Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
én még csak az 5x01-et láttam, de a Raiders meccs elött jön a 2. is, alig várom, hogy elolvassam a spoilert 😂
több mint 12 éve
gsn
3 548
Vince Gilligan nem nagyon tud hibázni, a mostani Breaking Bad rész is tökéletes volt. Kár, hogy nemsokára megint lehet várni egy évet...Nagyon rendben volt ez a rész. 😊 Ezek a spoilerben említett dolgok meg nagyon jók.
Pocs
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Pont holnap tervezem elkezdeni a sorozatot. Ezek szerint érdemes, sok helyről hallottam, hogy igencsak megéri. 😀Vrijbloedén is nemrég kezdtem el, már 4. évadnál járok, hamarosan utolérem őket...kibajó! 😊
|
több mint 12 éve
Pont holnap tervezem elkezdeni a sorozatot. Ezek szerint érdemes, sok helyről hallottam, hogy igencsak megéri. 😀
több mint 12 éve
Vince Gilligan nem nagyon tud hibázni, a mostani Breaking Bad rész is tökéletes volt. Kár, hogy nemsokára megint lehet várni egy évet...Sorozatjunkies kibeszélőből. Aki az utolsó részt nem látta, ne olvassa:
| Hank: Heat Blurayen
Film egy rablásról, ahová visznek egy új arcot, aki engedély nélkül megöl valakit, ami olyan eseménysorozatot indít el, melynek végén a főszereplő meghal
Walt vesz egy óriási gépfegyvert
A sebhelyesarcút nézi Walt JR.-ral, amiben egy drogbáró egy hatalmas fegyverrel lövöldözik mikor megtámadják, a végén pedig meghal.
Amikor lydia és a meth volt a téma, valamint hogy megöljék-e:
Walt: This train doesent stop
Következő rész: Megálítanak egy vonatot és stb..
Skyler: Out there burying bodies?
El fogják temetni a kisgyereket a következp részben.
Hankék a Ratatuillet nézték a gyerekekkel, egy filmet amiben egy patkány főz.
Valaki köpni fog. |
több mint 12 éve
közben már a kalózkikötőből is szedhető a Hard Knocks idei 1. része, ha esetleg találtok hozzá angol feliratot, jelezzétek (sose volt hozzá mondjuk), mert én megcsinálnám a magyaritást
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Falling Skiest nézitek? A 2. évad durván odacsap az elsőhöz képest. Akció van benne ezerrel, és egész jóféle a sztori is. Ufós megszállós cuccokat kedvelőknek mindenképp ajánlott.Shawn84Én nézem, és nekem már az első évad is tetszett. Igaz, én a Solaris c. filmet is szeretem 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Üdv!The Closer; Law & order: Criminal Intent (ennek inkább korai évadjai).
Tudna nekem valaki ajánlani jó bűnügyi sorozatot. Nem ilyen Dexter feelingben hanem inkább olyan Criminal Minds,Cold Case,NCIS szintet. Mex
Cracker; a brit Prime Suspect Hellen Mirrennel. Ezeket ajánlott sorban nézni, az első évaddal kezdve.
Youtube-on is fent van a Cracker: www.youtube.com/watch?v=_VFoyrGcG2o
több mint 12 éve
Nekem abból csak az NY jött át azt meg is néztem 😀Üdv!CSIok?tenorx
Tudna nekem valaki ajánlani jó bűnügyi sorozatot. Nem ilyen Dexter feelingben hanem inkább olyan Criminal Minds,Cold Case,NCIS szintet. Mex
több mint 12 éve
Üdv!CSIok?
több mint 12 éve
Üdv!Tudna nekem valaki ajánlani jó bűnügyi sorozatot. Nem ilyen Dexter feelingben hanem inkább olyan Criminal Minds,Cold Case,NCIS szintet.
több mint 12 éve
Jóbarátok fanoknak, akik már számtalanszor látták a sorozatot egy kis vérfrissítés: www.youtube.com/watch?v=8dFNfROPupA&feature=related1 órányi bakiparádé. 😊
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Falling Skiest nézitek? A 2. évad durván odacsap az elsőhöz képest. Akció van benne ezerrel, és egész jóféle a sztori is. Ufós megszállós cuccokat kedvelőknek mindenképp ajánlott.
több mint 12 éve
Most kezdtem én is bele a Jim szerint a világ sorozatba. Illetve tegnap láttam több részt a tévében, most meg kezdtem elölről. Ha nem is egy annyira zseniális, mint a Jóbarátok, de ez a 6.2 imdb-n elég aránytalanul kevés rá. Főleg ha azt vesszük, hogy az unalomig ismételt, minden rész ugyanazt tartalmazó HIMYM meg 8.6...sütiJó, de az imdb szavazók nagy része 100 kilós dagadt amerikai, akik egész este a tv előtt punnyadnak. Mondjuk szerintem mindkét sorozat szar, de ez már csak az én saját véleményem 😀
több mint 12 éve
Most kezdtem én is bele a Jim szerint a világ sorozatba. Illetve tegnap láttam több részt a tévében, most meg kezdtem elölről. Ha nem is egy annyira zseniális, mint a Jóbarátok, de ez a 6.2 imdb-n elég aránytalanul kevés rá. Főleg ha azt vesszük, hogy az unalomig ismételt, minden rész ugyanazt tartalmazó HIMYM meg 8.6...
több mint 12 éve
nemrég nekiálltam a sokak által ajánlott Breaking Bad-hez, már a 4. évadot darálom, h ezt eddig miért nem néztem...qrva jó 😀
|
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
lejött a Jóbarátok, Jim szerint a világ, Egy rém rendes család, Dokik összes része, szóval el vagyok látva sorozatokkal a Dexter érkezéséig 😀HabiHa addig csak sorozatot nézel, akkor se végzel ennyi résszel 😀 Viszont a választék kibaszott jó 😀 Mindet bírom.
több mint 12 éve
lejött a Jóbarátok, Jim szerint a világ, Egy rém rendes család, Dokik összes része, szóval el vagyok látva sorozatokkal a Dexter érkezéséig 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
A képregényt olvasd inkább 😊Most fejeztem be az 1. évadot. Tetszett.(néztem, h mi az h 6 részes, mind1, így legalább nem kellett sietni és nyugiban meg tudtam nézni 2 nap alatt...) a 2-at csak jövőhét végén tudom elkezdeni, de szerintem azt is gyorsan megnézem 4-5 nap alatt.Duffokés köszi a válaszokat, akkor majd leszedem^^ egyelőre még a Walking Dead van soron 😀DuffHol jársz benne?😀Vrijbloed
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Első rész felénél kaszáltam. Ez nálam nem humoros egyáltalán, hanem kurvára idegesítő sorozat. De én az Office-el is így vagyok.Én is végignéztem, nekem kurvára tetszett 😀tenorxAmúgy én most a Veep-et nézem, HBO-s cucc, nagyon beteg 😊Dexxter Tailorén a veepet végignyomtam, de már az évad felénél alig vártam, hogy vége legyen és törölhessem a francba 😂Höri
több mint 12 éve
Én is végignéztem, nekem kurvára tetszett 😀Amúgy én most a Veep-et nézem, HBO-s cucc, nagyon beteg 😊Dexxter Tailorén a veepet végignyomtam, de már az évad felénél alig vártam, hogy vége legyen és törölhessem a francba 😂Höri
több mint 12 éve
Amúgy én most a Veep-et nézem, HBO-s cucc, nagyon beteg 😊Dexxter Tailorén a veepet végignyomtam, de már az évad felénél alig vártam, hogy vége legyen és törölhessem a francba 😂
több mint 12 éve
Duff
3 133
Most fejeztem be az 1. évadot. Tetszett.(néztem, h mi az h 6 részes, mind1, így legalább nem kellett sietni és nyugiban meg tudtam nézni 2 nap alatt...) a 2-at csak jövőhét végén tudom elkezdeni, de szerintem azt is gyorsan megnézem 4-5 nap alatt.okés köszi a válaszokat, akkor majd leszedem^^ egyelőre még a Walking Dead van soron 😀DuffHol jársz benne?😀Vrijbloed
több mint 12 éve
+1. De én a dokikat úgy veszem, hogy 1-8. évad. Kapott egy jó kis lezárást, a 9. évadot külön sorozatnak veszem.Dokik óriási, egyik nagy kedvencem. 😀VrijbloedScrubs (Dokik), anyone? 😊Hiába láttam már számtalanszor a Jóbarátokat, de sose tudom megállni, hogy az utolsó résznél ne morzsoljak el pár könnycseppet... 😕sütibest sitcom ever. sosem lesz olyan sorozat ami 10évadon át ilyen minőséget adjonbraxa88
Amúgy én most a Veep-et nézem, HBO-s cucc, nagyon beteg 😊Dexxter Tailor
ráadásul a janitor az egyik legnagyobb sitcomkarakter ever
csak 1 a sok mindfuck jelenete közül: www.youtube.com/watch?v=2U7r5PyuvpI