Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
ledaráltam a 2007-es Drive-ot. ilyenkor tudom nagyon utálni az országos adókat, mert képesek voltak a high concept sorozatokat pár rész után eltüntetni. bezzeg manapság már minden szar megkapja minimum az 1 évadot, ugye FlashForward? ugye Event?

ez simán érdemelt volna 6 résznél többet.shawnka
Ja alap, azt én is sajnáltam, mikor abbahagyták.
Journeyman + Traveler + Day Break szintén korrekt egyévados volt abból az időből, amikre emlékszem, ha esetleg unatkozol. 😀
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
ledaráltam a 2007-es Drive-ot. ilyenkor tudom nagyon utálni az országos adókat, mert képesek voltak a high concept sorozatokat pár rész után eltüntetni. bezzeg manapság már minden szar megkapja minimum az 1 évadot, ugye FlashForward? ugye Event?

ez simán érdemelt volna 6 résznél többet.
több mint 11 éve
Dex még kicsit
| Egyébként senkit nem zavart, hogy oltári baromságokkal volt tele az évadzáró rész? Persze, fényes nappal leinjekciózik valakit, berakja a csomagtartóba, majd ott telefonálgat, aztán LaGuerta kap egy hívást, és egyedül odamegy egy vérprofi gyilkoshoz??? Hát alapból kihívok vagy 100 rendőrt, hogy biztosra menjek...idiótaság.
Ha a kövi évadban nem buknak le azonnal a ballisztikai vizsgálaton, hogy Deb lőtte le Máriát, akkor egyszerűen egy viccé válik az egész.
| Eazzy
| Feldarabolják és bevágják a tengerbe 😊 | Toca
Az elég gyanús volna, nem? 😀
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Dex még kicsit
| Egyébként senkit nem zavart, hogy oltári baromságokkal volt tele az évadzáró rész? Persze, fényes nappal leinjekciózik valakit, berakja a csomagtartóba, majd ott telefonálgat, aztán LaGuerta kap egy hívást, és egyedül odamegy egy vérprofi gyilkoshoz??? Hát alapból kihívok vagy 100 rendőrt, hogy biztosra menjek...idiótaság.
Ha a kövi évadban nem buknak le azonnal a ballisztikai vizsgálaton, hogy Deb lőtte le Máriát, akkor egyszerűen egy viccé válik az egész.
| Eazzy
| Feldarabolják és bevágják a tengerbe 😊 |
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Dex még kicsit
|

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Amúgy bárki bármit mond, Rudy a Misfits-ben sokkal jobb karakter, mint eddig bárki, és sokkal jobb színész játsza, mint a többieket, egyszerűen zseniális...pc_x
Ezért sajnálom, hogy Nathan helyett jött, nem mellé. Nekem még Simon volt a kedvenc karakterem, pont az ellentéte a két baromnak.
több mint 11 éve
pc_x 943 — Red Fist
Amúgy bárki bármit mond, Rudy a Misfits-ben sokkal jobb karakter, mint eddig bárki, és sokkal jobb színész játsza, mint a többieket, egyszerűen zseniális...

több mint 11 éve
pc_x 943 — Red Fist
Dexter
| Remélem megdöglik a 8. évadban Dex. Nekem ez már nem fér bele sehogyan sem, hogy ártatlan embert kicsinálnak. A kódos dologgal még valamennyire belefért, el lehetett fogadni, mert igazából a világon segített egy pöppet, de azon vettem észre magam, hogy Dawksnak az álláspontján vagyok. Ez nem végződhet happy enddel, mert az mi mán? | Eazzy
| Dex nem is ölt meg ártatlan embert... | pc_x
| Mert biztos nem teszi meg, ha Deb nem jön be... 😀 | Eazzy
😉

több mint 11 éve
Dexter
| Remélem megdöglik a 8. évadban Dex. Nekem ez már nem fér bele sehogyan sem, hogy ártatlan embert kicsinálnak. A kódos dologgal még valamennyire belefért, el lehetett fogadni, mert igazából a világon segített egy pöppet, de azon vettem észre magam, hogy Dawksnak az álláspontján vagyok. Ez nem végződhet happy enddel, mert az mi mán? | Eazzy
| Dex nem is ölt meg ártatlan embert... | pc_x
| Mert biztos nem teszi meg, ha Deb nem jön be... 😀 |

több mint 11 éve
pc_x 943 — Red Fist
Dexter
| Dex nem is ölt meg ártatlan embert... |

több mint 11 éve
Dexter
| Remélem megdöglik a 8. évadban Dex. Nekem ez már nem fér bele sehogyan sem, hogy ártatlan embert kicsinálnak. A kódos dologgal még valamennyire belefért, el lehetett fogadni, mert igazából a világon segített egy pöppet, de azon vettem észre magam, hogy Dawksnak az álláspontján vagyok. Ez nem végződhet happy enddel, mert az mi mán? |

több mint 11 éve
pc_x 943 — Red Fist
Surprise Madafaka 😀 | Valóban nem akkora WTF ending, mint a korábbi évadokban, de az új Deb-Dex-duó elég jó kis potenciállal rendelkezik az utolsó évadra 😊 |

több mint 11 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
ó Dexter, miért kellett a tökéletes finálét az utolsó 3 perccel elbaszni? mármint, nem a történéssel volt bajom, hanem ahogy megcsinálták, nekem egy párbeszéd nagyon hiányzott onnét.shawnka
Nekem is. | Viszont jennifer carpenter rohadt nagyot alakított.Amúgy én tényleg azt hittem, hogy debra gyógyszerezte be magát, szóval ez a szál egy kicsit bullshit nekem.[/spoile Vármo már a pszichopata debet 😀r] |
több mint 11 éve
ó Dexter, miért kellett a tökéletes finálét az utolsó 3 perccel elbaszni? mármint, nem a történéssel volt bajom, hanem ahogy megcsinálták, nekem egy párbeszéd nagyon hiányzott onnét.
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Sikerült kivégeznem a Walking dead eddigi évadjait.
Tudnátok hasonló kategóriájú sorozatot ajánlani? 😊Beki
Dead Set - elég morbid, 5 részes angol minisorozat, nekem bejött. 😀 Még TWD előtti. Egy hosszabb délután alatt lezavarható, többet nem tudok egyelőre. 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sikerült kivégeznem a Walking dead eddigi évadjait.
Tudnátok hasonló kategóriájú sorozatot ajánlani? 😊
több mint 11 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
A heti Big Bang megint kurva jó volt. És hát Penny.... <3
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
The League 4x11-en fetrengtem, először ez: , aztán még Deion Sanders is beugrik, szépen leoltja a srácokat 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Arrow 1x7-1x8 jó volt, és remélem tényleg nem utoljára látjuk | Helenát | Double B
hát azért jobb csajt is castinglhattak volna a szerepre. de a mai nap nagy arrow híre hogy colton haynes szerepelni fog benne. (=a köcsöggyerek aki már túl nagymenőnek érzi magát a teen wolfba). hát ettől se lehet megszabadulni, pedig már örültem. Remélem Ollie megalázza néhányszor

Ja és Höri. Atticus Shane-nek hívják 😀 😀Double B
arcpálma

több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Dexter: | Ha a készítők azt fogják nagy cliffhangernek nevezni, hogy hannamontana semmit se csinált, hanem debra rendezte meg az egészet, akkor nagyot fogok csalódni. Annak mondjuk örülök, hogy a csóka megszökött. | Chevy
na igen, kicsit csalódtam is Dexterben hogy nem vette le, hogy mi a szitu, de végülis érthető az elfogultsága Debra felé.

Az előzetest láttad? Mert abban nem azt hegyezik ki amit cliffnek írtál, be is baszna 😀 Mondjuk az Angel-Laguerta beszélgetés a jövőkép nélküliségről árulkodó volt.Höri
sose nézek előzetest, szóval majd jövőhéten meglátom 😀Chevy
én nem bírom ki, h ne büntessem magam vele...kemény képkockák voltak, azóta is azon agyalok, mit hogyan miért lesz majd... 😀

| nekem amúgy nem tetszett Dex döntése, persze én elfogult vagyok McKay kisassszonnyal... 😊 |

|
több mint 11 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Dexter: | Ha a készítők azt fogják nagy cliffhangernek nevezni, hogy hannamontana semmit se csinált, hanem debra rendezte meg az egészet, akkor nagyot fogok csalódni. Annak mondjuk örülök, hogy a csóka megszökött. | Chevy
na igen, kicsit csalódtam is Dexterben hogy nem vette le, hogy mi a szitu, de végülis érthető az elfogultsága Debra felé.

Az előzetest láttad? Mert abban nem azt hegyezik ki amit cliffnek írtál, be is baszna 😀 Mondjuk az Angel-Laguerta beszélgetés a jövőkép nélküliségről árulkodó volt.Höri
sose nézek előzetest, szóval majd jövőhéten meglátom 😀
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Baszodjon meg mindenki aki a Sonst ajanlotta es miatta 1,5 het alatt ledaraltam 3 evadot tanulas mellett/helyett 😀
több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Ja és Höri. Atticus Shane-nek hívják 😀 😀Double B
A helyzet továbbra is nevetséges és szar 😀

több mint 11 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Rebekah pedig visszatérhetne már 😕Double B
God No, teljesen jelentéktelen karakter.

Nálam a TVD már lassan visszaminősül guilty pleasurebe, annyira körbe-körbe haladnak a történések, hogy nem tudom magam felidegesíteni. A Delena problémán jó lenne túllépni. Ha dugnak, akkor dugjanak, nem igaz hogy nincs a 15 fős szereplőgárdának más, fontosabb problémája. Ez az én bajom a tinédzserszappannal. Meg hát Bonnie. Vagy dögöljön meg vagy minősüljön vissza civillé. Ez a Shane is bazzeg, a hideg kiráz a bájgúnár fejétől. Most neki frankón az a neve hogy Professor Shane? De akkor mi a teljes neve vajon, Shane Shane? Agyrém bazmeg.

Elnézegetem ezt az évadot, szerintem jobb mint a tavalyi (annak csak az eleje tetszett), de már őszintén várom, hogy Klaus öljön meg mindenkit aki felesleges aztán kezdjenek valami új szálba mert ez a mostani nem mozgat meg. 13 részes évad kéne, az odabaszna rendesen, kimaradna belőle a nyálfolyás legalább.

ja amugy "Charlotte" odavert mint vendégszereplő 😀 Miss Zimát párhuzamosan a Californicationben most nézem pont 😀Höri
Tényleg mellék, de nekem belefér eyecandyként az unalmasabb karakterek mellé.

Arrow 1x7-1x8 jó volt, és remélem tényleg nem utoljára látjuk | Helenát |

Ja és Höri. Atticus Shane-nek hívják 😀 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Az előzetest láttad? Mert abban nem azt hegyezik ki amit cliffnek írtál, be is baszna 😀 Mondjuk az Angel-Laguerta beszélgetés a jövőkép nélküliségről árulkodó volt.