NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Néz rajtam kívül valaki Hart of Dixie-t? A hétvégén kezdtem el nézni, de nagyon bejön. 😊
több mint 12 éve
Office-ban mekkora szar már, hogy a Jóbarátokos poénokat lopják ? :/ Most érzem azt, hogy teljesen kotyvasz az egész, és az írók se tudják mit kéne vele kezdeni.
Nagyon haldoklóban van.
több mint 12 éve
hát nem kicsi WTF volt, 2* is meg kellett néznem, h jót szedtem-e le... 😊DivatAztán a 20as meg visszatér megint a jelenbe. 😊 Én azt hittem onnan folytatják.
több mint 12 éve
Dead Set kivégezve.Érdekes kis angol minisorozat, érdekes volt egy nap alatt lepörgetni úgy, hogy a Walking Dead előtt csinálták, voltak kifejezetten jó pillanatai, és egy adag fekete humor is volt benne. 😊
Az meg külön tetszett, hogy egyik szereplő sem volt/nem akart hős lenni, hanem kábé az összesben volt mit utálni. 😊 😀
több mint 12 éve
hát nem kicsi WTF volt, 2* is meg kellett néznem, h jót szedtem-e le... 😊
|
több mint 12 éve
eza fringe most mér kellett?? először meg is ijedtem h rosszat nézek, és végül is csak 800ezer kérdésem lett tőle... 😊DivatFringe 04x19 egész új szintre emelte a sorozatot, durva volt, főleg a képi világ! Már az előző pár rész is jó volt, de ez! Remélem ennyire jó lesz az évad vége is már, meg az uccsó 5. évad is!
több mint 12 éve
eza fringe most mér kellett?? először meg is ijedtem h rosszat nézek, és végül is csak 800ezer kérdésem lett tőle... 😊
|
több mint 12 éve
benne van a Mad Hatter is, sőt egy "külön" részt kapott ez a vonal 😊jjncaaIgen pont pár napja olvastam erről 😊 Ez is késztet a megnézésre, bár azt hozzáteszem, hogy ezt a karaktert nálam Johnny Depp olyan szintre emelte, hogy kétlem, hogy felül tudnák múlni, de azért mindenképpen meg fogom nézni 😊
több mint 12 éve
benne van a Mad Hatter is, sőt egy "külön" részt kapott ez a vonal 😊nem tudom ki követi innen a Once upon a time sorozatot, de ha más nem, fetomy sürgősen kezdjen el 😊jjncaaAz az igazság, hogy PLL, Killing, NG, 2BG, Grimm és ez is be van tervezve darálás formájában, csak "sajnos" én olyan vagyok, hogy egyszer megnézek 1 részt 1 sorozatból, és akkor onnantól kezdve éjjel-nappal csak sorozatokat nézek 😀
Ettől most kicsit tartok, így még nem mentem bele, de egyre jobban izgat főleg a Killing és a PLL úgyhogy hamarosan ezt is elkezdem 😊 Főleg ha azt mondjátok jó, mert maga a témája ennek és a Grimmnek is megfogott már mikor olvastam, hogy lesznek.
Bár hozzáteszem Morrison annyira nem szimpatikus sajnos, de majd túllépek rajta 😊fetomy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
nem tudom ki követi innen a Once upon a time sorozatot, de ha más nem, fetomy sürgősen kezdjen el 😊jjncaaAz az igazság, hogy PLL, Killing, NG, 2BG, Grimm és ez is be van tervezve darálás formájában, csak "sajnos" én olyan vagyok, hogy egyszer megnézek 1 részt 1 sorozatból, és akkor onnantól kezdve éjjel-nappal csak sorozatokat nézek 😀
Ettől most kicsit tartok, így még nem mentem bele, de egyre jobban izgat főleg a Killing és a PLL úgyhogy hamarosan ezt is elkezdem 😊 Főleg ha azt mondjátok jó, mert maga a témája ennek és a Grimmnek is megfogott már mikor olvastam, hogy lesznek.
Bár hozzáteszem Morrison annyira nem szimpatikus sajnos, de majd túllépek rajta 😊
több mint 12 éve
hajrá Rumpi és a törpék !ez a párhuzam csak nekem tűnt fel? 😀
amúgy engem Morrison annyira nem zavar. sokkal inkább kapok vérhasat Charmingtól és Snowtól.shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
hajrá Rumpi és a törpék !amúgy engem Morrison annyira nem zavar. sokkal inkább kapok vérhasat Charmingtól és Snowtól.
több mint 12 éve
nekem a "középső" epizódokkal se volt gondom, igaz a Morrison-féle szál tényleg kezd már sok lenni... mondjuk a Queent nincs ember, aki lejátssza, a múlt heti (18. rész) alakítása nálam simán Emmy-díjat érne 😊nem tudom ki követi innen a Once upon a time sorozatot, de ha más nem, fetomy sürgősen kezdjen el 😊 akkora guilty pleasure, mint a ház, de annyira jó a sztori, hogy a Mad Men és a Community mellett ezt várom a legjobban a hétenjjncaaA kezdés kiválóan sikerült, de volt jó néhány igen gyenge rész a közepe felé, mostanában kezd erősödni megint.
Ami konstans gyengesége a sorozatnak, hogy sajnos Morrison kevés főszereplőnek, a Queen csúnyán lejátssza a színről, és ha egy részben keveset szerepel Mr Gold, azt nagyon megérzi a nívó 😊Jakehomer
APOLOGY NOT ACCEPTED
---
több mint 12 éve
nem tudom ki követi innen a Once upon a time sorozatot, de ha más nem, fetomy sürgősen kezdjen el 😊 akkora guilty pleasure, mint a ház, de annyira jó a sztori, hogy a Mad Men és a Community mellett ezt várom a legjobban a hétenjjncaaA kezdés kiválóan sikerült, de volt jó néhány igen gyenge rész a közepe felé, mostanában kezd erősödni megint.
Ami konstans gyengesége a sorozatnak, hogy sajnos Morrison kevés főszereplőnek, a Queen csúnyán lejátssza a színről, és ha egy részben keveset szerepel Mr Gold, azt nagyon megérzi a nívó 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
nem tudom ki követi innen a Once upon a time sorozatot, de ha más nem, fetomy sürgősen kezdjen el 😊 akkora guilty pleasure, mint a ház, de annyira jó a sztori, hogy a Mad Men és a Community mellett ezt várom a legjobban a héten
---
több mint 12 éve
Community újra a csúcson 😀 sőt, talán a tegnapi volt a sorozat legesleglegjobb része, össze sem hasonlítható a minősége/milyensége a konkurenciával
---
több mint 12 éve
Csak sajnos ott nem vagyok regisztrálva.. :/ na mind1 majd, egyszer vmikor.Krooshttp://jancsiweb.com/sfree/sorozat.php?id=88
Illetve ha angolul is megfelel akkor meg irány a kalóz kikötő.
több mint 12 éve
Apartment 23 pilot fasza volt, Krysten Ritter FTWmivel csak 13 részes az évad, remélem lesz ötletük bőséggel, és marad a szinvonal
több mint 12 éve
Csak sajnos ott nem vagyok regisztrálva.. :/ na mind1 majd, egyszer vmikor.
több mint 12 éve
Vki nem tudja honnan tudnám a Twin Peakst letölteni torrenttel magyarul??ncore
Angolul is jó lenne,csak magyar feliratot nem láttam hozzá.
Előre is köszi.Kroos
---
több mint 12 éve
Cool tv, 23.00 Sons of Anarchy 1x01aki még nem nézi, most nekiállhat
több mint 12 éve
Vki nem tudja honnan tudnám a Twin Peakst letölteni torrenttel magyarul??Angolul is jó lenne,csak magyar feliratot nem láttam hozzá.
Előre is köszi.
több mint 12 éve
Belekezdtem a The Riverbe és nekem nagyon bejövős lett a sorozat, a váratlan fordulatok a paranormal activityt idézik, a történet jó, a kézi kamerás feeling is bejön. 😊 Szóval azt hiszem egy időre megvan a sorozat ami leköt 😊MexÉn is. 😊 😉
Nekem is bejön. :cool: 😊
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Belekezdtem a The Riverbe és nekem nagyon bejövős lett a sorozat, a váratlan fordulatok a paranormal activityt idézik, a történet jó, a kézi kamerás feeling is bejön. 😊 Szóval azt hiszem egy időre megvan a sorozat ami leköt 😊MexNem véletlen. Az írók ugyanazok. Nekem is bejött. Ha nem kézi kamerás lenne, sokkal szarabb sorozat lenne. Talán lesz második évad is.