NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Nos elkezdtem a sorozatfüggést 😀 2 nap alatt gyorsan felhoztam magam a The Killing és a Pretty Little Liars új évadjaival. Nézi rajtam kívül valaki ezeket?Spoilert tartalmazhat:
The Killing: Tartották a szintet, sőt egyre keményebb. Kicsit a 2. évad elején és a végén is megijedtem a Holder-dolgok miatt mivel egyébként kedvenc karakterem a sorozatból, de szerencsére maradhatott is az 😊 Alig várom, hogy nézhessem a mai részt, és kurvára remélem, hogy az alacsonyodó nézettség nem fogja keresztülhúzni a sorozatot... Bár már fene tudja hova lehet még húzni, lassan már csak az van hátra, hogy Lindenről kiderül, hogy skizofrén és ő a gyilkos, majd az, hogy igazából Rosie zárta be magát a csomagtartóba és hajtott így vele a tóba 😀
Pretty Little Liars: Jajj ez a veszettül szinkronbarát mindent felolvasunk téma néha kicsit már zavaró, viszont nagyon komoly, hogy egy sima tinilimonádé köntös mögött milyen fasza háttérmunka van. Kétségkívül nagyon jó kis történet írtak, amit nagyon jól sikerül átadni akár a színészek, akár a látvány-zene kombó által. Sokszor k.vaijesztő is főleg mert hát alapvetően "reális" dolgok vannak benne. -A személye mondjuk annyira nem ütött hatalmasat, főleg mert nem ért igazán hirtelen becsapó meglepetésként 😊 Hálistennek 2 hét és folytatódik, iszonyat várom már ezt is, mert ez is olyan fajta, aminél kurvára nem lehet várni a következő részre 😀 Bánhatja aki csak azért nem nézi, merthogy elsőre csajosnak tűnik 😛
Asszem UOAT és Grimm lesz a kövi kettő. Remélem lesznek olyan jók, hogy kicsit le tudjak pörögni az előző kettőről 😊
több mint 12 éve
.brk
1 890
Az NBC (és a Sony) megpróbálja több nézőhöz eljuttatni a Community-t, ezért kirúgták Dan Harmon-t, a készítőt, s helyére a Happy Endings-ből érkezik David Guarascio és Moses Port (akik az Aliens in America-t is készítették) showrunnernek. S ha mindez nem lenne elég, akkor az már korábban eldőlt, hogy az egyik fő íróduó is távozik a sorozattól, ők a Ben & Kate showrunnerjei lesznek és Chris Messina sem megy tovább Harmon nélkül. Szóval mínusz négy író.kiherélték a Community, it's official 😕
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Én végig néztem a szezont. Nekem baromira bejön a hangulat, meg a szereplők is elég jók lettek. Szerencsére berendelték a 2. szezont is.Néz rajtam kívül valaki Hart of Dixie-t? A hétvégén kezdtem el nézni, de nagyon bejön. 😊Schlecksokan dícsérik, így nekiláttam én is, nyárra jó lesz.
gilmore girls díszlet, 2 FNL szereplő, fake Alabama, Bilson. Jó lesz ez.
újabb CW sorozatra kaptam rá, látszik hogy a 18-32-es nők a csatorna célcsoportja. 😀Höri
több mint 12 éve
.brk
1 890
imádom a Communityt, kicsit félek a következő csonka évadtól így Dan Harmon lelépésével, de az eddigi 3 évad olyan jó, hogy az sem tudja lerontani remélem. #sixseasonsandamovie #coolcoolcool
több mint 12 éve
Eastbound and down megvolt? Ott visszatérő mellékszereplőHöriYoutube-on megnéztem amikben szerepelt, amúgy nem kötött le a sorozat. 😐
BigBang pótló sorozatnak mit javallotok?GRAFIAmi hasonló jellegű is az a Kockafejek (The IT Crowd). Ha bírod az angol humort akkor még talán jobb is, mint egy "pótlás".
több mint 12 éve
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Campaign_(film)szerintem ez nem sorozat lesz. 😀shawnkaPedig imdb-n is utánanéztem. 😂
Sorozatos trailerek után adta be, úgyhogy simán elkönyveltem annak. :cool:
(Régi vágyam már egy Will Ferelles vígjáték sorozat...)süti
több mint 12 éve
(Régi vágyam már egy Will Ferelles vígjáték sorozat...)sütiEastbound and down megvolt? Ott visszatérő mellékszereplő
BigBang pótló sorozatnak mit javallotok?GRAFIén ezeket a sitcomokat nézem:
parks and recreation, community, modern family, apartment 23, new girl, veep. utóbbi 30 perces.
több mint 12 éve
BigBang pótló sorozatnak mit javallotok?
több mint 12 éve
ez nagyon jó lesz remélem!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
szerintem ez nem sorozat lesz. 😀shawnkaPedig imdb-n is utánanéztem. 😂
Sorozatos trailerek után adta be, úgyhogy simán elkönyveltem annak. :cool:
(Régi vágyam már egy Will Ferelles vígjáték sorozat...)
több mint 12 éve
Egész jónak ígérkezik a Will Ferelles vígjáték: http://www.youtube.com/watch?v=k7yC0iiK7a4 😀szerintem ez nem sorozat lesz. 😀
Augusztusban premier.süti
több mint 12 éve
Egész jónak ígérkezik a Will Ferelles vígjáték: http://www.youtube.com/watch?v=k7yC0iiK7a4 😀 Augusztusban premier.
több mint 12 éve
Na bazz már csak 3 rész van a GoT második évadjából :/
több mint 12 éve
Néz rajtam kívül valaki Hart of Dixie-t? A hétvégén kezdtem el nézni, de nagyon bejön. 😊Schlecksokan dícsérik, így nekiláttam én is, nyárra jó lesz.
gilmore girls díszlet, 2 FNL szereplő, fake Alabama, Bilson. Jó lesz ez.
újabb CW sorozatra kaptam rá, látszik hogy a 18-32-es nők a csatorna célcsoportja. 😀
több mint 12 éve
izgalmas volt, de nekem nem tetszik ez, hogy Klaus még mindig él. Ujjongtam volna, ha kiderül hogy csak kamuzta a vérvonalat és megdöglik veszteség (jó, Tyler) nélkül. Jövőre meg a maradék 3 originálból lehetett volna hajkurászni a 2 feleslegest.Na a TVD-ben lassan kiírják az összes normális szereplőt :/Double Bsztem kurvajó volt az évadzáró, Ric távozása meg egyértelmű volt a gonoszvámpíralteregó megjelenése után.kristof
Elena átváltozása nekem váratlan volt, nézettség alapján gyanús a 7 évad, így nem hittem volna hogy már a 4-ben megfordul.
Bonnie is kifinghatna már, bár most ugye rátalált a fekete mágjára, szóval badass bonnie lesz, jaj nekünk.
Mattről se derült ki, hogy kampó-e valójában, Tyler ugye tovább garázdálkodik Klaus néven, nagyon keveslem az áldozatot 😀 Legalább valamelyik originált kipipálhatta volna Ultimate Alaric mielőtt beadja a kulcsot. Érte nagy kár, ez a Penge vonal tetszett volna nekem hosszabb távon is 😀
A nagy túlélés kb egyetlen örömhíre, hogy Caroline tovább oktat. Ja meg elvileg majd körözik őket a rendőrök, az is vicces lesz.
több mint 12 éve
meg vagyok elégedve a Once upon a time fináléval. ez utolsó 10 perc nagyon durán feelgoodra sikeredett, de ez így volt jó 😊
több mint 12 éve
Persze jó volt, csak zavaró, hogy akit kedvelek az vagy ritkán jelenik meg (pl Rebekah, Elijah) vagy megölik. Mondjuk Ricnél közrejátszott, hogy Matt egy másik sorozatban is főszerepet kapott, szóval várható volt, csak zavaró. A befejezés mondjuk szerintem nem volt olyan jó. Viszont Damon "feltámadása" nagyon adta.Na a TVD-ben lassan kiírják az összes normális szereplőt :/Double Bsztem kurvajó volt az évadzáró, Ric távozása meg egyértelmű volt a gonoszvámpíralteregó megjelenése után.kristof
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Nekem is tetszett a rész. Az viszont nem tetszik, hogy Elena is "átvedlett". Kevés lesz a human power, persze remélem kitalálnak valamit az új évadra. 😊Na a TVD-ben lassan kiírják az összes normális szereplőt :/Double Bsztem kurvajó volt az évadzáró, Ric távozása meg egyértelmű volt a gonoszvámpíralteregó megjelenése után.kristof
több mint 12 éve
ideális esetben megtörik az átkot.hajnalban Once Upon a Time finálé, nagyon várom már 😊 a promó alapján hatalmas részre van kilátás, remélem meglépik azt, amire úgy a 4. rész óta várok.Mire számítasz, mi lesz?Gabesz92
közben a CBS elkaszálta a CSI: Miamit.shawnka
nem ideális esetben nem, de Emma elkezd hinni és Pinokkió fa lesz.
arany középút, hogy a lakosok elkezdenek emlékezni, de maradnak Storybrookban, Emma viszont átkeveredik a mesevilágba.
plusz még Rumpi fia is előkerülhet, aki tippre Henry apja is lesz egyben.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na a TVD-ben lassan kiírják az összes normális szereplőt :/Double Bsztem kurvajó volt az évadzáró, Ric távozása meg egyértelmű volt a gonoszvámpíralteregó megjelenése után.
több mint 12 éve
Na a TVD-ben lassan kiírják az összes normális szereplőt :/
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
hajnalban Once Upon a Time finálé, nagyon várom már 😊 a promó alapján hatalmas részre van kilátás, remélem meglépik azt, amire úgy a 4. rész óta várok.Mire számítasz, mi lesz?
közben a CBS elkaszálta a CSI: Miamit.shawnka
több mint 12 éve
hajnalban Once Upon a Time finálé, nagyon várom már 😊 a promó alapján hatalmas részre van kilátás, remélem meglépik azt, amire úgy a 4. rész óta várok. közben a CBS elkaszálta a CSI: Miamit.
több mint 12 éve
Ki az isten hívja PyRexnek a Parks and Recreationt? 😀 Nekem nagyon nem adja, nálam mindig marad Parks and Recreation 😀aki nem szereti kiírni? 😛
Persze a junkien kívül.tenorx