Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
no problem, én is láttam már a dextert, a zombikat meg nem nézemjók vagytok ám bazzeg ha egy hszben 2 sorozatról van spoiler, honnan tudjam melyikre jön spoiler válasz? 😀Hörisonka úgy idézett tőlem, hogy kitörölte a hozzászólásomból azt a részt, ami a dexterről szólt. Szóval problem? 😀Chevy
több mint 12 éve
jók vagytok ám bazzeg ha egy hszben 2 sorozatról van spoiler, honnan tudjam melyikre jön spoiler válasz? 😀Hörisonka úgy idézett tőlem, hogy kitörölte a hozzászólásomból azt a részt, ami a dexterről szólt. Szóval problem? 😀
több mint 12 éve
jók vagytok ám bazzeg ha egy hszben 2 sorozatról van spoiler, honnan tudjam melyikre jön spoiler válasz? 😀
több mint 12 éve
Dexter megint hatalmas volt. | Mondjuk Debra most egy kicsit idegesített, valamint quinhez meg nem illik ez a hősszerelmes szerep. Viszont annak örülök, hogy iván jön kifele a dutyiból, valamint ebben az író csávóban is van potenciál |+ néznéd a Treme-t
A walking dead is ütött | csak kár, hogy az egyik kedvencem halálával kellett fizetni a legidegesítőbb szereplő haláláért |
Ezek a hétfők mindig rohadt jól sikerülnek ebből a szempontból. Mondjuk durvább is lehetne, ha a Homelandet és a Boardwalkot nem tartogatnám darára.Chevy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
| mert mindig kell 1 kötelező néger 😀 || jön helyette a csapatba a börtönfeka 😛 | shawnka| Persze. Néma volt és egyedüli néger. tökéletes párosítás 😀 Carol is kinyiffanhat, idegesít. Dary maradjon meg, más nem számít. | ChevyA walking dead is ütött | csak kár, hogy az egyik kedvencem halálával kellett fizetni a legidegesítőbb szereplő haláláért || Tékutya volt az egyik kedvenced? 😀 Carol miatt ne aggódj, neki úgyse lesz baja. | shawnka
Ezek a hétfők mindig rohadt jól sikerülnek ebből a szempontból. Mondjuk durvább is lehetne, ha a Homelandet és a Boardwalkot nem tartogatnám darára.Chevy
több mint 12 éve
| jön helyette a csapatba a börtönfeka 😛 || Persze. Néma volt és egyedüli néger. tökéletes párosítás 😀 Carol is kinyiffanhat, idegesít. Dary maradjon meg, más nem számít. | ChevyA walking dead is ütött | csak kár, hogy az egyik kedvencem halálával kellett fizetni a legidegesítőbb szereplő haláláért || Tékutya volt az egyik kedvenced? 😀 Carol miatt ne aggódj, neki úgyse lesz baja. | shawnka
több mint 12 éve
| Persze. Néma volt és egyedüli néger. tökéletes párosítás 😀 Carol is kinyiffanhat, idegesít. Dary maradjon meg, más nem számít. |A walking dead is ütött | csak kár, hogy az egyik kedvencem halálával kellett fizetni a legidegesítőbb szereplő haláláért || Tékutya volt az egyik kedvenced? 😀 Carol miatt ne aggódj, neki úgyse lesz baja. | shawnka
több mint 12 éve
több mint 12 éve
A walking dead is ütött | csak kár, hogy az egyik kedvencem halálával kellett fizetni a legidegesítőbb szereplő haláláért || Tékutya volt az egyik kedvenced? 😀 Carol miatt ne aggódj, neki úgyse lesz baja. |
több mint 12 éve
Dexter megint hatalmas volt. | Mondjuk Debra most egy kicsit idegesített, valamint quinhez meg nem illik ez a hősszerelmes szerep. Viszont annak örülök, hogy iván jön kifele a dutyiból, valamint ebben az író csávóban is van potenciál | A walking dead is ütött | csak kár, hogy az egyik kedvencem halálával kellett fizetni a legidegesítőbb szereplő haláláért |
Ezek a hétfők mindig rohadt jól sikerülnek ebből a szempontból. Mondjuk durvább is lehetne, ha a Homelandet és a Boardwalkot nem tartogatnám darára.
több mint 12 éve
kurva anyád & sármlett volna egy Mikis viccem, de lelőtték.
Amadeus91
több mint 12 éve
Az eddigi legjobb TWD rész.... Áááááááá, szinte túl sok minden történt. 😀
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Hümm TWD:Elég rég óta vártam erre a húzásra, meg még sokan mások is szerintem. 😀 | Mondjuk pont kezdtem megörülni, hogy T-Dog végre beszél (gondolhattam volna, hogy valami rossz fog történni) erre pont leabálják... |
| Még az attakig se kellett várni, és ikszelték Lorit végre | 😀Eazzy
több mint 12 éve
Hümm TWD:| Még az attakig se kellett várni, és ikszelték Lorit végre | 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Az megvan mindenkinek, hogy Hines Ward zombiként fog vendégszerepelni a TWD-ben? Nem találtam meg, hogy melyik részben, de majd figyeljétek 😀 .JugheadTényleg?😀 Az komoly lesz... 😀
több mint 12 éve
Jughead
5 213
Az megvan mindenkinek, hogy Hines Ward zombiként fog vendégszerepelni a TWD-ben? Nem találtam meg, hogy melyik részben, de majd figyeljétek 😀 .
több mint 12 éve
Továbbra is szenzációs az American Horror Story 2. évada, nagyságrendekkel jobb mint az első. Pedig a horror sorozatok ritkák mint a fehér holló, de ez eddig nagyon félelmetes, hangulatos!zavi27Nekem jobban tetszett az első évad, de a 2. is nagyon jó. 😀 Üdítő színfolt. 😀
több mint 12 éve
Továbbra is szenzációs az American Horror Story 2. évada, nagyságrendekkel jobb mint az első. Pedig a horror sorozatok ritkák mint a fehér holló, de ez eddig nagyon félelmetes, hangulatos!
több mint 12 éve
még nem késő belekezdeni az Arrowba, eddig 4/4 cliffhanger volt a részek végén 😀mikor láttam, hogy a 31. percben kitör a | börtönlázadás, már kezdtem örülni, hogy dupla rész lesz a bent rekedt Laurel-Ollie duóval, | erre 2 perccel letudták 😀
A vége persze megint izgalmasra sikerült így is.
több mint 12 éve
Vegas még mindig adja, remélem "Jones from Milwaukee" még visszatér 😀
több mint 12 éve
Community új évad: február 7.Chevytehát csütörtök -> nem péntek -> van esély
több mint 12 éve
Community új évad: február 7.
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Én is így vagyok vele, már többször el akartam kaszálni, főleg a második évad első három része után. Viszont valahogy mindig megnézem a következő részt és számomra a 4. epizód nem okozott akkora csalódást, mint az első három. Az ötödiket még nem volt időm megnézni.akik kaszálták a Once upon a Time-ot az első két rész alapján, azok rosszul tették. igaz a 3. epizód sem volt egetrengető (Charming + Snow flashbackek, azt meg sosem szerettem), de a 2x04 zseniális volt. és nem csak azért, mert Rumpi centrikus 😊Szerintem nem tették rosszul (én olyan fasz vagyok, hogy rászánom még mindig azt a háromnegyed órát), néha önmaga paródiájának érzem az egész sorozatot. Még a kedvencem, Regina is csak vergődik ebben a szerepben. Jakehomer
a 2x05 meg halloweeni rész. végre kiderült, hogy Odaát kicsoda Dr. Whale 😀shawnka