NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Most kezdtem el nézni a Suitsot, egyelőre nagyon bejön a dologSzobi22Jó, hogy írtad, el is felejtettem, hogy kezdett a 2. évad. Tényleg jó kis sorozat.
A vadnyugat témát általában nem szeretem, de ez a Deadwood hatalmas kivételnek néz ki így másfél évad után. Ian McShane pedig egyszerűen zseniális.
több mint 12 éve
Kb. 1 hét alatt végignéztem a weeds-et. Hatalmas sorozat, bár a mexikói szál szerintem nem kellett volna bele. Na meg U-Turn benne lehetett volna többet. Ha nagy leszek, Doug Wilson leszek 😀 + végére értem a boardwalk empire s02-nek. Junior Sopranot alig ismertem meg 😀 Ja meg kár, hogy a kedvenc szereplőm kapott 2 golyót a fejébe.
több mint 12 éve
Én még tettem egy próbát a harmadik résszel, de tíz perc után végleges kasza. Mi alapján rendelte be a második évadot is az hbo ebből? Nekem rejtély.Newsroom, 2. részRég láttam ilyen botrány rossz részt bármely sorozatban. Az egész egy káosz volt. Annyira az első rész se győzött meg, de adtam még neki egy esélyt, de ennyi is volt.gsn
Teljes csőd. A Studio 60 széteséséhez legalább kellett tizenx epizód. Ezt itt már most sikerült elérni. Nem volt benne értékelhető jelenet. Ezt így kár erőltetni. Sports Night és West Wing: kiváló színfalak mögött játszódó vígjáték és dráma. Kár erőltetni. Több bőrt erről Sorkin nem tud lehúzni.DoM
több mint 12 éve
Most kezdtem el nézni a Suitsot, egyelőre nagyon bejön a dolog
több mint 12 éve
Nagy szabadidőmben a Masterchef Australiat nézem, apróbb probléma vele, hogy a 3. évad amit nézek 81 részes 😀Jól fel van építve, látszik, hogy teljesen más a struktúrája, mint az amerikainak (itt vannak Masterclassok, Immunity challengek, amik egyébként kurva jók, sokkal realitysebb, mutatják a házat, ahogy élnek, stb).
Viszont, az egyik bíró egy az egybe Győzikére emlékeztet engem, aki Gordon Ramsayt próbál játszani (nemvicc) és nagyon idegesít, a másik kettő meg olyan semmilyen. Ha erősebb bírók lennének sokkal jobb lehetne ez a műsor.
több mint 12 éve
gsn
3 548
Newsroom, 2. részRég láttam ilyen botrány rossz részt bármely sorozatban. Az egész egy káosz volt. Annyira az első rész se győzött meg, de adtam még neki egy esélyt, de ennyi is volt.
Teljes csőd. A Studio 60 széteséséhez legalább kellett tizenx epizód. Ezt itt már most sikerült elérni. Nem volt benne értékelhető jelenet. Ezt így kár erőltetni. Sports Night és West Wing: kiváló színfalak mögött játszódó vígjáték és dráma. Kár erőltetni. Több bőrt erről Sorkin nem tud lehúzni.DoM
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Belevágtam a BMS-be. Sokan dicsértétek, de nekem nagyon erőltetett az egész. Kicsit olyan feelingje van eddig, mintha az amerikai pite századik részét nézném.
több mint 12 éve
Newsroom, 2. részTeljes csőd. A Studio 60 széteséséhez legalább kellett tizenx epizód. Ezt itt már most sikerült elérni. Nem volt benne értékelhető jelenet. Ezt így kár erőltetni. Sports Night és West Wing: kiváló színfalak mögött játszódó vígjáték és dráma. Kár erőltetni. Több bőrt erről Sorkin nem tud lehúzni.
több mint 12 éve
Wilfred s02e02:http://kepfeltoltes.hu/view/120701/Wilfred.US.S02E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.mkv_snapshot_10.02__2012.07.01_23.45.50__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
,,Memory is like the Packers when they're behind by two touchdowns in the fourth quarter. It comes back." 😀
több mint 12 éve
Ez így az Unforgattable-ben volt egészen konkrétan 😮 😀több mint 12 éve
amúgy fetomynak inkább a Heavy Rain számítógépes játékot ajánlanám, nyomozós pszicho-thriller, ami szerintem már a címével erősen figyelemfelkeltő lehet 😛Az mekkora játék, imádtam, nagyon hangulatos tényleg!
a linkre kattintva előugrik a végigjátszás, azért is ide másoltam, mert 10-11 perces részenként lehet ott megnézni, nem kicsit filmszerű - és ily módon sorozatos - élményjjncaa
több mint 12 éve
amúgy fetomynak inkább a Heavy Rain számítógépes játékot ajánlanám, nyomozós pszicho-thriller, ami szerintem már a címével erősen figyelemfelkeltő lehet 😛a linkre kattintva előugrik a végigjátszás, azért is ide másoltam, mert 10-11 perces részenként lehet ott megnézni, nem kicsit filmszerű - és ily módon sorozatos - élmény
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nagyon rendben volt ez a pilot. Az elején valóban sikerült megint túlzásba esnie Sorkinnak, ugyanezt láttuk a Studio 60 elején is, de utána működött a show. Jók a karakterek. Emily Mortimer és Jeff Daniels között megvolt a szükséges kémia. Azért külön plusz pont, hogy az elejét leszámítva nem volt benne sok céltalan sétafikálás, hogy közben lehessen szópárbajokat vívni (Studio 60 legnagyobb hibája a félrement Danny Tripp karaktere és az egész Harry jelenség miatt).Én még ezután fogon megnézni, de ezért ettől függetlenül sokat várok tőle. Aztán lehet, hogy számomra is kissé sok lessz.Shawn84A The West Wing-ből azért megvolt pár rész?Shawn84meg, sőt a Studio 60 a kedvenc alulértékelt sorozataim egyike, de a Newsroom kioktató álértelmiségi nyitószövegétől azonnal besokalltam, pedig még ez a fajta idealizmus sincs tőlem annyira távoljjncaa
Reached for the stars. Jó hogy sikerült ide is becsempészni. Egyik top jelenete/beszéde a West Wingnek: http://www.youtube.com/watch?v=TKIu0tjaL78
+ a pilot idézete:
I'm a Marine, Don! I will beat the shit out of you. I don't care how many protein bars you eat.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Én még ezután fogon megnézni, de ezért ettől függetlenül sokat várok tőle. Aztán lehet, hogy számomra is kissé sok lessz.meg, sőt a Studio 60 a kedvenc alulértékelt sorozataim egyike, de a Newsroom kioktató álértelmiségi nyitószövegétől azonnal besokalltam, pedig még ez a fajta idealizmus sincs tőlem annyira távoljjncaajól van na, Sorkin új sorozatát kb. 5 percig bírtam, csak úgy megjegyzem 😊jjncaaA The West Wing-ből azért megvolt pár rész?Shawn84
több mint 12 éve
meg, sőt a Studio 60 a kedvenc alulértékelt sorozataim egyike, de a Newsroom kioktató álértelmiségi nyitószövegétől azonnal besokalltam, pedig még ez a fajta idealizmus sincs tőlem annyira távoljól van na, Sorkin új sorozatát kb. 5 percig bírtam, csak úgy megjegyzem 😊jjncaaA The West Wing-ből azért megvolt pár rész?Shawn84
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Szerintem kibekúrt jó, tehát JJ 2, max 3 rész után kaszálta 😀jól van na, Sorkin új sorozatát kb. 5 percig bírtam, csak úgy megjegyzem 😊jjncaaA The West Wing-ből azért megvolt pár rész?Shawn84
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
jól van na, Sorkin új sorozatát kb. 5 percig bírtam, csak úgy megjegyzem 😊jjncaaA The West Wing-ből azért megvolt pár rész?
több mint 12 éve
jól van na, Sorkin új sorozatát kb. 5 percig bírtam, csak úgy megjegyzem 😊
---
több mint 12 éve
én a harmadik résznél kaszáltam 😊jjncaanyilván, ez neked már túl mainstream dolog. 😀
több mint 12 éve
én a harmadik résznél kaszáltam 😊jjncaaJó, de mint tudjuk a Te ízlésednek jóval nehezebb megfelelni mint egy mezei nézőének 😊
több mint 12 éve
én a harmadik résznél kaszáltam 😊The Killing 01x01-02 megnézve. Hát érdekesen indul, fokozatosan kapott el a hangulat, de még nem 100% győzőtt meg.zavi27megfog! 😊Divat
---
több mint 12 éve
The Killing 01x01-02 megnézve. Hát érdekesen indul, fokozatosan kapott el a hangulat, de még nem 100% győzőtt meg.zavi27megfog! 😊
|
több mint 12 éve
The Killing 01x01-02 megnézve. Hát érdekesen indul, fokozatosan kapott el a hangulat, de még nem 100% győzőtt meg.