Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Elkezdtem ezt a Kutcher-es TAAHM-t. Igazából maga Kutcher egyáltalán nem rossz, sőt teljesen jó, de kicsit már soknak érzem Alan-t. Akár az idióta nőjével amit szenved már, akár az egész koncepcióval, hogy a lakásban maradt. Mármint a tesójánál még természetes volt, de így eléggé kínos érzésem van folyamatosan,hogy mi a fenét keres ő ott.Más: A Californication végig arról fog szólni, hogy 30 percen keresztül kefél Mulder ügynök 30 különböző nővel? Csak az első részt láttam, de kicsit sok volt a jóból.
több mint 11 éve
| Igen, én is ebben reménykedem... |Btw, mivel nincs képregényes topik (sem) ezért itt.| Remélem ezzel, hogy Negan elkapta Carlt Rick visszakapcsol kibaszott badass módba és megindul a Saviors camp ellen.
TWD #104 | reméltem carl szétlövi már Negan fejét a picsába, de így is azért elég érdekes lett a vége. Remélem ez a megalázkodás is eddig a pontig tartott ricktől | pc_x
Btw Dwightról csak nekem ugrik be Merle folyton? 😀 |
shawnka
Nem hinném, hogy elkezdenének a sorozatból átvenni karaktereket, inkább csak az lehet, hogy van két hasonló dolog és akaratlanul is asszociálunk a másikra 😊
több mint 11 éve
Btw, mivel nincs képregényes topik (sem) ezért itt.| Remélem ezzel, hogy Negan elkapta Carlt Rick visszakapcsol kibaszott badass módba és megindul a Saviors camp ellen.
TWD #104 | reméltem carl szétlövi már Negan fejét a picsába, de így is azért elég érdekes lett a vége. Remélem ez a megalázkodás is eddig a pontig tartott ricktől | pc_x
Btw Dwightról csak nekem ugrik be Merle folyton? 😀 |
több mint 11 éve
Én csak a chapter 2-nél vagyok, mert nem volt időm tovább, sajnos. Inkább úgy mondanám, hogy összetalálkoznak egyesekkel a képregényből (legalábbis az én tapasztalataim alapján), Glen és Hershel benne volt az első két részben. shawnka előrébb jár a játékban, talán ő tudna rá jobban válaszolni.Btw, mivel nincs képregényes topik (sem) ezért itt.a képregényben benne vannak a szereplők a játékból? 😀 mintha valahol azt olvastam volna hogy a regény alapján csinálták a játékot.Double B
TWD #104 | reméltem carl szétlövi már Negan fejét a picsába, de így is azért elég érdekes lett a vége. Remélem ez a megalázkodás is eddig a pontig tartott ricktől |
Amúgy más olvas képregényeket itt?
Most belekezdtem a Marvel relaunchokba, Marvel Now név alatt jönnek. Ezek mennek most nálam: Uncanny Avangers, Indestructable Hulk, Thor God of Thunder, Captain America, Deadpool (ez kurvajó lett)pc_x
több mint 11 éve
Btw, mivel nincs képregényes topik (sem) ezért itt.a képregényben benne vannak a szereplők a játékból? 😀 mintha valahol azt olvastam volna hogy a regény alapján csinálták a játékot.
TWD #104 | reméltem carl szétlövi már Negan fejét a picsába, de így is azért elég érdekes lett a vége. Remélem ez a megalázkodás is eddig a pontig tartott ricktől |
Most belekezdtem a Marvel relaunchokba, Marvel Now név alatt jönnek. Ezek mennek most nálam: Uncanny Avangers, Indestructable Hulk, Thor God of Thunder, Captain America, Deadpool (ez kurvajó lett)pc_x
több mint 11 éve
Btw, mivel nincs képregényes topik (sem) ezért itt. TWD #104 | reméltem carl szétlövi már Negan fejét a picsába, de így is azért elég érdekes lett a vége. Remélem ez a megalázkodás is eddig a pontig tartott ricktől |
Most belekezdtem a Marvel relaunchokba, Marvel Now név alatt jönnek. Ezek mennek most nálam: Uncanny Avangers, Indestructable Hulk, Thor God of Thunder, Captain America, Deadpool (ez kurvajó lett)
több mint 11 éve
azt nem lehetett TV-ben megcsinálni. és gyakorlatilag majdnem ugyanaz volt, csak kicsit kibővítették a Governor jellemét. végülis megcsinált mindent, amit Rickékkel, csak más karakterekkel itt. szerintem korrektül leosztották Blake cselekedeteit, nekem nagyon bejön idáig az egész hely.| "Ami pedig a Kormányzót illeti (Governor), őt, kábelcsatorna ide vagy oda, domesztikálták: sokkal kevésbé őrült, perverz és beteg, a képregény eposzi geciládáját egy átlag gazember szintjére rángatták le. " nem csak én látom így 😊 |
A rész király volt, nagyon messze még a 02.10.
Végezetül annyit, hogy: | TYREEEEEEEEEEEESE! | shawnka
több mint 11 éve
és azt, hogy a L4D2-ben ő volt Coach? 😀| Csak szerintem hasonlított jobban a képregénybelire a Governer killer fekája?Sorozat hétfő 😊azt nem lehetett TV-ben megcsinálni. és gyakorlatilag majdnem ugyanaz volt, csak kicsit kibővítették a Governor jellemét. végülis megcsinált mindent, amit Rickékkel, csak más karakterekkel itt. szerintem korrektül leosztották Blake cselekedeteit, nekem nagyon bejön idáig az egész hely.
A Walking dead félévad záró meg | szerintem most nem volt olyan nagy dobás... A képregényben woodburys történet sokkal jobb/sokkolóbb/drámaibb/élvezhetőbb volt. Persze nem tudom merre tart a történet a sorozatban, és mit hoznak majd ki belőle, szóval még nagyon ász is lehet 😊 | pc_x
Másrészről felismertétek, hogy Tyrese-t alakító színész volt a Wire-ben a boxoktató? | Eazzy
Excuse me!
több mint 11 éve
| Csak szerintem hasonlított jobban a képregénybelire a Governer killer fekája?Sorozat hétfő 😊azt nem lehetett TV-ben megcsinálni. és gyakorlatilag majdnem ugyanaz volt, csak kicsit kibővítették a Governor jellemét. végülis megcsinált mindent, amit Rickékkel, csak más karakterekkel itt. szerintem korrektül leosztották Blake cselekedeteit, nekem nagyon bejön idáig az egész hely.
A Walking dead félévad záró meg | szerintem most nem volt olyan nagy dobás... A képregényben woodburys történet sokkal jobb/sokkolóbb/drámaibb/élvezhetőbb volt. Persze nem tudom merre tart a történet a sorozatban, és mit hoznak majd ki belőle, szóval még nagyon ász is lehet 😊 | pc_x
Másrészről felismertétek, hogy Tyrese-t alakító színész volt a Wire-ben a boxoktató? |
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
huhuhúú, az új Dexter iszonyat jó volt 😊 Dexter belső konfliktusai és | realizálása | , meg a történet is | "What if Dexter Morgan is the Bay Harbor Butcher?" | 😊pc_x| Quinnél elszakadt a cérna 😀.Azon rohadt nagyot nevettem. Az utolsó 2 rész durva lesz, mert egyrészt már laguerta nagyon pattog, valamint debra is baszogatja hannat. Bitchfightot a népnek! |
több mint 11 éve
Sorozat hétfő 😊azt nem lehetett TV-ben megcsinálni. és gyakorlatilag majdnem ugyanaz volt, csak kicsit kibővítették a Governor jellemét. végülis megcsinált mindent, amit Rickékkel, csak más karakterekkel itt. szerintem korrektül leosztották Blake cselekedeteit, nekem nagyon bejön idáig az egész hely.
Végezetül annyit, hogy: | TYREEEEEEEEEEEESE! |
több mint 11 éve
Sorozat hétfő 😊A Walking dead félévad záró meg | szerintem most nem volt olyan nagy dobás... A képregényben woodburys történet sokkal jobb/sokkolóbb/drámaibb/élvezhetőbb volt. Persze nem tudom merre tart a történet a sorozatban, és mit hoznak majd ki belőle, szóval még nagyon ász is lehet 😊 |
több mint 11 éve
huhuhúú, az új Dexter iszonyat jó volt 😊 Dexter belső konfliktusai és | realizálása | , meg a történet is | "What if Dexter Morgan is the Bay Harbor Butcher?" | 😊
több mint 11 éve
www.sorozatjunkie.hu/2012/12/02/a-lost-es-a-vege/shawnkahihetetlen hogy még mindig mennyire fel tudnak húzni ezek a buta kommentek
több mint 11 éve
Csak egy sárkány van benne 😀 az is csak ilyen időnként tanácsokat ad 😀 Tehát nem annyira sárkányos 😀Az ír brit? WTFJakehomerOtt élnek arrafele, angolul beszélnek, hasonló sőt még durvább akcentussal tehát britek kész passz. 😀
Double B: Hát a sárkányok még kevésbé jönnek be.. 😀 De azért sztem abba is belenézek majd 😊fetomy
több mint 11 éve
bakker most nézem. A szemei Keanu Reeves, a szája Steven Tyler 😀fetomyAláírom, nincs jó fényképarca a csajnak 😀 De a sorozatban más, minden gesztusáról az jön le mintha azt mondaná: "kefélj meg!" 😀
(+ úgy 50-ből egy képen talán még a google találatok között is előnyösen néz ki 😊 szerk.: na jó, inkább 100-ból 1 )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Az ír brit? WTFJakehomerOtt élnek arrafele, angolul beszélnek, hasonló sőt még durvább akcentussal tehát britek kész passz. 😀
Double B: Hát a sárkányok még kevésbé jönnek be.. 😀 De azért sztem abba is belenézek majd 😊
több mint 11 éve
Megvan a Ben and Kate is. A pilot abszolúte nem tetszett, de Lucy Punch (BJ) miatt tovább néztem és nézem is ameddig csak lehet 😀 De azért szerencsére 1-2 rész után már egész jó lett, úgy voltam vele mint az Up All Night-al.Merlin. Katie McGrath Morgana szerepében.
btw ha tud valaki olyan sorozatot amiben fő-, vagy sokat játszó mellékszereplő egy jó csaj kemény brit akcentussal, az ne tartsa magában, köszi 😉
Jah, és Pretty Little Liars-t nézi valaki?fetomy
több mint 11 éve
Inkább skót ő nem? 😊 Bár lényegében az tök mindegy ha az akcentus megvan, és az ír is brit!!! Bombázónak nem kell lenni, elég ha jó ránézni, ennek pedig megfelel 😊 És Buscemit is bírom, szóval erre rápróbálok, csak kár, hogy pont ez a gengsztercucc nagyon nem az én világom :/fetomyAz ír brit? WTF
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Ha már misfits, a 4. Évadban z új csaj már elfogadható és egy az egyben olyan az akcentusa, mint az előzőé. És minden szereplőnek más-más akcentusa van. Nagyon ász 😊
több mint 11 éve
Inkább skót ő nem? 😊 Bár lényegében az tök mindegy ha az akcentus megvan, és az ír is brit!!! Bombázónak nem kell lenni, elég ha jó ránézni, ennek pedig megfelel 😊 És Buscemit is bírom, szóval erre rápróbálok, csak kár, hogy pont ez a gengsztercucc nagyon nem az én világom :/fetomyAkkor próbálkozz a bbc minisorozatával: State of Play. Kelly MacDonald ott is remek.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Nálam egyik másik képen Joker néz vissza.Gengszerkorzóból Lucy Danziger az igazán szúrnivaló teremtés... Google mondjuk egészen ijesztő képeket is kidob az Őt játszó színésznőről (Paz de la Huerta).RataxesSzúrnivaló, mint kést a gyomrába? 😀 A google ijesztő képeket IS kidob? Hát nekem csak azt dobott ki, de abból annyit, hogy le is futott egy agyvérzés itt hirtelen 😀
bakker most nézem. A szemei Keanu Reeves, a szája Steven Tyler 😀fetomy
több mint 11 éve
Gengszerkorzóból Lucy Danziger az igazán szúrnivaló teremtés... Google mondjuk egészen ijesztő képeket is kidob az Őt játszó színésznőről (Paz de la Huerta).RataxesSzúrnivaló, mint kést a gyomrába? 😀 A google ijesztő képeket IS kidob? Hát nekem csak azt dobott ki, de abból annyit, hogy le is futott egy agyvérzés itt hirtelen 😀
bakker most nézem. A szemei Keanu Reeves, a szája Steven Tyler 😀
több mint 11 éve
Gengszerkorzóból Lucy Danziger az igazán szúrnivaló teremtés... Google mondjuk egészen ijesztő képeket is kidob az Őt játszó színésznőről (Paz de la Huerta).
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes