Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Épp most néztem. Nem értem,hogy Rollo miben bízik...
több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Vikings 4. évad hell yeah 😊
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 560 — Omar's Coming Yo!
Colony-t nézi valaki? érdemes elkezdeni?
ozibozi
Érdemes,jó a cast és most nem Sawyer miatt mondom ezt.Mellékszereplők is karakteresek.Sztori is jó.Próbát megér mindenképpen.

Szerkesztette: Kenny

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 167
Colony-t nézi valaki? érdemes elkezdeni?
több mint 10 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
WD ennyire nem hagyott nyomot senkiben? : (
Hanni
Nem szólsz lehet végeztem volna a sorozattal..
Mondjuk jobban jártam volna, mert a monitort majdnem kib*sztam az ablakon.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 449 — Cowboys fan
Én a homeland-el nem tudtam megállni az 5. évad végéig...volt, hogy napi 5-6 részt megnéztem 😊
Klaci79
nemtom, nekem kicsit hullámzónak tűnt az első évad, persze nyilván ez nem a 24, de... de akkor is hullámzónak tűnt a tempó.
szóval engem ennyire nem ragadt magával.

na mondjuk az évadzáró az kemény volt.
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed
Én a homeland-el nem tudtam megállni az 5. évad végéig...volt, hogy napi 5-6 részt megnéztem 😊
Klaci79
Csak? : D
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 990
kivégeztem the man in the high castle-t. fura benne, hogy a fő eredeti szerelmi háromszög volt a legkevésbé hiteltelen, és érdekes számomra, minden más jobb volt. amúgy tetszett nagyon, és az legutolsó képkockáknál jött is egy ez meg mi a fa**??????

belekezdtem egyúttal a homelandbe és az első rész alapján nagyon tetszett.
csebi
több mint 10 éve
Hanni
Nem volt rossz,de számomra nagyon hatásvadász volt. | de negan és lucille nagyon várós. |

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
11.22.63 sztem marha jól indult. a vinyl-t még nem néztem meg, mer' 2 óra, de majd azt is ledarálom. Vannak érdekes dolgok a Franco-s sorozatban, de szerintem sok mindenre kapunk majd magyarázatot. A figyelmem felkeltette mindenesetre 😉

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Hanni
szerintem kurvajó volt, nem gondoltam hogy ezt meglépik a sorozatban is azok után, hogy a babahalál kimaradt a kormányzós időszakból, viszont így most már várom hogy a Neganos szál mennyire adja vissza a képregényes hangulatot 😊
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 557 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hanni
4. évad felétől nem nézem, de őszintén csodálom,hogy odáig eljutottam

több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kihagytam valamit?
baggio
Visszatér a Fresh Meat!

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 980
Még jó, hogy nemrég azt írtam, hogy kifogytam a jó sorozatokból, mert indul az új dömping 😊 a már futó Shameless mellett most startolt a Better Call Saul S02, a Vinyl, az American Crime Story, a 11.22.63, hamarosan jön a Vikings és a Game of Thrones új évada, közben meg belefeledkeztem a Deadwood újrázásba is, ami még mindig zseniális.

Kihagytam valamit?
baggio
Április eleje Banshee 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 64 997 — no es importante
na az a kettő pont ugyanúgy a második szezon elején már rég elveszített a teljesen illogikus cselekményszövés miatt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Még jó, hogy nemrég azt írtam, hogy kifogytam a jó sorozatokból, mert indul az új dömping 😊 a már futó Shameless mellett most startolt a Better Call Saul S02, a Vinyl, az American Crime Story, a 11.22.63, hamarosan jön a Vikings és a Game of Thrones új évada, közben meg belefeledkeztem a Deadwood újrázásba is, ami még mindig zseniális.

Kihagytam valamit?
baggio
House of Cards is lassan uj évaddal kezd, +mondanám a walking deadet ami most indult ujra de az már nagyon gyenge.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 64 997 — no es importante

Kihagytam valamit?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Game Of Thrones Season 6 (Teaser Trailer #2)

www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhdIX9Pc0jf56Sypi3
több mint 10 éve
leftovers 2x08 a sorzatgyártas mélypontja. nézhetetlen
braxa88
szerintem meg minden idők egyik legjobbja
Löfli
utolsó két rész kárpótolt 😊
több mint 10 éve
 www.youtube.com/watch?v=NTzycsqxYJ0
túl jó.

több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 691 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
braxa88
szerintem meg minden idők egyik legjobbja

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Hálistennek a Netflixnek ki is végeztem már kettő Netflix original sorozatot, a Narcost illetve a Master of Nonet. Mindkettőt csak ajánlani tudom, a Narcosban imádtam azt, hogy a sorozat 50-60%a spanyolul van, a Master of None meg csak érdekes társadalmi kérdéseket feszeget, érdekes stílusban 😊
tenorx
Narcos fantasztikus!
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 001 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A nap jó híre. A holnapi X-akták rész NEM a Falka folytatása lesz. Megnyugodtam egy picit.