Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez a VD 4. évad eddig ultragáz szerintem. Elena átváltozik és máris simán lenyom 150 éves vámpírokat, csak mert ő a főszereplő, ráadásul | Connor meghalt. boooooo... |
több mint 12 éve
mivel olvasom a comicot is, ég és föld a difi, de értem hogy nem lehet átültetni az ottlevő dolgokat. azt nem bírná el egy karika sem.| meghalt. nézzétek meg az ígykészülteket a részről, meg olvassátok el a nyilatkozatokat, junkien össze is vannak gyűjtve. az egész jelenet gyönyörűen volt amúgy is felépítve: a kilépő monológ, Carl visszaemlékezése. pont ez volt a katalizátor ahhoz, hogy Carl felnőtt. ezzel a tettével végleg. ő már nem tudja, hogy milyen lehet a mi világunkban felnőni, valószínűleg sokkal tökéletesebb hunter lesz bármelyik felnőtt szereplőnél. ennek az alapkövét láttuk a jelenet végén. | shawnkaCsak nekem volt fura a WD-ben, hogy (nagyon spoiler) | amikor Lori szült, akkor senkinek nem jutott eszébe ellenőrizni, hogy tényleg beadta-e a kulcsot, vagy esetleg a sokk miatt ájult csak el? Gyerek ki, "lődd fejbe anyád", menjünk. | BáleszMondjuk azért amíg nem látom a | kiloccsant agyát, úgyse hiszem el, hogy meghalt. Gyanúsan nem mutatták, eddig mindenkinek láthattuk a hulláját, aki tényleg meghalt, most meg csak utalás volt rá. | kaszo
ti is essetek neki, ajánlom. ettől függetlenül imádom a tv showt is.
több mint 12 éve
Eszméletlen jó lett. Végre egy igazi BSG, és nem egy sci-fi Dallas (Caprica). Rohadtul rám fért már egy normális sci-fi sorozat (ha már az eddigieket sorra elkaszálták...).Bordán Lili (L)
több mint 12 éve
| meghalt. nézzétek meg az ígykészülteket a részről, meg olvassátok el a nyilatkozatokat, junkien össze is vannak gyűjtve. az egész jelenet gyönyörűen volt amúgy is felépítve: a kilépő monológ, Carl visszaemlékezése. pont ez volt a katalizátor ahhoz, hogy Carl felnőtt. ezzel a tettével végleg. ő már nem tudja, hogy milyen lehet a mi világunkban felnőni, valószínűleg sokkal tökéletesebb hunter lesz bármelyik felnőtt szereplőnél. ennek az alapkövét láttuk a jelenet végén. |Csak nekem volt fura a WD-ben, hogy (nagyon spoiler) | amikor Lori szült, akkor senkinek nem jutott eszébe ellenőrizni, hogy tényleg beadta-e a kulcsot, vagy esetleg a sokk miatt ájult csak el? Gyerek ki, "lődd fejbe anyád", menjünk. | BáleszMondjuk azért amíg nem látom a | kiloccsant agyát, úgyse hiszem el, hogy meghalt. Gyanúsan nem mutatták, eddig mindenkinek láthattuk a hulláját, aki tényleg meghalt, most meg csak utalás volt rá. | kaszo
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Az AMC a Netflix-szel közösen (költségmegosztás!) már nagyon közel áll ahhoz, hogy bejelentse a The Killing 3. szezonját
több mint 12 éve
Csak nekem volt fura a WD-ben, hogy (nagyon spoiler) | amikor Lori szült, akkor senkinek nem jutott eszébe ellenőrizni, hogy tényleg beadta-e a kulcsot, vagy esetleg a sokk miatt ájult csak el? Gyerek ki, "lődd fejbe anyád", menjünk. | BáleszMondjuk azért amíg nem látom a | kiloccsant agyát, úgyse hiszem el, hogy meghalt. Gyanúsan nem mutatták, eddig mindenkinek láthattuk a hulláját, aki tényleg meghalt, most meg csak utalás volt rá. |
több mint 12 éve
AHS 2/4 Kicseszett nagy rész volt, a második évad eddigi legjobb része, és egyre jobb ez az évad, pedig az eleje se volt rossz. Az első évad jobban tetszett, de most már belerázódtam a másodikba, kezdenek kialakulni a dolgok. 😀Az eleje eléggé olyan össze-vissza volt, de úgy érzem ez mostanra eltűnt. 😀
Number one sorozat. 😀
több mint 12 éve
Csak türelmetlen vagyok. 😛 | Kíváncsi vagyok mit tud, ha Merle is a kezesbáránya. 😀 || Viszont a kormányzói vonal EDDIG borzasztóan uncsi. | Vrijbloed
| SOON | shawnka
több mint 12 éve
Jughead
5 213
még nem késő belekezdeni az Arrowba, eddig 4/4 cliffhanger volt a részek végén 😀Csak most néztem meg a 4.-et és hát tényleg zseniális rész volt. 😀
mikor láttam, hogy a 31. percben kitör a | börtönlázadás, már kezdtem örülni, hogy dupla rész lesz a bent rekedt Laurel-Ollie duóval, | erre 2 perccel letudták 😀
A vége persze megint izgalmasra sikerült így is.Höri
Aztán folytattam az 5.-kel és nem különben. 😛 Nagyon tetszett ez az 5. és ha jól gondolom akkor | a csávó, akinek a feje a szigeten ki volt festve (meg aki kínozta) nem utoljára volt jelen a sorozatban, ugyanis eléggé kemény arcnak tűnt (nyíl elkapása a levegőben), ráadásul megkínozta Olivert, és amúgy is eléggé képregény ellenségnek tűnt. 😉 |
Amúgy elég durva még mindig a sorozat, szerintem 5/5 zseniális résszel kezdődött el, úgyhogy tényleg érdemes nézni. 😉
több mint 12 éve
Bazdmeg mekkora jó rész volt a mai Survivor 😀tenorxjaja, el is felejtettem beírni, 10/10-es rész.
Viszont | Jeff Kent | mekkora paraszt volt a végén 😀 hogy igazából itt nem is kapják meg az 1 milliót, csak adózás után valamennyit, szóval basszák meg, neki annyi nem is kéne 😀
Én mondjuk nem kamáztam őt, ahogy Szandika mondaná, de jó kis spiller volt, mondjuk ha | Pete | esik ki, akkor is ezt írtam volna. Ő eddig nekem kicsit túlértékelt volt, de a mai részben tetszett amit a kamerába beszélt, meggyőzött. | Lisa | is jól kavarta a szart, de a tanács előtti szarkavarásból neki sikerült legrosszabbul kijönni. Mondjuk előzetes alapján megoldja majd, és hát végülis a | gonosz-hármas | ellen ott vannak hatan, még akkor is ki tudják tenni | Abit vagy Petert | ha felezik a szavazatokat.
Azt mondjuk végképp nem értettem, hogy | Abi | minek mutatta meg az idolját, ő nem volt veszélyben és elég lett volna a szövetségeseinek megmutogatni a következő napokban...
Az évad amúgy kurva jó, leszámítva, hogy az elején Palau-effekt volt a kékliláknál.
több mint 12 éve
Bazdmeg mekkora jó rész volt a mai Survivor 😀
több mint 12 éve
Homeland-et néz valaki, vélemyének?zavi27Én nézem, és kurva jó, nagyon nagyon adja a sztori meg a színészek.
több mint 12 éve
Bazz, tényleg. | semmi kaja a kölöknek | 😀 Na ez viszont eszembe se jutott 😀| A kormányzós dolog szerintem felpörög most már, legalábbis remélem (nem ismerem a képregényt). Mondjuk engem annyira nem untat, kell egy ilyen genya is a sorozatba 😊 |
több mint 12 éve
| Viszont a kormányzói vonal EDDIG borzasztóan uncsi. | Vrijbloed
| SOON |
több mint 12 éve
Csak nekem volt fura a WD-ben, hogy (nagyon spoiler) | amikor Lori szült, akkor senkinek nem jutott eszébe ellenőrizni, hogy tényleg beadta-e a kulcsot, vagy esetleg a sokk miatt ájult csak el? Gyerek ki, "lődd fejbe anyád", menjünk. | BáleszJelen. 😀 Ezen én is filóztam. | Csak sokat nem lehetett, mert a srác rögtön badass lett, ahogy felidézte az apjával való beszélgetést, és megértette, hogy itt biza nem kell lélegeztetés, simán mehet a fejlövés. 😀 Mondjuk mi a jó édes f@szommal fogják a gyereket etetni? Se tej, se tápszer. Gondolom keresni kell majd boltot, az már a múlt évadban is igen kockázatos vállalkozás volt, volt belőle bonyodalom bőven. 😀 | Majd kiderül ebből mit hoznak ki. 😀 | Viszont a kormányzói vonal EDDIG borzasztóan uncsi. |
több mint 12 éve
Csak nekem volt fura a WD-ben, hogy (nagyon spoiler) | amikor Lori szült, akkor senkinek nem jutott eszébe ellenőrizni, hogy tényleg beadta-e a kulcsot, vagy esetleg a sokk miatt ájult csak el? Gyerek ki, "lődd fejbe anyád", menjünk. |
több mint 12 éve
Végre már:+fekete leves:http://sf.blog.hu/2012/11/07/battlestar_galactica_blood_chrome_a_szuperkozeli_lathataron
több mint 12 éve
koszi az infokat
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Homeland-et néz valaki, vélemyének?zavi27első évad finálé van nekem még hátra. nekem bejön.
ha érdekel a sztori akkor nézd
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Homeland-et néz valaki, vélemyének?zavi27Én most kezdtem a 2. szezon. 2 rész megvolt, de már a rész vége nagyon berántott megint. Még akár jobb is lehet mint az első évad.
több mint 12 éve
Homeland-et néz valaki, vélemyének?zavi27pont ma néztem meg a pilotot a jó kritikák miatt, de nagyon nagyon nem az én világom.
több mint 12 éve
Homeland-et néz valaki, vélemyének?zavi27Nekem továbbra is nagyon adja. Bár az utolsó rész kicsit leült, de az is csak a többihez képest. Amúgy kíváncsi vagyok mit tudnak még kihozni.
több mint 12 éve
Homeland-et néz valaki, vélemyének?
több mint 12 éve
Vagy a Wire-t 😀Dexter megint hatalmas volt. | Mondjuk Debra most egy kicsit idegesített, valamint quinhez meg nem illik ez a hősszerelmes szerep. Viszont annak örülök, hogy iván jön kifele a dutyiból, valamint ebben az író csávóban is van potenciál |+ néznéd a Treme-tjjncaa
A walking dead is ütött | csak kár, hogy az egyik kedvencem halálával kellett fizetni a legidegesítőbb szereplő haláláért |
Ezek a hétfők mindig rohadt jól sikerülnek ebből a szempontból. Mondjuk durvább is lehetne, ha a Homelandet és a Boardwalkot nem tartogatnám darára.Chevy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Nagyszerű volt ismét a Walking dead.Ez a vasárnap-hétfő(nekünk) eléggé brutál.TWD,Homeland,Dexter, majd másnap SoA. Ez a négy van amit bírok nézni most + újoncok közül az Arrow.
Többi majd dara lesz.