NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Wow. Azt hittem, hogy nem lesz rá pénz, és majd beraknak a helyére valami alvezért.Marad végig. Meg Smits felesége is beszállt közben. Wanda De JesusShawn84jaja, luxuskurva lesz.Ez már egy névsor.
Billy Brown, Jimmy Smits és Harrold PerrineauHöri
Trejo bácsi marad?Chevy
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Marad végig. Meg Smits felesége is beszállt közben. Wanda De JesusEz már egy névsor.premium bitchnek?jaja, luxuskurva lesz.
ki a 2 exdexter meg a lostos?Chevy
Trejo bácsi marad?Chevy
több mint 12 éve
Ez már egy névsor.jaja, luxuskurva lesz.elsőre azt hittem húznak egy tildacserét Lumenre, de új karakter lesz 😀premium bitchnek?
A Sons-ba meg 2 ex-dexter, meg egy volt lostos arc után Ashley Tisdale is szerepel majd, Sutter a király 😀Höri
Trejo bácsi marad?
több mint 12 éve
Háhá, az új Dexter évadban benne lesz Chuckné 😀 .Chevyváááá de jó lesz újra látni, imááááádoooom 😊
|
több mint 12 éve
jaja, luxuskurva lesz.premium bitchnek?Háhá, az új Dexter évadban benne lesz Chuckné 😀 .Chevyelsőre azt hittem húznak egy tildacserét Lumenre, de új karakter lesz 😀
A Sons-ba meg 2 ex-dexter, meg egy volt lostos arc után Ashley Tisdale is szerepel majd, Sutter a király 😀Höri
Billy Brown, Jimmy Smits és Harrold Perrineau
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Sutter idén marha jó mellékszereplőket szerződtet. Rohadtul várom már az 5. évadot.Háhá, az új Dexter évadban benne lesz Chuckné 😀 .Chevyelsőre azt hittem húznak egy tildacserét Lumenre, de új karakter lesz 😀
több mint 12 éve
premium bitchnek?Háhá, az új Dexter évadban benne lesz Chuckné 😀 .Chevyelsőre azt hittem húznak egy tildacserét Lumenre, de új karakter lesz 😀
ki a 2 exdexter meg a lostos?
több mint 12 éve
Háhá, az új Dexter évadban benne lesz Chuckné 😀 .Chevyelsőre azt hittem húznak egy tildacserét Lumenre, de új karakter lesz 😀
A Sons-ba meg 2 ex-dexter, meg egy volt lostos arc után Ashley Tisdale is szerepel majd, Sutter a király 😀
több mint 12 éve
Háhá, az új Dexter évadban benne lesz Chuckné 😀 .
több mint 12 éve
"Yoda's Bar Mitzvah" -> "Yoda bárja"Futurama szinkron nagyon odabasz. 😀
több mint 12 éve
na, utánaolvastam, le is kaptam az első évadot, kíváncsi leszek majd rá, ha lemegy a sportdömping nyáron!Hát nézettség alapján, nem biztos, hogy lesz, de ezt az ügyet mindenképp lezárják. Viszont azt nyilatkozták, hogy az évadzáró megmutatja, hogy merre mennének a 3. évaddal.tenorxHát nagyon remélem, hogy lesz folytatás ettől függetlenül, mert az elmúlt évek egyik top sorozata nálam...fetomy
több mint 12 éve
Hát nézettség alapján, nem biztos, hogy lesz, de ezt az ügyet mindenképp lezárják. Viszont azt nyilatkozták, hogy az évadzáró megmutatja, hogy merre mennének a 3. évaddal.tenorxHát nagyon remélem, hogy lesz folytatás ettől függetlenül, mert az elmúlt évek egyik top sorozata nálam...
több mint 12 éve
Twin Peaks szerű!? Egyik legnagyobb örök kedvencem. Na akkor ennek utánanézek, mert csak a címét halottam eddig.Twin Peaks nem volt meg, de nem is tervezem igazából. A szeptemberi újakat várom most nagyon. Lesz pár ami érdekesnek tűnik.Shawn84Ez a Killing ez miféle sorozat? Sokan dicsérik. Talán még nem késő beszerezni.Shawn84szerintem a Killing nézőközönsége egyenlő a Twin Peaks-et kedvelő táborral, ha az utóbbi tetszett, akkor kötelező, ha nem vetted rá soha magad, akkor az előbbi kihagyásával se vesztesz sokatjjncaa
több mint 12 éve
Hát nézettség alapján, nem biztos, hogy lesz, de ezt az ügyet mindenképp lezárják. Viszont azt nyilatkozták, hogy az évadzáró megmutatja, hogy merre mennének a 3. évaddal.Igen, a maradék kettőben kiderül a gyilkos.tenorxDe ne már, akkor nem lesz 3. évad, vagy vátáfák??fetomy
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Twin Peaks nem volt meg, de nem is tervezem igazából. A szeptemberi újakat várom most nagyon. Lesz pár ami érdekesnek tűnik.Ez a Killing ez miféle sorozat? Sokan dicsérik. Talán még nem késő beszerezni.Shawn84szerintem a Killing nézőközönsége egyenlő a Twin Peaks-et kedvelő táborral, ha az utóbbi tetszett, akkor kötelező, ha nem vetted rá soha magad, akkor az előbbi kihagyásával se vesztesz sokatjjncaa
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Hú ez fasza. Amúgy is bírom a Skandináv krimiket, tele a polcom velük, meg a lassabb történetvezetés is bejön, a hangulat meg pláne, szóval azt hiszem EB meg Olimpia között épp lesz rá egy kis idő.Ez a Killing ez miféle sorozat? Sokan dicsérik. Talán még nem késő beszerezni.Shawn84-szvsz- kurvajó dráma-krimi. Skandináv (tán dán -vagy svájci persze-) sorozat remake, 1 ügy van a 2 évad alatt, 1 rész 1 nap, Seattle, esős komor idő, és kurva fordulatos sztem.fetomy
Köszi az infót!
több mint 12 éve
Ez a Killing ez miféle sorozat? Sokan dicsérik. Talán még nem késő beszerezni.Shawn84szerintem a Killing nézőközönsége egyenlő a Twin Peaks-et kedvelő táborral, ha az utóbbi tetszett, akkor kötelező, ha nem vetted rá soha magad, akkor az előbbi kihagyásával se vesztesz sokat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ez a Killing ez miféle sorozat? Sokan dicsérik. Talán még nem késő beszerezni.Shawn84-szvsz- kurvajó dráma-krimi. Skandináv (tán dán -vagy svájci persze-) sorozat remake, 1 ügy van a 2 évad alatt, 1 rész 1 nap, Seattle, esős komor idő, és kurva fordulatos sztem.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ez a Killing ez miféle sorozat? Sokan dicsérik. Talán még nem késő beszerezni.
több mint 12 éve
Igen, a maradék kettőben kiderül a gyilkos.tenorxDe ne már, akkor nem lesz 3. évad, vagy vátáfák??
több mint 12 éve
Igen, a maradék kettőben kiderül a gyilkos.
több mint 12 éve
Fetomy, uptodate vagy Killingben? Ha igen szerinted ki lesz a gyilkos?tenorx2-3 résszel le vagyok maradva sajna. :/
holnap bepótolom, úgyis ma jön a következő, aztán megmondom. Látom a maival már csak 2 rész lesz, most ezalatt ki is derül ki a gyilkos?
több mint 12 éve
Fetomy, uptodate vagy Killingben? Ha igen szerinted ki lesz a gyilkos?
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
aki olvasta a GoT harmadik kötetet, írja már le spoilerben, hogyan is történt Winterfell felégetése, mert a zárórésznek egyértelműen ez a leggyengébb pontjaMinden nap olvasom azt az oldalt de még más véleményre is kíváncsi voltam. Az ottani kritikák nem szoktak egyezni az én véleményemmel általában. A hozzászólások meg mindig vegyesek.
shawn, ha kritikát akarsz olvasni egy sorozatról, sorozatjunkie, ott azt írják, hogy elég közepes lett, valakinek meg bejött
http://www.sorozatjunkie.hu/2012/01/30/hell-on-wheels-ennyi-volt-az-1-evad/jjncaa
több mint 12 éve
Hell's Kitchen, imádom 😀