Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Illetve sokat röhögős fajta van a 2 Broke Girls, szerintem jó kis sorozat, de azt csak akkor ajánlom, ha sitcom-mániás vagy, mert azt sokan nem tartják jónak.fetomyBelenéztem a Pilotba jutubon. Ez volt szerintem. Köszi.
több mint 11 éve
Tegnap meccs alatt reklámoztak valamit, amiben 2 csaj volt, de figyeltem a címét.
több mint 11 éve
Sitcomban mit érdemes manapság bigbangen kívül nézni?GRAFIA New Girl általánosan elfogadottan jó sorozat, általában azok nem szeretik, akik nem bírják Zooey Deschanelt (WTF???), a Ben&Kate is sokak szerint aranyos, el is lehet nevetgélni rajta, aranyos is, de én csak Lucy Punch miatt nézem 😀
Illetve szerintem a Go on is nagyon jó, de az félig dráma.
Illetve sokat röhögős fajta van a 2 Broke Girls, szerintem jó kis sorozat, de azt csak akkor ajánlom, ha sitcom-mániás vagy, mert azt sokan nem tartják jónak.
több mint 11 éve
Sitcomban mit érdemes manapság bigbangen kívül nézni?GRAFIManapság már azt se érdemes nézni. 😀
Modern Family nekem bejön meg a Raising Hope is.
több mint 11 éve
Sitcomban mit érdemes manapság bigbangen kívül nézni?
több mint 11 éve
a második elég lapos lett valóban, de a harmadik sztem megint kurvajó, szóval megéri végigszenvedni.Hát első évad megvolt, tényleg nagyon durva! 2.tól kicsit félek, mert jópár véleményt hallottam, hogy pár részt leszámítva az jóval unalmasabb lett?! Majd kiderül.zavi27Hogy én eddig miért nem kezdtem el ezt a Walking Dead-et?! Mostmeg mindjárt redarálom az első évadot.zavi27hamar utol fogsz érni minket... 😀Divat
több mint 11 éve
braxa88
12 534
boardwalk empire nagyon durva 😮hát befejeztem Richard Harrow a TV történelem legjobb karaktere
most jön az évadfinálé. Capone fuckyeah 😀braxa88
több mint 11 éve
Hát első évad megvolt, tényleg nagyon durva! 2.tól kicsit félek, mert jópár véleményt hallottam, hogy pár részt leszámítva az jóval unalmasabb lett?! Majd kiderül.Hogy én eddig miért nem kezdtem el ezt a Walking Dead-et?! Mostmeg mindjárt redarálom az első évadot.zavi27hamar utol fogsz érni minket... 😀Divat
több mint 11 éve
Az is nagy kedvencem, szerencsére azt már az elejétől fogva néztem. igaz hamarosan végetér.Hogy én eddig miért nem kezdtem el ezt a Walking Dead-et?! Mostmeg mindjárt redarálom az első évadot.zavi27Én ugyanezt a kérdést tettem fel magamnak egy bő hónapja a Fringe kapcsán. 😀Vrijbloed
több mint 11 éve
Hogy én eddig miért nem kezdtem el ezt a Walking Dead-et?! Mostmeg mindjárt redarálom az első évadot.zavi27Én ugyanezt a kérdést tettem fel magamnak egy bő hónapja a Fringe kapcsán. 😀
több mint 11 éve
braxa88
12 534
boardwalk empire nagyon durva 😮most jön az évadfinálé. Capone fuckyeah 😀
több mint 11 éve
Hogy én eddig miért nem kezdtem el ezt a Walking Dead-et?! Mostmeg mindjárt redarálom az első évadot.zavi27hamar utol fogsz érni minket... 😀
|
több mint 11 éve
Hogy én eddig miért nem kezdtem el ezt a Walking Dead-et?! Mostmeg mindjárt redarálom az első évadot.
több mint 11 éve
| ha kiirjták a sorozatbol akkor nem sok értelmét látom h megszökött a börtönből. | braxa88nyilván Yvonne igen drágán dolgozik, tudják az írók is, hogy nem biztos, hogy sikerül még egy évadra leigazolni, max néhány epizód fér bele, ha ez lesz az utolsó évad, ha nem.
több mint 11 éve
| én is ebben bízom, meg sztem az ajcsit se véletlenül hagyta ott. || ha kiirjták a sorozatbol akkor nem sok értelmét látom h megszökött a börtönből. | braxa88na végre nekem is megvolt dexter finálé: | hát nem tudom... Nem volt rossz de vmiért mégsem volt nekem se az igazi. elcsépelt vége egyáltalán nem tetszett, de legalább a kis szerelmem túl élte... | Divat| Mondjuk ha ugyanúgy eltűnik, mint a másik csaj, aki a saját évada végén végül mégis visszajött Miamibe, akkor tökmindegy. | kaszo
ja és a homeland finálé nagyon kemény volt... mindenre gondoltam csak erre nem!
|
több mint 11 éve
braxa88
12 534
| ha kiirjták a sorozatbol akkor nem sok értelmét látom h megszökött a börtönből. |na végre nekem is megvolt dexter finálé: | hát nem tudom... Nem volt rossz de vmiért mégsem volt nekem se az igazi. elcsépelt vége egyáltalán nem tetszett, de legalább a kis szerelmem túl élte... | Divat| Mondjuk ha ugyanúgy eltűnik, mint a másik csaj, aki a saját évada végén végül mégis visszajött Miamibe, akkor tökmindegy. | kaszo
több mint 11 éve
na végre nekem is megvolt dexter finálé: | hát nem tudom... Nem volt rossz de vmiért mégsem volt nekem se az igazi. elcsépelt vége egyáltalán nem tetszett, de legalább a kis szerelmem túl élte... | Divat| Mondjuk ha ugyanúgy eltűnik, mint a másik csaj, aki a saját évada végén végül mégis visszajött Miamibe, akkor tökmindegy. |
több mint 11 éve
na végre nekem is megvolt dexter finálé: | hát nem tudom... Nem volt rossz de vmiért mégsem volt nekem se az igazi. elcsépelt vége egyáltalán nem tetszett, de legalább a kis szerelmem túl élte... | Eazzy: te most nagyon le akarod húzni a sorozatot, ilyen alapon sztem szinte mindegyik részben találnánk legalább ennyi hibát ha nem többet... 😊
|
több mint 11 éve
Nah, akkor lehet így nem fogom "megvenni" vizsgaidőszak után.
több mint 11 éve
ígéretes volt a plot, de junkien kommentek közé már csak röhögni jártak a nézők kbledaráltam a 2007-es Drive-ot. ilyenkor tudom nagyon utálni az országos adókat, mert képesek voltak a high concept sorozatokat pár rész után eltüntetni. bezzeg manapság már minden szar megkapja minimum az 1 évadot, ugye FlashForward? ugye Event?Nekem a FlashForward-ra azt mondták elég fasza kis sorozat. Ezek szerint nem annyira?kristóf17
ez simán érdemelt volna 6 résznél többet.shawnka
több mint 11 éve
semennyire.ledaráltam a 2007-es Drive-ot. ilyenkor tudom nagyon utálni az országos adókat, mert képesek voltak a high concept sorozatokat pár rész után eltüntetni. bezzeg manapság már minden szar megkapja minimum az 1 évadot, ugye FlashForward? ugye Event?Nekem a FlashForward-ra azt mondták elég fasza kis sorozat. Ezek szerint nem annyira?kristóf17
több mint 11 éve
ledaráltam a 2007-es Drive-ot. ilyenkor tudom nagyon utálni az országos adókat, mert képesek voltak a high concept sorozatokat pár rész után eltüntetni. bezzeg manapság már minden szar megkapja minimum az 1 évadot, ugye FlashForward? ugye Event?Nekem a FlashForward-ra azt mondták elég fasza kis sorozat. Ezek szerint nem annyira?
több mint 11 éve
Én a How ti make it in America két évad utáni kaszáját...Journeyman nem jött be a pilot alapján, a másik kettő meg teljesen alap sorozat volt nekem már akkor is. 😊ledaráltam a 2007-es Drive-ot. ilyenkor tudom nagyon utálni az országos adókat, mert képesek voltak a high concept sorozatokat pár rész után eltüntetni. bezzeg manapság már minden szar megkapja minimum az 1 évadot, ugye FlashForward? ugye Event?Ja alap, azt én is sajnáltam, mikor abbahagyták.
Journeyman + Traveler + Day Break szintén korrekt egyévados volt abból az időből, amikre emlékszem, ha esetleg unatkozol. 😀kaszo
a Travelert jobban sajnáltam, az bitangmód betalált.
az egy évados kaszákból még a Firefly-t és az Awake-t nem fogom soha sem megbocsájtani.shawnka
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Journeyman nem jött be a pilot alapján, a másik kettő meg teljesen alap sorozat volt nekem már akkor is. 😊ledaráltam a 2007-es Drive-ot. ilyenkor tudom nagyon utálni az országos adókat, mert képesek voltak a high concept sorozatokat pár rész után eltüntetni. bezzeg manapság már minden szar megkapja minimum az 1 évadot, ugye FlashForward? ugye Event?Ja alap, azt én is sajnáltam, mikor abbahagyták.
Journeyman + Traveler + Day Break szintén korrekt egyévados volt abból az időből, amikre emlékszem, ha esetleg unatkozol. 😀kaszo
a Travelert jobban sajnáltam, az bitangmód betalált.
az egy évados kaszákból még a Firefly-t és az Awake-t nem fogom soha sem megbocsájtani.