Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Én meg mindenkit irigyelek. Tudom bennem a hiba, de a himim barney nékkül szart se ér, a big benből 1 részt nem tudtam végignézni, és a femiligáj is ugyanez. Tudom, 100 milliárd légy nem tévedhet, tehát biztos én vagyok kifordítva,

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Ez a Big Bang mindig tud újat és újat mutatni. Kegyetlen eddig is ez az évad. GRAFI
irigyellek, hogy te még így vagy vele.Höri
Én is így vagyok, csak a HIMYM-el, hogy irigylem azokat, akik szerint a 4. évedot követően nem túlzó, semmitmondó, erőltetett fos.Eazzy
nálam dettó, még csak nem is kuncogok rajta, lehet hogy már nem is az a céljuk de tartalmilag meg nem sokat nyújt. Még letöltöm de néha már elfelejtem megnézni, csak hetekkel utána jövök rá hogy még nem láttam 😊davemayer
Nálam a TBBT még tartja magát, de a HIMYM-t már csak azért nézem, mert kíváncsi vagyok és nem azért mert szórakoztat. De szerintem azt is majd téli darára száműzöm, mert valóban "semmitmondó és erőltetett fos."

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
új dexter is zseniális, nagyon bejön ez a több szál, köztük a visszautalások is.....és még csak 2. rész, remélem vége is ilyen jó lesz majd!

ellenben az új homeland és fringe se tetszik annyira... 😕

|
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Ez a Big Bang mindig tud újat és újat mutatni. Kegyetlen eddig is ez az évad. GRAFI
Én is így vagyok, csak a HIMYM-el, hogy irigylem azokat, akik szerint a 4. évedot követően nem túlzó, semmitmondó, erőltetett fos.Eazzy
nálam dettó, még csak nem is kuncogok rajta, lehet hogy már nem is az a céljuk de tartalmilag meg nem sokat nyújt. Még letöltöm de néha már elfelejtem megnézni, csak hetekkel utána jövök rá hogy még nem láttam 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Én is így vagyok, csak a HIMYM-el, hogy irigylem azokat, akik szerint a 4. évedot követően nem túlzó, semmitmondó, erőltetett fos.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
irigyellek, hogy te még így vagy vele.

több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ez a Big Bang mindig tud újat és újat mutatni. Kegyetlen eddig is ez az évad.
több mint 12 éve
Elég szenvedős volt a Once upon a time szezonnyitó, nehéz lesz ezt felpörgetniJakehomer
Kíváncsiságból belenéztem, mert éreztem, hogy az első évad alkot egy komplett egészet, de én itt kaszálom is... Borzalmas volt, alig hittem a szememnekjjncaa
Nekem a második rész sem jött be jobban sajnos. Darálásra hagyom szerintem.

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
666 Park Avenue - Kicsit hatásvadász cím, de jónak tűnt leírás meg trailer alapján is. Vasárnap volt a pilotja, most néztem meg.

Hmmm, kifejezetten pofás, kíváncsian várom mit hoz majd a folytatás. 😀

| Komoly AHS utánérzés. Nem annyira durva, de azért vannak egyértelmű jelek | 😀
több mint 12 éve
köcsög NBC eltolta a Community premiert.

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Elég szenvedős volt a Once upon a time szezonnyitó, nehéz lesz ezt felpörgetniJakehomer
Kíváncsiságból belenéztem, mert éreztem, hogy az első évad alkot egy komplett egészet, de én itt kaszálom is... Borzalmas volt, alig hittem a szememnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nagyon nagy volt a Hart of Dixie évadnyitója! Sitcomokon nem nevetek ennyit, mint ezen, óriási. 😀Schleck
Nekem is tetszett nagyon. Vártam már. 😊Gabesz92
azért annyira nem volt kiemelkedő. a job részek között volt, de ennyi. a status quot is visszaállították így szerintem én nem fogom most se hetiben nézni.

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
végre eljutottam oda, hogy végignéztem a Firefly-t (+ a Serenity-t). kult az egész, nálam feljött a valaha látott top 5 sorozatba. úgy a második perctől rántott be az egész, el nem tudom mi felháborodás lehetett 2002-ben, a kasza után.

aki nem látta MÉG, az feltétlenül próbálja be. mestermunka.
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
Elég szenvedős volt a Once upon a time szezonnyitó, nehéz lesz ezt felpörgetni

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
szintén Survivor.
| és akkor most ki lészen az eyecandy?
Mike viszont epic volt, kíváncsi vagyok hogyan fog lesérülni jövő héten 😀
|
több mint 12 éve
Survivor 25x03
| hát nem irigyeltem Malcolmot amiért döntenie kellett.
A pirosaknál Kent tuti kiszórja Pennert a 2. tanácson. Kérdés, hogy lesz-e nekik annyi.
A sárgáknál meg én már nem tudom számon tartani ki kivel szövetkezett 😀 Peter köcsög, Skupin kivágása nem kedvemrevaló húzás. Az arcvérzése epic volt megint.
|

több mint 12 éve
Nagyon nagy volt a Hart of Dixie évadnyitója! Sitcomokon nem nevetek ennyit, mint ezen, óriási. 😀Schleck
Nekem is tetszett nagyon. Vártam már. 😊

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nagyon nagy volt a Hart of Dixie évadnyitója! Sitcomokon nem nevetek ennyit, mint ezen, óriási. 😀

több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
De kár, hogy végül nem utazott el Budapestre 😊
| a repteres gyilkolás ultragáz volt | jjncaa
Én nem is értem, hogy azt, hogyan gondolták. 😮Gabesz92
| mert kill nélkül nem lehet évadot kezdeni... meg kellett mutatni, hogy Dexternek a legnagyobb szarban is csak ez hoz megnyugvást 😊 |

több mint 12 éve
De kár, hogy végül nem utazott el Budapestre 😊
| a repteres gyilkolás ultragáz volt | jjncaa
Én nem is értem, hogy azt, hogyan gondolták. 😮

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
srácok vmi magyar felírat nem jött ki még a Dexterhez? mert hosszupuskan és feliratok.info oldalon sem találkoztam még vele...

köszi shawnka itt is!

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
elkezdtem(és 2 nap alatt be is daráltam) a sokak által dicsért homelandet...hát elég fasza kis sorozat ez is, 7. részbe aza csavar mindent vitt...viszont az utolsó 2 rész annyira nem tetszett, néha letudtam volna köpni a tv-t... 😊

jöhet a 2.évad + dexter!!!

|
több mint 12 éve
Jha, 3. műszak nálam is örök kedvenc.
Valahol újra nyomják.

Mondjuk azt sajnáltam, hogy a végén Konc István helyett KOroknai Géza lett Sully hangja...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Dexter évadnyitó megvolt? Odapörköltek az írók rendesen, csodálom, hogy nem húzták ezt az évad végéig 😀shawnka
Nem, egyelőre várjatok is vele, mert tömbösítve szeretem nézni😀

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Kéne valami The Wire pótlék is. Tudtok ajánlani valami hasonlót?Shawn84
Elvileg a Homicide adja magát a régiek közül. A most futó rendőr sorozatok közül szerintem csak a Southlandet érdemes említeni ebben az összefüggésben.DoM
De szerettem (szeretem) azt a sorozatot. Az elsők között volt az ilyen zsarus, nyomozós sorozatoknak, ami egyedi módon mutatta meg mindkét oldalt. Még meg is van az eredeti első évad 5-ös DVD csomagban.

Mondjuk én még a Kemény Zsaruk-at (The Shield) szeretem nagyon. Azt végignéztem egy párszor.
Vagy a Harmadik Műszak, ami egyik volt kollegám szerint (aki élt egy ideig New York-ban), a leghitelesebben adta vissza a zsaruk, mentősök, tűzoltók mindennapjait.
danyly
Mindkettő megvolt 😀Shawn84
Tudom nem mostani sorozatok, csak én ezeket nagyon szeretem. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.