Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Dokik óriási, egyik nagy kedvencem. 😀Scrubs (Dokik), anyone? 😊Hiába láttam már számtalanszor a Jóbarátokat, de sose tudom megállni, hogy az utolsó résznél ne morzsoljak el pár könnycseppet... 😕sütibest sitcom ever. sosem lesz olyan sorozat ami 10évadon át ilyen minőséget adjonbraxa88
Amúgy én most a Veep-et nézem, HBO-s cucc, nagyon beteg 😊Dexxter Tailor
több mint 12 éve
braxa88
12 534
dokik nem viccesal bundy is nagyon jó, de nem ér fel a jóbarátokhoz nálam
2 pasit nem szeretem
több mint 12 éve
okés köszi a válaszokat, akkor majd leszedem^^ egyelőre még a Walking Dead van soron 😀DuffHol jársz benne?😀
több mint 12 éve
Scrubs (Dokik), anyone? 😊Hiába láttam már számtalanszor a Jóbarátokat, de sose tudom megállni, hogy az utolsó résznél ne morzsoljak el pár könnycseppet... 😕sütibest sitcom ever. sosem lesz olyan sorozat ami 10évadon át ilyen minőséget adjonbraxa88
Amúgy én most a Veep-et nézem, HBO-s cucc, nagyon beteg 😊
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
A Rém Rendes Család szerintem üti azért. Meg a Két Pasi meg egy kicsi is közel van. Nálam mindegyik jobb.Hiába láttam már számtalanszor a Jóbarátokat, de sose tudom megállni, hogy az utolsó résznél ne morzsoljak el pár könnycseppet... 😕sütibest sitcom ever. sosem lesz olyan sorozat ami 10évadon át ilyen minőséget adjonbraxa88
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Hiába láttam már számtalanszor a Jóbarátokat, de sose tudom megállni, hogy az utolsó résznél ne morzsoljak el pár könnycseppet... 😕sütibest sitcom ever. sosem lesz olyan sorozat ami 10évadon át ilyen minőséget adjon
több mint 12 éve
Hiába láttam már számtalanszor a Jóbarátokat, de sose tudom megállni, hogy az utolsó résznél ne morzsoljak el pár könnycseppet... 😕
több mint 12 éve
Duff
3 133
okés köszi a válaszokat, akkor majd leszedem^^ egyelőre még a Walking Dead van soron 😀
több mint 12 éve
mondjuk a főszereplőcsaj igencsak ronda, ez sokat visz az élményből lefeléHöride legalább Trish és Chloe nem azok 😛
több mint 12 éve
mondjuk a főszereplőcsaj igencsak ronda, ez sokat visz az élményből lefelé
több mint 12 éve
Valaki tud egy rövid véleményt mondani, h érdemes-e belekezdeni a Harpers Island-be? Elvileg horror, ami e kedvenc műfajom, viszont ha szar, akkor nem pazarolnék el rá órákat.Duffdarálva jobban ül az egész, mint lassan nézve. 12 rész tetszett, a finálé szerintem gázra sikeredett. a 8. rész után beletaláltam a gyilkos személyébe 8)
több mint 12 éve
Valaki tud egy rövid véleményt mondani, h érdemes-e belekezdeni a Harpers Island-be? Elvileg horror, ami e kedvenc műfajom, viszont ha szar, akkor nem pazarolnék el rá órákat.DuffNem rossz az, lassan indul be, de van 1-2 rész ami eléggé pörgősre sikerült.
Sullivanről volt avatárom 😀
Sajna vannak benne ostoba és unalmas karakterek szép számmal, de a műfaj népszerűtlensége miatt így is érdemes beruházni rá
több mint 12 éve
Valaki tud egy rövid véleményt mondani, h érdemes-e belekezdeni a Harpers Island-be? Elvileg horror, ami e kedvenc műfajom, viszont ha szar, akkor nem pazarolnék el rá órákat.DuffVégre valaki, akinek ez a kedvenc műfaja. 😀
Hát röviden: Agatha Christie trancsírozva. 😀
13 részes, a végén le is zárul a történet.
Nem mondom, hogy nem volt rossz, de 1-2 rész szerintem el volt nyújtva 9-10 részben is meg lehetett volna oldani...
Jah, és ledarálható 2 nap alatt. Nekem is azt mondták, hogy nagyjából rövid idő alatt pörgessem végig, mert úgy jobb az egész. Nálam 10-ből 7, s így utólag nem bánom, mert tényleg rövid idő alatt pörgettem végig.
több mint 12 éve
Duff
3 133
Valaki tud egy rövid véleményt mondani, h érdemes-e belekezdeni a Harpers Island-be? Elvileg horror, ami e kedvenc műfajom, viszont ha szar, akkor nem pazarolnék el rá órákat.
több mint 12 éve
azért most remélem, hogy beindul a castle is (mert ez a 4. évad, de még talán a 3. is kínszenvedés volt), de egy firefly folytatás annyira jó lenne,hogy már nincsenek rá szavakMondjuk fillion arc, mert valamelyik régi interjújában mondta, hogy ha lenne pénze, rég megvette volna a jogokat, és folytatná a sorozatot.Whedon most az Avangersszel kaszált elég rendesen, úgyhogy Fillionnak nem kell majd rááldozni a vagyonát. 😀 Csak tényleg legyen belőle valami, és hagyja ott a Castle-t. Abba úgy is csak Stana Katic jó. 😛süti
Chevy
több mint 12 éve
Lassan én is végzek a The Killinggel. Egyszerűen zseniális a sorozat, már az első évad is borzasztóan tetszett, és nem gondoltam volna, hogy 2. még ettől is jobb lehet, de tévedtem, mert eddig a 2. évad jobban bejön. 😀
több mint 12 éve
Mondjuk fillion arc, mert valamelyik régi interjújában mondta, hogy ha lenne pénze, rég megvette volna a jogokat, és folytatná a sorozatot.Whedon most az Avangersszel kaszált elég rendesen, úgyhogy Fillionnak nem kell majd rááldozni a vagyonát. 😀 Csak tényleg legyen belőle valami, és hagyja ott a Castle-t. Abba úgy is csak Stana Katic jó. 😛
Chevy
több mint 12 éve
Tegnap elkezdtem nézni a Polip című ősrégi olasz sorozatot. Az első rész alapján nagyon bejön, simán megállná ma is a helyét | attól eltekintve, hogy az egyik "főszereplő" már az első részben meghal |
több mint 12 éve
Dextereztek itt, mikor ma sokkal fontosabb nap van. 😛Erős nyitó rész volt. Ez az I forgive a végén kicsit keresztapás volt 😊
Sajnos Dexre még várni kell kicsit, de a Breaking Bad ma éjjel indul.
All hail King Heisenberg! 😀gsn
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Mondjuk fillion arc, mert valamelyik régi interjújában mondta, hogy ha lenne pénze, rég megvette volna a jogokat, és folytatná a sorozatot.Én még a dokumentumfilmről se hallottam, de pl, fillionnak ott van a castle (még baldwin is benne volt 1 mellékszerepre 😀), szóval nem tudom. Ja meg az úrribanc is mellékszereplő a homelandben. De remélem igazad lesz 😀Elvileg ebben mondja valahol Joss Whedon. Én lusta voltam végignézni. 😀
itt a firefly-s cucc a comic con-ról (még nem láttam, szóval talán pont ebben mondanak valamit?)
www.youtube.com/watch?v=V85olh2aZ34&feature=player_embeddedChevy
Filliont akárhányszor interjúvolják a Castle-lel kapcsolatban mindig elhangzik a kérdés, hogy: "Lesz új Firefly?". 😀 süti
több mint 12 éve
Én még a dokumentumfilmről se hallottam, de pl, fillionnak ott van a castle (még baldwin is benne volt 1 mellékszerepre 😀), szóval nem tudom. Ja meg az úrribanc is mellékszereplő a homelandben. De remélem igazad lesz 😀Elvileg ebben mondja valahol Joss Whedon. Én lusta voltam végignézni. 😀
itt a firefly-s cucc a comic con-ról (még nem láttam, szóval talán pont ebben mondanak valamit?)
www.youtube.com/watch?v=V85olh2aZ34&feature=player_embeddedChevy
Filliont akárhányszor interjúvolják a Castle-lel kapcsolatban mindig elhangzik a kérdés, hogy: "Lesz új Firefly?". 😀
több mint 12 éve
Igaz, hogy visszatérhet a Firefly (ha csak rebootként is) ? Elvileg most dokumentumfilmet forgatnak a szereplőkkel, de tervbe van véve egy reboot is. Ugye igaz ? sütiÉn még a dokumentumfilmről se hallottam, de pl, fillionnak ott van a castle (még baldwin is benne volt 1 mellékszerepre 😀), szóval nem tudom. Ja meg az úrribanc is mellékszereplő a homelandben. De remélem igazad lesz 😀
www.youtube.com/watch?v=V85olh2aZ34&feature=player_embedded
több mint 12 éve
Igaz, hogy visszatérhet a Firefly (ha csak rebootként is) ? Elvileg most dokumentumfilmet forgatnak a szereplőkkel, de tervbe van véve egy reboot is. Ugye igaz ?
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Én meg végre befejeztem a harmadik könyvet illetve megvettem az ötödiket, remélhetőleg lassan bele tudok kezdeni a negyedikbe is 😊tenorxakkor a lényegen, javán, jó részein túl vagy :/
na jó többi is jó, de nem oylan mint a többi
több mint 12 éve
Véget ért az HBO-féle Ricky Gervais Show harmadik évada, és ezzel együtt vélhetően maga a sorozat is... Nagy élmény volt 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal