NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
jaja, luxuskurva lesz.

Billy Brown, Jimmy Smits és Harrold PerrineauHöri
Ez már egy névsor.
Trejo bácsi marad?Chevy
Marad végig. Meg Smits felesége is beszállt közben. Wanda De JesusShawn84
Wow. Azt hittem, hogy nem lesz rá pénz, és majd beraknak a helyére valami alvezért.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
premium bitchnek?
ki a 2 exdexter meg a lostos?Chevy
jaja, luxuskurva lesz.

Ez már egy névsor.
Trejo bácsi marad?Chevy
Marad végig. Meg Smits felesége is beszállt közben. Wanda De Jesus
több mint 12 éve
elsőre azt hittem húznak egy tildacserét Lumenre, de új karakter lesz 😀

A Sons-ba meg 2 ex-dexter, meg egy volt lostos arc után Ashley Tisdale is szerepel majd, Sutter a király 😀Höri
premium bitchnek?
jaja, luxuskurva lesz.

Ez már egy névsor.
Trejo bácsi marad?
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Háhá, az új Dexter évadban benne lesz Chuckné 😀 .Chevy
váááá de jó lesz újra látni, imááááádoooom 😊

|
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

A Sons-ba meg 2 ex-dexter, meg egy volt lostos arc után Ashley Tisdale is szerepel majd, Sutter a király 😀Höri
premium bitchnek?
jaja, luxuskurva lesz.

Billy Brown, Jimmy Smits és Harrold Perrineau

több mint 12 éve

Sutter idén marha jó mellékszereplőket szerződtet. Rohadtul várom már az 5. évadot.
több mint 12 éve

premium bitchnek?
ki a 2 exdexter meg a lostos?
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

A Sons-ba meg 2 ex-dexter, meg egy volt lostos arc után Ashley Tisdale is szerepel majd, Sutter a király 😀

több mint 12 éve
Háhá, az új Dexter évadban benne lesz Chuckné 😀 .
több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
"Yoda's Bar Mitzvah" -> "Yoda bárja"
Futurama szinkron nagyon odabasz. 😀
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
Hát nézettség alapján, nem biztos, hogy lesz, de ezt az ügyet mindenképp lezárják. Viszont azt nyilatkozták, hogy az évadzáró megmutatja, hogy merre mennének a 3. évaddal.tenorx
Hát nagyon remélem, hogy lesz folytatás ettől függetlenül, mert az elmúlt évek egyik top sorozata nálam...fetomy
na, utánaolvastam, le is kaptam az első évadot, kíváncsi leszek majd rá, ha lemegy a sportdömping nyáron!
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát nézettség alapján, nem biztos, hogy lesz, de ezt az ügyet mindenképp lezárják. Viszont azt nyilatkozták, hogy az évadzáró megmutatja, hogy merre mennének a 3. évaddal.tenorx
Hát nagyon remélem, hogy lesz folytatás ettől függetlenül, mert az elmúlt évek egyik top sorozata nálam...
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
Ez a Killing ez miféle sorozat? Sokan dicsérik. Talán még nem késő beszerezni.Shawn84
szerintem a Killing nézőközönsége egyenlő a Twin Peaks-et kedvelő táborral, ha az utóbbi tetszett, akkor kötelező, ha nem vetted rá soha magad, akkor az előbbi kihagyásával se vesztesz sokatjjncaa
Twin Peaks nem volt meg, de nem is tervezem igazából. A szeptemberi újakat várom most nagyon. Lesz pár ami érdekesnek tűnik.Shawn84
Twin Peaks szerű!? Egyik legnagyobb örök kedvencem. Na akkor ennek utánanézek, mert csak a címét halottam eddig.
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Igen, a maradék kettőben kiderül a gyilkos.tenorx
De ne már, akkor nem lesz 3. évad, vagy vátáfák??fetomy
Hát nézettség alapján, nem biztos, hogy lesz, de ezt az ügyet mindenképp lezárják. Viszont azt nyilatkozták, hogy az évadzáró megmutatja, hogy merre mennének a 3. évaddal.
több mint 12 éve
Ez a Killing ez miféle sorozat? Sokan dicsérik. Talán még nem késő beszerezni.Shawn84
szerintem a Killing nézőközönsége egyenlő a Twin Peaks-et kedvelő táborral, ha az utóbbi tetszett, akkor kötelező, ha nem vetted rá soha magad, akkor az előbbi kihagyásával se vesztesz sokatjjncaa
Twin Peaks nem volt meg, de nem is tervezem igazából. A szeptemberi újakat várom most nagyon. Lesz pár ami érdekesnek tűnik.
több mint 12 éve
-szvsz- kurvajó dráma-krimi. Skandináv (tán dán -vagy svájci persze-) sorozat remake, 1 ügy van a 2 évad alatt, 1 rész 1 nap, Seattle, esős komor idő, és kurva fordulatos sztem.fetomy
Hú ez fasza. Amúgy is bírom a Skandináv krimiket, tele a polcom velük, meg a lassabb történetvezetés is bejön, a hangulat meg pláne, szóval azt hiszem EB meg Olimpia között épp lesz rá egy kis idő.
Köszi az infót!
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
szerintem a Killing nézőközönsége egyenlő a Twin Peaks-et kedvelő táborral, ha az utóbbi tetszett, akkor kötelező, ha nem vetted rá soha magad, akkor az előbbi kihagyásával se vesztesz sokat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
-szvsz- kurvajó dráma-krimi. Skandináv (tán dán -vagy svájci persze-) sorozat remake, 1 ügy van a 2 évad alatt, 1 rész 1 nap, Seattle, esős komor idő, és kurva fordulatos sztem.
több mint 12 éve
Ez a Killing ez miféle sorozat? Sokan dicsérik. Talán még nem késő beszerezni.
több mint 12 éve
Igen, a maradék kettőben kiderül a gyilkos.tenorx
De ne már, akkor nem lesz 3. évad, vagy vátáfák??
több mint 12 éve
Igen, a maradék kettőben kiderül a gyilkos.
több mint 12 éve
Fetomy, uptodate vagy Killingben? Ha igen szerinted ki lesz a gyilkos?tenorx
2-3 résszel le vagyok maradva sajna. :/

holnap bepótolom, úgyis ma jön a következő, aztán megmondom. Látom a maival már csak 2 rész lesz, most ezalatt ki is derül ki a gyilkos?
több mint 12 éve
Fetomy, uptodate vagy Killingben? Ha igen szerinted ki lesz a gyilkos?
több mint 12 éve
aki olvasta a GoT harmadik kötetet, írja már le spoilerben, hogyan is történt Winterfell felégetése, mert a zárórésznek egyértelműen ez a leggyengébb pontja

shawn, ha kritikát akarsz olvasni egy sorozatról, sorozatjunkie, ott azt írják, hogy elég közepes lett, valakinek meg bejött
http://www.sorozatjunkie.hu/2012/01/30/hell-on-wheels-ennyi-volt-az-1-evad/jjncaa
Minden nap olvasom azt az oldalt de még más véleményre is kíváncsi voltam. Az ottani kritikák nem szoktak egyezni az én véleményemmel általában. A hozzászólások meg mindig vegyesek.
több mint 12 éve
Hell's Kitchen, imádom 😀