Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Megjegyzem amúgy értelmes (nem One Tree Hill) középiskolás, egyetemi amcsi drámákat, vígjátékokat is keresek. Ha valaki tud ajánlani jót azt megköszönöm.awkward 😀
BlitzHawk
több mint 11 éve
Nekem iszonyú klisés és akkor még finoman fogalmaztam. Persze ez magán vélemény.Megjegyzem amúgy értelmes (nem One Tree Hill) középiskolás, egyetemi amcsi drámákat, vígjátékokat is keresek. Ha valaki tud ajánlani jót azt megköszönöm.mi a baj a One Tree Hill-el?kristof
BlitzHawk
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Megjegyzem amúgy értelmes (nem One Tree Hill) középiskolás, egyetemi amcsi drámákat, vígjátékokat is keresek. Ha valaki tud ajánlani jót azt megköszönöm.mi a baj a One Tree Hill-el?
BlitzHawk
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Félelmetesen jó sorozat ez a Walking Dead, nem hittem volna! És nekem a 2. évaddal sincs semmi bajom, annyira drámai, morális, kemény.zavi27nekem is nagyon bejött a 2.évad. néha jobb mint a monoton a hentelés.
több mint 11 éve
Megjegyzem amúgy értelmes (nem One Tree Hill) középiskolás, egyetemi amcsi drámákat, vígjátékokat is keresek. Ha valaki tud ajánlani jót azt megköszönöm.
több mint 11 éve
Félelmetesen jó sorozat ez a Walking Dead, nem hittem volna! És nekem a 2. évaddal sincs semmi bajom, annyira drámai, morális, kemény.
több mint 11 éve
A Two-A-Daysről hallottam, azt is meg fogom nézni és a Höri által ajánlottakat is. Köszönöm a segítséget!Amúgy ilyen HS vagy egyetemi focis drámára vagy vígjátékra gondoltam.
több mint 11 éve
volt régen valami 2 vagy 1 évados mtv sorozat Two-A-Days.Középiskolai foci, de van benne Tebow is még highschoolban 😀
több mint 11 éve
Tudtok BMS, Friday Night Lights (nálam all-time sorozat) típusú sorozatot ajánlani? BlitzHawktehát focisat? mert a kettőnek amúgy semmi köze egymáshoz.
The League leginkább, meg van ez is, de én még nem láttam en.wikipedia.org/wiki/The_Game_(U.S._TV_series)
több mint 11 éve
Tudtok BMS, Friday Night Lights (nálam all-time sorozat) típusú sorozatot ajánlani? azon is gondolkoztam, hogy újra kezdem az FNL-t, mert megunhatatlan. Riggins a legnagyobb király 😀
több mint 11 éve
Duff
3 133
Most, hogy pillanatokon belül végzek a Homeland 1. évadával, hivatalosan is felültem a Claire Danes bandwagonre.shawnkaÉn is pont most fejeztem be az 1. évadot, de szerintem a csaj kicsit túljátssza a szerepét. Nekem a Brody őrmester játéka jobban tetszik. A sorozat maga zseniális.
több mint 11 éve
Most, hogy pillanatokon belül végzek a Homeland 1. évadával, hivatalosan is felültem a Claire Danes bandwagonre.
több mint 11 éve
Pedig nagy kár érte.
több mint 11 éve
A BMS 4. évad teljesen el lett kaszálva?BlitzHawkne reménykedj a folytatásban.
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
A BMS 4. évad teljesen el lett kaszálva?BlitzHawkÉn úgy tudom, hogy igen, bár nem vagyok benne biztos. Talán él az a lehetőség, hogyha valamelyik csatorna "lecsap" rá akkor ott folytatódhat, de erre kicsi az esély.
több mint 11 éve
A BMS 4. évad teljesen el lett kaszálva?
több mint 11 éve
Hát ilyen gagyi CGI-t én már rég láttam, szerintem közelébe sincs az eredeti BSGhez. Persze azért megnéztem már félig, majd lenyomom egybe is.
több mint 11 éve
Hát gyerekek, a Blood & Chrome olyan szinten minőségi alkotás lett, hogy bekaphatja az összes ideinek, magát "sci-fi"-nek tituláló alkotás.Történetileg remekül illeszkedik a BSG-hez, látványtól összeszarja magát az ember, az űrjelenetek ráadásul egy "kezdő" szárnypróbálgatásai a havas bolygóhoz képest; a Hoth bekaphatja. Szereplőket is jól eltalálták. Pasqualino nagyon jól hozza a is Abamát, a mindenre elszánt pilótát. Őt nagyon jól kiegészíti Cotton és Bordán Lili által megformált karakterek. Rendezésileg és operatőrileg nem lehet belekötni, ráadásul zeneileg is hozza a már a sorozattól jól megszokott színvonalat. A cselekmény sohasem ül le egy pillanatra sem (ilyen szempontból jó ötlet a pár percre darabolt részek), végig izgalmas, csavarokban gazdag, a végén pedig az összes BSG rajongónak leesik az álla. Egyedül a párbeszédek kicsit laposak, bár így gyakorlatilag az is megérti, aki először hall angol szöveget.
Bátran merem ajánlani mindenkinek, sci-fi rajongókat egészen biztos, hogy levesz a lábáról, de akiket csak a látvány érdekel se fognak csalódni.
Egész egyszerűen így kell kinézni egy filmnek/sorozatnak 2012-ben.
több mint 11 éve
Tegnap lenyomtam az első három részt, eddig nagyon bejön. 😊 Köszi a tippet fetomy.VÉGRE! Szívesen 😊
Höri meg kiégett BigBang téren, és nem tetszik neki, hogy másnak meg bejön. 😛GRAFI
több mint 11 éve
Pf... survivor. 😛 Én meg azt nem tudnám megnézni.
több mint 11 éve
Höri meg kiégett BigBang téren, és nem tetszik neki, hogy másnak meg bejön. 😛GRAFInem, én a komplett cbs adótól égtem ki, a Survivort leszámítva
több mint 11 éve
Tegnap lenyomtam az első három részt, eddig nagyon bejön. 😊 Köszi a tippet fetomy. Höri meg kiégett BigBang téren, és nem tetszik neki, hogy másnak meg bejön. 😛
több mint 11 éve
ha a 2BG miatt mondod, az Whitney Cummings (micsoda név 😀) És btw hurrá, végre valaki akinek -talán- bejön majd 😀ja vágom hogy Whitney csinálja, csak azt akartam üzenni hogy Grafinak Lorrét kell javasolni és meg van oldva 😛
ja amúgy most hogy mondod, én simán a célközönsége vagyok, a hit sitcomjaiból majdnem mindet láttam és szerettem is 😀fetomy
Én egyiket se szeretem 😕
több mint 11 éve
ha a 2BG miatt mondod, az Whitney Cummings (micsoda név 😀) És btw hurrá, végre valaki akinek -talán- bejön majd 😀 ja amúgy most hogy mondod, én simán a célközönsége vagyok, a hit sitcomjaiból majdnem mindet láttam és szerettem is 😀