Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Rebekah pedig visszatérhetne már 😕Double BGod No, teljesen jelentéktelen karakter.
Nálam a TVD már lassan visszaminősül guilty pleasurebe, annyira körbe-körbe haladnak a történések, hogy nem tudom magam felidegesíteni. A Delena problémán jó lenne túllépni. Ha dugnak, akkor dugjanak, nem igaz hogy nincs a 15 fős szereplőgárdának más, fontosabb problémája. Ez az én bajom a tinédzserszappannal. Meg hát Bonnie. Vagy dögöljön meg vagy minősüljön vissza civillé. Ez a Shane is bazzeg, a hideg kiráz a bájgúnár fejétől. Most neki frankón az a neve hogy Professor Shane? De akkor mi a teljes neve vajon, Shane Shane? Agyrém bazmeg.
Elnézegetem ezt az évadot, szerintem jobb mint a tavalyi (annak csak az eleje tetszett), de már őszintén várom, hogy Klaus öljön meg mindenkit aki felesleges aztán kezdjenek valami új szálba mert ez a mostani nem mozgat meg. 13 részes évad kéne, az odabaszna rendesen, kimaradna belőle a nyálfolyás legalább.
ja amugy "Charlotte" odavert mint vendégszereplő 😀 Miss Zimát párhuzamosan a Californicationben most nézem pont 😀
több mint 11 éve
Dexter: | Ha a készítők azt fogják nagy cliffhangernek nevezni, hogy hannamontana semmit se csinált, hanem debra rendezte meg az egészet, akkor nagyot fogok csalódni. Annak mondjuk örülök, hogy a csóka megszökött. |
több mint 11 éve
A félévadzáróban, következő rész: | elvileg meg fog halni egy olyan szereplő aki az első évad óta jelen van. A találgatások szerint a Matt, Jeremy, Tyler hármasból lesz valaki. Mondjuk felőlem Carolinet is kiírhatnák, kezd rohadtul idegesítő lenni. | Rebekah pedig visszatérhetne már 😕Hát szerintem az megint csak, mint | szellem | vonal fog visszatérni nem? | gondolom a cseszett jó farkasnőci szüleire gondolsz...reméljük tényleg csak | szellemek | , felesleges még egy | "faj". bár ez a greater evil sztem nem halott, hanem az az immortal witch, aki el van ásva (sztem nála van a cure is vámpírság ellen) de még a tanáccsal is fognak buziskodni, nem véletlenül haltak meg, sztem a hibridek fogják őket erősebbként "visszahozni", ezzel a Bonnie féle kinyilatkoztatós varázzsal |
Egyébként ez a 12 hybrid nem tudom mire kell majd, említettek már valami greater evil-t korábban, nemtom, hogy ott személyre gondoltak-e, mert akkor lehet azt akarják feltámasztani, vagy ilyesmi nem? Esetleg valamit megtudunk végre a farkasok őseiről is? Azok lehetnek talán az igazán kőkemények talán, vagy nemtom...kicsit leépítették Klaus godmode alakját mostanság... | . Eazzy
a cseszett jó farkasnőci egyébként Phoebe Tonkin, a Rebekaht alakító (szintén sunapozitív) Claire Holttal már játszottak korábban együtt, a H2O-Sellőmesékkel "futottak be" még fiatalon, szerencsére az ausztrál akcentusuk nem hallatszik 😀kristof
több mint 11 éve
Az első pont miatt kár aggódnod.Én nézem a tizedik évadot is, ugyanolyan jó mint a kilencedik. Aki elfogadja, hogy Walden más mint Charlie, annak tetszeni fog. Alenből szerencsére visszavettek, úgyhogy szerintem jó a sorozat. gyurcziAzzal nincs is problémám, nem rossz ez a felállás sem, az a problémám, hogy azt olvastam, hogy a 10. évad elején | Walden lecseréli Zoeyt Rose-ra, márpedig én 1) utálom Rose-t, 2) imádom Zoeyt szóval úgy már nem annyira érdekel 😊 | fetomy
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hát szerintem az megint csak, mint | szellem | vonal fog visszatérni nem? | gondolom a cseszett jó farkasnőci szüleire gondolsz...reméljük tényleg csak | szellemek | , felesleges még egy | "faj". bár ez a greater evil sztem nem halott, hanem az az immortal witch, aki el van ásva (sztem nála van a cure is vámpírság ellen) de még a tanáccsal is fognak buziskodni, nem véletlenül haltak meg, sztem a hibridek fogják őket erősebbként "visszahozni", ezzel a Bonnie féle kinyilatkoztatós varázzsal |
Egyébként ez a 12 hybrid nem tudom mire kell majd, említettek már valami greater evil-t korábban, nemtom, hogy ott személyre gondoltak-e, mert akkor lehet azt akarják feltámasztani, vagy ilyesmi nem? Esetleg valamit megtudunk végre a farkasok őseiről is? Azok lehetnek talán az igazán kőkemények talán, vagy nemtom...kicsit leépítették Klaus godmode alakját mostanság... | . Eazzy
a cseszett jó farkasnőci egyébként Phoebe Tonkin, a Rebekaht alakító (szintén sunapozitív) Claire Holttal már játszottak korábban együtt, a H2O-Sellőmesékkel "futottak be" még fiatalon, szerencsére az ausztrál akcentusuk nem hallatszik 😀
több mint 11 éve
Én nézem a tizedik évadot is, ugyanolyan jó mint a kilencedik. Aki elfogadja, hogy Walden más mint Charlie, annak tetszeni fog. Alenből szerencsére visszavettek, úgyhogy szerintem jó a sorozat. gyurcziAzzal nincs is problémám, nem rossz ez a felállás sem, az a problémám, hogy azt olvastam, hogy a 10. évad elején | Walden lecseréli Zoeyt Rose-ra, márpedig én 1) utálom Rose-t, 2) imádom Zoeyt szóval úgy már nem annyira érdekel 😊 |
több mint 11 éve
Hát szerintem az megint csak, mint | szellem | vonal fog visszatérni nem? | gondolom a cseszett jó farkasnőci szüleire gondolsz...Hmm, kezd végre a farkasos rész is érdekessé válni TVD-ben. Kíváncsi leszek rá.Eazzymondjuk ez a rész nekem a NO-s flashbackek kivételével nem tetszett annyira, remélem ez a | zombis | vonal nem fog sokáig tartani (pedig még el sem kezdődött) nagyon gáznak tartom már most 😀kristof
Egyébként ez a 12 hybrid nem tudom mire kell majd, említettek már valami greater evil-t korábban, nemtom, hogy ott személyre gondoltak-e, mert akkor lehet azt akarják feltámasztani, vagy ilyesmi nem? Esetleg valamit megtudunk végre a farkasok őseiről is? Azok lehetnek talán az igazán kőkemények talán, vagy nemtom...kicsit leépítették Klaus godmode alakját mostanság... | .
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Én nézem a tizedik évadot is, ugyanolyan jó mint a kilencedik. Aki elfogadja, hogy Walden más mint Charlie, annak tetszeni fog. Alenből szerencsére visszavettek, úgyhogy szerintem jó a sorozat.Milyen jó anime van ami hasonló a Dragon Ball-hoz?ZoliZoltánPOKÉMOOOOOOOON
Egyébként a TAAHM 9. évada miután | Alan-ből Charlie lesz és megjelenik Zoey | már sokkal-sokkal jobb a sorozat. Köszi annak aki mondta, Sophie Winkleman több, mint tökéletes! 😊 Plusz a kislánya is szenzációs volt, mikor találkoztak Waldennel 😀
Az egyedüli probléma, hogy beleolvastam mi lesz a történetben, és az biztos, hogy a 9. évad lesz az utolsó amit megnézek...fetomy
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hmm, kezd végre a farkasos rész is érdekessé válni TVD-ben. Kíváncsi leszek rá.Eazzymondjuk ez a rész nekem a NO-s flashbackek kivételével nem tetszett annyira, remélem ez a | zombis | vonal nem fog sokáig tartani (pedig még el sem kezdődött) nagyon gáznak tartom már most 😀
több mint 11 éve
Hmm, kezd végre a farkasos rész is érdekessé válni TVD-ben. Kíváncsi leszek rá.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Milyen jó anime van ami hasonló a Dragon Ball-hoz?ZoliZoltánPOKÉMOOOOOOOON
Egyébként a TAAHM 9. évada miután | Alan-ből Charlie lesz és megjelenik Zoey | már sokkal-sokkal jobb a sorozat. Köszi annak aki mondta, Sophie Winkleman több, mint tökéletes! 😊 Plusz a kislánya is szenzációs volt, mikor találkoztak Waldennel 😀
Az egyedüli probléma, hogy beleolvastam mi lesz a történetben, és az biztos, hogy a 9. évad lesz az utolsó amit megnézek...
több mint 11 éve
Ha már a gyűlölködjünkben előjött a GOT... Ezt linkeltem már/volt már? www.geekologie.com/2012/07/game-of-thrones-houses-as-sports-team-lo.php
Lehet csak nekem, mint amatőr "fotosoppernek" jön be, de vsz. rohadt jók lettek 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Bleach az kegyetlen jo 😊Egy animes kérdésem van!Bleachshawnka
Milyen jó anime van ami hasonló a Dragon Ball-hoz?
Ilyen mászkálós,gyűjtünk valamit,jönnek ellenségek,harcok,fejlődés,stb...
ZoliZoltán
több mint 11 éve
Egy animes kérdésem van!Bleach
Milyen jó anime van ami hasonló a Dragon Ball-hoz?
ZoliZoltán
több mint 11 éve
Egy animes kérdésem van!Milyen jó anime van ami hasonló a Dragon Ball-hoz?
több mint 11 éve
Hát a Sons évadzáró sajnos hamar ideért 😕| Ja sutter jelenete elég wtf volt. Én annak örülök, hogy megmerték azt húzni, hogy tarat letartóztatták. Tignek én is örülök. Én amúgy azt hittem, hogy pope alvezére is benne van a gyilkosságban. na meg don't fuck up with gemma 😀 |
Nagy plusz, hogy | Tig | megmenekült.
Megmondom őszintén, engem | Tara | nem nagyon érdekel.
| Sutter | egyetlen jelenete csöppet váratlanul ért 😀Höri
több mint 11 éve
Hát a Sons évadzáró sajnos hamar ideért 😕Nagy plusz, hogy | Tig | megmenekült.
Megmondom őszintén, engem | Tara | nem nagyon érdekel.
| Sutter | egyetlen jelenete csöppet váratlanul ért 😀
több mint 11 éve
HöriValami nem stimmel a képen: Andyn nem reggie wayne mez van
több mint 11 éve
Elhunyt Hollósi Frigyes.RIP Járai őrnagy!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Elkezdtem ezt a Kutcher-es TAAHM-t. Igazából maga Kutcher egyáltalán nem rossz, sőt teljesen jó, de kicsit már soknak érzem Alan-t. Akár az idióta nőjével amit szenved már, akár az egész koncepcióval, hogy a lakásban maradt. Mármint a tesójánál még természetes volt, de így eléggé kínos érzésem van folyamatosan,hogy mi a fenét keres ő ott.Igen, Hank Moody is a hero😊
Más: A Californication végig arról fog szólni, hogy 30 percen keresztül kefél Mulder ügynök 30 különböző nővel? Csak az első részt láttam, de kicsit sok volt a jóból.fetomy
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
nincsenek. ez egy különálló történet a TWD univerzumon belül, ami néha-néha keresztezi a képregénybeli történéseket. de valóban a comic alapján készül, pl. Hershel farmja egy az egyben úgy nézett ki az első részben.Btw, mivel nincs képregényes topik (sem) ezért itt.a képregényben benne vannak a szereplők a játékból? 😀 mintha valahol azt olvastam volna hogy a regény alapján csinálták a játékot.Double B
TWD #104 | reméltem carl szétlövi már Negan fejét a picsába, de így is azért elég érdekes lett a vége. Remélem ez a megalázkodás is eddig a pontig tartott ricktől |
Amúgy más olvas képregényeket itt?
Most belekezdtem a Marvel relaunchokba, Marvel Now név alatt jönnek. Ezek mennek most nálam: Uncanny Avangers, Indestructable Hulk, Thor God of Thunder, Captain America, Deadpool (ez kurvajó lett)pc_x
több mint 11 éve
Kb. igen, de nagyon nagy arc Hank 😊
több mint 11 éve
Más: A Californication végig arról fog szólni, hogy 30 percen keresztül kefél Mulder ügynök 30 különböző nővel? Csak az első részt láttam, de kicsit sok volt a jóból.fetomyén az első ötöt láttam eddig de megvett 😀 múlt héten kezdtem