Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
hát ezek nagyon hülyék bazmeg 😀persze, de Bill kb. annyira értett a játékhoz, mint amennyi Kelly Kelly pankratudása. lásd az előző tribalon eltolt I'm so excited c. monológja 😀
Bill és Leif helyében rádumáltam volna Jayt és Mike-ot, hogy maradnak a beachen, aztán bassza meg magát a többi.Höri
nem volt rossz move, csak értelmetlen. 3 nap kibírható lett volna, és addig gyengülnek a hadikancák is. dehát Gayton az isten a Manono tribeban éppen, így nem volt vitás. Mike és Jay meg hülye lett volna ellenkezni, most próbálnak úgyis beférkőzni az alliancebe, hogy az ilyen Bill és Leif félék előbb menjenek, mint ők. nincsen ezzel baj, változhatnak durván pár nap alatt az erőviszonyok, addig meg ülnek fel a bandwagonokra.
több mint 12 éve
hát ezek nagyon hülyék bazmeg 😀Bill és Leif helyében rádumáltam volna Jayt és Mike-ot, hogy maradnak a beachen, aztán bassza meg magát a többi.
több mint 12 éve
összekeverik a törzseket gondolom.a meleg rasszista, aki szultánnak képzeli magát, és Jabbaként hever a nyugágyon all day all night. lehet ennél bizarrabb?
amúgy valóban epikus rész volt, Gayton nagyon szépen építette ki a rezsimet. ahogy előadja az egészet..zseniális 😀 a többiek egy percig nem merték megkérdőjelezni, hogy ne kövessék az alabamai srácot.
"Get a real job."
-In fact, I have African-American people in my life.
-Who?
-Hahahah...My housekeeper.
😂 😂shawnka
"egy tányéron akarom a fejét!"
több mint 12 éve
összekeverik a törzseket gondolom.amúgy valóban epikus rész volt, Gayton nagyon szépen építette ki a rezsimet. ahogy előadja az egészet..zseniális 😀 a többiek egy percig nem merték megkérdőjelezni, hogy ne kövessék az alabamai srácot.
"Get a real job."
-In fact, I have African-American people in my life.
-Who?
-Hahahah...My housekeeper.
😂 😂
több mint 12 éve
új Survivorról fogok írni, aki nem látta ne olvassahát ez igen kemény rész volt, tele aranyköpésekkel 😛 Colton igencsak királynak hiszi magát. annyira, hogy úgy hívatja magához az embereket, mint valami kibaszott szultán. ott trónol a székében, és uralkodik. másokkal meg nem hajlandó beszélni, ez aztán a problémamegoldás. a többi meg fél és behódol neki. momentán nemtom ő vagy ÉH2 Krisztián az idegesítőbb reality antihős. a törpe is hülye volt mondjuk, de mit várunk attól aki ha jól láttam egy ládában aludt 😀 a sunák meg már a challenge ELŐTT azon veszekedtek, hogy ki mennyire béna, mondjuk szoptak is rendesen, Boston Rob kb sírhatott a tévé előtt miközben ment a puzzle csinálás. a "cheater" bekiabálások is ütöttek Tarzantól. a legnagyobb quote is hozzá fűződik:
-come on Jason, you can do it, let's win it for donuts! go Jason, go!
-...my name is Jonas... 😐
azért 9 nap után annak a csávónak a nevét elbaszni, aki nemcsakhogy egy törzsben, hanem egy SZÖVETSÉGBEN is van veled... priceless 😀
kíváncsian várom jövő héten mi lesz a nagy twist. és továbbra sem tudtam szimpatikus karaktert találni. Jeff Probstnak meg mondja el valaki, hog a power balance karkötő nem javít a teljesítményen 😛 😀
több mint 12 éve
én a 2. évad végén abbahagytam, de a pilotot nézd meg mindeképpköszi. sajna az első évadot már letörölték a kedvenc kicsire tömörítő oldalamról, ezért agyalok, hogy bekapcsolódok inkább.Höria justifiedban mennyire van átívelés az évadok között?Hörimindegyik évad megkapja a saját lezárását a főszáll esetében (saját főgonoszt is a visszatérő szereplők mellett). a karakterek közötti kapcsolat meg évadról évadra halad valamilyen irányba, itt elsősorban a Boyd vs. Raylan története lehet az érdekes, ami miatt érdemes lehet sorban nézni.DoM
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
köszi. sajna az első évadot már letörölték a kedvenc kicsire tömörítő oldalamról, ezért agyalok, hogy bekapcsolódok inkább.a justifiedban mennyire van átívelés az évadok között?Hörimindegyik évad megkapja a saját lezárását a főszáll esetében (saját főgonoszt is a visszatérő szereplők mellett). a karakterek közötti kapcsolat meg évadról évadra halad valamilyen irányba, itt elsősorban a Boyd vs. Raylan története lehet az érdekes, ami miatt érdemes lehet sorban nézni.DoM
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
A The River-t valaki követi? Ijesztgetős akar lenni de én többnyire csak röhögök rajta. Nem lehet túlságosan komolyan venni, de nagyon meg van a hangulata. Persze a mozgó kamerák is rátesznek a dologra. A következő "áldozatom" azt hiszem a Boss lesz. Sok jót hallottam már róla, és azok alapján amit olvastam róla, elég bejövős. Ti is ajánljátok?
több mint 12 éve
a justifiedban mennyire van átívelés az évadok között?Hörimindegyik évad megkapja a saját lezárását a főszáll esetében (saját főgonoszt is a visszatérő szereplők mellett). a karakterek közötti kapcsolat meg évadról évadra halad valamilyen irányba, itt elsősorban a Boyd vs. Raylan története lehet az érdekes, ami miatt érdemes lehet sorban nézni.
több mint 12 éve
Alcatraz legújabb részéhez talált valaki magyar felirattot mert én még nem, ha valaki talált linkelje már be köszi (S01E08)davekidonlinefilmletoltes.eu
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
.brk
1 890
beküldtem a how to make it in america szezon-(és sorozat)záró részének a feliratát is. ha valaki azért nem nézte, mert darálni akarta akkor ne legyen rest, megteheti 😀
több mint 12 éve
Hát igen, a Community mellett a Sherlockot promoztam itt a legtöbbet, majd megtanuljátok, hogy hallgatni kell rám (főleg sorozatokban 😀 )
több mint 12 éve
nem akartam elhinni, hogy igazad lesz..az lett 😀 utálom az angolokat és hogy nincs időgépem 😀elkezdtem nézni a Sherlock c. angol sorozatot. Deny ajánlotta(twitteren istenítette), és milyen jól tette. valami zseniális az egész, nem gondoltam volna, hogy a témából ennyit ki lehet még hozni, de kurvajól átültették 2010/11-be a történetet, rengeteg utalással az eredeti regényekre. sajnos egy évad csak 3 másfél órás epizódból áll, de legalább egy pillanatig nem ül le. kár, hogy már csak a 2. évad utolsó része van vissza, a 3. meg még messze.shawnkaá, még nem sajnálod igazán, hogy olyan messze a következő 😛Szobi22
több mint 12 éve
wow, blindside 😀 RI idején ilyenre nem nagyon volt példa, de most újra itt van 😀Azt a kurva mit tol, nagyon durván jól játszik.
Colton meg kezd hatalmas lenni, ebben a részben már nem irritált. Sőt, azon se lepődnék meg, ha kiderülne, hogy az egészet csak színleli. Ekkora önbizalmat és nyugodtságot és türelmet én kb. még csak Parvati és Richard Hatch arcán láttam Survivorben 😀shawnka
több mint 12 éve
az már más témaAlcatraz legújabb részéhez talált valaki magyar felirattot mert én még nem, ha valaki talált linkelje már be köszi (S01E08)davekidTalán már a fordítót sem érdekli.Shawn84
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Alcatraz legújabb részéhez talált valaki magyar felirattot mert én még nem, ha valaki talált linkelje már be köszi (S01E08)davekidTalán már a fordítót sem érdekli.
több mint 12 éve
Alcatraz legújabb részéhez talált valaki magyar felirattot mert én még nem, ha valaki talált linkelje már be köszi (S01E08)
több mint 12 éve
elkezdtem nézni a Sherlock c. angol sorozatot. Deny ajánlotta(twitteren istenítette), és milyen jól tette. valami zseniális az egész, nem gondoltam volna, hogy a témából ennyit ki lehet még hozni, de kurvajól átültették 2010/11-be a történetet, rengeteg utalással az eredeti regényekre. sajnos egy évad csak 3 másfél órás epizódból áll, de legalább egy pillanatig nem ül le. kár, hogy már csak a 2. évad utolsó része van vissza, a 3. meg még messze.shawnkaá, még nem sajnálod igazán, hogy olyan messze a következő 😛
több mint 12 éve
elkezdtem nézni a Sherlock c. angol sorozatot. Deny ajánlotta(twitteren istenítette), és milyen jól tette. valami zseniális az egész, nem gondoltam volna, hogy a témából ennyit ki lehet még hozni, de kurvajól átültették 2010/11-be a történetet, rengeteg utalással az eredeti regényekre. sajnos egy évad csak 3 másfél órás epizódból áll, de legalább egy pillanatig nem ül le. kár, hogy már csak a 2. évad utolsó része van vissza, a 3. meg még messze.
több mint 12 éve
kíváncsi vagyok meddig tart a csajok fellángolása. Bill tényleg borzalmasan beszél 😀
több mint 12 éve
wow, blindside 😀 RI idején ilyenre nem nagyon volt példa, de most újra itt van 😀Colton meg kezd hatalmas lenni, ebben a részben már nem irritált. Sőt, azon se lepődnék meg, ha kiderülne, hogy az egészet csak színleli. Ekkora önbizalmat és nyugodtságot és türelmet én kb. még csak Parvati és Richard Hatch arcán láttam Survivorben 😀
több mint 12 éve
elég nagy esélyes, bár azt hittem Elizánál nincs köcsögebb. "FUCKIN STICK" 😀Egyszerűen nem tudok elképzelni még egy ilyen ellenszenves reality szereplőt, mint ez a HK-es Elise...SchleckColton, Survivor 24. évad 😀shawnka
több mint 12 éve
az első megszólalása.nálad két rész elég volt neki a biggest reality douchebag címhez? 😛konquerorEgyszerűen nem tudok elképzelni még egy ilyen ellenszenves reality szereplőt, mint ez a HK-es Elise...SchleckColton, Survivor 24. évad 😀shawnka
több mint 12 éve
nálad két rész elég volt neki a biggest reality douchebag címhez? 😛Egyszerűen nem tudok elképzelni még egy ilyen ellenszenves reality szereplőt, mint ez a HK-es Elise...SchleckColton, Survivor 24. évad 😀shawnka