Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
amikor a végén bejátszották, hogy ki kire szavazott, akkor nagyon hangosan felröhögtem 😀

hatalmas rész volt a 25x09 is, kiváló az évad.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
A Dexter meg epic. Legjobb évad eddig?Höri
áh, a negyediket nem fogja ütni 😊shawnka
Yvonne miatt alapból +2 pont az évadra 😀

VD:
Szerintem meg az eddigiekkel ellentétben most először van is értelme annak, hogy Elena szenved jobbra-balra. Elvileg számunkra felfoghatatlan érzelemhullámok jönnek rá rendre köszönhetően az átváltozásnak. Teljesen jogosan borul ki.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Merlin.... azt hiszem egy újabb sorozat felírható a kedvencek közé 😀
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
 www.sorozatjunkie.hu/2012/11/13/emlekezteto-egy-gyilkos-ugy/

ma 22:00 AXN, Forbrydelsen, ez alapján készült az elmúlt 2 év egyik legjobbja a Killing.
A Híd után ez is tuti jó lesz ,sőt B) aki krimiket szereti főleg a skandináv vonalat annak kötelező.Kroos
A híd az nem rossz. 😀 Forbba belekezdtem, aztán mos parlagon van, de nem tudnám megmondani, miért. Kevés az időm rá, pedig szeretném majd folytatni.
több mint 12 éve
Csak nekem volt fura a WD-ben, hogy (nagyon spoiler) | amikor Lori szült, akkor senkinek nem jutott eszébe ellenőrizni, hogy tényleg beadta-e a kulcsot, vagy esetleg a sokk miatt ájult csak el? Gyerek ki, "lődd fejbe anyád", menjünk. | Bálesz
Mondjuk azért amíg nem látom a | kiloccsant agyát, úgyse hiszem el, hogy meghalt. Gyanúsan nem mutatták, eddig mindenkinek láthattuk a hulláját, aki tényleg meghalt, most meg csak utalás volt rá. | kaszo
| ez elég bizonyíték volt a halálára? 😀 😀 |
több mint 12 éve
A Dexter meg epic. Legjobb évad eddig?Höri
áh, a negyediket nem fogja ütni 😊
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ez a VD 4. évad eddig ultragáz szerintem. Double B
nekem tetszik, bár az Elena szál nyilván kurvagáz, rohadt idegesítő a picsogásakristof
igen, szerintem is sokkal jobb ez az évad mint az előző kettő, annak ellenére, hogy jelentős visszalépés van a tétben hiszen mégiscsak humánok a főellenségek. Tartottam tőle, hogy innen már nincs tovább, hiszen Klausnál erősebb lényt nehéz lenne előszedni, de az új szál legalább izgalmas, annak ellenére, hogy kicsit nekem kisszerű. Elvégre Klaus ha akarná, az egész hóbelebancot kinyírná egy délután alatt.

A Dexter meg epic. Legjobb évad eddig?

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
 www.sorozatjunkie.hu/2012/11/13/emlekezteto-egy-gyilkos-ugy/

ma 22:00 AXN, Forbrydelsen, ez alapján készült az elmúlt 2 év egyik legjobbja a Killing.
A Híd után ez is tuti jó lesz ,sőt B) aki krimiket szereti főleg a skandináv vonalat annak kötelező.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
Amúgy Dexter, sokaknak baja van ezzel, hogy gyorsan hullanak a legyek az évadban. Szerintem pont egy érdekes nézőpontot kínál fel nekünk. Most nem csak Dexter intézi el a gázos szitukat, hanem körülötte a többiek. Nem ő az egyetlen, aki befolyásolja a történéseket saját maga körül. Szerintem nagyon jó ez a fajta vonalvezetés, és iszonyat nagy évadzáró lesz belőle 😊

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Mi rosszat tettem? 😀shawnka
ja semmit, épp ellenkezőleg, Te kérted, h spoilernél jelezzük épp melyikről írunk! 😊Divat
az Höri #vótshawnka
hmm, pedig meg mertem volna esküdni rá h Te voltál...akkor elnézést h emlegettelek... 😀

|
több mint 12 éve
ja semmit, épp ellenkezőleg, Te kérted, h spoilernél jelezzük épp melyikről írunk! 😊Divat
az Höri #vót
több mint 12 éve
DEXTER! | SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! | shawnka
😀😀😀😀😀 Gyűlölöm, ha ennyi szmájli van kiírva , de nem látod, hogy most mennyire röhögök.
| azért az írós szálat jó hamar lezárták. több volt benne szerintem. Az mexikói banyás szál is alakul, ha meg Debra meg csákkné egymással elkezdenek szívózni, az gyönyörű lesz. |
rohadt jó az évad még mindigChevy
Dexter: (sonka kedvéért!😉) | sztem is volt még az írós szálba, de hát ebbe az évadba megszokhattuk, h pörögnek az események rendesen...eleinte amennyire féltem h Dex megöli az én kis szerelmemet, most annyira örülök neki, h összejöttek. így folytatják sztem érik a végén a Morgan's fight, Máriával megspékelve ill. én várok egy Q vs Ánhel is...viszont egy vmit nem értettem, most a végén Laguertának honnan jött Dexter?? mert látta, h neki is van csónakja? az első lapon mi volt egyáltalán? | Divat
| Egyáltalán a hajó hogyan kerül a képbe? | Chevy
| Bay Harbor Butcher után nyomoz, szal magával a hajóval nincs is baj...talán h eltűnt Izsák bizonyítéka elkezd belülről nyomozni? de azt már csak általuk ismert vérlemezekről is tudhatja...de akkor már eddig is jöhetett volna neki a tantusz... 😀 |

|
több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
DEXTER! | SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! | shawnka
😀😀😀😀😀 Gyűlölöm, ha ennyi szmájli van kiírva , de nem látod, hogy most mennyire röhögök.
| azért az írós szálat jó hamar lezárták. több volt benne szerintem. Az mexikói banyás szál is alakul, ha meg Debra meg csákkné egymással elkezdenek szívózni, az gyönyörű lesz. |
Dexter: (sonka kedvéért!😉) | sztem is volt még az írós szálba, de hát ebbe az évadba megszokhattuk, h pörögnek az események rendesen...eleinte amennyire féltem h Dex megöli az én kis szerelmemet, most annyira örülök neki, h összejöttek. így folytatják sztem érik a végén a Morgan's fight, Máriával megspékelve ill. én várok egy Q vs Ánhel is...viszont egy vmit nem értettem, most a végén Laguertának honnan jött Dexter?? mert látta, h neki is van csónakja? az első lapon mi volt egyáltalán? | Divat
| Egyáltalán a hajó hogyan kerül a képbe? |
több mint 12 éve
ja semmit, épp ellenkezőleg, Te kérted, h spoilernél jelezzük épp melyikről írunk! 😊

|
több mint 12 éve
Mi rosszat tettem? 😀
több mint 12 éve
huhuhú Dexter egyre inkább pörög 😊 Elég jó kis második félidőnek nézünk elébe 😀

Jah és Walking Dead: | kezdenek előjönni a képregényes dolgok is (telefon, woodbury titkai stb) de szépen építgetik a saját szálaikat | pc_x
| a telefonnak örültem, kb. ezzel ki is fog maradni a börtön utáni barangolós történetszál, aminek gyakorlatilag ez volt a húzóeleme. még 3 rész idén 😕 |
több mint 12 éve
Dexter: (sonka kedvéért!😉) | sztem is volt még az írós szálba, de hát ebbe az évadba megszokhattuk, h pörögnek az események rendesen...eleinte amennyire féltem h Dex megöli az én kis szerelmemet, most annyira örülök neki, h összejöttek. így folytatják sztem érik a végén a Morgan's fight, Máriával megspékelve ill. én várok egy Q vs Ánhel is...viszont egy vmit nem értettem, most a végén Laguertának honnan jött Dexter?? mert látta, h neki is van csónakja? az első lapon mi volt egyáltalán? |

|
több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
rohadt jó az évad még mindig
több mint 12 éve
DEXTER! | SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! |
több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
huhuhú Dexter egyre inkább pörög 😊 Elég jó kis második félidőnek nézünk elébe 😀

Jah és Walking Dead: | kezdenek előjönni a képregényes dolgok is (telefon, woodbury titkai stb) de szépen építgetik a saját szálaikat |

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez a VD 4. évad eddig ultragáz szerintem. Elena átváltozik és máris simán lenyom 150 éves vámpírokat, csak mert ő a főszereplő, ráadásul | Connor meghalt. boooooo... | Double B
nekem tetszik, bár az Elena szál nyilván kurvagáz, rohadt idegesítő a picsogása, | Connor halála meg papírforma volt sajnos, de így Klaus is dühösebb + ő talán rájön Jeremy titkára. | Bonniet a kezdetektől fogva gyűlölöm de most még vele sincs bajom, kíváncsi vagyok mire megy majd azzal a csávóval.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Amúgy elég durva még mindig a sorozat, szerintem 5/5 zseniális résszel kezdődött el, úgyhogy tényleg érdemes nézni. 😉Jughead
hát az 5. szvsz nem volt nagy durranás.
eleve nem volt cliffhanger 😀 meg én az akciókat is hiányoltam

több mint 12 éve
jaja, bár remélem | nem hagyják ki a Governor csonkítást sem 😀 Michonne karakterét marha jól eltalálták. Nem tudom visszahozzák-e Morgant a tv-ben. | petey
nem tudom, hogy az ezt indikáló eseményeket mennyire bírná el a TV. bár valószínűleg máshogy lesz felvezetve, de Blake biztosan bántva lesz.
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Csak nekem volt fura a WD-ben, hogy (nagyon spoiler) | amikor Lori szült, akkor senkinek nem jutott eszébe ellenőrizni, hogy tényleg beadta-e a kulcsot, vagy esetleg a sokk miatt ájult csak el? Gyerek ki, "lődd fejbe anyád", menjünk. | Bálesz
Mondjuk azért amíg nem látom a | kiloccsant agyát, úgyse hiszem el, hogy meghalt. Gyanúsan nem mutatták, eddig mindenkinek láthattuk a hulláját, aki tényleg meghalt, most meg csak utalás volt rá. | kaszo
| meghalt. nézzétek meg az ígykészülteket a részről, meg olvassátok el a nyilatkozatokat, junkien össze is vannak gyűjtve. az egész jelenet gyönyörűen volt amúgy is felépítve: a kilépő monológ, Carl visszaemlékezése. pont ez volt a katalizátor ahhoz, hogy Carl felnőtt. ezzel a tettével végleg. ő már nem tudja, hogy milyen lehet a mi világunkban felnőni, valószínűleg sokkal tökéletesebb hunter lesz bármelyik felnőtt szereplőnél. ennek az alapkövét láttuk a jelenet végén. | shawnka
mivel olvasom a comicot is, ég és föld a difi, de értem hogy nem lehet átültetni az ottlevő dolgokat. azt nem bírná el egy karika sem.
ti is essetek neki, ajánlom. ettől függetlenül imádom a tv showt is.

petey
ó, én up-to-date vagyok a comicban is. alig várom már, hogy menjenek | Alexandria felé, bár azért remélem, hogy nem akarnak egy évadot a barangolással, meg az Abraham sztorival elbalfaszkodni. mondjuk ebben a tempóban azon sem csodálkoznék, ha a Prison vs. Woodbury csata már a finálé előtt lemenne, és a végére megpillantanák a monumentet. a 4. évadban meg jöhet a Hilltop 😀 |

a börtönös sztorihoz | én örülök, hogy itt is van sok változtatás. főleg a Lori-vonalra gondolok, nekem így jobban ütött, mint a képregényben. ott ugye megkajálják a babával együtt, viszont mindig is érdekelt volna, hogy mi lenne a babával ebben a világban. ráadásul Carl karakterét is jobban katalizálja.
a börtöntöltelékekkel meg végülis nem volt annyi változtatás: megvolt a gyilkos fazon(Zlatan Ibrahimovic), a gyökér aki elmenekült(bár itt visszajött), illetve maradt Axel meg egy néger tékutya helyére.
| shawnka
jaja, bár remélem | nem hagyják ki a Governor csonkítást sem 😀 Michonne karakterét marha jól eltalálták. Nem tudom visszahozzák-e Morgant a tv-ben. |

több mint 12 éve
| meghalt. nézzétek meg az ígykészülteket a részről, meg olvassátok el a nyilatkozatokat, junkien össze is vannak gyűjtve. az egész jelenet gyönyörűen volt amúgy is felépítve: a kilépő monológ, Carl visszaemlékezése. pont ez volt a katalizátor ahhoz, hogy Carl felnőtt. ezzel a tettével végleg. ő már nem tudja, hogy milyen lehet a mi világunkban felnőni, valószínűleg sokkal tökéletesebb hunter lesz bármelyik felnőtt szereplőnél. ennek az alapkövét láttuk a jelenet végén. | shawnka
mivel olvasom a comicot is, ég és föld a difi, de értem hogy nem lehet átültetni az ottlevő dolgokat. azt nem bírná el egy karika sem.
ti is essetek neki, ajánlom. ettől függetlenül imádom a tv showt is.

petey
ó, én up-to-date vagyok a comicban is. alig várom már, hogy menjenek | Alexandria felé, bár azért remélem, hogy nem akarnak egy évadot a barangolással, meg az Abraham sztorival elbalfaszkodni. mondjuk ebben a tempóban azon sem csodálkoznék, ha a Prison vs. Woodbury csata már a finálé előtt lemenne, és a végére megpillantanák a monumentet. a 4. évadban meg jöhet a Hilltop 😀 |

a börtönös sztorihoz | én örülök, hogy itt is van sok változtatás. főleg a Lori-vonalra gondolok, nekem így jobban ütött, mint a képregényben. ott ugye megkajálják a babával együtt, viszont mindig is érdekelt volna, hogy mi lenne a babával ebben a világban. ráadásul Carl karakterét is jobban katalizálja.
a börtöntöltelékekkel meg végülis nem volt annyi változtatás: megvolt a gyilkos fazon(Zlatan Ibrahimovic), a gyökér aki elmenekült(bár itt visszajött), illetve maradt Axel meg egy néger tékutya helyére.
|