Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Egyszerűen nem tudok elképzelni még egy ilyen ellenszenves reality szereplőt, mint ez a HK-es Elise...
több mint 12 éve
Nekem azt a sorozatot bambulva sikerült megvalósítanom az egyik legnagyobb internetes közhelyfordulatot: tényleg beleröhögtem a (tejes)kávét a monitorba/billentyűzetbemárcius 15-től folytatódik a Community!jjncaahttp://youtu.be/8IIrf_JSuQk
Nagyon kellett, nem volt már állapot, hogy a New Girl a legjobb comedy a tévében.Jakehomer
több mint 12 éve
nagyon nem szeretem használni ezt a szót, de a legutóbbi Spartacus rész tényleg EPIC volt 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A Luck pilot arra tökéletes volt, hogy még megnézzem a következő 1-2 részt is a hangulat miatt. aztán ha a történet nem nagyon mozdul előre, akkor mehet a kukába.Most az IRIS nevű koreai sorozaton próbálom átrágni magam: http://www.sorozatjunkie.hu/2012/02/17/iris-a-koreai-24-irta-symor/
több mint 12 éve
eddig se volt a kedvencem, de most már kifejezetten utálom a nina sharpokat...
|
több mint 12 éve
ennyire visszajavult a House? a 7. évad első pár része után megkapta nálam a kaszát.shawnkaa 6. végén abbahagytam, de mikor olvastam, hogy a 8. lesz az utolsó, a 7. átugrásával újra nekiálltam és nem bántam meg, a börtönös részek ugye már csak különlegességükől adódóan megtekintésre érdemesek, de a többi is jó
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ennyire visszajavult a House? a 7. évad első pár része után megkapta nálam a kaszát.
több mint 12 éve
A harmadik évad hatodik részére untam meg a Justifiedot. Nálam elfáradt a sorozat. Kicsit több epizódikus jelleg és kevesebb főszál elosztással talán még működne.DoMezek szerint a 3. évad se lett jobb... én még az évadzárónál kiszálltam, a House viszont visszacsábított a kihagyott 7. után, szép zárást akarok 😊
a Luck meg király, lovi az élet
---
több mint 12 éve
A harmadik évad hatodik részére untam meg a Justifiedot. Nálam elfáradt a sorozat. Kicsit több epizódikus jelleg és kevesebb főszál elosztással talán még működne.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
hát én ezt az alcatraz-t két rész után kaszáltam.. ;<Én az Alcatrazból eddig 3 részt láttam de erősen hajlok a kaszára. Kilátástalan és unalmas az egész.
gyenge sajnos, csi:sf..
a luck (http://www.imdb.com/title/tt1578887/) viszont nagyon jó, ajánlom!lol
A Lucknak viszont a pilotját sem tudtam végignézni. Tök unalmas. Semmi nem történt benne 30 perc alatt. De egyáltalán semmi.
Viszont a The Walking Dead magára talált, és megint pörögnek az események.
több mint 12 éve
Csak buzit csináltak Agronból.. SPOILER ALERTA rész amúgy kb. mint a tavalyi ötödik. Spartacusék menőbbek, mint valaha, Ilythia csúnyán megszopta, Glaber az egyik kedvenc karakteremmé lépett elő és szinte végig az Arénában voltunk, ami mellesleg szép lezárást kapott 😀
több mint 12 éve
március 15-től folytatódik a Community!jjncaahttp://youtu.be/8IIrf_JSuQk
Nagyon kellett, nem volt már állapot, hogy a New Girl a legjobb comedy a tévében.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
New Orleans... TremeChicago -> BOSS!
óriási sorozat, szerencsére a gyenge nézettség (öhm...) ellenére már zsákban a 2. évad
---
több mint 12 éve
Eddig megnézegettem a Gyilkos elmélet néha, ha olyanom volt, de néhány napja elkezdtem letölteni az egészet és szépen sorjában tolom. Hát így most egymásutánban eléggé magával ragadott, főleg, miután már régebben is érdekeltek ezek a sorozatgyilkosok és ez az egész téma.Első évadot bedaráltam két nap alatt, asszem a hétvégén meglesz a második is, aztán egy hét alatt simán végigtolom. 😀
több mint 12 éve
30 Rock 6. évadhoz most jött ki magyar felirat is. Még mindig nagyon beteg egy sorozat. 😀Az Office-t szerettem még ennyire Carell-lel, de ennyire jól kitalált és változatos szereplők még ott sincsenek. Tracy Morgan zseniális, Jack McBrayernek meg azok a fejek amiket levág. 😀
Jó sorozat, kellet ez így estére. 😊
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=f7UutbR2Gukitt a Spari 2x05 promó, lehet feszülni hétvégéig.
több mint 12 éve
erről eszembe jutott amikor a Rettenthetetlenben a írek kezelnek a csata közepén a skót sereggel 😀kifehérítve ott a megoldás. de ne olvasd el, mert inkább essen le az alsó állkapcsod.shawnka3 face egymás ellen -> közösen meglépnek az arénából.Höri
http://www.youtube.com/watch?v=Tyx0K4WrElo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
kifehérítve ott a megoldás. de ne olvasd el, mert inkább essen le az alsó állkapcsod.shawnka3 face egymás ellen -> közösen meglépnek az arénából.
több mint 12 éve
ja olvastam, azt hittem csak tippCrixusék pedig valószínűleg vadállatokkal fognak megküzdeni puszta kézzel vagy ehhez hasonló nehezítő körülménnyel súlyosbítva, ahogy anno a bestiariusokkal tettékjjncaakifehérítve ott a megoldás. de ne olvasd el, mert inkább essen le az alsó állkapcsod.shawnka
hát az én ötletem szerintem jobb - és pláne történelmileg hitelesebb - lett volna 😊
---
több mint 12 éve
Crixusék pedig valószínűleg vadállatokkal fognak megküzdeni puszta kézzel vagy ehhez hasonló nehezítő körülménnyel súlyosbítva, ahogy anno a bestiariusokkal tettékjjncaakifehérítve ott a megoldás. de ne olvasd el, mert inkább essen le az alsó állkapcsod.
több mint 12 éve
bár remélem nem mennek el Agronnal homo tag team iránybashawnkapedig ez teljesen nyilvánvaló az eddigi jelekből, nem is kérdés hogy így lesz
Crixusék pedig valószínűleg vadállatokkal fognak megküzdeni puszta kézzel vagy ehhez hasonló nehezítő körülménnyel súlyosbítva, ahogy anno a bestiariusokkal tették
---
több mint 12 éve
Elsősorban szarul fejeztem ki magamat: NaSzír van szarban, de csak túléli(bár remélem nem mennek el Agronnal homo tag team irányba). Mondjuk az a plusz 32 ember annyira nem nagy erősítés, főleg úgy, hogy most Glaberék majd rájuk eresztik a fél birodalmi sereget. Persze, ha elérik a hegyet(elérik a hegyet), akkor jóval egyszerűbb lesz a szituáció.Hát ez kurvajó volt. A rómaiak nem normálisak, Spartacusék szar helyzetben vannak, tetszik az évad 😀shawnkamiért vannak szarban? jött az erősítés, elvileg most a legnagyobb a létszámuk.
az meg zseniális ötlet volt a praetor úrtól, hogy crixust és a dottorét az arénába küldi kivégezni 😀 ezek sose tanulnakHöri
Arénás rész király lesz. Promó alapján jogos lesz a taps és a sikoly. Ráadásul mi párbaj lesz a Doctore+Crixus vs. Gannicus!.
több mint 12 éve
Hát ez kurvajó volt. A rómaiak nem normálisak, Spartacusék szar helyzetben vannak, tetszik az évad 😀shawnkamiért vannak szarban? jött az erősítés, elvileg most a legnagyobb a létszámuk.
az meg zseniális ötlet volt a praetor úrtól, hogy crixust és a dottorét az arénába küldi kivégezni 😀 ezek sose tanulnak
több mint 12 éve
10orX orgazmusnak lehet tanúja az egész kollégium 😊DenyMegtörtént.
több mint 12 éve
Visszanéztem és tényleg 😊 Pedig még büszke is voltam magamra hogy mekkora leleplező vagyok, még senki nem írta be 😀nyelvét vágták ki.brkHát ez kurvajó volt. A rómaiak nem normálisak, Spartacusék szar helyzetben vannak, tetszik az évad 😀shawnkaAzért az durva volt hogy amikor a csávót kínozták azzal kezdték hogy levágták az orrát, 1-2 perc múlva meg már visszanőtt neki 😊Rataxes
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes