Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
Elkezdtem nézni a 'A Híd' nevű dán-svéd krimisorozatot.

10 részes, mind a 10 a Viasat play oldalán elérhető.

A 'The Killing' színvonalát természetesen nem közelíti meg, de nekem eddig tetszik a sorozat, mos járok a felénél, és egyre jobb, ahogy bonyolódik a sztori. 😀Vrijbloed
Akkor ajánlod a The Killinget?

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
Say my name haha, kibaszottul zseniális.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Elkezdtem nézni a 'A Híd' nevű dán-svéd krimisorozatot.

10 részes, mind a 10 a Viasat play oldalán elérhető.

A 'The Killing' színvonalát természetesen nem közelíti meg, de nekem eddig tetszik a sorozat, mos járok a felénél, és egyre jobb, ahogy bonyolódik a sztori. 😀
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Érdekes amúgy hogy szinte mindenki lehúzza az 1x2 részt, nekem picit jobban tetszett mint az 1x1. Ott a vége elég vontatott, lassú volt már kicsit. Ez viszont végig nagyon józavi27
Nekem mondjuk hasonlóan -iszonyat- tetszett mind, de én is az elsőnél éreztem kicsit, hogy úgy nem az igazi a vége. Csak az a bajom, hogy kevés rész van nagyon 😕fetomy
elszomorítóbb, hogy januárban kezdik a 3. forgatását 😕shawnka
Én akkor abban a tévhitben éltem eddig, hogy év elején jön is az új évad. That's sad. 😕

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Érdekes amúgy hogy szinte mindenki lehúzza az 1x2 részt, nekem picit jobban tetszett mint az 1x1. Ott a vége elég vontatott, lassú volt már kicsit. Ez viszont végig nagyon józavi27
Nekem mondjuk hasonlóan -iszonyat- tetszett mind, de én is az elsőnél éreztem kicsit, hogy úgy nem az igazi a vége. Csak az a bajom, hogy kevés rész van nagyon 😕fetomy
elszomorítóbb, hogy januárban kezdik a 3. forgatását 😕
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nekem mondjuk hasonlóan -iszonyat- tetszett mind, de én is az elsőnél éreztem kicsit, hogy úgy nem az igazi a vége. Csak az a bajom, hogy kevés rész van nagyon 😕
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
Szerintem az 1/2 se volt annyira rossz.. 1/1, 1/3, 2/1 pedig mind legendás. Most egyelőre ez a 2/2 elég gyöngus, de még van egy kis idő a végéig, hátha felpörög 😊Igor
Nálam ez a power ranking: 2x3, 1x3, 2x1, 1x1, 2x2, 1x2shawnka
Én is úgy vagyok vele, hogy mindkét évad középső része sikerült számomra gyengébben. A 2x2 abszolút nem tetszett, még bele is aludtam. 😀 Ettől függetlenül imádom, életem egyik legjobb sorozata.Gabesz92
Érdekes amúgy hogy szinte mindenki lehúzza az 1x2 részt, nekem picit jobban tetszett mint az 1x1. Ott a vége elég vontatott, lassú volt már kicsit. Ez viszont végig nagyon jó
több mint 12 éve
jó az avatárod 😛shawnka
azért mégiscsak pofátlanságnak éreztem volna ugyanazt a képet beállítani 😀

több mint 12 éve
jó az avatárod 😛
több mint 12 éve
Szerintem az 1/2 se volt annyira rossz.. 1/1, 1/3, 2/1 pedig mind legendás. Most egyelőre ez a 2/2 elég gyöngus, de még van egy kis idő a végéig, hátha felpörög 😊Igor
Nálam ez a power ranking: 2x3, 1x3, 2x1, 1x1, 2x2, 1x2shawnka
Én is úgy vagyok vele, hogy mindkét évad középső része sikerült számomra gyengébben. A 2x2 abszolút nem tetszett, még bele is aludtam. 😀 Ettől függetlenül imádom, életem egyik legjobb sorozata.

több mint 12 éve
Nálam ez a power ranking: 2x3, 1x3, 2x1, 1x1, 2x2, 1x2
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Szerintem az 1/2 se volt annyira rossz.. 1/1, 1/3, 2/1 pedig mind legendás. Most egyelőre ez a 2/2 elég gyöngus, de még van egy kis idő a végéig, hátha felpörög 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Ez a Sherlock Holmes sorozat tényleg nagyon jó! Egyedi,nagyon kidolgozott részek, kamerakezelés, friss, alapos sztorik legalábbis az első 2 rész alapján.zavi27
Nyugi, az összes ilyen lesz 😊 A kedvenc sorozatom jelenleg.tenorx
nekem 2 rész elég volt belőlebraxa88
Akkor pont a legrosszabbkor hagytad abba. 😊 Utána jönnek a Moriarty részek, amelyben Andrew Scott eszméletlen jól játszik.
Ha lehet gyengébb részekről beszélni, azok mindkét évadban a 2. részek. A harmadik mindkettőben brutálisan jó.gsn
Na, bizalomkeltő infók, köszi!
több mint 12 éve
gsn 3 548
Ez a Sherlock Holmes sorozat tényleg nagyon jó! Egyedi,nagyon kidolgozott részek, kamerakezelés, friss, alapos sztorik legalábbis az első 2 rész alapján.zavi27
nekem 2 rész elég volt belőlebraxa88
Akkor pont a legrosszabbkor hagytad abba. 😊 Utána jönnek a Moriarty részek, amelyben Andrew Scott eszméletlen jól játszik.
Ha lehet gyengébb részekről beszélni, azok mindkét évadban a 2. részek. A harmadik mindkettőben brutálisan jó.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
nekem 2 rész elég volt belőle
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nyugi, az összes ilyen lesz 😊 A kedvenc sorozatom jelenleg.
több mint 12 éve
Ez a Sherlock Holmes sorozat tényleg nagyon jó! Egyedi,nagyon kidolgozott részek, kamerakezelés, friss, alapos sztorik legalábbis az első 2 rész alapján.
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
 www.reddit.com/r/hawkthorne/comments/yoo31/release_journey_to_the_center_of_hawkthorne_v0039/

megcsinálták a hawkthrone játékot 😀Chevy
Bazze, imádom 😀
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Üdv!

Tudna valaki egy pár sort szólni egy új sorozatról a Last Resortról? Mit kell várni ettől a szériától?Mex
Remélem megfelelő lesz:  www.sorozatjunkie.hu/2012/05/15/201213-%E2%80%93-az-abc-ujoncai-1-%E2%80%93-last-resort/
több mint 12 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
Üdv!

Tudna valaki egy pár sort szólni egy új sorozatról a Last Resortról? Mit kell várni ettől a szériától?

több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
 www.reddit.com/r/hawkthorne/comments/yoo31/release_journey_to_the_center_of_hawkthorne_v0039/

megcsinálták a hawkthrone játékot 😀
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
Dan Harmon AMA, Community rajongóknak kötelező 😊

www.reddit.com/r/IAmA/comments/yne9x/i_am_dan_harmon_creator_of_community_writer_of/

A Breaking Bad új szezonja tényleg szenzációs, pedig nem volt olyan könnyű felpörgetni a szálakat, tekintve, hogy a 3. évad vége akár sorozatzárónak is megtette volna.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Csak ennyi:

"Jesse, you've asked me if I was in the meth business or the money business. Neither. I’m in the empire business."

😀gsn
Everybody wins.

Zseniális. Meg is értem, hogy a Breaking Bad idején nincsen a hét idézete szavazás sorozatjunkien 😀

több mint 12 éve
gsn 3 548
Csak ennyi:

"Jesse, you've asked me if I was in the meth business or the money business. Neither. I’m in the empire business."

😀

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
erősen spoileres dexter trailer, hát van benne már WTF?! jelenet...jöjjönmáááár 😊

|