Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
new girl 2x05-ben említést kap Jay Cutler 😀 de nem ez a lényeg hanem mikor Jess fel akar menni a Fordhoz. Hát ott beszartam bazzeg 😂
több mint 12 éve
Valaki nem tudja hogy esetleg neten meglehet-e nézni az FNL évadjait magyar szinkronnal vagy felirattal? szeretném újranézni, de most nincs hely a gépemen hogy leszedjem.
több mint 12 éve
Aki még nem nézte meg a Big Bang aktuális részét, sűrgősen tegye meg. Nálam Top10 rész volt. 😀 Meg kellett kétszer is állítanom, anyira röhögtem. A család meg nézett, hogy mi bajom van.
több mint 12 éve
A liga 2. évada fellelhető valahol magyarul? Olyan embertelen időpontban ment hogy kb 3 részt láttam össz...DeleteAngolul ha lehet még jobb. Nem érdemes magyart keresned 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
A liga 2. évada fellelhető valahol magyarul? Olyan embertelen időpontban ment hogy kb 3 részt láttam össz...
több mint 12 éve
Jughead
5 213
Arrow: a 3. rész ismét brutálisan jó volt, azt hiszem mostanra kijelenthetem, hogy a legjobb újoncról beszélünk (szerencsére a nézettsége is jó a CW-hez képest). 😉Aki szereti az ilyen képregényes dolgokat mindenképp nézze, aki meg nem szereti az is, mert nagyon király (én pl nem szeretem, bár ki tudja a Dark Knight is bejött 😀 ).
Ja igen és külön öröm volt azt látni, hogy már a 3. részre is változtattak az alapvető sémán.
több mint 12 éve
Ja, szegény csajt én is bírtam, néztem is, hogy mi a fene van. Mondjuk az írókban még nem csalódtam, de azért ez tényleg sok volt egy kicsit.Na végre befejeztem a Wilfred 2. évadát. Zseniális, jobb szó nincs rá. Must see mindenkinek, aki egy kicsit is vevő az elvontabb mindfuck dolgokra.nekem 12,5 rész ütött nagyon csúnyán, de az, amit Amanda karakterével műveltek a fináléra, nem tetszett. nem éreztem túl megalapozottnak a csavart vele kapcsolatban.
Chevy
de legalább a cliffhanger leszakította az alsó állkapcsomat.shawnka
több mint 12 éve
Na végre befejeztem a Wilfred 2. évadát. Zseniális, jobb szó nincs rá. Must see mindenkinek, aki egy kicsit is vevő az elvontabb mindfuck dolgokra.nekem 12,5 rész ütött nagyon csúnyán, de az, amit Amanda karakterével műveltek a fináléra, nem tetszett. nem éreztem túl megalapozottnak a csavart vele kapcsolatban.
Chevy
de legalább a cliffhanger leszakította az alsó állkapcsomat.
több mint 12 éve
Na végre befejeztem a Wilfred 2. évadát. Zseniális, jobb szó nincs rá. Must see mindenkinek, aki egy kicsit is vevő az elvontabb mindfuck dolgokra.
több mint 12 éve
Nekem ne mondd, is láttam végig, a GT-t is, de azért nekem nagy kedvenc volt és lesz mindig is, szóval bármikor meg tudom nézni ismét. 😊Viasat 6 se gyenge, tegnap meg ma pont elkaptam a Dragon Ballt, nagy kedvencem volt.52 részt vettek meg, pont az 52.-et láttad 😀, addig adták egymás után, gondolom majd adják tovább de egyelőre ennyiük volt 😀 A német rtl 2-n is úgy volt, hogy az első 52-t leadták 3x, majd utána adták tovább 😀
Tegnap nagyban ment a harc a Namekon, mai részben meg a DRagon Ball Z kb. legelső részét adták. Na most a kettő között olyan 50-60 rész eltérés van kb.
Csúcs, pedig most kezdték el tolni, de már szórakoznak. 😀
Legalja.Stez
Amúgy ha már felhoztad, én végig néztem és bitang jó még mindig (persze lehet csak azért mert kiskoromat idézi 😀). Úgyhogy kb harmadjára is végig fogom nézni, csak most már magyarul, mert az indavideon fent van végig. (eddig a japán meg a német verzió volt meg...) 😀 Jughead
Most csak belenéztem, de már az elején azt írták, hogy végigadják, ez így viszont kurva szánalmas szerintem.
Mondjuk ha olyanom van, lecsapom a polcról a dvd-t és bármikor megnézhetem, de az mellékes. 😀
több mint 12 éve
A Sons ma is kurva jó volt. Nem kéne mindig beírni, mert egyértelmű mint az RTL2, de akkor is.HöriÍgy van. Egyre több bennem a kétely az egyes kifejletekkel kapcsolatban, és ez így jó.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
A Sons ma is kurva jó volt. Nem kéne mindig beírni, mert egyértelmű mint az RTL2, de akkor is.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Vegast nézi még valaki innen?briareosAz eddigiek megvannak, csak még nem került sorra. Hétvégén szerintem lenyomom.
több mint 12 éve
Jughead
5 213
Viasat 6 se gyenge, tegnap meg ma pont elkaptam a Dragon Ballt, nagy kedvencem volt.52 részt vettek meg, pont az 52.-et láttad 😀, addig adták egymás után, gondolom majd adják tovább de egyelőre ennyiük volt 😀 A német rtl 2-n is úgy volt, hogy az első 52-t leadták 3x, majd utána adták tovább 😀
Tegnap nagyban ment a harc a Namekon, mai részben meg a DRagon Ball Z kb. legelső részét adták. Na most a kettő között olyan 50-60 rész eltérés van kb.
Legalja.Stez
Amúgy ha már felhoztad, én végig néztem és bitang jó még mindig (persze lehet csak azért mert kiskoromat idézi 😀). Úgyhogy kb harmadjára is végig fogom nézni, csak most már magyarul, mert az indavideon fent van végig. (eddig a japán meg a német verzió volt meg...) 😀
több mint 12 éve
Vegast nézi még valaki innen?briareoscsak tervezem, hogy nekiállok, megvárom az éved végét és a kritikákat 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
| Amikor Lori lélegeztette Hershellt, először azt hittem, hogy bezombult az öreg, de végül nem. Pedig mekkora erkölcsi dilemma lenne, hogy Hershell is walker lett, ki nyírja ki, stb. | Vrijbloed| Mondjuk épeszű, túlélni kívánó ember egy biztosan fertőzött csókát (hisz mind azok), nem kezd el SZÁJON ÁT lélegeztetni (persze gondolom a jogsihoz nálunk sem kell alap elsősegély, hogy azt felfogják, hogy orron át a hatásos...), mert ha meghalt, akkor igencsak biter lesz, és egyből szájonharapja...bárcsak úgy lett volna... |
több mint 12 éve
Aki nem nézi a Homeland-t gyorsan kezdje el darálni, mert eléggé zseniális, nem szaroznak a készítők. 😮 Aki látta az új részt tudja miről beszélek.
több mint 12 éve
továbbra is hatalmas butaság a TWD-ben, hogy jönnek egy folyosón, amit már ugye megtisztítottak. teljesen okés, hogy szemből jönnek a hörgők, de az elkószáló karaktert miért csak úgy képesek az írók bajba sodorni, hogy hátulról támadja be őt a walker? ez nonszensz.shawnka| Számomra irreális volt, amikor a nagydarab néger mögött ott volt a walker, az meg nem fordult meg, mert nem hallotta. 😀 | De egyértelműen jobb rész volt. 😀
| Amikor Lori lélegeztette Hershellt, először azt hittem, hogy bezombult az öreg, de végül nem. Pedig mekkora erkölcsi dilemma lenne, hogy Hershell is walker lett, ki nyírja ki, stb. |
több mint 12 éve
Viasat 6 se gyenge, tegnap meg ma pont elkaptam a Dragon Ballt, nagy kedvencem volt.Tegnap nagyban ment a harc a Namekon, mai részben meg a DRagon Ball Z kb. legelső részét adták. Na most a kettő között olyan 50-60 rész eltérés van kb.
Legalja.
több mint 12 éve
marci
1 023
na mit gondoltok a Terápiáról?Nekem tetszett a pilot. Nézni/tölteni fogom.
az első öt részt az HBO honlapján ingyen meg lehet nézni
www.hbo.hu/hbogojjncaa
több mint 12 éve
na mit gondoltok a Terápiáról?az első öt részt az HBO honlapján ingyen meg lehet nézni
www.hbo.hu/hbogo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
továbbra is hatalmas butaság a TWD-ben, hogy jönnek egy folyosón, amit már ugye megtisztítottak. teljesen okés, hogy szemből jönnek a hörgők, de az elkószáló karaktert miért csak úgy képesek az írók bajba sodorni, hogy hátulról támadja be őt a walker? ez nonszensz.
több mint 12 éve
Nah, én is most kezdem a 2. részt, csak rá ne menjek a spoiler jelre. 😀
több mint 12 éve
Nem feltétlen arra gondoltam:Hú, na kezd a Walking Dead alakulni 😀nem feltétlen kell meglépni azokat, mert a börtönbe nem érkezett annyi karakter | hogy le lehessen sorozatgyilkolni (ha jól emlékszem) 2-t. Najó, talán T-Dog ezért volt tartogatva, hogy fejét vessze. Viszont a börtön raidnél remélem meglépik az ultimate karakterhalált, mert megérdemelné. örömkönnyeket hullajtanék és pezsgőt bontanék, hármat! | shawnka
Pont ezeknél a részeknél járok képregényben is, vagyis már kicsit előrébb. Remélem meg merik húzni azokat a kő cuccokat majd a sorozatban is, mint amit a képregényben...
(csek áút máj nú ava 😀 )
(köszi itt is apeszosnak a segítségért)Eazzy
| Nincs ugye a két kislány, mondjuk Sophia halálával azért a sorozat is kompenzált, és teszem mellé a 2. évad egyetlen értelmes húzása volt a kiscsaj zombisodása és megölése (bár azt is addig húzták, hogy már majdnem sejthető volt amikor kiderült, hogy mik vannak az istállóban, hogy ott lesz). Hanem simán csak pl arra, hogy majd Rick kezét veszti a városban pl, meg, hogy Michonnet kikötözve erőszakolják, stb. Azért ezek is elég kegyetlenségek, amiket főszereplőkkel általában nem mernek a sorozatok meghúzni, mert a buta amerikaiak kicsi szíve összetörne.
Az ultimate fontosszereplő legyilkolásig még nem jutottam el a képregényben, bár gondolom Lori lesz az 😀 De legalábbis remélem 😀 Sem a sorozatban, sem a képregényben nem valami szimpatikus.
Ami tetszik viszont, hogy Rick badass énjét kezdik végre behozni a sorozatba is. Képregényben is eléggé kezdett bedurvulni, és hát most azért a főgané mexikói börtöntöltelék kinyírása mellett elég kőkemény volt, amikor a kis fekát kizárta... |