NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én imádom Gervaist, minden showját, minden szereplését, de itt valahogy nem jött be, ahogy oltotta Karlt. Értem én, hogy benne van, de akkor se tetszett.
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
http://indavideo.hu/video/Futurama_3_evad_10_resz
amúgy is imádom ezt a sorozatot, de ez a rész tökéletes.brk
Szinkronoson hány évad van ?süti
mind a 6 évad le lett szinkronizálva

én meg amúgy pont a Futurama-t nem tudtam soha megszeretni a Simpsons után, amire most nagyon rákattantam, az az HBO-féle animációs Ricky Gervais Show (aka. Karl Pilkington show)

mondjuk kell pár rész, mire megszereti az ember, de mikor Karl naplója is előkerül, onnan nincs megállás 😀 😂 már az An idiot abroad-ot is nézem, bár ott kicsit hiányzik Gervais nevetése 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Sztem ez a 3/4 amúgy 😛 de nekem is hatalmas kedvencem az epizód/sorozat is (jobb mint a Simpsons, sokkal "összeszedettebb"/"komplettebb" valahogy szvsz)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Szinkronoson hány évad van ?
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
amúgy is imádom ezt a sorozatot, de ez a rész tökéletes
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
viszlát House (és viszlát Community?)!
a zárórészben a holt költős-utalás nagy poén volt, és bár kicsit olcsónak éreztem a "nagy" fordulatot a végén, azért nem bántam meg, hogy a 7. kihagyása után végignéztem a 8. évadotjjncaa
Nehéz egy ilyen sorozatot jól lezárni, szerintem nagyrészt sikerült. Még akkor is, ha kicsit erőltetett volt a "nagy" fordulat, de így volt koherens a sorozat egész mondanivalójával.

Ez az utolsó évad valamit visszaadott a régi epizódok hangulatából, nagyon nagy kár lett volna, ha az előző idénnyel zárul a House. Azért az első három évadot szinte külön egységként is lehet nézni, az ott elég jól le volt zárva és egyértelműen azok voltak a legnívósabb szezonok.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
Aki még nem látta Sport1-en a 30 című dokusorozatot. Most megy. Baltimore Colts-os rész.Shawn84
Első Gretzky-s adás is nagyon jó volt!zavi27
nagyon jó volt ez is, meg is nézem youtube-on fent vannak-edavemayer
Jó lenne valahol megtalálni, szívesen archiválnám magamnak, akár a magyar verziót is főképp, de azt nem láttam eddig sehol.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Ahogy nézegettem elég érdekes témák vannak. Kár, hogy csak 30 részes, de asszem kötelezően beszerzendő sorozat.
Itt egy kis leírás a sorozatról és az egyes részekről. Nagyon fasza. Jó magyar TV-n látni.
Végigolvasva az egyes részekről a leírást, a 30-ból 29 nagyon érdekel a BMX-es annyira nem, de csak mert nem ismerem, de persze az is nézős. A rendezők között meg tényleg nagy nevek is megtalálhatóak. Még Steve Nash is 😊
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Aki még nem látta Sport1-en a 30 című dokusorozatot. Most megy. Baltimore Colts-os rész.Shawn84
Első Gretzky-s adás is nagyon jó volt!zavi27
nagyon jó volt ez is, meg is nézem youtube-on fent vannak-e

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
Első Gretzky-s adás is nagyon jó volt!
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nemrég értem haza, köszi! 😊
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Aki még nem látta Sport1-en a 30 című dokusorozatot. Most megy. Baltimore Colts-os rész.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Kereken két éve nincs már köztünk.

http://www.youtube.com/watch?v=WetJOa4hTrQ&feature=related
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
http://www.youtube.com/watch?v=33Zzilrdx5k&feature=share
semmi extra, csak gitározva a trónok harca zene, de full úgy néz ki a srác, mint a színész aki játsza Jaqen H'ghar-t 😀 (rákerestem, nem ő az).brk
akár lehetne Jaqen H'ghar is, ha érted mire gondolok 😛 😀
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
http://www.youtube.com/watch?v=33Zzilrdx5k&feature=share
semmi extra, csak gitározva a trónok harca zene, de full úgy néz ki a srác, mint a színész aki játsza Jaqen H'ghar-t 😀 (rákerestem, nem ő az)
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az NBC-n ha kommersz valami, akkor is szar a nézettsége, szóval ez a hajó már elment 😀

nem kapott mondjuk rossz sávot, szóval fene tudja. csatorna szinten még összejöhet nekikHöri
nem, a lehető legrosszabb sávot kapta 😊jjncaa
tényleg, valamiért az maradt meg, hogy szerdára ment, nem péntekre

több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 213 — Egyéb témák lakó
viszlát
a zárórészben a holt költős-utalás nagy poén volt, és bár kicsit olcsónak éreztem a "nagy" fordulatot a végén, azért nem bántam meg, hogy a 7. kihagyása után végignéztem a 8. évadotjjncaa
igazából ezt a részt megnéztem, hogy megnézzem-e a 8. évadot (7. felénél kaszáltuk, értelmetlennek tűnt a fordulat visszafordítása), és úgy döntöttem, hogy megnézem. ha nem ez lett volna a vége, akkor nem lettem volna hajlandó megnézni 😊

több mint 12 éve
az NBC-n ha kommersz valami, akkor is szar a nézettsége, szóval ez a hajó már elment 😀

nem kapott mondjuk rossz sávot, szóval fene tudja. csatorna szinten még összejöhet nekikHöri
nem, a lehető legrosszabb sávot kapta 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Meghívhatták volna vendégszereplőnek még Ethan Hawke-ot és úgy még jobban ütött volna az utalás. 😊.Schleck
miért kellett volna? a Wilsont alakító színész játszott abban a filmben, sőt, ugye ő tette azt benne, amit...jjncaa
Ezért mondom, hogy jók lettek volna ketten együtt...

több mint 12 éve

nem kapott mondjuk rossz sávot, szóval fene tudja. csatorna szinten még összejöhet nekik

több mint 12 éve
Meghívhatták volna vendégszereplőnek még Ethan Hawke-ot és úgy még jobban ütött volna az utalás. 😊.Schleck
miért kellett volna? a Wilsont alakító színész játszott abban a filmben, sőt, ugye ő tette azt benne, amit...

a Comunity előtt meg két út áll: a nézettség javítása érdekében elmennek kommersz irányba (ez a valószínű), akkor azért kaszálom, vagy ha nem, akkor pedig a 13 rész után (előtt) kaszálja az egész sorozatot az NBC

---
több mint 12 éve
viszlát House (és viszlát Community?)!jjncaa
bár Harmon pótolhatatlan, de bízom benne, hogy 13 részre az új showrunner is elegendő blödséget tud belezsúfolni.
mondjuk én azokat a részeket is szerettem, főleg az eleje felé, mikor csak szimplán a CC életről van szó, semmi meta és társai, szóval most még bizakodok valamennyire, hogy a folytatás is jó lesz

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Meghívhatták volna vendégszereplőnek még Ethan Hawke-ot és úgy még jobban ütött volna az utalás. 😊

Ez a "nagy fordulat" pedig Sherlock Holmes-os utalás, de valóban nem túl elegáns lépés. Bár én azért jobb érzettel álltam fel 8 évadnyi House nézés után így, mintha nem lett volna a fordulat.

több mint 12 éve
a zárórészben a holt költős-utalás nagy poén volt, és bár kicsit olcsónak éreztem a "nagy" fordulatot a végén, azért nem bántam meg, hogy a 7. kihagyása után végignéztem a 8. évadot

---
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én nézem a Killinget, ma fejeztem be az első évadot, csütörtökön heti vizsgarush utáni pihiben meg is fogom nézni szerintem legalább a felét 😊
Nagyon jó ellenpont a Cougar Town/Modern Family/etc. sitcomok mellett.