NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Most kezdtem el nézni a Suitsot, egyelőre nagyon bejön a dologSzobi22
Jó, hogy írtad, el is felejtettem, hogy kezdett a 2. évad. Tényleg jó kis sorozat.

A vadnyugat témát általában nem szeretem, de ez a Deadwood hatalmas kivételnek néz ki így másfél évad után. Ian McShane pedig egyszerűen zseniális.

több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Kb. 1 hét alatt végignéztem a weeds-et. Hatalmas sorozat, bár a mexikói szál szerintem nem kellett volna bele. Na meg U-Turn benne lehetett volna többet. Ha nagy leszek, Doug Wilson leszek 😀
+ végére értem a boardwalk empire s02-nek. Junior Sopranot alig ismertem meg 😀 Ja meg kár, hogy a kedvenc szereplőm kapott 2 golyót a fejébe.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Newsroom, 2. rész

Teljes csőd. A Studio 60 széteséséhez legalább kellett tizenx epizód. Ezt itt már most sikerült elérni. Nem volt benne értékelhető jelenet. Ezt így kár erőltetni. Sports Night és West Wing: kiváló színfalak mögött játszódó vígjáték és dráma. Kár erőltetni. Több bőrt erről Sorkin nem tud lehúzni.DoM
Rég láttam ilyen botrány rossz részt bármely sorozatban. Az egész egy káosz volt. Annyira az első rész se győzött meg, de adtam még neki egy esélyt, de ennyi is volt.gsn
Én még tettem egy próbát a harmadik résszel, de tíz perc után végleges kasza. Mi alapján rendelte be a második évadot is az hbo ebből? Nekem rejtély.
több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Most kezdtem el nézni a Suitsot, egyelőre nagyon bejön a dolog

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nagy szabadidőmben a Masterchef Australiat nézem, apróbb probléma vele, hogy a 3. évad amit nézek 81 részes 😀

Jól fel van építve, látszik, hogy teljesen más a struktúrája, mint az amerikainak (itt vannak Masterclassok, Immunity challengek, amik egyébként kurva jók, sokkal realitysebb, mutatják a házat, ahogy élnek, stb).
Viszont, az egyik bíró egy az egybe Győzikére emlékeztet engem, aki Gordon Ramsayt próbál játszani (nemvicc) és nagyon idegesít, a másik kettő meg olyan semmilyen. Ha erősebb bírók lennének sokkal jobb lehetne ez a műsor.
több mint 12 éve
gsn 3 548
Newsroom, 2. rész

Teljes csőd. A Studio 60 széteséséhez legalább kellett tizenx epizód. Ezt itt már most sikerült elérni. Nem volt benne értékelhető jelenet. Ezt így kár erőltetni. Sports Night és West Wing: kiváló színfalak mögött játszódó vígjáték és dráma. Kár erőltetni. Több bőrt erről Sorkin nem tud lehúzni.DoM
Rég láttam ilyen botrány rossz részt bármely sorozatban. Az egész egy káosz volt. Annyira az első rész se győzött meg, de adtam még neki egy esélyt, de ennyi is volt.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Belevágtam a BMS-be. Sokan dicsértétek, de nekem nagyon erőltetett az egész. Kicsit olyan feelingje van eddig, mintha az amerikai pite századik részét nézném.
több mint 12 éve
Newsroom, 2. rész

Teljes csőd. A Studio 60 széteséséhez legalább kellett tizenx epizód. Ezt itt már most sikerült elérni. Nem volt benne értékelhető jelenet. Ezt így kár erőltetni. Sports Night és West Wing: kiváló színfalak mögött játszódó vígjáték és dráma. Kár erőltetni. Több bőrt erről Sorkin nem tud lehúzni.
több mint 12 éve
Wilfred s02e02:
http://kepfeltoltes.hu/view/120701/Wilfred.US.S02E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.mkv_snapshot_10.02__2012.07.01_23.45.50__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
,,Memory is like the Packers when they're behind by two touchdowns in the fourth quarter. It comes back." 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
Bingó.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Ez így az Unforgattable-ben volt egészen konkrétan 😮 😀

több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=S78RzZr3IwI
zseniális 😀
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
amúgy fetomynak inkább a Heavy Rain számítógépes játékot ajánlanám, nyomozós pszicho-thriller, ami szerintem már a címével erősen figyelemfelkeltő lehet 😛

a linkre kattintva előugrik a végigjátszás, azért is ide másoltam, mert 10-11 perces részenként lehet ott megnézni, nem kicsit filmszerű - és ily módon sorozatos - élményjjncaa
Az mekkora játék, imádtam, nagyon hangulatos tényleg!
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
amúgy fetomynak inkább a Heavy Rain számítógépes játékot ajánlanám, nyomozós pszicho-thriller, ami szerintem már a címével erősen figyelemfelkeltő lehet 😛

a linkre kattintva előugrik a végigjátszás, azért is ide másoltam, mert 10-11 perces részenként lehet ott megnézni, nem kicsit filmszerű - és ily módon sorozatos - élmény

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A The West Wing-ből azért megvolt pár rész?Shawn84
meg, sőt a Studio 60 a kedvenc alulértékelt sorozataim egyike, de a Newsroom kioktató álértelmiségi nyitószövegétől azonnal besokalltam, pedig még ez a fajta idealizmus sincs tőlem annyira távoljjncaa
Én még ezután fogon megnézni, de ezért ettől függetlenül sokat várok tőle. Aztán lehet, hogy számomra is kissé sok lessz.Shawn84
Nagyon rendben volt ez a pilot. Az elején valóban sikerült megint túlzásba esnie Sorkinnak, ugyanezt láttuk a Studio 60 elején is, de utána működött a show. Jók a karakterek. Emily Mortimer és Jeff Daniels között megvolt a szükséges kémia. Azért külön plusz pont, hogy az elejét leszámítva nem volt benne sok céltalan sétafikálás, hogy közben lehessen szópárbajokat vívni (Studio 60 legnagyobb hibája a félrement Danny Tripp karaktere és az egész Harry jelenség miatt).

Reached for the stars. Jó hogy sikerült ide is becsempészni. Egyik top jelenete/beszéde a West Wingnek: http://www.youtube.com/watch?v=TKIu0tjaL78

+ a pilot idézete:

I'm a Marine, Don! I will beat the shit out of you. I don't care how many protein bars you eat.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
jól van na, Sorkin új sorozatát kb. 5 percig bírtam, csak úgy megjegyzem 😊jjncaa
meg, sőt a Studio 60 a kedvenc alulértékelt sorozataim egyike, de a Newsroom kioktató álértelmiségi nyitószövegétől azonnal besokalltam, pedig még ez a fajta idealizmus sincs tőlem annyira távoljjncaa
Én még ezután fogon megnézni, de ezért ettől függetlenül sokat várok tőle. Aztán lehet, hogy számomra is kissé sok lessz.
több mint 12 éve
jól van na, Sorkin új sorozatát kb. 5 percig bírtam, csak úgy megjegyzem 😊jjncaa
meg, sőt a Studio 60 a kedvenc alulértékelt sorozataim egyike, de a Newsroom kioktató álértelmiségi nyitószövegétől azonnal besokalltam, pedig még ez a fajta idealizmus sincs tőlem annyira távol

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Szerintem kibekúrt jó, tehát JJ 2, max 3 rész után kaszálta 😀
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
A The West Wing-ből azért megvolt pár rész?
több mint 12 éve
jól van na, Sorkin új sorozatát kb. 5 percig bírtam, csak úgy megjegyzem 😊

---
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
én a harmadik résznél kaszáltam 😊jjncaa
nyilván, ez neked már túl mainstream dolog. 😀
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
én a harmadik résznél kaszáltam 😊jjncaa
Jó, de mint tudjuk a Te ízlésednek jóval nehezebb megfelelni mint egy mezei nézőének 😊
több mint 12 éve
The Killing 01x01-02 megnézve. Hát érdekesen indul, fokozatosan kapott el a hangulat, de még nem 100% győzőtt meg.zavi27
megfog! 😊Divat
én a harmadik résznél kaszáltam 😊

---
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
The Killing 01x01-02 megnézve. Hát érdekesen indul, fokozatosan kapott el a hangulat, de még nem 100% győzőtt meg.zavi27
megfog! 😊

|
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
The Killing 01x01-02 megnézve. Hát érdekesen indul, fokozatosan kapott el a hangulat, de még nem 100% győzőtt meg.