NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
újabb félévadot kapott a Community és a PyRex, bár valószínűleg mindkettő csak azért, hogy a 30Rock-hoz hasonlóan legyen valami lezárásukjjncaa
a Parks and Recreation 22 részre lett berendelve.
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ki az isten hívja PyRexnek a Parks and Recreationt? 😀 Nekem nagyon nem adja, nálam mindig marad Parks and Recreation 😀
Persze a junkien kívül.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
újabb félévadot kapott a Community és a PyRex, bár valószínűleg mindkettő csak azért, hogy a 30Rock-hoz hasonlóan legyen valami lezárásukjjncaa
2 kedvenc sitcomom, rendes ez az Nbc.

Meg szarok a pilotok 😀

több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Mostani Simpson családban NFL-es poén: http://www.youtube.com/watch?v=OjNmWVI2bhc 😊
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
újabb félévadot kapott a Community és a PyRex, bár valószínűleg mindkettő csak azért, hogy a 30Rock-hoz hasonlóan legyen valami lezárásuk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Én és nagyon tetszett 😊

Ez a Killing meg nagyon tetszik eddig 😀tenorx
Eagles fan létemre hatalmasat nőtt a szememben, szerintem zseniális volt 😀
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én és nagyon tetszett 😊

Ez a Killing meg nagyon tetszik eddig 😀
több mint 12 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Eli-os SNL-t nézte vki?
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
Évad utolsó 6-7 része nagyon jó szerintem, előtt picit gyengébb volt nekem az évad közepe kb.zavi27
és már csak egy rész van ebből az évadból.

Jó volt ez is csak a vége...Fucu
naggyon kemény volt...remélem "Alex" megmarad azért, hiányozna 😕Divat
Nekem amennyire rémlik a 3. évad volt a kedvencem, ott állt össze minden ami addig homályos volt sokszor, és nagyon izgalmas is volt végig, akkor jött az új világ is ugye.
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
a Fringe megint kezd bevadulni. 😂 :oZsoca
Évad utolsó 6-7 része nagyon jó szerintem, előtt picit gyengébb volt nekem az évad közepe kb.zavi27

Jó volt ez is csak a vége...Fucu
naggyon kemény volt...remélem "Alex" megmarad azért, hiányozna 😕

|
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed

Jó volt ez is csak a vége...

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
kivéve a Fans vs. Favourites évadnál, ott nem mertem én se 😀shawnka
mit nem mertél?Höri
köpni a monitort 😀 Parvati azért mégiscsak Parvati 😀 pedig köcsög volt Ozzyval.shawnka
én neki örültem 😊 mondjuk Amandának is örültem volna, szóval egyre megy.

több mint 12 éve
mit nem mertél?Höri
köpni a monitort 😀 Parvati azért mégiscsak Parvati 😀 pedig köcsög volt Ozzyval.
több mint 12 éve
mit nem mertél?

több mint 12 éve
kivéve a Fans vs. Favourites évadnál, ott nem mertem én se 😀
több mint 12 éve
SPOILERES leszek, Survivor!

Kevés ennyire idióta játékost láttam eddig ebben a játékban, mint amekkora Kat volt. Simán elhitte magáról, hogy ő itt főspíler, mert mastermind, meg hogy ő mozgatja a szálakat. Kétségtelenül üde színfoltja volt ennek az évadnak, főleg amikor ok nélkül beleugrándozott a vízbe 😀 Innen már nagyon egyértelmű az egész, Kimet már csak a zsűri szopathatja meg. Ha megszopatja némi csoda folytán, akkor viszont nyerjen Chelsea. Ő szimpatikus a játék eleje óta és még jól is néz ki a mezőny többi tagjához képest 😀shawnka
köcsög itt mindenki, Tarzan nyerjen ( 😂 ) vagy Christina 😀 nekem a nagycsöcsű ázsiai sokkal jobban bejön akármelyik másiknál.

Ha Chelsea vagy Kim nyer, leköpöm a monitort megint. Sajna a Survivor döntők végén 75%-ban ezt kell tennem 😀

több mint 12 éve
Évad utolsó 6-7 része nagyon jó szerintem, előtt picit gyengébb volt nekem az évad közepe kb.
több mint 12 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
a Fringe megint kezd bevadulni. 😂 :o

több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Cool tv, 23.00 Sons of Anarchy 1x01

aki még nem nézi, most nekiállhatHöri
Én csak ma tudtam meg, hogy ilyen is van, hála JJ-nek!
Lehet, hogy rácuppanok.
Csak 3 részről maradtam le.

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
eza fringe most mér kellett?? először meg is ijedtem h rosszat nézek, és végül is csak 800ezer kérdésem lett tőle... 😊Divat
Fringe 04x19 egész új szintre emelte a sorozatot, durva volt, főleg a képi világ! Már az előző pár rész is jó volt, de ez! Remélem ennyire jó lesz az évad vége is már, meg az uccsó 5. évad is!zavi27
Ó én még nem járok ott, de már a 4. évadot nézem, hamarosan én is eljutok az aktuális részhez. Kár hogy az 5. évadra várni kell.
több mint 12 éve
Aztán a 20as meg visszatér megint a jelenbe. 😊 Én azt hittem onnan folytatják.zavi27
csak ízelítő volt, | hát mostani rész kicsit lightos volt, kiv leszek mi lesz uccsó földrengéssel,azért szar volt látni, h megint elszakadtak kicsit egymástól...[/SPOILER_OFF] | Divat
Szerintem a 4. évad marad itt a jelenben már, és az 5. évad indít majd onnan.zavi27
ja valszeg így lesz, kárh már csak egy évad van, jövőt sztem még ellehetne húzni jobban, reméljük így nem lesz nagyon összecsapva majd.

|
több mint 12 éve
Végre felfedték a Once Upon a Time-ban August kilétét, nagyon tetszett a megoldás. Mindjárt itt a finálé, el is kezdtek úgy istenigazából pörögni az események. Egyedül Emma idegesít, meg a rohadt makacssága.
több mint 12 éve
SPOILERES leszek, Survivor!

Kevés ennyire idióta játékost láttam eddig ebben a játékban, mint amekkora Kat volt. Simán elhitte magáról, hogy ő itt főspíler, mert mastermind, meg hogy ő mozgatja a szálakat. Kétségtelenül üde színfoltja volt ennek az évadnak, főleg amikor ok nélkül beleugrándozott a vízbe 😀 Innen már nagyon egyértelmű az egész, Kimet már csak a zsűri szopathatja meg. Ha megszopatja némi csoda folytán, akkor viszont nyerjen Chelsea. Ő szimpatikus a játék eleje óta és még jól is néz ki a mezőny többi tagjához képest 😀
több mint 12 éve
hát nem kicsi WTF volt, 2* is meg kellett néznem, h jót szedtem-e le... 😊Divat
Aztán a 20as meg visszatér megint a jelenbe. 😊 Én azt hittem onnan folytatják.zavi27
csak ízelítő volt, | hát mostani rész kicsit lightos volt, kiv leszek mi lesz uccsó földrengéssel,azért szar volt látni, h megint elszakadtak kicsit egymástól...[/SPOILER_OFF] | Divat
Szerintem a 4. évad marad itt a jelenben már, és az 5. évad indít majd onnan.
több mint 12 éve
hát nem kicsi WTF volt, 2* is meg kellett néznem, h jót szedtem-e le... 😊Divat
csak ízelítő volt, | hát mostani rész kicsit lightos volt, kiv leszek mi lesz uccsó földrengéssel,azért szar volt látni, h megint elszakadtak kicsit egymástól...[/SPOILER_OFF] |

|