Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Én meg végre befejeztem a harmadik könyvet illetve megvettem az ötödiket, remélhetőleg lassan bele tudok kezdeni a negyedikbe is 😊
több mint 12 éve
Előző héten bedaráltam a Game of Thrones első két évadát.tessék olvasni a könyveket. megéri.
HÁt kibaszott jó szerintem, csak azt sajnálom, hogy most várhatok a harmadikra. :/Stez
több mint 12 éve
Előző héten bedaráltam a Game of Thrones első két évadát.HÁt kibaszott jó szerintem, csak azt sajnálom, hogy most várhatok a harmadikra. :/
több mint 12 éve
Szerintem a tetőpont az volt mikor Hank megölte a két amigót a parkolóban.
több mint 12 éve
Dextereztek itt, mikor ma sokkal fontosabb nap van. 😛Nálam ettől a pillanattól emelkedett jóból zseniálisra a sorozat:
Sajnos Dexre még várni kell kicsit, de a Breaking Bad ma éjjel indul.
All hail King Heisenberg! 😀gsn
több mint 12 éve
gsn
3 548
Dextereztek itt, mikor ma sokkal fontosabb nap van. 😛Sajnos Dexre még várni kell kicsit, de a Breaking Bad ma éjjel indul.
All hail King Heisenberg! 😀
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
nem hát, ez csak az első két perc, persze h megpróbálja | de az évad úgyis arról fog szólni, h Deb h tudja feldolgozni a tesó igazi mivoltját! |nem kajálta megbraxa88neked bejött az, hogy | még abból a helyzetből is kimagyarázza magát? de azért remélem rámcáfolnak, és rohadtul nem fogja Deb megkajálni Dex sztendápolását | shawnkamiért volt rossz?braxa88annyira rossz volt, hogy nem büntettelek titeket azzal, hogy megosszam.shawnkaBeindult a Comic Con.Dexter első 2 percét is bemutatták, nagyon nehéz megállni, hogy ne nézzem meg 😀Pocs
...
shawnka
|
több mint 12 éve
braxa88
12 534
nem kajálta megneked bejött az, hogy | még abból a helyzetből is kimagyarázza magát? de azért remélem rámcáfolnak, és rohadtul nem fogja Deb megkajálni Dex sztendápolását | shawnkamiért volt rossz?braxa88annyira rossz volt, hogy nem büntettelek titeket azzal, hogy megosszam.shawnkaBeindult a Comic Con.Dexter első 2 percét is bemutatták, nagyon nehéz megállni, hogy ne nézzem meg 😀Pocs
...
shawnka
több mint 12 éve
neked bejött az, hogy | még abból a helyzetből is kimagyarázza magát? de azért remélem rámcáfolnak, és rohadtul nem fogja Deb megkajálni Dex sztendápolását |miért volt rossz?braxa88annyira rossz volt, hogy nem büntettelek titeket azzal, hogy megosszam.shawnkaBeindult a Comic Con.Dexter első 2 percét is bemutatták, nagyon nehéz megállni, hogy ne nézzem meg 😀Pocs
...
shawnka
több mint 12 éve
braxa88
12 534
miért volt rossz?annyira rossz volt, hogy nem büntettelek titeket azzal, hogy megosszam.shawnkaBeindult a Comic Con.Dexter első 2 percét is bemutatták, nagyon nehéz megállni, hogy ne nézzem meg 😀Pocs
...
shawnka
több mint 12 éve
A bratyó tuti lesz a TWD 3. évadában, mááár nagyon várom. 😀 😀 Nagyon király a trailer. 😀
több mint 12 éve
annyira rossz volt, hogy nem büntettelek titeket azzal, hogy megosszam.Beindult a Comic Con.Dexter első 2 percét is bemutatták, nagyon nehéz megállni, hogy ne nézzem meg 😀Pocs
...
shawnka
több mint 12 éve
Beindult a Comic Con.Dexter első 2 percét is bemutatták, nagyon nehéz megállni, hogy ne nézzem meg 😀
...
shawnka
több mint 12 éve
év híre bazzeg sorozatplanet.web4.hu/cikk/sons-of-anarchy-5-evad-a-community-jeff-wingere-a-csapatban
több mint 12 éve
Beindult a Comic Con.ezer köszi ezeket! walking dead vége a legnagyobb!!!! reméltem h visszatér még a bratyó... 😊
Spartacus 3. évad teaser trailer:
The Walking Dead 3. évad 4 perces trailer: shawnka
|
több mint 12 éve
Beindult a Comic Con.Spartacus 3. évad teaser trailer:
The Walking Dead 3. évad 4 perces trailer:
több mint 12 éve
Köszönöm a Rotisserie liga feltalálóinak, hogy vannak fantasy ligák, és ősztől újra játszhatok az ő általuk kitalált game-el! Egy újabb nagyon érdekes, emlékezetes 30 fo 30 adásból tudtam ezt meg.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
ha most forgatják akkor nem hiszem h ősszel már vetítenék.Még csak a pilot van berendelve, most forgatják, az őszi szezonban debütálhatjjncaaNa ez jó hír, remélem jóféle sorozat lesz. 😊 Kb. mikorra várható?MexNem tudja valamelyik sorozat guru, hogy a közeljövőben számíthatunk-e a Friday Night Lightshoz hasonló sorozatra? Az se baj, ha enm focis (bár az lenne igazán jó) csak sport témakörben legyen. Már hiányzik valami hasonló 😊Hamarosan jön egy focis sorozat, The Real All Americans címmel, mely a Jim Thorpe-féle Carlisle Indians-ról fog szólni, az amc csatorna és Tommy Lee Jones garancia lehet a minőségrejjncaa
Előre is köszönöm a választ!Mex
több mint 12 éve
Még csak a pilot van berendelve, most forgatják, az őszi szezonban debütálhatNa ez jó hír, remélem jóféle sorozat lesz. 😊 Kb. mikorra várható?MexNem tudja valamelyik sorozat guru, hogy a közeljövőben számíthatunk-e a Friday Night Lightshoz hasonló sorozatra? Az se baj, ha enm focis (bár az lenne igazán jó) csak sport témakörben legyen. Már hiányzik valami hasonló 😊Hamarosan jön egy focis sorozat, The Real All Americans címmel, mely a Jim Thorpe-féle Carlisle Indians-ról fog szólni, az amc csatorna és Tommy Lee Jones garancia lehet a minőségrejjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Na ez jó hír, remélem jóféle sorozat lesz. 😊 Kb. mikorra várható?Nem tudja valamelyik sorozat guru, hogy a közeljövőben számíthatunk-e a Friday Night Lightshoz hasonló sorozatra? Az se baj, ha enm focis (bár az lenne igazán jó) csak sport témakörben legyen. Már hiányzik valami hasonló 😊Hamarosan jön egy focis sorozat, The Real All Americans címmel, mely a Jim Thorpe-féle Carlisle Indians-ról fog szólni, az amc csatorna és Tommy Lee Jones garancia lehet a minőségrejjncaa
több mint 12 éve
Nem tudja valamelyik sorozat guru, hogy a közeljövőben számíthatunk-e a Friday Night Lightshoz hasonló sorozatra? Az se baj, ha enm focis (bár az lenne igazán jó) csak sport témakörben legyen. Már hiányzik valami hasonló 😊Hamarosan jön egy focis sorozat, The Real All Americans címmel, mely a Jim Thorpe-féle Carlisle Indians-ról fog szólni, az amc csatorna és Tommy Lee Jones garancia lehet a minőségre
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem tudja valamelyik sorozat guru, hogy a közeljövőben számíthatunk-e a Friday Night Lightshoz hasonló sorozatra? Az se baj, ha enm focis (bár az lenne igazán jó) csak sport témakörben legyen. Már hiányzik valami hasonló 😊Előre is köszönöm a választ!
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Az imént fejeztem be a Wilfred első évadát. A főszereplő egy lecsúszott, céltalan ügyvéd, aki a szomszéd kutyáját hús-vér embernek látja - kutyajelmezben, ausztrál akcentussal. Elég egyedi cucc, viszonylag komoly témákkal foglalkozik, minden rész egy-egy emberi tulajdonságra van felépítve (félelem, boldogság, lelkiismeret stb.) és arról, hogy az jó vagy rossz, vagy egyáltalán létezik-e, és Wilfred ezek segítségével teszi jobb emberré a főhőst. Vagy nem. Egyébként hatalmas dumák vannak benne, én szénné röhögtem magamat a 13 rész alatt.shawnkanagyon beteg sorozat 😀
több mint 12 éve
Az imént fejeztem be a Wilfred első évadát. A főszereplő egy lecsúszott, céltalan ügyvéd, aki a szomszéd kutyáját hús-vér embernek látja - kutyajelmezben, ausztrál akcentussal. Elég egyedi cucc, viszonylag komoly témákkal foglalkozik, minden rész egy-egy emberi tulajdonságra van felépítve (félelem, boldogság, lelkiismeret stb.) és arról, hogy az jó vagy rossz, vagy egyáltalán létezik-e, és Wilfred ezek segítségével teszi jobb emberré a főhőst. Vagy nem. Egyébként hatalmas dumák vannak benne, én szénné röhögtem magamat a 13 rész alatt.
több mint 12 éve
Nyomasek Bobó kritikája:Én még tettem egy próbát a harmadik résszel, de tíz perc után végleges kasza. Mi alapján rendelte be a második évadot is az hbo ebből? Nekem rejtély.DoMNewsroom, 2. részRég láttam ilyen botrány rossz részt bármely sorozatban. Az egész egy káosz volt. Annyira az első rész se győzött meg, de adtam még neki egy esélyt, de ennyi is volt.gsn
Teljes csőd. A Studio 60 széteséséhez legalább kellett tizenx epizód. Ezt itt már most sikerült elérni. Nem volt benne értékelhető jelenet. Ezt így kár erőltetni. Sports Night és West Wing: kiváló színfalak mögött játszódó vígjáték és dráma. Kár erőltetni. Több bőrt erről Sorkin nem tud lehúzni.DoM
Akármennyire reklámozzák, hogy mekkora ember ez a Sorkin,
Számunkra a Newsroom nézése nem más, mint egy sor kín.