Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Mi az az Arrow ???
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
nem is szólt senki, hogy Tom Brady az Arrow főszereplője.shawnka
Miért mit gondoltál, ki tud még rajta kívül olyan pontosan célozni? Majd Russel Wilson, mi? Gabesz92
Brees még pontosabban céloz. Nem tom láttátok-e a videót!!!!Höri
egyszer se. link?

több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
raising hope s03e03:
 www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_17_dj631ef9cp.png
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Dexter ismét eléggé adta a héten, szeretem ezeket a lassabb részeket. | Bár Lajos halála kiütött, egyáltalán nem számítottam rá. Teljesen felesleges volt, ezzel a lépéssel gyakorlatilag feleslegesen létezett, mert nem baszott ki Dexterrel egy kicsit se. Szóval ez gáz volt. A Skyrim ruhás faszin viszont jót röhögtem, pedig ott nagyon zavart a kamera. Teljesen más volt a kép, mint szokott lenni, tisztára Manhuntos volt, ippenhogy nem lettem rosszul. Nyilván ő még vissza fog térni később, talán az első Dex-Deb tag team gyilkolásra. |

The Walking Dead 3. évad is nyitott. | Az időugrás jó ötlet volt, csak kicsit butaságnak érzem, hogy már az előző végén is a börtön körül caftattak, mit balfaszkodhattak egész télen ezek. Bár jót tett a karaktereknek, kicsit fel lehetett rázni őket. Mindenki badassebb, mint valaha, egyedül Lorin nem történt változás. Legalább maradt kit szidni. Amúgy kurvajó volt, ennyi hentelés szerintem nem volt még összesen a sorozatban. A cold open meg zseniális volt, ahogyan nem szóltak egymáshoz, csak tették a dolgukat. A képregényben a börtön szál volt a kedvencem, hatalmas dolgok fognak odabent történni. Remélem nem írják át ezt annyira, bár Hershel lábával már el is kezdték 😀 | shawnka
| Na igen, ez a Sétáló holtak kezdés már inkább bejön. Bár megint logikátlan Hörsöl megharapása...majd biztos egy zombikkal teli börtönlabirintusban csak úgy lépdelem át a földön fekvő hullákat mi? Hát bazmeg legyen már alap, hogy mindegyiknél meggyőződöm, hogy nem-e döglött meg a kis ganaj, nem? Vagy csak én lennék jó túlélő ebben a világban ? 😀 |
Mondjuk engem alapból zavar minden film/sorozatnál, amikor a főganaj hason lövi a főszereplőt, majd elmegy. Hát ha már megölök valakit, akkor megbizonyosodom egy fejlövéssel, hogy biztosan iksz a csóka nem? Vagy túl sok Wire-t néztem? 😀 (Chris és Snoop ugye amikor tanítják a kis srácot)Eazzy
mondjuk | lábelvesztésre tényleg nem számítottam, mert a képregényben Dale-t harapja meg egy szerencsétlen. érdekesség, hogy Hershel vágja le neki. illetve van egy Allen nevű tag, az ő is ügyetlenülő lép a börtönben, és az ő vádliját is megkóstolja egy walker, vagyis ott éppen sitter. neki viszont Rick amputálja hirtelen felindulásból térd alatt egy baltával, viszont ő annak rendje és módja szerint elpusztul fertőzés/vérveszteség miatt. |
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Miért mit gondoltál, ki tud még rajta kívül olyan pontosan célozni? Majd Russel Wilson, mi? Gabesz92
Brees még pontosabban céloz. Nem tom láttátok-e a videót!!!!

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Dexter ismét eléggé adta a héten, szeretem ezeket a lassabb részeket. | Bár Lajos halála kiütött, egyáltalán nem számítottam rá. Teljesen felesleges volt, ezzel a lépéssel gyakorlatilag feleslegesen létezett, mert nem baszott ki Dexterrel egy kicsit se. Szóval ez gáz volt. A Skyrim ruhás faszin viszont jót röhögtem, pedig ott nagyon zavart a kamera. Teljesen más volt a kép, mint szokott lenni, tisztára Manhuntos volt, ippenhogy nem lettem rosszul. Nyilván ő még vissza fog térni később, talán az első Dex-Deb tag team gyilkolásra. |

The Walking Dead 3. évad is nyitott. | Az időugrás jó ötlet volt, csak kicsit butaságnak érzem, hogy már az előző végén is a börtön körül caftattak, mit balfaszkodhattak egész télen ezek. Bár jót tett a karaktereknek, kicsit fel lehetett rázni őket. Mindenki badassebb, mint valaha, egyedül Lorin nem történt változás. Legalább maradt kit szidni. Amúgy kurvajó volt, ennyi hentelés szerintem nem volt még összesen a sorozatban. A cold open meg zseniális volt, ahogyan nem szóltak egymáshoz, csak tették a dolgukat. A képregényben a börtön szál volt a kedvencem, hatalmas dolgok fognak odabent történni. Remélem nem írják át ezt annyira, bár Hershel lábával már el is kezdték 😀 | shawnka
| Na igen, ez a Sétáló holtak kezdés már inkább bejön. Bár megint logikátlan Hörsöl megharapása...majd biztos egy zombikkal teli börtönlabirintusban csak úgy lépdelem át a földön fekvő hullákat mi? Hát bazmeg legyen már alap, hogy mindegyiknél meggyőződöm, hogy nem-e döglött meg a kis ganaj, nem? Vagy csak én lennék jó túlélő ebben a világban ? 😀 |
Mondjuk engem alapból zavar minden film/sorozatnál, amikor a főganaj hason lövi a főszereplőt, majd elmegy. Hát ha már megölök valakit, akkor megbizonyosodom egy fejlövéssel, hogy biztosan iksz a csóka nem? Vagy túl sok Wire-t néztem? 😀 (Chris és Snoop ugye amikor tanítják a kis srácot)

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Miért mit gondoltál, ki tud még rajta kívül olyan pontosan célozni? Majd Russel Wilson, mi?

több mint 12 éve
nem is szólt senki, hogy Tom Brady az Arrow főszereplője.
több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Fúúú de örülök,hogy van ilyen spoiler eltüntewtő funkció 😀😀 Rohadt nagy késztetést érzek h beleolvassak a Walking Deades kommentekbe de nem teszem mert este szeretném megnézni 😀

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Egész pofás volt a Walking Dead szezonnyitója. 😀
| Már várom, hogy a néger csaj a zombijaival találkozik a kis csapattal. 😀 Igen szép hentelés volt szinte végig, de most már nemcsak Lori idegesítő, hanem a fia is, ááááá, a falra mászok tőle. 😀 Hershel láblevágása igen epic volt, majd most lehet a kövi 1-2 részben találgani, hogy vajon zombi lesz-e, vagy sem. 😀 Bár gondolom igen, és akkor el lehet húzni, hogy akkor meg kell ölni, és ki lesz elég badass hozzá, hogy megtegye. |

Kíváncsi vagyok, az AHS Milyen lesz. 😀
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 270 — Saturday Night Lights
Szombat éjjelente az M1-en Wallander. Skandi krimisorozat Kenneth Branagh főszereplésével. Lehetetlen időpont, de college focit nem nézőknek érdemes belenézni.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Engem eléggé idegesített | Lajcsi | , szóval épp ideje volt lecsapjon rá a Sahtar Doneck.

Jó kis rész volt a 3., sokkal jobban tetszett mint a 2.

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
én az ötödik évadot is Dexter állandó teleportálása miatt utáltam, csak ezt ne erőltetnék annyira...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit

CSÁKKNÉÉÉ! 😀
Nagyon bejön a 7. évad. | Lajosnak tényleg elég szar napja volt 😀. Még kellett volna egy kis szarkavarás tőle, ami miatt Dex majd a 10. rész környékén kinyírja |
A walking dead is elég korrekt résszel nyitott. | ha negyed ennyi hent lesz részenként, akkor már örülök, csak a 2. évados ,,a farm, ahol élünk" ne folytatódjon ,,a börtön, ahol élünk"-kel. |
több mint 12 éve

The Walking Dead 3. évad is nyitott. | Az időugrás jó ötlet volt, csak kicsit butaságnak érzem, hogy már az előző végén is a börtön körül caftattak, mit balfaszkodhattak egész télen ezek. Bár jót tett a karaktereknek, kicsit fel lehetett rázni őket. Mindenki badassebb, mint valaha, egyedül Lorin nem történt változás. Legalább maradt kit szidni. Amúgy kurvajó volt, ennyi hentelés szerintem nem volt még összesen a sorozatban. A cold open meg zseniális volt, ahogyan nem szóltak egymáshoz, csak tették a dolgukat. A képregényben a börtön szál volt a kedvencem, hatalmas dolgok fognak odabent történni. Remélem nem írják át ezt annyira, bár Hershel lábával már el is kezdték 😀 |
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Workaholics valaki még ? Nekem cefetül bejön 😛 Drip
Pár részt elkaptam Comedyn, nem rossz, elég beteg sorozat.
Most megy az új MIYM szintén Comedyn, én mondjuk nagyon régóta nem nézem, de ez a 7. évad első rész pont olyan, amit vártam. Unalmas, erőltetett, gyenge. Azt hiszem, nem vesztettem sokat, hogy abbahagytam az 5. évad környékén a nézését.

több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Workaholics valaki még ? Nekem cefetül bejön 😛

több mint 12 éve
gáz, hogy nekem bejön a Neighbors még a 3. rész után is? 😀
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 911 — Amerikai sportok rajongója
Eddig nagyon tetszik a Fringe záró évada! Minden rész nagyon érdekes, izgalmas. Mentalist is alakul eddig.
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
666 Park Avenue: Unalmas volt nagyon. Első rész után kaszáltam is. Még Lock se tudott rajta segíteni.Shawn84
Pilotnak elment. A folytatásra kíváncsi leszek, én adtam az első részre 6,5-7 pontot a 10-ből.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
666 Park Avenue: Unalmas volt nagyon. Első rész után kaszáltam is. Még Lock se tudott rajta segíteni.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Én is megnéztem, nekem tetszett a pilot. Valóban végig pörgött és sok mindent megtudhattunk. Mivel 22 részes, ezért gondolom nem kell sietni szezon közben, szóval bízom a legjobbakban. 😊 Gabesz92
Ez nekem is bejövős. Sokkal rosszabbra számítottam.
több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
már kiírtam dvd-re az lesőt.
szóval de!

köszi 😊ZoliZoltán
Pedig minden jobb eredetiben.
Én már a szinkronizált sorozatokat is inkább angolul nézem (felirattal), ha van lehetőség.
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
már kiírtam dvd-re az lesőt.
szóval de!

köszi 😊
több mint 12 éve
hi,

A Friday Night Lights 3. évad nem jött ki itthon szinkronosan???

ZoliZoltán
a világ ellen elkövetett bűn az, ha azt a sorozatot szinkronnal akarod nézni.

amúgy nem.