Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 12 éve
JC6: Dehogy néztél sok sorozatot végig, ha meglepődsz höri listáján 😀 Az gondolom töredéke annak amit még néz, de annak amiket én, annak biztos 😀Szerintem sokkal előrébb járok Hörinél 😊
fetomy
több mint 12 éve
TWD adta, kiváló felvezetése volt a félévadfinálénak. Egyetlen negatívum talán a kísérlet.Jövő héten jön egy új karakter, képregényes ráadásul, spoilerben le is írom kicsoda: | TYREESE! Az egykori Falcons LB! |
több mint 12 éve
Fúú ez a Homeland rész se volt semmi, volt benne minden és még mik lesznek... 😊
több mint 12 éve
JC6: Dehogy néztél sok sorozatot végig, ha meglepődsz höri listáján 😀 Az gondolom töredéke annak amit még néz, de annak amiket én, annak biztos 😀btw animációs: Bár nem láttam belőle sok részt, de ha Family Guyt szereted, az American Dad elég hasonló.
Sitcomból úgy látom nincs a listádon a 2 And a Half Men, pedig szerintem kéne bele 😛 illetve az említett New Girl mellett szvsz a 2 Broke Girls is jó. Jah, meg én a 30 Rock-ot is szerettem. (persze mit nem) Illetve ha elvontabb sitcom is érdekel, akkor It's Always Sunny in Philadelphia.
Drámában megemlíteném a Person of Interestet és csatlakozom thebeke-hez: Sherlock! Igaz annak nincs sok része.
Jajj és kifelejtettem a Louie-t. Nem tudom pontosan mi a műfajmegnevezése, de ilyen dráma-comedy cucc. Szerintem kurvajó.
több mint 12 éve
Sherlock!Kérdés:Angol sorozatok: Merlin, Misfits, Doctor Who stb.
Sok sorozatot végignéztem már (FNL, SP, Simpsons, FG, HIMYM, Big Bang Theory, Star Wars CW) és most kicsit megrekedtem, mivel nincsenek új részek. A fentiekből kiderül az ízlésem. Ezekhez hasonló felkapott vagy méltatlanul alulértékelt sorozatokat tudna valaki mondani?
Hálás lennék!JC6
ja és a Bárka. spanyol, és egy rész másfél órás, de jó.Double B
több mint 12 éve
Kérdés:Angol sorozatok: Merlin, Misfits, Doctor Who stb.
Sok sorozatot végignéztem már (FNL, SP, Simpsons, FG, HIMYM, Big Bang Theory, Star Wars CW) és most kicsit megrekedtem, mivel nincsenek új részek. A fentiekből kiderül az ízlésem. Ezekhez hasonló felkapott vagy méltatlanul alulértékelt sorozatokat tudna valaki mondani?
Hálás lennék!JC6
ja és a Bárka. spanyol, és egy rész másfél órás, de jó.
több mint 12 éve
TWD tegnapi része mekkora tipikus évadzáró előtti rész volt... Nem olvastam a képregényt szóval nem tudom mi lesz a szori folytatása de szépen megágyaztak a szünet előtti utolsó résznek 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
alázattal bármi sikerülhet. sablonduma, de soha ne add fel.én is, de annyit nem érek hogy fizessenek érte 😕HöriAmúgy nem nagy kunszt, nincs tévém és nem nézek soccert. Neked is rengeteg időd felszabadulna ha váltanál 😀HöriDe én játszom is 😀
JC6
köszönöm a tippeket, megyek is szemezgetni 😊
több mint 12 éve
én is, de annyit nem érek hogy fizessenek érte 😕Amúgy nem nagy kunszt, nincs tévém és nem nézek soccert. Neked is rengeteg időd felszabadulna ha váltanál 😀HöriDe én játszom is 😀
JC6
több mint 12 éve
Amúgy nem nagy kunszt, nincs tévém és nem nézek soccert. Neked is rengeteg időd felszabadulna ha váltanál 😀Höri+1000, ez akár lehetne a fórum mottója is 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Amúgy nem nagy kunszt, nincs tévém és nem nézek soccert. Neked is rengeteg időd felszabadulna ha váltanál 😀HöriDe én játszom is 😀
több mint 12 éve
én azt nem nézem, sajna utálom a zombikat, bár Nick Miller könyvötlete a New Girlben múlt héten berántott volna 😀 😀ja, olyanokat direkt nem írtam bele amit már elkaszáltakHöriA The Walking Deadet kihagytuk 😊Shawn84
Höri, hogy van/volt időd ennyit megnézni? 😀JC6Ezek közül nem fut mind jelenleg, van amelyik csak januárban indul, soknak meg vége van addigra.
Amúgy nem nagy kunszt, nincs tévém és nem nézek soccert. Neked is rengeteg időd felszabadulna ha váltanál 😀
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
ja, olyanokat direkt nem írtam bele amit már elkaszáltakHöriA The Walking Deadet kihagytuk 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Höri, hogy van/volt időd ennyit megnézni? 😀
több mint 12 éve
most szerintem nem volt teleportálás, csak korán kellett kelni hogy mindenre jusson idő 😀omg, a tegnapi dexter eléggé évadzáró jellegű volt, volt | happyend | meg minden, eléggé meglepett, hogy beindult egy vadi új történetszál a maradék 3 részre.| Hát teleport monyója kíváncsi vagyok mikor fog kifogyni 😀 | Toca
mondjuk JJ biztos kiakad a | lőtéren | történtek miatt 😂Höri
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Akkor dobjuk hozzá a Deadwoodot, ha még nem láttad. Az ugyan pár évvel ezelőtti de mindenképpen érdemes azt is.Kérdés:Hát ennyiből nehezen derül ki az izlésed. Van benne animációs sorozat, multi kamerás sitcom meg egy dráma.
Hálás lennék!JC6
Azt se írod hogy 20 vagy 40 perces érdekelne 😛
Na mindegy, a jelenkor legjobb két 40 perces sorozata a Sons of Anarchy és a Breaking Bad, azokat mindenféleképpen illik nézni minden sorozatkedvelőnek.
Sitcomból látom a mainstream CBS vonal megvan, ilyen téren a New Girlt érdemes elővenni, de ha a nem-aláröhögős jelleg is jöhet akkor Community és Parks and Recreation, szvsz a két legjobb sitcom a tévében ez a kettő, (reméljük az NBC kegyes lesz velük továbbra is).
Ha az FNL hatására sport átitatású dolog kell, akkor ott a The League vagy a BMS, de az Eastbound and Down is hatalmas királyság 30 percben.
Ha feelgood kell akkor a Gilmore Girls-alapokra építő Hart of Dixie jöhet elő, igaz csak ha nem írtózol a CW csatorna profiljától. Az év újonca nálam az Arrow is itt megy, ha szuperhősös kell, esetleg Misfits.
Gondolom a mainstream szupernaturális vonal (The Vampire Diaries, Teen wolf, Supernatural) nem érdekel, mert az nem elég maszkulin. Apropó, Spartacus = a tökéletes kardozósbaszós sorozat, és még izgalmas is, azt is nagyon ajánlom.
Nem is tudom mi maradt ki, talán a Justified, ami modern western, némi nyomozással, jóféle karakterizálással, lehet válogatni. A Dextert meg gondolom nem kell bemutatniHöri
több mint 12 éve
Kérdés:Hát ennyiből nehezen derül ki az izlésed. Van benne animációs sorozat, multi kamerás sitcom meg egy dráma.
Hálás lennék!JC6
Azt se írod hogy 20 vagy 40 perces érdekelne 😛
Na mindegy, a jelenkor legjobb két 40 perces sorozata a Sons of Anarchy és a Breaking Bad, azokat mindenféleképpen illik nézni minden sorozatkedvelőnek.
Sitcomból látom a mainstream CBS vonal megvan, ilyen téren a New Girlt érdemes elővenni, de ha a nem-aláröhögős jelleg is jöhet akkor Community és Parks and Recreation, szvsz a két legjobb sitcom a tévében ez a kettő, (reméljük az NBC kegyes lesz velük továbbra is).
Ha az FNL hatására sport átitatású dolog kell, akkor ott a The League vagy a BMS, de az Eastbound and Down is hatalmas királyság 30 percben.
Ha feelgood kell akkor a Gilmore Girls-alapokra építő Hart of Dixie jöhet elő, igaz csak ha nem írtózol a CW csatorna profiljától. Az év újonca nálam az Arrow is itt megy, ha szuperhősös kell, esetleg Misfits.
Gondolom a mainstream szupernaturális vonal (The Vampire Diaries, Teen wolf, Supernatural) nem érdekel, mert az nem elég maszkulin. Apropó, Spartacus = a tökéletes kardozósbaszós sorozat, és még izgalmas is, azt is nagyon ajánlom.
Nem is tudom mi maradt ki, talán a Justified, ami modern western, némi nyomozással, jóféle karakterizálással, lehet válogatni. A Dextert meg gondolom nem kell bemutatni
több mint 12 éve
omg, a tegnapi dexter eléggé évadzáró jellegű volt, volt | happyend | meg minden, eléggé meglepett, hogy beindult egy vadi új történetszál a maradék 3 részre.| Hát teleport monyója kíváncsi vagyok mikor fog kifogyni 😀 |
mondjuk JJ biztos kiakad a | lőtéren | történtek miatt 😂Höri
több mint 12 éve
omg, a tegnapi dexter eléggé évadzáró jellegű volt, volt | happyend | meg minden, eléggé meglepett, hogy beindult egy vadi új történetszál a maradék 3 részre.mondjuk JJ biztos kiakad a | lőtéren | történtek miatt 😂
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Kérdés:Próbáld ki a Go on-t. Nem tuti de szerintem bejöhet. Nálam jó.
Hálás lennék!JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kérdés:Sok sorozatot végignéztem már (FNL, SP, Simpsons, FG, HIMYM, Big Bang Theory, Star Wars CW) és most kicsit megrekedtem, mivel nincsenek új részek. A fentiekből kiderül az ízlésem. Ezekhez hasonló felkapott vagy méltatlanul alulértékelt sorozatokat tudna valaki mondani?
Hálás lennék!
több mint 12 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Én a második hét után kaszáltam, számomra egyszerűen hiteltelen, hogy egy pszichológusnak ilyen problémái vannak... Az amerikait is ugyaneddig néztem meg, azt talán még előszedem egyszerjjncaaadj neki egy esélyt. de úgy, hogy végignézed a 4. hetet. ha az sem jön be, akkor ez tényleg nem a te sorozatod 😀
több mint 12 éve
Jólvanna 😊 valamiért skót maradt meg.... a tengerparti randevú jelenetet jól benéztem, legközelebb nem sörözök ennyit unalmas hétfő estéken 😊azért a Boardwalk is elmehet a sunyiba, | hová tűnt a mádám unokája, akit Félarc (mellesleg a legszimpibbre csinált karakter) felügyeletére bíztak, míg ő enyelgett a móló alatt/mellett?Ír bmeg, ír 😊
Mellesleg szívás a skót szerelem. | Gergőbácsi
A másikra pedig: mutatták őket reggel a parton, utána napközben a nő házában (immár gyerek nélkül értelemszerűen), majd este megint a parton, mi a gond?
Szerk: sőt, most jut eszembe, hogy a második jelenetükben a nő még beszélt is a nagymamáról 😊 Teljesen logikus, hogy hazavitték a gyereket.Jakehomer
köszi a helyreigazítást!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.