
annyira jó, hogy kivették a Redemption Islandet és részről részre érkeznek a blindsideok 😀
több mint 12 éve
Trónok harca s2e1 kódolatlanul az HBO-n most... De jó újra hallani a soundtracket 😊 El is teszem estére pár sör mellé 😊Rataxes
Én is iszonyat vártam! 😊zavi27
tegnap óta a második rész is fent van a legtöbb helyen. nagyot néztem rajta. 😀 nem lett olyan jó, mint az első, de hatalmas királyság, hogy újra van.
a törpe még nagyobb epic, mint eddig volt. 😊Zsoca
Nekem is o az egyik kedvencem! 😊
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
elkezdtem a Misfitst. mindjárt végzek az első évaddal. tetszik, jó.
több mint 12 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Trónok harca s2e1 kódolatlanul az HBO-n most... De jó újra hallani a soundtracket 😊 El is teszem estére pár sör mellé 😊Rataxes
Én is iszonyat vártam! 😊zavi27
tegnap óta a második rész is fent van a legtöbb helyen. nagyot néztem rajta. 😀 nem lett olyan jó, mint az első, de hatalmas királyság, hogy újra van.
a törpe még nagyobb epic, mint eddig volt. 😊

több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
a californication évadzáró utolsó pár perce enyhén wtf volt
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
aztakurva! elég tömény volt a Spartacus évadzáró. ekkora nagytakarítást nem igen látni sorozatban. egy-két karakter távozására vártam, mások viszont kifejezetten megleptek, egyáltalán nem számítottam rá.

várjuk a 3. évadot.shawnka
nagyon odabaszott az évadzáró, mindent elmond, hogy 11 főszereplőből (akit kiírnak a végén a stáblistában) maradt 5 (és Naevia az egyik 😛 ).

várom már a januárt 😀 kőgazdag Crassus vajon mit tud majd csinálni ellenük. Gondolom lesz időugrás is, Gannicus megdugja Saxát, ezrekkel nő majd a létszáma a bandának és kvázi powerhouseként hakniznak az országban - ezt várom nyitóképsornak a 3x01-be.

Durva, hogy mennyire minimális köze lesz már a történetnek ahhoz, amit az első évben láttunk.

több mint 12 éve
Én is iszonyat vártam! 😊
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Trónok harca s2e1 kódolatlanul az HBO-n most... De jó újra hallani a soundtracket 😊 El is teszem estére pár sör mellé 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
spoilerezni nem akarok, úgyhogy csak ennyit: ez a szezonzáró tényleg nagyon melegre sikeredett!! 😂 :o

kár, hogy máris vége. nagyon tömör ez a Sparti.
holnap viszont game of thrones!!!már nagyonvárós!!!

több mint 12 éve
aztakurva! elég tömény volt a Spartacus évadzáró. ekkora nagytakarítást nem igen látni sorozatban. egy-két karakter távozására vártam, mások viszont kifejezetten megleptek, egyáltalán nem számítottam rá.

várjuk a 3. évadot.shawnka
mi volt a meglepő?

mondjuk tiszteletem a készítőknek, mert jó két és fél évadot dobtak össze, kár, hogy nem nagyobb csatornán ment a sorozat

---