NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
aztakurva! elég tömény volt a Spartacus évadzáró. ekkora nagytakarítást nem igen látni sorozatban. egy-két karakter távozására vártam, mások viszont kifejezetten megleptek, egyáltalán nem számítottam rá.várjuk a 3. évadot.
több mint 12 éve
Duff
3 133
Új SouthPark részben Bradyingről meg Tebowingról van szó. Elég beteg 😀
több mint 12 éve
mivel a sorozat továbbra is a valós történelmi események mentén halad, így a főszereplők sorsát nem nehéz megtippelnijjncaabullshit, én happy endre számítok 😀
Dottore félszeműként folytatja? 😕 Kemény nyerek ez az Ahmed Hasszán, múltkor Crixus, most a Dottore maradt alul. Őt muszáj kinyírni hétvégén, gondolom a nyíregyházira vár a feladat.
Agronnak se kéne megdögleni, de sajna valakinek muszáj lesz, argentin futbalista barátnője is mehet vele, elég a buzulásból.
Még egy Mira önfeláldozást várok Spartakinhóért esetleg, a többiek tán megmaradnak mivel lesz 3. évad.
több mint 12 éve
.brk
1 890
szerintem vagy Mirát, vagy Agront megölik. vagy Agron fasziját még esetleg. mindenesetre ez a mostani rész eléggé erősre sikerült.ha az eheti részt vesszük csak alapul, akkor a Spartacus évadzáró hatalmas lesz.tényleg jó rész volt (ellenben a community csalódás)
az indákra kíváncsi leszek 😀
tippek, hogy kik fognak elhullani?shawnka
mivel a sorozat továbbra is a valós történelmi események mentén halad, így a főszereplők sorsát nem nehéz megtippelni, Mira, Ashur és Agron sorsa kérdéses csakjjncaa
több mint 12 éve
ha az eheti részt vesszük csak alapul, akkor a Spartacus évadzáró hatalmas lesz.tényleg jó rész volt (ellenben a community csalódás)
az indákra kíváncsi leszek 😀
tippek, hogy kik fognak elhullani?shawnka
mivel a sorozat továbbra is a valós történelmi események mentén halad, így a főszereplők sorsát nem nehéz megtippelni, Mira, Ashur és Agron sorsa kérdéses csak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
én könnyen tudok azonosulni az örök magányos alkoholista kokainfüggő womanizer semmirekellő karakterrel, Alan viszont sokszor idegesítően balfasz. Jake meg itt az elején még csak 10, de elég nagy arc. kedvenc mellékszereplőm az őrült zaklató szomszéd Rose, akit senki sem zavar el, és random időközönként csak úgy bemászik 😀Ahogy halad előre a sorozat mindig lesz benne egy-egy vendégszereplő, aki több részben is benne van. illetve fontos szerepe van a mellékszereplőknek is, akik felváltva elég sok részben benne vannak. Pl. Judith 78 rész, Evelyn 88, Rose 57, Chelsea 34.
olyan aggályom viszont van, hogy más sitcomokban (HIMYM, TBBT, Friends) azért 5-6 alap szereplő minimum volt, itt meg 2 (és fél) csupán, és nekem kérdéses hogyan tartják fenn majd az érdeklődést. pláne hogy ahogy néztem eléggé sok évadot megélt a dologkonqueror
több mint 12 éve
ha az eheti részt vesszük csak alapul, akkor a Spartacus évadzáró hatalmas lesz. az indákra kíváncsi leszek 😀
tippek, hogy kik fognak elhullani?
több mint 12 éve
JéBé
7 035
TAHM az a sorozat amin nem sírok a röhögéstől (néha azért előfordul) de végig mosolygok és iszonyatosan jó kedvet hoz, 8 évadon át! Ahogy Charlie az életben és a sorozatban is egyre csúszik le úgy lesz egyre jobb az egész az évadok előrehaladtával 😊
több mint 12 éve
akkor szorri az elejét már régen láttam 😀 később többet szerepel 😉(csak hogy lásd, nem hazudok: Berta 147 részben szerepelt, 197 van (178 Charlieval). Szóval 75%-ban van ott 😊)
több mint 12 éve
Bertha legalábbis sztem kb. az összesben ott van. 😊fetomy9 részt láttam eddig, 1ben szerepelt 😛
több mint 12 éve
Igaz, hogy 3 konkrétan alapszereplő van, de hát Rose sokáig, Bertha, Evelyn, Judy is elég sok részben szerepel. Nyilván nem kifejezetten alapszereplők, de nem is ilyen 5 részenként előbukkanók. Bertha legalábbis sztem kb. az összesben ott van. 😊Nem tudom, én úgy sem tudtam megunni, hogy már többször végignéztem, sztem nem volt unalmas, lapos még 8 éven át sem (9-et még nem láttam) de hát ezt úgyis te tudod csak kitapasztalni, hogy mennyire elégít ki 😊
Meg persze tudom, hogy a nézettség csak egy dolog, de ha jól emlékszem ilyen 16-17-eket hozott az elsőkben, és a 8-ban is megvolt a 14-15 milliós átlag, csak kucserával ment le mostanra 11-re, ami mondjuk nem lep meg, Charlie azért eléggé húzta magával az egészet.
több mint 12 éve
én könnyen tudok azonosulni az örök magányos alkoholista kokainfüggő womanizer semmirekellő karakterrel, Alan viszont sokszor idegesítően balfasz. Jake meg itt az elején még csak 10, de elég nagy arc. kedvenc mellékszereplőm az őrült zaklató szomszéd Rose, akit senki sem zavar el, és random időközönként csak úgy bemászik 😀olyan aggályom viszont van, hogy más sitcomokban (HIMYM, TBBT, Friends) azért 5-6 alap szereplő minimum volt, itt meg 2 (és fél) csupán, és nekem kérdéses hogyan tartják fenn majd az érdeklődést. pláne hogy ahogy néztem eléggé sok évadot megélt a dolog
több mint 12 éve
Azt kifelejtettem, hogy nekem legjobban a közepe tája jön be, mikor Jake már kicsit idősebb, és nem csak őt fikázzák, hanem azért ő is beszáll már a dolgokba 😊Mondjuk ahogy nézem, Kucser nem annyira jöhet be amerikásoknak, mert eléggé mélyen van a sorozat nézettsége már, lassan a M&M is megelőzi.. :/
több mint 12 éve
Nyilván az én véleményem kicsit sem mérvadó sitcom vagy egyáltalán sorozat témában, de azért elmondom, hogy szerintem jól tetted 😀 Vannak benne klisés dolgok ("Én aztán soha nem... 1mp múlva meg mégis"), de sokat lehet rajta röhögni, ráadásul magyarul és angolul is élvezhető. Kucserás részeket még nem láttam így azt nem tudom, de Charlie-val simán nézős.Ez a Mr. Monk mellett a másik sorozat, amin együtt tudunk szórakozni az asszonnyal.
(az azért talán alátámasztja a véleményemet, hogy eléggé sikeres sorozat kint is)fetomy
több mint 12 éve
Nyilván az én véleményem kicsit sem mérvadó sitcom vagy egyáltalán sorozat témában, de azért elmondom, hogy szerintem jól tetted 😀 Vannak benne klisés dolgok ("Én aztán soha nem... 1mp múlva meg mégis"), de sokat lehet rajta röhögni, ráadásul magyarul és angolul is élvezhető. Kucserás részeket még nem láttam így azt nem tudom, de Charlie-val simán nézős.(az azért talán alátámasztja a véleményemet, hogy eléggé sikeres sorozat kint is)
több mint 12 éve
elkezdtem darálni a two and a half ment elejétől. korábban nem szerettem, de mindig az megy az Éden előtt, sokszor láttam, és kapott egy esélytelső hét részt láttam eddig. jól tettem hogy belekezdtem?
az mindenesetre lejött, hogy Charlie követendő példa, és inspirációt jelent minden férfi számára
több mint 12 éve
azért nem véletlenül mentem el a negyedik végéig, mert tényleg voltak benne nagyon jó dolgok (karakterek, szövegek, valós és elhihető élethelyzetek), de féltávtól számomra sekélyessé és önismétlővé vált az egész, bár lehet már ott hibáztam, hogy a kezdettől kicsit mást vártam a sorozatot övező hozsannázás miatt4 Sopranos évad ledarálva, nem mondom, hogy nem érte meg, de az 5-6.-ra már annyira nem volt kíváncsi, hogy inkább elolvastam a történetet és megnéztem a végét...Pedig nekem a két kedvenc sorozatom egyike. Egyébként az 5-6. évad szerintem egy picit már gyengébb, sőt a negyedik is, nálam az első három ütött a legjobban.
nem kerül a virtuális "klasszikusok" polcomrajjncaa
De akkor ne nézd meg az Ozt, az a másik kedvencem 😊Rajna
az örökranglista élén nálam a Deadwood áll, Rescue Me a második, The Shield/The Wire pedig a harmadik
a dobogóra jó hajrával egyszer odaérhet még a Mad Men, a Boardwalk Empire és a Treme, a Dexter és a Kés/alatt jól kezdett, de visszaestek, a Sons of Anarchy meg különdíjas
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
4 Sopranos évad ledarálva, nem mondom, hogy nem érte meg, de az 5-6.-ra már annyira nem volt kíváncsi, hogy inkább elolvastam a történetet és megnéztem a végét...Pedig nekem a két kedvenc sorozatom egyike. Egyébként az 5-6. évad szerintem egy picit már gyengébb, sőt a negyedik is, nálam az első három ütött a legjobban.
nem kerül a virtuális "klasszikusok" polcomrajjncaa
De akkor ne nézd meg az Ozt, az a másik kedvencem 😊
több mint 12 éve
4 Sopranos évad ledarálva, nem mondom, hogy nem érte meg, de az 5-6.-ra már annyira nem volt kíváncsi, hogy inkább elolvastam a történetet és megnéztem a végét...nem kerül a virtuális "klasszikusok" polcomra
---
több mint 12 éve
ez a kemény: az összes Frinci és Franci rész a Simpson családból 😀http://youtu.be/ZWy_7eHBLRE
---
több mint 12 éve
többek közöttthisdehogynem, a 2. jobb volt mint az 1. 😊Az új évad jó
és a Spartacus is jobb, mint az előző volt.Höri
az új spartacus szar
.pc_x
alkatilag hiteltelenbriareos
több mint 12 éve
thisAz új évad jóa prison break is megélt négy évadot, de azt talán még a legelvakultabb fanok se vitatják, hogy az elsőt nem közelítette meg a folytatásban semelyikjjncaadehogynem, a 2. jobb volt mint az 1. 😊
az új spartacus szar
.pc_x
alkatilag hiteltelen
több mint 12 éve
Az új évad jódehogynem, a 2. jobb volt mint az 1. 😊Sztem nem vérzik e la Spartacus. Legalábbis én nagyon élvezem a 2. évadot is.Sebiia prison break is megélt négy évadot, de azt talán még a legelvakultabb fanok se vitatják, hogy az elsőt nem közelítette meg a folytatásban semelyikjjncaa
az új spartacus szar
.
több mint 12 éve
a TWD évadzáró odabaszott rendesen. igaz #vót benne 644 gigabaki, de leszarom, mert olyanok írták a részt, akik tisztában vannak azzal, hogy létezik a képregény, ami az egésznek ugye az alapja. 1 rész alatt történt annyi, aminek már 5 résszel korábban meg kellett volna a farmos tökörészés helyett.Nah, én is tervezem majd holnap a finálét. 😊 Amúgy fasza, mert 16 részes lesz a 3. évad, de októberig sajna várni kell rá...
Úgy tűnik sajnos, hogy Tyreese-ék kimaradnak a sorozatból, pedig őt eléggé kedveltem papíron - nem csoda, ex-Falcon volt, csak zombiattak idején lockout van. Viszont legalább a másik gigabadass karakter megjelent a rész végén, de szerintem ez a tulajdonsága észlelhető is volt a hölgynek 😊
Várom nagyon a harmadik évadot, mivel az utolsó snitt megmutatta, hogy hol fogjuk felkapni a történet fonalát, amikor ősszel visszajövünk, az pedig nem mellesleg a kedvenc storylineom a képregényben; csak el ne basszák!
http://everybodyhateslori.tumblr.com/shawnka
Mindegy, jó ez az oldal. 😀 😂