Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Boldog Karácsonyt! 😀

több mint 11 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Illetve sokat röhögős fajta van a 2 Broke Girls, szerintem jó kis sorozat, de azt csak akkor ajánlom, ha sitcom-mániás vagy, mert azt sokan nem tartják jónak.fetomy
Belenéztem a Pilotba jutubon. Ez volt szerintem. Köszi.
több mint 11 éve
Tegnap meccs alatt reklámoztak valamit, amiben 2 csaj volt, de figyeltem a címét.
több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Sitcomban mit érdemes manapság bigbangen kívül nézni?GRAFI
A New Girl általánosan elfogadottan jó sorozat, általában azok nem szeretik, akik nem bírják Zooey Deschanelt (WTF???), a Ben&Kate is sokak szerint aranyos, el is lehet nevetgélni rajta, aranyos is, de én csak Lucy Punch miatt nézem 😀
Illetve szerintem a Go on is nagyon jó, de az félig dráma.

Illetve sokat röhögős fajta van a 2 Broke Girls, szerintem jó kis sorozat, de azt csak akkor ajánlom, ha sitcom-mániás vagy, mert azt sokan nem tartják jónak.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Sitcomban mit érdemes manapság bigbangen kívül nézni?GRAFI
Manapság már azt se érdemes nézni. 😀
Modern Family nekem bejön meg a Raising Hope is.
több mint 11 éve
Sitcomban mit érdemes manapság bigbangen kívül nézni?
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Hogy én eddig miért nem kezdtem el ezt a Walking Dead-et?! Mostmeg mindjárt redarálom az első évadot.zavi27
hamar utol fogsz érni minket... 😀Divat
Hát első évad megvolt, tényleg nagyon durva! 2.tól kicsit félek, mert jópár véleményt hallottam, hogy pár részt leszámítva az jóval unalmasabb lett?! Majd kiderül.zavi27
a második elég lapos lett valóban, de a harmadik sztem megint kurvajó, szóval megéri végigszenvedni.
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
boardwalk empire nagyon durva 😮
most jön az évadfinálé. Capone fuckyeah 😀braxa88
hát befejeztem Richard Harrow a TV történelem legjobb karaktere
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Hogy én eddig miért nem kezdtem el ezt a Walking Dead-et?! Mostmeg mindjárt redarálom az első évadot.zavi27
hamar utol fogsz érni minket... 😀Divat
Hát első évad megvolt, tényleg nagyon durva! 2.tól kicsit félek, mert jópár véleményt hallottam, hogy pár részt leszámítva az jóval unalmasabb lett?! Majd kiderül.
több mint 11 éve
Én ugyanezt a kérdést tettem fel magamnak egy bő hónapja a Fringe kapcsán. 😀Vrijbloed
Az is nagy kedvencem, szerencsére azt már az elejétől fogva néztem. igaz hamarosan végetér.
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Én ugyanezt a kérdést tettem fel magamnak egy bő hónapja a Fringe kapcsán. 😀
több mint 11 éve
boardwalk empire nagyon durva 😮
most jön az évadfinálé. Capone fuckyeah 😀
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
hamar utol fogsz érni minket... 😀

|
több mint 11 éve
Hogy én eddig miért nem kezdtem el ezt a Walking Dead-et?! Mostmeg mindjárt redarálom az első évadot.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
| ha kiirjták a sorozatbol akkor nem sok értelmét látom h megszökött a börtönből. | braxa88
nyilván Yvonne igen drágán dolgozik, tudják az írók is, hogy nem biztos, hogy sikerül még egy évadra leigazolni, max néhány epizód fér bele, ha ez lesz az utolsó évad, ha nem.

több mint 11 éve
na végre nekem is megvolt dexter finálé: | hát nem tudom... Nem volt rossz de vmiért mégsem volt nekem se az igazi. elcsépelt vége egyáltalán nem tetszett, de legalább a kis szerelmem túl élte... | Divat
| Mondjuk ha ugyanúgy eltűnik, mint a másik csaj, aki a saját évada végén végül mégis visszajött Miamibe, akkor tökmindegy. | kaszo
| ha kiirjták a sorozatbol akkor nem sok értelmét látom h megszökött a börtönből. | braxa88
| én is ebben bízom, meg sztem az ajcsit se véletlenül hagyta ott. |

ja és a homeland finálé nagyon kemény volt... mindenre gondoltam csak erre nem!

|
több mint 11 éve
na végre nekem is megvolt dexter finálé: | hát nem tudom... Nem volt rossz de vmiért mégsem volt nekem se az igazi. elcsépelt vége egyáltalán nem tetszett, de legalább a kis szerelmem túl élte... | Divat
| Mondjuk ha ugyanúgy eltűnik, mint a másik csaj, aki a saját évada végén végül mégis visszajött Miamibe, akkor tökmindegy. | kaszo
| ha kiirjták a sorozatbol akkor nem sok értelmét látom h megszökött a börtönből. |
több mint 11 éve
| Mondjuk ha ugyanúgy eltűnik, mint a másik csaj, aki a saját évada végén végül mégis visszajött Miamibe, akkor tökmindegy. |
több mint 11 éve
na végre nekem is megvolt dexter finálé: | hát nem tudom... Nem volt rossz de vmiért mégsem volt nekem se az igazi. elcsépelt vége egyáltalán nem tetszett, de legalább a kis szerelmem túl élte... |

Eazzy: te most nagyon le akarod húzni a sorozatot, ilyen alapon sztem szinte mindegyik részben találnánk legalább ennyi hibát ha nem többet... 😊

|
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Nah, akkor lehet így nem fogom "megvenni" vizsgaidőszak után.
több mint 11 éve
ledaráltam a 2007-es Drive-ot. ilyenkor tudom nagyon utálni az országos adókat, mert képesek voltak a high concept sorozatokat pár rész után eltüntetni. bezzeg manapság már minden szar megkapja minimum az 1 évadot, ugye FlashForward? ugye Event?

ez simán érdemelt volna 6 résznél többet.shawnka
Nekem a FlashForward-ra azt mondták elég fasza kis sorozat. Ezek szerint nem annyira?kristóf17
ígéretes volt a plot, de junkien kommentek közé már csak röhögni jártak a nézők kb
több mint 11 éve
ledaráltam a 2007-es Drive-ot. ilyenkor tudom nagyon utálni az országos adókat, mert képesek voltak a high concept sorozatokat pár rész után eltüntetni. bezzeg manapság már minden szar megkapja minimum az 1 évadot, ugye FlashForward? ugye Event?

Nekem a FlashForward-ra azt mondták elég fasza kis sorozat. Ezek szerint nem annyira?kristóf17
semennyire.
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan

Nekem a FlashForward-ra azt mondták elég fasza kis sorozat. Ezek szerint nem annyira?
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us

Ja alap, azt én is sajnáltam, mikor abbahagyták.
Journeyman + Traveler + Day Break szintén korrekt egyévados volt abból az időből, amikre emlékszem, ha esetleg unatkozol. 😀kaszo
Journeyman nem jött be a pilot alapján, a másik kettő meg teljesen alap sorozat volt nekem már akkor is. 😊

a Travelert jobban sajnáltam, az bitangmód betalált.

az egy évados kaszákból még a Firefly-t és az Awake-t nem fogom soha sem megbocsájtani.shawnka
Én a How ti make it in America két évad utáni kaszáját...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve

Ja alap, azt én is sajnáltam, mikor abbahagyták.
Journeyman + Traveler + Day Break szintén korrekt egyévados volt abból az időből, amikre emlékszem, ha esetleg unatkozol. 😀kaszo
Journeyman nem jött be a pilot alapján, a másik kettő meg teljesen alap sorozat volt nekem már akkor is. 😊

a Travelert jobban sajnáltam, az bitangmód betalált.

az egy évados kaszákból még a Firefly-t és az Awake-t nem fogom soha sem megbocsájtani.