NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
aki olvasta a GoT harmadik kötetet, írja már le spoilerben, hogyan is történt Winterfell felégetése, mert a zárórésznek egyértelműen ez a leggyengébb pontja

shawn, ha kritikát akarsz olvasni egy sorozatról, sorozatjunkie, ott azt írják, hogy elég közepes lett, valakinek meg bejött
http://www.sorozatjunkie.hu/2012/01/30/hell-on-wheels-ennyi-volt-az-1-evad/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Hell on Wheels-t nézte valaki? Most akarom bepróbálni. Érdemes? Adja a western érzést? Deadwoodhoz képest minőségben sokkal rosszabb?
A másik amit még le akarok darálni az az American Horror Story. A Magic City mellett meg még a Falling Skies előtt.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
A Spartacusnak a 3. lesz a befejező évada.

JUPITER'S COCK!shawnka
Kevés szarabb hír jöhetett volnaHöri
na majd itt is megjelenik a sárga esernyő és húzzák 10 évadig... 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Na Game of Thrones második évad befejezve.... valamilyen szinten sajnálom hogy ilyen rövid, volt, de legalább a 3. könyvet úgy tudom elolvasni, hogy még semmit nem tudok róla. A zárórész viszont nagyon ütött ááá
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

JUPITER'S COCK!shawnka
Kevés szarabb hír jöhetett volna

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Az király, ahhoz képest hogy nemrég még akár 6-7 évadról beszéltek :/

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek

JUPITER'S COCK!
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
game of thrones spoilerbraxa88
ugye egyre több cgi kell, de ha minden igaz kettébontják a 3. könyvet (na vajon hol fogják befejezni... :rolleyes: ) és az idő kedvez nekik, egyre jobb a technológia és egyre olcsóbb. mire eljutnak a komoly cgi-s jelenetekhez, mondjuk másfél év múlva, addigra talán ugyanennyi pénzből többet össze tudnak hozni. legalábbis én ebben bízom 😀
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
game of thrones spoiler

kiváncsi vagyok a 3. (v4.) évadban a falnál lévő csatát hogyan fogják megfilmesíteni. sok CGI kell oda az biztos
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
Game of Thrones 2x09 valóban monumentális, drámai volt! Kíváncsiam várom a szezonzárót!
több mint 12 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
először a Deadwood, aztán minden más, de a Róma is jójjncaa
COCKSUCKER! mondjuk Deadwoodhoz szerintem kell egy hangulat, ám ha az elkapja az embert akkor nincs megállás, dara az egész.
Róma is nagyon jó, csak semmiképp ne számíts epic csatákra, mert azok még a gotnál is gyérebbek. viszont a karakterek zseniálisak és meglehetsen korhű az egész.
OZ-t nagyon szeretem, tényleg alapsorozat, viszont az nagyon durván lehúzós, egy nap nem tudsz 3-nál több részt megnézni szerintem.
Futuramát ajánlom darálni, ahogy feljebb is írtam, persze lehet nem jön be a stílus.
meg persze How to Make it in America 😊.brk
Igazából most realizálódott bennem, hogy most nem lesz időm ilyeneket nézni, de nem baj, júliusra akkor megvan a terv... Deadwood, Róma, aztán Oz, az úgyis hosszabb ideig fog tartani.
A Futuramán már sokat gondolkodtam... Alapvetően jóban vagyok az ilyenféle sorozatokkal, de a sci-fi oldalra kicsit félve tekintek... (Fogalmam sincs, miért, ez van. 😕) Valószínűleg bepróbálok néhány részt, aztán vagy marad vagy nem. 😊
Kösz a tippeket. 😊

több mint 12 éve
én most a Mad Mennel vagyok úgy, hogy hétről-hétre minden részhez kell egy hangulat, hogy egyáltalán elkezdjem nézni (mint a Treme-nél), aztán az epizód végén mindig rádöbbenek, hogy mennyire zseniális sorozat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
egyeseknek egy félmondat is spoilernek számít, ezért inkább jelölöm, mielőtt...

Emberek, a Game of Thrones megint dobbantott az aktuális évad 9. részében. Szerintem kérdés nélkül ez az eddigi 9 epizód közül az a rész, amit nyugodt szívvel lehet indítani az Emmy-n legalább 23 kategóriában. Magasan a sorozat legjobb 50 perce volt és az a durva az egészben, hogy nem kifejezetten a 25 percnyi csata miatt. Oké, a látvány az nagyon ott volt, le a kalappal a megarobbanás előtt. De a karakterek..azt a kurva. Eddig sem voltak különösebben egydimenziós nyomorékok (Theon meg Robb kivételével), de az, hogy a világvége-hangulat mennyire megváltoztatta őket a csata alatt, az lenyűgöző volt, nem beszélve a színészek játékáról. Tyrion, Cersei, Sansa, Sándor..áh felesleges is sorolni, zseniális volt ! 😊shawnka
Jó kis rész volt, nagyon kíváncsi leszek az évadzáróra....
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem szoktam scifiket nézni, de a continuumot bepróbáltam és elég jó lett a pilot. csak 10 rész, szóval remélem erős átívelés lesz és semmi töltelék és akkor kitartok végig.

mondjuk közben majd megdöglöttem mert nem jutott eszembe hogy honnan ismerem a néger csávót. Hát BMS-ből Larry 😀

több mint 12 éve
A Rómát érdemes elkezdeni nézni? Most nagyobb időt felölelő sorozatot hanyagolnék, mint például az Oz, amit még nem kezdtem el, de a nyár közepéig nem is fogok... Spartacus bejövős, gondoltam akkor a Róma is az lehet, ha nem mondtok valami teljesen mást. 😊
Deadwood-on gondolkodom még, hallottam már itt szépeket róla, és az sem tűnik hosszúnak (22 v. 36 rész), de előbb-utóbb mindkettő összejön... Szóval jó a Róma vagy felejtős? 😀csabi19
először a Deadwood, aztán minden más, de a Róma is jójjncaa
COCKSUCKER! mondjuk Deadwoodhoz szerintem kell egy hangulat, ám ha az elkapja az embert akkor nincs megállás, dara az egész.
Róma is nagyon jó, csak semmiképp ne számíts epic csatákra, mert azok még a gotnál is gyérebbek. viszont a karakterek zseniálisak és meglehetsen korhű az egész.
OZ-t nagyon szeretem, tényleg alapsorozat, viszont az nagyon durván lehúzós, egy nap nem tudsz 3-nál több részt megnézni szerintem.
Futuramát ajánlom darálni, ahogy feljebb is írtam, persze lehet nem jön be a stílus.
meg persze How to Make it in America 😊
több mint 12 éve
A Rómát érdemes elkezdeni nézni? Most nagyobb időt felölelő sorozatot hanyagolnék, mint például az Oz, amit még nem kezdtem el, de a nyár közepéig nem is fogok... Spartacus bejövős, gondoltam akkor a Róma is az lehet, ha nem mondtok valami teljesen mást. 😊
Deadwood-on gondolkodom még, hallottam már itt szépeket róla, és az sem tűnik hosszúnak (22 v. 36 rész), de előbb-utóbb mindkettő összejön... Szóval jó a Róma vagy felejtős? 😀csabi19
először a Deadwood, aztán minden más, de a Róma is jó

---
több mint 12 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
Deadwood-on gondolkodom még, hallottam már itt szépeket róla, és az sem tűnik hosszúnak (22 v. 36 rész), de előbb-utóbb mindkettő összejön... Szóval jó a Róma vagy felejtős? 😀

több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
a könyv vonalát mennyire sikerül tartaniuk?kristof
azért van elég sok eltérés, de a változtatások nem vészesek. meg ugye Martinnal együtt dolgoznak az írók, szóval ő is jóváhagyja ezeket. igazából leginkább a karaktereket rostálták meg, és összemosnak jeleneteket, vagy bizonyos cselekvéseket más szereplőkkel végeztetnek el. de nekem bejön, nem jó az, ha PONT ugyanazt kapod vissza a képernyőn, amit egyszer már elolvastál.

mondjuk Dany és Jon szálát teljesen átírták, de előbbi nem baj, mert az kurvaunalmas volt a könyvben, utóbbi meg elég szarul nézett ki még pár résszel ezelőtt, de most már kezdenek visszatalálni a helyes útra, mert Jon története pont értelmes a 2. részben, a sorozat meg egy teszetosza baromnak ábrázolja, még ha kicsit tényleg az is a könyvben, de nem ennyire 😀shawnka
Hát ehhez képest nekem az első évadnál úgy tűnt mintha szórol-szóra végigvitte volna a könyvet. Direkt utána olvastam el, hogy majd mennyit hozzátesz, sok plusz szál is lesz, de szinte semmi új nem rémlett. Nem tudom a 2.nál is így lesz-e. Mondjuk most annyi új szál, szereplő, vonal jöttt be, hogy remélem most máshogy lesz. Valszeg ezért szaladt el ennyire a 2. évad ilyen gyorsan, mert annyi új vonal van, várná az hogy azt kibontsák, aztán mindjárt vége az évadnak. 😊
több mint 12 éve
a könyv vonalát mennyire sikerül tartaniuk?kristof
azért van elég sok eltérés, de a változtatások nem vészesek. meg ugye Martinnal együtt dolgoznak az írók, szóval ő is jóváhagyja ezeket. igazából leginkább a karaktereket rostálták meg, és összemosnak jeleneteket, vagy bizonyos cselekvéseket más szereplőkkel végeztetnek el. de nekem bejön, nem jó az, ha PONT ugyanazt kapod vissza a képernyőn, amit egyszer már elolvastál.

mondjuk Dany és Jon szálát teljesen átírták, de előbbi nem baj, mert az kurvaunalmas volt a könyvben, utóbbi meg elég szarul nézett ki még pár résszel ezelőtt, de most már kezdenek visszatalálni a helyes útra, mert Jon története pont értelmes a 2. részben, a sorozat meg egy teszetosza baromnak ábrázolja, még ha kicsit tényleg az is a könyvben, de nem ennyire 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a könyv vonalát mennyire sikerül tartaniuk?
több mint 12 éve
egyeseknek egy félmondat is spoilernek számít, ezért inkább jelölöm, mielőtt...

Emberek, a Game of Thrones megint dobbantott az aktuális évad 9. részében. Szerintem kérdés nélkül ez az eddigi 9 epizód közül az a rész, amit nyugodt szívvel lehet indítani az Emmy-n legalább 23 kategóriában. Magasan a sorozat legjobb 50 perce volt és az a durva az egészben, hogy nem kifejezetten a 25 percnyi csata miatt. Oké, a látvány az nagyon ott volt, le a kalappal a megarobbanás előtt. De a karakterek..azt a kurva. Eddig sem voltak különösebben egydimenziós nyomorékok (Theon meg Robb kivételével), de az, hogy a világvége-hangulat mennyire megváltoztatta őket a csata alatt, az lenyűgöző volt, nem beszélve a színészek játékáról. Tyrion, Cersei, Sansa, Sándor..áh felesleges is sorolni, zseniális volt ! 😊
több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 212
2010. május 23-a óta nincsen sorozat, amit igazi lelkesedéssel tudnék nézni, de ennek ha minden jól megy vége. 😊 Történt ugyanis, hogy annyi sikertelen próbálkozás után (melyekből csak a Person Of Interest, és a Game Of Thrones, amit helyenként igazán élvezek) végre rászántam magamat arra, hogy elkezdjem nézni a Dexter-t, és azt kell mondjam jó döntés volt, még csak az 1. évad felénél tartok (tegnap kezdtem el csak nézni), de félelmetesen jó. Remélem marad a színvonal ilyen, bár be kell valljam mindig is bírtam az ilyen antiszociális személyiségekről szóló sorozatokat (ezért várok sokat a midseasonban induló Hannibal című sorozattól is, de az még soká lesz). 😊

Ja amúgy érdekes, de az Éden Hotel kellett ahhoz, hogy elkezdjem, mert hát a Lost-ban is imádtam a zenéket, és ha jó a zene akkor az már egy jó pont. 😊
több mint 12 éve
abszolút, nekem a Futurama kb a kedvenc animációs sorozatommá vált szép lassan, olyan finom humorral operál, hogy bármikor képes vagyok nézni.
Ricky Gervais show nem tetszett, ellenben a Life's too Short az valami zseniális 😀 ezen a jeleneten konkrétan szétröhögtem magam: http://www.youtube.com/watch?v=sqA577_IoBk
több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
mind a 6 évad le lett szinkronizálva
én meg amúgy pont a Futurama-t nem tudtam soha megszeretni a Simpsons utánjjncaa
Köszi.
Nálam a Simpson család abszolút favorit, de Groening vitt annyi újítást a Futurámába, hogy teljesen más irányba terelje a dolgokat, de mégis megmaradtak a stílus jegyek és a humor. Ellentétben MacFarlane Family Guy-Cleveland Show-Amerikai fater kombójával...
Matt Groening>>>Seth MacFarlane
több mint 12 éve
Én imádom Gervaist, minden showját, minden szereplését, de itt valahogy nem jött be, ahogy oltotta Karlt. Értem én, hogy benne van, de akkor se tetszett.tenorx
azért írtam, hogy idő kell neki, mert az elején (a 3-6. rész tájékán) nekem is sok volt, aztán mikor átálltak a kérdés(ek) Karltól + napló műsorrendre, onnantól zseniális

---